- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Kızlar dalan roxy dışında granül toz sabun kullanan varmı? Dalin in granül sabunu nasıl kokuyor acaba hacı şakirinki kötü kokuyor uş çok.
Anneme geldim kıyafetleri burdaydı bebişin ve burda yıkamaya karat verdik dalam roxy sabunum evde kaldıburda da hakmar yok nerde bulurum?
Bulamazsam da artık dalin yada hacı şakir alıp yıkicaz kötü kokuyormu yıkayan varmı?
Yoksa dalin in sıvı deterjanını mı alsam?
cnm foto klkoy pijamalarını sepetlerini falan merak ettiiiimBizde bugün havuzlu hana gittik kızlar çok kalabalıktı eksiklerimizi aldık kendi pijama işlerimi hallettim kapı süsü ve sepetimizi aldık ikisi takım 60 tl ye aldım 30 tl sepet 30 tl kapı süsü bebekli yastıklı fln tüllü değil sürekli asılı durabilecek bişey yıkanabiliyorda.
1 tlye de çok alternatif bebek şekeri vardı.
Kendime de
1 krem lizözlü pijama takımı
1 pembe penye lohusa pijama takımı
1 kırmızı kısa kollu lohusa gecelik
2 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
6 tane yüksek belli alt çamaşır aldım.
Sonra da eyüp modesa ya gidip kızımın odasının siparişini verdik 25 kasım da teslim edecekler kokusunun çıkması yerleşmesi falan doğuma yetişmez belki ama sağlık olsun erken doğum riskim çıkımca erteledik gözüm hiçbişeyi görmedi kıyafetleri için kndi dolabımda yer açıcam idare edicem öyle 40 ına kadar da yerleştiririz inşallah.
Merhaba kızlar
Geçmiş olsun canım. Günlerdir evde olduğum için havayı farketmemiştim ama bugün ciddi bir soğuk vardı. İnşallah ağrın fıtıktan değildir, hiç çekilmiyor(
Geçmiş olsun canım.
Benim yanımda annem kalacak. Eşim de ben de çok acemiyiz, bütün geceyi tedirgin geçirmek istemiyorum. Ama eşim de zaten izin verdikleri müddetçe yanımızda kalır. Eve gidip uyuyamaz heyecandan
Hayırdır canım, annene neden kızgınsın? Kayınvalide olmaz zaten, insan derdini rahat rahat anlatamaz.
ne doğru söylemişsin Gizem ağzına sağlık vallaeylül çok kilolu olursa ben normali denemem bile ki çokk istiyorum onun ve benim sağlığım herşeyden önemli.hem belli olmuyo geçen bi doğum hikayesi okudum normal doğum 20 gündür oturamıyomuş enfeksiyon kapmış vajina şişmiş kocaman olmuş.Allah herşeyin hayırlısını versin.olcak olduktan sonra normale sezeryana bakmıyo bu işler hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...
slm kızlaaaar herkes iyi mi? zaman yaklaştıkça sinirlerim bozuldu benimherşeye kafayı takıyorum bayramda annem geldi oğluşumun karyolasını bebek çantasını benim iç çamaşırlarımı pijama takımımı aldı bide oğluşuma cicler getirmiş. kayınvalidem de eline bi nevresim takımı bi hastane çıkışı alıp gelmiş sallana sallana. nasıl içine sindiriyor nasıl rahat ediyor anlamadım sanki onların torunu değil ne görgüsüz insanlar yaaaa ! düğünde de aynı şey oldu gelinlğimi bile kendim aldım çok şaşırmamak lazım ama yinede düşündükçe çıldıracak gbi oluyorum bari sizde odanın halısını perdesini alın. eşime söylüyorum almıyolar napıyım dio 200 300 TL için ne gerek varmış konuşmaya sorun parası değilki onların düşüncesizlikleri. Ayyyyy kızlar başınızı ağrıttım ama içimde patladı kimseye anlatamadım eşime söyleyince kafasına takıyor anneme anlatsam garibim üzülüo bende sizinle dertleşiyorum idare edin beni (
evet cnm benimde bi arkadaşım da kan pıhtılaşma sorunu vardı epidural yaptılar sıvıyı boşalttılar kız çok ötü oldu hemen anesteziye geçtilerkişiden kişiye göre değişebilir canım mesela benim eltim epidural oldu rahattı ama teyzemde tehlikeli oldu iğneyi vururken bel kemiğindeki sıvıyı boşaltmışlar bu yüzden 1 ay boyunca yürümekte zorluk çekti Artık hakkımızda hayırlısı olsun diyelim tatlım.
KuzummmmmmmmmmmmmGünaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.
canım ne demek idare etmek nurda hepimiz sıkıntılarımızı yaşıyoruz ama senin bu yaşadıkların istisna değil inan.slm kızlaaaar herkes iyi mi? zaman yaklaştıkça sinirlerim bozuldu benimherşeye kafayı takıyorum bayramda annem geldi oğluşumun karyolasını bebek çantasını benim iç çamaşırlarımı pijama takımımı aldı bide oğluşuma cicler getirmiş. kayınvalidem de eline bi nevresim takımı bi hastane çıkışı alıp gelmiş sallana sallana. nasıl içine sindiriyor nasıl rahat ediyor anlamadım sanki onların torunu değil ne görgüsüz insanlar yaaaa ! düğünde de aynı şey oldu gelinlğimi bile kendim aldım çok şaşırmamak lazım ama yinede düşündükçe çıldıracak gbi oluyorum bari sizde odanın halısını perdesini alın. eşime söylüyorum almıyolar napıyım dio 200 300 TL için ne gerek varmış konuşmaya sorun parası değilki onların düşüncesizlikleri. Ayyyyy kızlar başınızı ağrıttım ama içimde patladı kimseye anlatamadım eşime söyleyince kafasına takıyor anneme anlatsam garibim üzülüo bende sizinle dertleşiyorum idare edin beni (
iyi akşamlar kızlarr herkes iyidir umarım ben de hasta oluyorum galıba hapşuruk burun akıntısı birde ateş var çok sıcak basıyo yanıyorum resmen dünden beri böyleyım. bebeğimin hareketlerınde de dünden beri azalma var bugun yatttım hep hareketsiz olduğum halde hissedemedim hareketlerini normALDE Sabahları onun kıpırtılarıyla uyanırdım toplasam 2 günde 7 8 kez hareket hissettim normalmı bu kızlaar artık yeri daraldı ondan mı acaba yoksa ben hallsizim o da mı hasta oldu annesi gibi çok üzüldüm
Canım dikkat et c vitamini al mutlaka süt iç çikolata ye soluna yat bakalım hissedecek misin bende de sabah uyandığımda yoktu kahvaltı yapınca kıpırdadı
kızlar merhaba benim aklıma bir soru takılıp duruyor tecrübeli annelerden ya da fikri olanlardan cevap bekliyorum. sorum şu : allah izin verirse 9 aralıkta belki daha erken bir kızım olucak doğumum normal görünüyor. normal doğumun ne zaman olacağını Allahtan başka kimse bilemeyeceğinden dolayı bu epilasyon işini nasıl yapıcaz? malum göbüşlerden dolayı ben kendim alamıyorum ve kuaföre gidiyorum şimdi ben ne zaman gidersem uygun olur. erken yapması bi dert çabuk çıkıyo geç kalmak da istemiyorum ??? bana bi yardımmmm((
canım ne demek idare etmek nurda hepimiz sıkıntılarımızı yaşıyoruz ama senin bu yaşadıkların istisna değil inan.
bende düğün paramı bile takılarımdan verdim.gelinlik desen aynı herşey aynı.takılartın parası bile benden çıktı oonlar artistlik yapsın diye
birşey almama aynı.
birşey almadıkları gibi birlikte almaya gidip parasını ben ödememe rağmen"bakın neler aldık biz aldık" deyip millete göstermeler.
ölür müsün öldürür müsün
susuyoruz işte.benim eşimde aynı ne yapayım diye.bırak diyo.
olmuyor işte bırak bırak.
buldum cnm.. pipet koycaklar okusun ozellıkle.. pipet şişelerın ıcıne dusuyor bardakdada zorluyor..
iyi akşamlar kızlarr herkes iyidir umarım ben de hasta oluyorum galıba hapşuruk burun akıntısı birde ateş var çok sıcak basıyo yanıyorum resmen dünden beri böyleyım. bebeğimin hareketlerınde de dünden beri azalma var bugun yatttım hep hareketsiz olduğum halde hissedemedim hareketlerini normALDE Sabahları onun kıpırtılarıyla uyanırdım toplasam 2 günde 7 8 kez hareket hissettim normalmı bu kızlaar artık yeri daraldı ondan mı acaba yoksa ben hallsizim o da mı hasta oldu annesi gibi çok üzüldüm
yaaaaa, ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkamaya başladım miniğimin kıyaflerini, burda çok da önerilmemiş anlaşılan???? hava güzel olunca dışarıda kuruttum, gerçi sadece battaniyeleri yıkadım, bütün güzelliği kayboldu battanıyelerin, pazen olan battaniyeler de bi garip oldu, tüylü battaniye de yumoşluğunu pofudukluğunu kaybettikıyafetleri dalan roxy lemi yıkasam napsam, bide şampuan sebamed mi alsam???
Kapı süsümüz böyle kızlar aynısından dış kapıyada yapıcam
Tülden arttırdım cunku
Bugun ikeadan yastık yorgan ve nevresim takımı aldım oğluşuma
Tabi 100 kere oturdum orda gezmedim bile onları alıp çıktım ama onlarda cok cici
Bi ara eklicem. Biliyorsunuz bizim odamız cocuk odası oda bitsin oyle eklicem
Cnm normal bence sakın üzülme.
Yoruluyorlar bazen bazende cok uyuyorlar
Yerlerinde daraldı artık kuzularımız gün sayıyor bizle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?