canım güle güle kullan, çok uygun fiyata almışsın, ben de ankarada uygun fiyata alabileceğim şık bişeyler arıyorum ama bulamadımEki Görüntüle 833455 Eki Görüntüle 833454
geceliğin kırmızısını, pijama takımının da pudra pembesini aldım kızlar. nette fiyatı 65 tl pijama takımının ben 40 a aldım.
gecelik de 45 tl ben 25 tl ye aldım baya uyguna geldi. lizözlü takımı bulamadım nette fotoğrafını ..
canım güle güle kullan, çok uygun fiyata almışsın, ben de ankarada uygun fiyata alabileceğim şık bişeyler arıyorum ama bulamadım45 tl ye bitane anne geceliği gibi bişey aldım rahat olsun diye, seninkileri beğendim daha yaşımıza uygun
merhaba anneler...
bayram sebebıyle gıremedım bayadır..
cantamı hazırlamaya basladım bende gecde olsa.. kzıımdan kalan cantamı kullanıcam yıkasam kururmu acaba yada silsemmi..
pijama takımımı ve gecelıgımı aldım içime sınmedı aslında kampanya vardı aldım begenmedm de pek..
bu haftada konttrolumuz var bakalım.. 34+3 olduk
Kızlar aldığım malzemeler bunlar. Bi tane de denemek için yaptık annemle, gerisini de kendim yapıcamnasıl olmuş.??
Günaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.
Canim nice guzel mutlu saglikli nazarsiz mutlu seneler
Hepiniz hazirlik pesine dusmussunuz malum benim
Koca 3 hafta once geldi turkiyeye bu hasta pimapen tamiri ve badanam var. Benim isim cok zor yaa daha bebegin kiyafetleri yikanacak utulencek kendime daha hazirlik yapmadim pöf yani
gerçekten çok beğendim :))
kuş figürlü biraz küçük geldi bana onada baktım ama kelebekli daha büyüktü onu aldık bizde..
Merhaba kızlar
Bebek arabasını aldığımız yerden hediye çeki vermişlerdi. Son günü yaklaşmak üzere diye mecburen bir şeyler almamız gerekiyordu. Park yatak, onun iç pamuk yatağı ve uyku setini aldık. Eki Görüntüle 833356 Eki Görüntüle 833355 Eki Görüntüle 833354
turkuazcım canım herşeyini sağlıklı güzel günlerde kullanın bebişinle inşallah sen yatağını nerden ve kaça aldın bizim beşik var henüz yatağını almadık
Teşekkür ederim canım:) Yatağı Picabo'dan aldım, 120 lira. Pamuk yatakmış. En iyisi o dediler. Ahşap beşik için yatağı da İşbir'den alacağım, lateks, adı Baby Bed. Fiyatı 270di sanırım. Yatak konusunu çok düşünüp araştırdım. Visko ve yaylı önermiyorlar. Geriye bunlar kaldı.
Çok uygun fiyata almışsın canım, güle güle kullan.Eki Görüntüle 833455 Eki Görüntüle 833454
geceliğin kırmızısını, pijama takımının da pudra pembesini aldım kızlar. nette fiyatı 65 tl pijama takımının ben 40 a aldım.
gecelik de 45 tl ben 25 tl ye aldım baya uyguna geldi. lizözlü takımı bulamadım nette fotoğrafını ..
O kadar zor olmaz herhalde, zaten odaya geldiğin gibi bebeği emziriyorsun. Gözlemlediğim kadarıyla rahat oturuyor herkes. Zaten akşamına kalmaz hareketleniriz.Bence çantayı yıka canım ya silmekle yıkamak bir olmaz sonuçta için rahat etsinben de ufak ufak başlıcam hatta çantayı yıkayayım bende ilk iş olarak. Biyerde okudum anne için pipet koyun çantaya çok lazım oluyor diyorlardı. Dikişlerden dolayı rahat doğrulamıyormuşsunuz katı gıdalar çatalla rahat yeniyormuş ama suyu çorbayı pipet olmadan içemiyormuşsunuz. Bu kadar detaya inmeye gerek var mı bilmem ama yine de mantıklı geldi bana :) bi de bişi sorcam, hastanede biz banyo yapıcaz di mi yani banyo havlusu falan götürmeli miyizzz?
Yetişir canım, benim de geçe kaldı. Ama özellikle bıraktım, doğuma daha temiz olsun diye. Kolay gelsin bize:))Canim nice guzel mutlu saglikli nazarsiz mutlu seneler
Hepiniz hazirlik pesine dusmussunuz malum benim
Koca 3 hafta once geldi turkiyeye bu hasta pimapen tamiri ve badanam var. Benim isim cok zor yaa daha bebegin kiyafetleri yikanacak utulencek kendime daha hazirlik yapmadim pöf yani
Bence çantayı yıka canım ya silmekle yıkamak bir olmaz sonuçta için rahat etsinben de ufak ufak başlıcam hatta çantayı yıkayayım bende ilk iş olarak. Biyerde okudum anne için pipet koyun çantaya çok lazım oluyor diyorlardı. Dikişlerden dolayı rahat doğrulamıyormuşsunuz katı gıdalar çatalla rahat yeniyormuş ama suyu çorbayı pipet olmadan içemiyormuşsunuz. Bu kadar detaya inmeye gerek var mı bilmem ama yine de mantıklı geldi bana :) bi de bişi sorcam, hastanede biz banyo yapıcaz di mi yani banyo havlusu falan götürmeli miyizzz?
bu arada cantanıza bılındık seyler dısında neler koycaksınız... kasım annelerınde konu açılmışoraya yazdım burayada yazıyım...
tarak, logusa tacı ve rahat etcegınız bı lastık toka almayı unutmayın... bebegın cantasıyla sızın cantanız ayrı olcaksa kendı cantanıza ayrı ıslak mendıl koyun.. 10lu pecetelerdendekoyabılırsınız ozellıkle devlet hastanesınde dogum yapcaksanız pecete kesın alın.. diş fırcalama alıskanlıgınız varsa diş macunu ve diş fırcası almayı unutmayın.. birde dogumdan once cok ac kalındıgı ıcın mıde bulantısı oluyor nanelı seker ve sakız alıncantanıza mıde bulantısını hemen kesıyor. devlet hastanesınde doğum yapıcaksanız tuzlu kraker de koyun cunku yakınlarınızın yemegı sıze ulastrması cok uzun zaman alıyor veyakınlarınıza tembıhleyın meyve suyu dısında tatlı bısey almasınlar okadar aclıgın ustune sekerlı yıyınce dırek cıkıyor.. sızınde aklınızda bulunsun meyve suyunu en son için, boş mıdeyle değil.. ve fotograf cektırıceksenız goz kalemı allık vs gbı makyaj mazemelerınızıde alın.. ınsanın kansızlıkdan yuzu soluyor :))) sezeryan doğum yapıcaksanız yatakdan dogrulamıcaksınız ama sut ıcın cok su ıcmenız gerekıcek.. hastanelerın kantınınde emzıklı su sıselerı yok şımdıden alıp ucunu cantanıza koyun yakınlarınız normal su alır ucunu degıstırırsınız yattıgınız yerden suyunuzu ıcersınızkirliler için çop posetınıde unutmayınn
canım ya bu hıckırıgı nasıl anlıyosun ben cözemedım hangı hareketı hıckırık :26:
Teşekkür ederim canım:) Yatağı Picabo'dan aldım, 120 lira. Pamuk yatakmış. En iyisi o dediler. Ahşap beşik için yatağı da İşbir'den alacağım, lateks, adı Baby Bed. Fiyatı 270di sanırım. Yatak konusunu çok düşünüp araştırdım. Visko ve yaylı önermiyorlar. Geriye bunlar kaldı.
güzelim güle güle kullan yatağını bende kraftın aynı bu modelini aynı rengini aldım umarım memnun kalırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?