2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

sıvı deterjan alma bence cnm
hacı şakir kötü kokuyor yıkarken ama sonra koku falan da kalmıyor zaten
saççma bi sabun gerçi eşim koku kalmaması daha iyi dedi
alerji yapma ihtimali hiç yok dedi o çok beğendi ama ben beğenmedim mesela..
cnm foto klkoy pijamalarını sepetlerini falan merak ettiiiim
odayı hangi mağzaya sipariş verdiniz bende ordan aldım ve kaça aldınız neler var içinndeeeeeee=))
ya bir soru daha sorcam.
bayramdan sonra bebekler için kışlık şeyler gelecek demişti havuzluu han da adam.gelmiş mi acaba önceden gitmiş miydin
farklı şeyler var mı?

kuzum güle güle kullan ilk gösterdiğinde de bayılmıştım çok zarif beyaz beyaz
yatağında kraftın zaten çok kullanışlı onlar doğru tercih.
çok hasta oldum turkuazz=(( hemen iyileşmek istiyorum öksürmekten oğlum o kdar kasılıyo ki anlatamam çok üzülüyorum=((
öksürmemek için kendimi tutsamda çıkıyooo=((
kv kalması benimde hoşuma gitmez ama inşallah hep eşim kalır annemi de istemiyorum
çok kızgınım ona çok.dün akşam eşim yoktu.akşam yalnız kalma hastasın annen gelsin dedi
aradım gelmedi bin bin türlü bahane ürettim.
ağır geliyorum ona.her zaman bir bahane.daha bir ipimin ucundan tutmadı
ufacık hayrı dokunmadı hamileliğimin başından beri...
neler neler anlatsam roman olur..
ama arıyo ayy aklım sende gelemedim bilmem ne.yok iyiyim gerek kalmadı dedim.
Babaannem geldi çok uzaklardan kaldı bile sabah gitti.
yemek yaptı sofra kurdu kaldırdı çorabımı bile giydirdi.yoğurrdum soğuk diye sıcak su bile döktü ısıttı yoğurdumu=(
80 yaşında kadın..... aman bana bir dokun bin laf işit kuzum=(
ne doğru söylemişsin Gizem ağzına sağlık valla
en önemlisi sağlıklı olması.Bana da çok ayrıntı geliyor bu ayrıntılar.....
normal yapıp bir sürü sıkıntı yaşayanlar var..
Hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun..

Canım seninki gene iyimiş benimkiler bir çöp bile almadılar hepsini kendim aldım

evet cnm benimde bi arkadaşım da kan pıhtılaşma sorunu vardı epidural yaptılar sıvıyı boşalttılar kız çok ötü oldu hemen anesteziye geçtiler
ama bi akrabamız da epidural oldu çok çok rahattı.
ayaklarını hissetmedi bi süre,baş ağrısı oldu yürümekte zorlandı ama kalktı ayağa bir kaç güne.

kişiden kişiye çok değğişiyor.
Hakkımızda hayırlısı olsunn canımsss..
Günaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.
Kuzummmmmmmmmmmmm
Allah size birbilkte çocuklarınızla sarmaş dolaş nice yıllar nasip etsin
ağzınızın tadı evinizin huzuru hiç kaçmasın....

canım ne demek idare etmek nurda hepimiz sıkıntılarımızı yaşıyoruz ama senin bu yaşadıkların istisna değil inan.
bende düğün paramı bile takılarımdan verdim.gelinlik desen aynı herşey aynı.takılartın parası bile benden çıktı oonlar artistlik yapsın diye
birşey almama aynı.
birşey almadıkları gibi birlikte almaya gidip parasını ben ödememe rağmen"bakın neler aldık biz aldık" deyip millete göstermeler.
ölür müsün öldürür müsün
susuyoruz işte.benim eşimde aynı ne yapayım diye.bırak diyo.
olmuyor işte bırak bırak.

kızlar merhaba benim aklıma bir soru takılıp duruyor tecrübeli annelerden ya da fikri olanlardan cevap bekliyorum. sorum şu : allah izin verirse 9 aralıkta belki daha erken bir kızım olucak doğumum normal görünüyor. normal doğumun ne zaman olacağını Allahtan başka kimse bilemeyeceğinden dolayı bu epilasyon işini nasıl yapıcaz? malum göbüşlerden dolayı ben kendim alamıyorum ve kuaföre gidiyorum şimdi ben ne zaman gidersem uygun olur. erken yapması bi dert çabuk çıkıyo geç kalmak da istemiyorum ??? bana bi yardımmmm ((

iyi akşamlar kızlarr herkes iyidir umarım ben de hasta oluyorum galıba hapşuruk burun akıntısı birde ateş var çok sıcak basıyo yanıyorum resmen dünden beri böyleyım. bebeğimin hareketlerınde de dünden beri azalma var bugun yatttım hep hareketsiz olduğum halde hissedemedim hareketlerini normALDE Sabahları onun kıpırtılarıyla uyanırdım toplasam 2 günde 7 8 kez hareket hissettim normalmı bu kızlaar artık yeri daraldı ondan mı acaba yoksa ben hallsizim o da mı hasta oldu annesi gibi çok üzüldüm

Canım dikkat et c vitamini al mutlaka süt iç çikolata ye soluna yat bakalım hissedecek misin bende de sabah uyandığımda yoktu kahvaltı yapınca kıpırdadı

Canım dikkat et c vitamini al mutlaka süt iç çikolata ye soluna yat bakalım hissedecek misin bende de sabah uyandığımda yoktu kahvaltı yapınca kıpırdadı

denedim canım tatlı yedim çikolata yedim süt içtim sabah ölü gibi uyumuşum rahatsızlığımdan dolayı herhakde kendimde halsizim. geç kalktım akşam saat dörde kadar denemedığım kalmadı sonra hıçkırık tuttu bebeğimi 5 dakıka sürdü o kadar sevindim ki anlatamam birde 4ten bu saate kadar tekme atma değilde sankı yana yana kayıyor 2 gün önce kıpır kıpırdı aniden böyle kesilince korktuum yarın doktora gidicem nstye alırlar belkı

canım benm sezeryanda hastabakıcı kadın geldi tekrar jiletle aldı usten hiç tuy olmaması gerektiğinden
normal olursada zaten sancıların başladığında eşinden yardım alabilirsin sonuçta duşa girip gitmeyi
düşünüler var oda jiletle 2dk iş zaten çok acil bir şey olursa kafaya takılacak en son şey bence gerçi
ben epilasyon yaptırmıştım çıktığında çok olmuyor kasımın 15inden sonra ağda yaptırsan seni
idare eder öncesinde gelmesin zaten bebişin sonrasındada ihtiyaca göre tekrar gidersin

Arkadaslar napıyosunuz bakmadan yazıyorum valla
Kapı süsü yaptım ama resmi ekleyemiyorm :/
Deli oldum
Eylül'ün kapı süsünün mavili beyazlısı ama ismimiz yok henüz
Adı belli değil ki garibimin
Ama büyük ihtimal Ali Kerem olacak
Onu da keçe ile ben yapıcam

Bende de aynı canım ya kendi ailem neredeyse bebeğin bütün eşyalarını hatta benim lahusa yatak örtümü nevresim takımımı falan aldı şimdi de annem evde kendi kendine kurabiye yapmaya çalışıyo gitmiş şeker hamuru almış kalıp almış, torunum kurabiyesiz kalmasın diyo kıyamam ki maddi imkanları da diğer tarafa göre daha kötü. Kayınvalidemler ise daha hiççç bişey almamışlardı ve almaya da niyetleri yoktu ama eşim bikaç laf sokunca park yatağını aldılar. Eşim de bi anlam veremiyo çünkü! düğün zamanıda bize apartmanın bahçesinde kuru pastalı düğün yaptılar, eşimin abisine en güzel yerde en güzel yemekli düğünü yaptılar benim annem bütün gece ağladı seninki niye böyle olmadı diye ben de alıştım kabullendim artık olmuyo işte napiyimm. Ben eşimi seviyorum, onunla çok mutluyum önemli olan bu :)

yaaaaa, ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkamaya başladım miniğimin kıyaflerini, burda çok da önerilmemiş anlaşılan???? hava güzel olunca dışarıda kuruttum, gerçi sadece battaniyeleri yıkadım, bütün güzelliği kayboldu battanıyelerin, pazen olan battaniyeler de bi garip oldu, tüylü battaniye de yumoşluğunu pofudukluğunu kaybetti kıyafetleri dalan roxy lemi yıkasam napsam, bide şampuan sebamed mi alsam???

Cnm normal bence sakın üzülme.
Yoruluyorlar bazen bazende cok uyuyorlar
Yerlerinde daraldı artık kuzularımız gün sayıyor bizle beraber

Kapı süsümüz böyle kızlar aynısından dış kapıyada yapıcam
Tülden arttırdım cunku
Bugun ikeadan yastık yorgan ve nevresim takımı aldım oğluşuma
Tabi 100 kere oturdum orda gezmedim bile onları alıp çıktım ama onlarda cok cici
Bi ara eklicem. Biliyorsunuz bizim odamız cocuk odası oda bitsin oyle eklicem

evet canım yıkanınca hepsi bi değişiyor penye ve pazen battaniyeler çok uyuz ütülemeside ayrı bir dert
birtek triko battaniyelere bir şey olmuyor ben hep dalin granül kullanıyorum canım gayet memnunum
çok lekeli yada kakalı kıyafetlerini bizim deterjanla yıkayıp leke çıktıktan sonra tekrar dalinle yıkıyorum
ilave suyla şampuanda unibaby yenidoğan kullanıyorum kızıma hala 18 aylık kendileri sebamedin içindede
aynı kimyasallar var hepsi aynı bence

çok güzel olmuş canım hastane odasına da yapabilirsin
sonra onu çıkartıp eve gelince dış kapıya asarsın

Cnm normal bence sakın üzülme.
Yoruluyorlar bazen bazende cok uyuyorlar
Yerlerinde daraldı artık kuzularımız gün sayıyor bizle beraber

inşallah öyledir canım annelik buymuş demek ağladım üzüntüden eşim doktora gidelim dedi ama acile gitsem ne olacak dedim yarın ola hayrola

İyi akşamlar kızlar..

Herkes iyidir umarım.. Bugün bende sürpriz misafirlerimle karşılaştım... Sonunda geldiler ÇATLAKLARIM ://///
Göbeğimin altında kasıklarıma doğru kırmızı kırmızı 4-5 çizgi ((( Çatlak önleyici kremde kullanıyodum ama fayda etmemiş demekki... Burada konuşulmuştu ama kim bahsetmişti ne zaman bahsetmişti hatırlayamadım.. Çatlakların kırmızıyken tedavi edilebildiğini demişlerdi.. Kızlar bilen varsa paylaşabilir mi lütfen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…