:) Ben de merak ediyorum, daha ortada da bir şey yok:))) Halıyı Laura Ashley'den sipariş ettim, gelince perdeyle uyarsa kalacak yoksa iade edeceğim. Benim en büyük sorun halı oldu. Oda çok biçimsiz. Daha kapı süsümüz yok.
Bi gidip fiyat al bakalım. Bizimki 400 lira olacak. Aslında pahalı ama daha ucuzunu bulamadım istediğim gibi.
İçime sinen Meleğineli'ndeki modeller ama fiyatı yüksek olunca hemen sipariş veremedim. Galiba dayanamayacağım:) Halıyı da koyuyorum. Nasıl sence?resmi varsa koysana canım.
kapı süsüni ben çok problem etmiştim şükür içime sinen oldu sende öyle bişey yaptırsana beğendiysenn
İçime sinen Meleğineli'ndeki modeller ama fiyatı yüksek olunca hemen sipariş veremedim. Galiba dayanamayacağım:) Halıyı da koyuyorum. Nasıl sence?Eki Görüntüle 833384
Perdenin pembesiyle uyuşmuyor ama belki yan yana güzel durur.
Gerçekten beğendin mi? Önce bir tane aldım, sonra dedim odayı kaplamayacak iki tane alayım:)) Haftaya gelecek, bakalım nasılmış. Kızlar için cici geldi:) Odam müsait olsaydı Denokids'in kuş figürlüsünü alırdım.çokk güzel canım bayıldımmm :))
uymasada kalsın çok güzelmişş :)
evmanyada gördüm ben bunu beğenmiştim hatta çok ama başka almıştık
Gerçekten beğendin mi? Önce bir tane aldım, sonra dedim odayı kaplamayacak iki tane alayım:)) Haftaya gelecek, bakalım nasılmış. Kızlar için cici geldi:) Odam müsait olsaydı Denokids'in kuş figürlüsünü alırdım.
Merhaba kızlar
Bebek arabasını aldığımız yerden hediye çeki vermişlerdi. Son günü yaklaşmak üzere diye mecburen bir şeyler almamız gerekiyordu. Park yatak, onun iç pamuk yatağı ve uyku setini aldık. Eki Görüntüle 833356 Eki Görüntüle 833355 Eki Görüntüle 833354
turkuazcım canım herşeyini sağlıklı güzel günlerde kullanın bebişinle inşallah sen yatağını nerden ve kaça aldın bizim beşik var henüz yatağını almadık
Sağol canım tanesi 1tlye geliyor. malzemeler 55 tl tuttu. Sepette15 tl. Oturunca dayanamadim yarısını yaptım. Toplamda 50 tane çıkacak.
Ayy kukum ağrıdı
Benim goğsumden iki ay once kahverengi bol miktarda sıvı gelmişti bir gece. Dr endişe etme dedi bi daha olursa bakarız fln dedi. Şimdi de yine bir damla şeklinde geliyor iki gundur. O seferki gibi değil tabiki ama geliyor sonuçta. Sizin de boyle olanınız var mı? 34. Haftama giriyorum bu arada.
canım ben sarı akıntıyı normal diye biliyorum ama kahverengi hiç duymadım iki kızım var başımada hiç gelmedi bence doktoruna bi sor korkma başta endişe etme dediğine göre korkulacak bişey yok demekki ama yinede sen doktora söyle
Eki Görüntüle 833402 Eki Görüntüle 833403 Eki Görüntüle 833404
kızlar bebek odamızı aldık çok şükür bizim doğuma yetişmeyecek ama sağlık olsun. 3 kapılı dolap büyüyen beşik resimde beşiğin yanında görünen oyuncak sandığı ve 1 tane duvar rafı mız olacak şifonyer odamızda yer kalmadığı için almadık odayı daraltmak istemedik.
uyku setimiz de krem-pembe nakışlı kaneviçe işlemeli çok beğendim onu aldık eve getirdik :)
mobilyaların rengide resimde görünenden bir ton açık sedefli krem olacak.
25 kasım teslim tarihi. bizim bebek biraz erken gelebilir o yüzden kokusunun çıkması yerleşmesi fln doğuma değil de 40 ına yetişir anca ama sağlık olsun erken doğum riskimden dolayı gidip zamanında verememiştim siparişi..
Günaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.
kızlar bebek odamızı aldık çok şükür bizim doğuma yetişmeyecek ama sağlık olsun. 3 kapılı dolap büyüyen beşik resimde beşiğin yanında görünen oyuncak sandığı ve 1 tane duvar rafı mız olacak şifonyer odamızda yer kalmadığı için almadık odayı daraltmak istemedik.
uyku setimiz de krem-pembe nakışlı kaneviçe işlemeli çok beğendim onu aldık eve getirdik :)
25 kasım teslim tarihi. bizim bebek biraz erken gelebilir o yüzden kokusunun çıkması yerleşmesi fln doğuma değil de 40 ına yetişir anca ama sağlık olsun erken doğum riskimden dolayı gidip zamanında verememiştim siparişi..
Benim goğsumden iki ay once kahverengi bol miktarda sıvı gelmişti bir gece. Dr endişe etme dedi bi daha olursa bakarız fln dedi. Şimdi de yine bir damla şeklinde geliyor iki gundur. O seferki gibi değil tabiki ama geliyor sonuçta. Sizin de boyle olanınız var mı? 34. Haftama giriyorum bu arada.
Günaydın kızlarrrr
Merhaba aralik 2013 anneleri.. Ben de sizin gibi bir kasim annesiyim. Kuzeyi 2012 Kasım'da kucağımıza aldık. Kapi susunu teyzemiz yaptı. Özgün bir seyler istiyorsanız kardeşimin islerine bir Goz atmanızı tavsiye etmek isterim. Ben gördüğümde cok mutlu olmuştum..umarım daha baska annelerin de kapi susu acisindan mutluluğuna sebep oluruz! Anne olmayı beklerken bunlar ne kadar önemlidir iyi bilirim. Hepiniz saglikla kucağınıza alın bebislerinizi insallah!
Blog adresi: El emeği, göz nuru...Bebeğinizi beklerken ...: Zeynep'in Arka BahçesiEki Görüntüle 832601 Eki Görüntüle 832602 Eki Görüntüle 832603 Eki Görüntüle 832604 Eki Görüntüle 832605
Günaydın kızlarrrr
sağlıklı gelsin inşallah bebişin güle güle mutlu günlerde kullansın çok güzelmiş
Çok güzel canım..
Güzel günlerde kullanın inşallah.. :))
Çok şık canim saglikla gelselerdee odalarjnda mışıl mışıl uyusalar Hüma hanımın herseyi hazir odasi tulu esyalari halisi badanasi yapildi ev temizlendi kaoilar boyandi gelin geliyor sanki eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?