2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

resmi varsa koysana canım.
kapı süsüni ben çok problem etmiştim şükür içime sinen oldu sende öyle bişey yaptırsana beğendiysenn

resmi varsa koysana canım.
kapı süsüni ben çok problem etmiştim şükür içime sinen oldu sende öyle bişey yaptırsana beğendiysenn
İçime sinen Meleğineli'ndeki modeller ama fiyatı yüksek olunca hemen sipariş veremedim. Galiba dayanamayacağım:) Halıyı da koyuyorum. Nasıl sence?

Perdenin pembesiyle uyuşmuyor ama belki yan yana güzel durur.

çokk güzel canım bayıldımmm :))
uymasada kalsın çok güzelmişş :)
evmanyada gördüm ben bunu beğenmiştim hatta çok ama başka almıştık

çokk güzel canım bayıldımmm :))
uymasada kalsın çok güzelmişş :)
evmanyada gördüm ben bunu beğenmiştim hatta çok ama başka almıştık
Gerçekten beğendin mi? Önce bir tane aldım, sonra dedim odayı kaplamayacak iki tane alayım:)) Haftaya gelecek, bakalım nasılmış. Kızlar için cici geldi:) Odam müsait olsaydı Denokids'in kuş figürlüsünü alırdım.

gerçekten çok beğendim :))
kuş figürlü biraz küçük geldi bana onada baktım ama kelebekli daha büyüktü onu aldık bizde..

Benim goğsumden iki ay once kahverengi bol miktarda sıvı gelmişti bir gece. Dr endişe etme dedi bi daha olursa bakarız fln dedi. Şimdi de yine bir damla şeklinde geliyor iki gundur. O seferki gibi değil tabiki ama geliyor sonuçta. Sizin de boyle olanınız var mı? 34. Haftama giriyorum bu arada.

Sağol canım tanesi 1tlye geliyor. malzemeler 55 tl tuttu. Sepette15 tl. Oturunca dayanamadim yarısını yaptım. Toplamda 50 tane çıkacak.

Ayy kukum ağrıdı

ay çok güzel olmuşlar canım sepete dizince ya valla ben bile heves ettim malzemeleri alınca gerisi kolay yapıştır gitsin ama ben dün havuzlu hana gittim 1 tl ye oldukça çok model var sanırım onlardan sipariş vericem bir de erken doğum riskim var kafayı buna yormak istemiyorum uğraşamam malesef. ama kendi elinin emeği ile yapmanın yerini hiçbişey tutamaz tabisi ellerine sağlık.

canım ben sarı akıntıyı normal diye biliyorum ama kahverengi hiç duymadım iki kızım var başımada hiç gelmedi bence doktoruna bi sor korkma başta endişe etme dediğine göre korkulacak bişey yok demekki ama yinede sen doktora söyle

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 833402 Eki Görüntüle 833403 Eki Görüntüle 833404

kızlar bebek odamızı aldık çok şükür bizim doğuma yetişmeyecek ama sağlık olsun. 3 kapılı dolap büyüyen beşik resimde beşiğin yanında görünen oyuncak sandığı ve 1 tane duvar rafı mız olacak şifonyer odamızda yer kalmadığı için almadık odayı daraltmak istemedik.
uyku setimiz de krem-pembe nakışlı kaneviçe işlemeli çok beğendim onu aldık eve getirdik :)
mobilyaların rengide resimde görünenden bir ton açık sedefli krem olacak.
25 kasım teslim tarihi. bizim bebek biraz erken gelebilir o yüzden kokusunun çıkması yerleşmesi fln doğuma değil de 40 ına yetişir anca ama sağlık olsun erken doğum riskimden dolayı gidip zamanında verememiştim siparişi..

Yarın dr kontrolum var ama işte korkuyorum umarım bişey yoktur. Kimsede de duymadım boyle bişey allahım inşallah normaldir

Çok güzel canım..

Güzel günlerde kullanın inşallah.. :))

Günaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.

sağlıklı gelsin inşallah bebişin güle güle mutlu günlerde kullansın çok güzelmiş

Yok cnm bnm gelmedi hiç.
Bence de una sor tekrar geliyor de

Çok şık canim saglikla gelselerdee odalarjnda mışıl mışıl uyusalar Hüma hanımın herseyi hazir odasi tulu esyalari halisi badanasi yapildi ev temizlendi kaoilar boyandi gelin geliyor sanki eve

Günaydın kızlarrrr

Allah nazarlardan korusun nice mutlu yıllara canım benim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımcım :)

Günaydın kızlarrrr

yıldönümünüz kutlu olsun canım ailenle nice mutlu senelere 4 kişi olarak :)

sağlıklı gelsin inşallah bebişin güle güle mutlu günlerde kullansın çok güzelmiş

Çok güzel canım..

Güzel günlerde kullanın inşallah.. :))

Çok şık canim saglikla gelselerdee odalarjnda mışıl mışıl uyusalar Hüma hanımın herseyi hazir odasi tulu esyalari halisi badanasi yapildi ev temizlendi kaoilar boyandi gelin geliyor sanki eve

teşekkürler kızlar daha iyileri sizlere olsun inşallah.
elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz işte şimdiki çocuklar şanslı. bizim de odamızın boyası temiz hiç kullanılmadı zaten ütü odası idi. halısı ve perdesi de yeni. bir süre kullanıcam onları zaten krem ve uyumlu. hele bir doğsunlar da sağlıcakla daha neler alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…