2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlaaaar elevitte domuz un bi ürünü kullanılmış üretici firma twitterda yazmış

günaydınn herkese hayırlı sabahlar.

saglıkocagında kontrolum vardı aclık sekerım 98 cıkmıs cok mu yuksek anlayamadım :26:

canım doğum iznine niye erken ayrılıyorsun? ben bebek doğduktan sonra kullanmayı istiyorum, 31+6 da doktora gideceğim çalışabilir raporu da almaya calışcam bakalım.

ben dün doktordaydım 32 den 37 ye aktarım raporunu aldım kızlar.doktoruma da dedim oldu ki dayanamadım 37 ye kadar ilk hamileliğim sonuçta ne kadar dayanabilirim bilmiyorum o zaman ne olacak dedim,dayanamadığın zaman geleceksin doğum iznini yazıcaz o zamana kadar geçirdiğin süre doğum sonrası iznine eklenecek dedi,yorucu işin yoksa gidebilirsin dedi

Gunaydin kızlar...
kızlar ben kızımin hıçkırıklarini göbeğimin altında hissediyorum hareketlerini de göbeğimin üst solunda ama çoğu zaman sanki kukumu tekmeliyo canım yanıyor...
Şimdi benim kız döndü mu dönmed' mi:26:

hıçkırıkları bende bazen sol kasığıma yakın bi yerde hissediyorum benimki dönüyo gibime geliyor çünkü sağ göğüsümün altında hep bişileri çıkıyo ve orada sıkışma hissi oluyor

günaydın kızlar
dün nst ye girdim sancım yok çok şükür.dinlenip bol bol su içeceğim .işe devam edebileceğim raporumu da aldım.kızım çok hareketli bir sıkıntı mı var acaba dedim.doktorumda sağlıklı bebek çok oynar sıkıntıya giren bebek hareketlerinde azalma olur dedi.Bir sıkıntımız yok yani.Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla geçirelim şu son zamanlarımızı inşallah.

Aralda dogumdan once eşim almıştı hasene
Ayyyy inanılmaz utanmıştım
Bide ay sizinkide ne teferruatlıymış demişti :/:26:
Kopmuştum o an :)))

HAHAHAHHHAH=))
ilahi enişte=))
ale yaa hehehhehe=))
yazık adam nasıl uğraşıp canına tak ettiyse=))
herkese günaydıııın gece yatmayı sabah kalkmayı bilmezler gece bayağı kaynatmışsınız kızlar herkes uyuyor heralde
ilahi sena ne doğru söylemişin =)))
çalışmayanın hali başka oluyo tabi ama turkuaz çalışıyo kızcağızı da tuttular yazık=)
yurdanurcum ne zamnaır göremiyorum seni yok muydun denk mi gelmedik?
nabersin?almıssın raporunu iyi gene bebeğinle daha çok vakit geçireceksin
ama gene de kendini çok zorlama Allah korusun..

canım okuyordum da yazma fırsatım tatilde pek olmadı,yorulduğum yerde izne ayrılacağım kısmetse,37 dendiyse oraya kadar zorlamanın anlamı yok nerde trak orda bırak demişler

canım ben komple lazer epilasyon yaptırmıştım zaten ama az az çıkıyodu gene .. 2-3 kez jilet yapınca coştu mübarekler resmen .. zaten sadece kukişte var bacaklarımda falan hiç yok şu an .. 5 dk. lık iş aslında :) bu akşam gideyim bari rahatlaayyım ben de :)

seninle aynıyız demek tezcel
bede lazer epilas. yaptırmıştım az az çıkıyordu hem de böyle yabani değildi
devamlı almaktan sertleşti ve çoğaldı
yaptırdığım epilasyonda boşa gitti sayılır böylelikle.
bacaklarımda da benimde hç yok

hamişlerle buluştuğumuzda kızlar bana biraz gıcık olmuştu=))
bacaklarımızı açıp göstermiştik de=))

herkese günaydıııın gece yatmayı sabah kalkmayı bilmezler gece bayağı kaynatmışsınız kızlar herkes uyuyor heralde

o benim meselaa

günaydınn herkese hayırlı sabahlar.

saglıkocagında kontrolum vardı aclık sekerım 98 cıkmıs cok mu yuksek anlayamadım :26:

sınırda canım sınır 100 dikkat et bişey olmaz benimde 93 :))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

gnd hamişler geçmiş bayramınız kutlu olsun anca nete girebildim
hazırlıklar hızla sürüyor uyuku setini nevresimini falan aldım hafta sonu şimdi onları yıkıyorum dalin deterjanla
bu arada bayramdan önce muayene olmuşdum ne zaman 15 günde bir gitmeye başlıcam hastaneye bilemedim
ve ankarada 3 boyutlu ultrasyon bilen varmı eşim çok merak ediyor bebişi hem cd olur hatıra kalır

benim göbüşümde de çok kıllar çıktı ama napcaz bilmiyorum .. işyeri doktoru sakın elleme dökülecek göbeğindekiler dedi bana :)

benim göbüşümde de çok kıllar çıktı ama napcaz bilmiyorum .. işyeri doktoru sakın elleme dökülecek göbeğindekiler dedi bana :)
sakın almayı falan düşünme boşver ya kim görcek
doğumdan sonra dökülüyor diyorlar zaten
artı dökülmese ne olcak alma kalın kalın çıkar görürsün=))
başına iş alma derim canımcım..

akşam bebek şekeri kavanozlarımı deneyecektim eşimin işyerinden arkadaşı eşi ve 2 çocuğu geldi ya sadece bi kahva içmeye yarım saat uğrayacağız dediler 9 da gelip 12 de gittiler yarım saati buyse daha fazlasını düşünemiyorum yani .. insanlar ne düşüncesiz inanılır gibi değil yani

aynen canım kalınlaşacaklar diye korkuyorum zaten .. ben de kıla karşı acayip hassasım hiç olmasa o kadar memnun olurum yani göbeğimi bile lazer yaptırmıştım :) ama hepsi yaln oldu bacaklar ve koltukaltı kar kaldı işte :)

Off bi sürü yazmıştım gitti yaaa uyuz oldum aynı şeyleri yazamadım bi daha kızlarr
Kısaca diyim rüyamda sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum kafayı yicem her gece farklı bi çocuk doğruyorum
Dün geceryine gördüm emziriyorum göğsümden akıyodu resmen sütler
Bnde sağıma yatmak istiıorum hep sola yatamıyorum ama böbreklerimde genişlme nedeniyle doktor kesinlikle uyardı sola yat dye ama olmuyoo kendimi hep sağda buluyorum uyarıyo bnmkide sürekli aşkım ne zmn baksam sağındasın sola yat diyo elimde diil napimmmmm
Bayram boyuncada eşimin halasındaydık 1 hafta boyunca ayy çok güzel oluyo ya yemek derdi yok temizlik yok hiç bişe yaptırmadı saolsun bişeylerde aldık dolaştık hergün onlarında atiyim resmini daha öncekilerdende ekliyim
Eve gelince temizliğe girişince çok sancım oldu doğuruyorum sandım düzenli sancılar geldi sonra dinlenince geçti 3 saat falan sürdü ama
Yapsan bi türlü yapmasan olmuyo eşimin yaptığınıda ben beğenmiyorum
Dpresyonun eşiğindeyim her yerde Derinin kalemi kağıdı kitabı oyuncağı yırtık kağıtlar bi sürü faaliyet bilmemne delicem artık yere eğilip onları toplamak o kada zor geliyo ki her gün topla her gün aynı hale geliyooo :2:
Çok sıkıldık artık aralık gelsede bi an önce rahatça hareket edebilsem yaaa
Offff çok dolmuşum valla

Fotolarıda ekliyom şimdi tatlımlarrr

Kızlarrrrrr arkadasım dogurmuşşşşş
Dün nst ye girmişti sancısı çıkmış
Normalde 9 Kasım da doğurması gerekiyordu
Bnmde 9 aralıktı kırkımız karışacak diye konuşuyorduk
Neyse nst den sonra açılmayı beklemişler
Olmamış bu sabah sezeryane almış doktoru
4.250 doğmuş ki kız sürekli diet yapıodu şekeri çok yüksekti cunku
Darısı başımıza olsun
Dualarımızı unutmayalım kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…