2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

geceliğin kırmızısını, pijama takımının da pudra pembesini aldım kızlar. nette fiyatı 65 tl pijama takımının ben 40 a aldım.
gecelik de 45 tl ben 25 tl ye aldım baya uyguna geldi. lizözlü takımı bulamadım nette fotoğrafını ..

canım güle güle kullan, çok uygun fiyata almışsın, ben de ankarada uygun fiyata alabileceğim şık bişeyler arıyorum ama bulamadım 45 tl ye bitane anne geceliği gibi bişey aldım rahat olsun diye, seninkileri beğendim daha yaşımıza uygun

sağol canım valla nette ve dükkanlarda fiyat hep 60-65 tl hani taş çatlasın 50 ye inerler o da zor yani. ben eminönünde havuzlu handan aldım şahinler in dükkanı var orda yıllardır ordan alışveriş ederiz çamaşır atlet çeyizlik vs.. kadın bizi tanıyor yapabileceği en iyi indirimi yapıyor. yine de kurtarmasa vermez.
Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
Gecelik düşünmüyordum ama doğumdan sonra ilk etapta daha rahat olur hastane sıcak olur terlersin dediler benimki kısa kollu gecelik hem emzirirken de cebelleşeceğimiz için iyi olur diye düşündüm kolda serum olursa fln o açıdan da rahat olur.

nette bulamayınca ambalajının üzerindeki resimden foto çektim lizözlü takımı çareler tükenmiyor :)

pijamanın modeli bu karın altındaki danteline bayıldım özellikle kahve ve pudra pembesi çok güzeldi ama ben kremini aldım lizöz de krem kızımın mevlüt kıyafeti de krem bunu da mevlütte giyicem ana kız takım olalım dedik

105 tl kızlar bu 3 lü takım

merhaba anneler...
bayram sebebıyle gıremedım bayadır..
cantamı hazırlamaya basladım bende gecde olsa.. kzıımdan kalan cantamı kullanıcam yıkasam kururmu acaba yada silsemmi..
pijama takımımı ve gecelıgımı aldım içime sınmedı aslında kampanya vardı aldım begenmedm de pek..
bu haftada konttrolumuz var bakalım.. 34+3 olduk

Bence çantayı yıka canım ya silmekle yıkamak bir olmaz sonuçta için rahat etsin ben de ufak ufak başlıcam hatta çantayı yıkayayım bende ilk iş olarak. Biyerde okudum anne için pipet koyun çantaya çok lazım oluyor diyorlardı. Dikişlerden dolayı rahat doğrulamıyormuşsunuz katı gıdalar çatalla rahat yeniyormuş ama suyu çorbayı pipet olmadan içemiyormuşsunuz. Bu kadar detaya inmeye gerek var mı bilmem ama yine de mantıklı geldi bana :) bi de bişi sorcam, hastanede biz banyo yapıcaz di mi yani banyo havlusu falan götürmeli miyizzz?

Günaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.

Canim nice guzel mutlu saglikli nazarsiz mutlu seneler

Hepiniz hazirlik pesine dusmussunuz malum benim
Koca 3 hafta once geldi turkiyeye bu hasta pimapen tamiri ve badanam var. Benim isim cok zor yaa daha bebegin kiyafetleri yikanacak utulencek kendime daha hazirlik yapmadim pöf yani

Canım sanada kolay gelsin banada bizim evin duvarlarına köpük döşetiyoz bebişimizin totosu üşümesin diye ardından boyası badanası yapılacak ooooo ondan sonra yıkama ütüleme düzenleme işi yapilacak tabi en zevkli yanı olsun biraz yoracak bizi ama sıcacık ve tertemiz gireriz arkadaşım kışa inşallah:-d)

O kadar zor olmaz herhalde, zaten odaya geldiğin gibi bebeği emziriyorsun. Gözlemlediğim kadarıyla rahat oturuyor herkes. Zaten akşamına kalmaz hareketleniriz.
Banyo işi de hastanede ne kadar kalacağına bağlıdır herhalde. 2 gece kalınacaksa banyo yaptırabilirler. Ya hemşirelere sor ya da her ihtimale karşı götür canım. Banyo malzemeleri de çok yer kaplıyor.

Yetişir canım, benim de geçe kaldı. Ama özellikle bıraktım, doğuma daha temiz olsun diye. Kolay gelsin bize:))

slm kızlaaaar herkes iyi mi? zaman yaklaştıkça sinirlerim bozuldu benim herşeye kafayı takıyorum bayramda annem geldi oğluşumun karyolasını bebek çantasını benim iç çamaşırlarımı pijama takımımı aldı bide oğluşuma cicler getirmiş. kayınvalidem de eline bi nevresim takımı bi hastane çıkışı alıp gelmiş sallana sallana. nasıl içine sindiriyor nasıl rahat ediyor anlamadım sanki onların torunu değil ne görgüsüz insanlar yaaaa ! düğünde de aynı şey oldu gelinlğimi bile kendim aldım çok şaşırmamak lazım ama yinede düşündükçe çıldıracak gbi oluyorum bari sizde odanın halısını perdesini alın. eşime söylüyorum almıyolar napıyım dio 200 300 TL için ne gerek varmış konuşmaya sorun parası değilki onların düşüncesizlikleri. Ayyyyy kızlar başınızı ağrıttım ama içimde patladı kimseye anlatamadım eşime söyleyince kafasına takıyor anneme anlatsam garibim üzülüo bende sizinle dertleşiyorum idare edin beni (

pipet konusunda ben bişey yazmıstım cnm onu bulursam kopyalayayım tekrar... pipet değil cocuklar ıcın olan su şişelkerı varya emzık uclu onun ucunu alıp koyun pipette zor oluyor :))

buldum cnm.. pipet koycaklar okusun ozellıkle.. pipet şişelerın ıcıne dusuyor bardakdada zorluyor..

canım ya bu hıckırıgı nasıl anlıyosun ben cözemedım hangı hareketı hıckırık :26:

valla bende anlamıyordum ama arkadaşlar aynı aralıklarla tekrarlanan aynı şiddette kıpırdanmalar olarak söylediler :) bende öyle düşündüm :) uzun bi süre hıçkırıyor benimkisi :)

33. Haftamız yarın bitiyor. Karnım iyice gerildi. Sanırım bi kaç hafta sonra eski yırtılmalara yenileri eklenir gibi geliyor.

35. Haftada çok önemli beyin hücreleri gelişiyormuş. Inşallah zamanında doğar kuzularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…