kızlaaaar elevitte domuz un bi ürünü kullanılmış üretici firma twitterda yazmış
canım doğum iznine niye erken ayrılıyorsun? ben bebek doğduktan sonra kullanmayı istiyorum, 31+6 da doktora gideceğim çalışabilir raporu da almaya calışcam bakalım.
Gunaydin kızlar...
kızlar ben kızımin hıçkırıklarini göbeğimin altında hissediyorum hareketlerini de göbeğimin üst solunda ama çoğu zaman sanki kukumu tekmeliyo canım yanıyor...
Şimdi benim kız döndü mu dönmed' mi:26:
Aralda dogumdan once eşim almıştı hasene
Ayyyy inanılmaz utanmıştım
Bide ay sizinkide ne teferruatlıymış demişti :/:26:
Kopmuştum o an :)))
ilahi sena ne doğru söylemişin =)))herkese günaydıııın gece yatmayı sabah kalkmayı bilmezlergece bayağı kaynatmışsınız kızlar herkes uyuyor heralde
yurdanurcum ne zamnaır göremiyorum seni yok muydun denk mi gelmedik?ben dün doktordaydım 32 den 37 ye aktarım raporunu aldım kızlar.doktoruma da dedim oldu ki dayanamadım 37 ye kadar ilk hamileliğim sonuçta ne kadar dayanabilirim bilmiyorum o zaman ne olacak dedim,dayanamadığın zaman geleceksin doğum iznini yazıcaz o zamana kadar geçirdiğin süre doğum sonrası iznine eklenecek dedi,yorucu işin yoksa gidebilirsin dedi
HAHAHAHHHAH=))
ilahi enişte=))
ale yaa hehehhehe=))
yazık adam nasıl uğraşıp canına tak ettiyse=))
ilahi sena ne doğru söylemişin =)))
çalışmayanın hali başka oluyo tabi ama turkuaz çalışıyo kızcağızı da tuttular yazık=)
yurdanurcum ne zamnaır göremiyorum seni yok muydun denk mi gelmedik?
nabersin?almıssın raporunu iyi gene bebeğinle daha çok vakit geçireceksin
ama gene de kendini çok zorlama Allah korusun..
Bende ağda yapıyordum ama göremiyorumkii 6 kez filan jilet yaptım hem çoğalıyor hemde hemencecik çıkıyor dün ısıttım ağdamı yok mümkünatı alamadım
Gittim bende kuaföre kızbi güzel aldı valla canımda yandı jiletle aldığım için ilk utandım sıkıldım bayağı ter astı benii sonra bitti ama valla rahatladım doğuma kadar gidicem mecbur sende git bence Komple yaptırdım ben alsam 1 saatte anca alırdım yarım saat bile sürmedi..
seninle aynıyız demek tezcelcanım ben komple lazer epilasyon yaptırmıştım zaten ama az az çıkıyodu gene .. 2-3 kez jilet yapınca coştu mübarekler resmen .. zaten sadece kukişte var bacaklarımda falan hiç yok şu an .. 5 dk. lık iş aslında :) bu akşam gideyim bari rahatlaayyım ben de :)
herkese günaydıııın gece yatmayı sabah kalkmayı bilmezlergece bayağı kaynatmışsınız kızlar herkes uyuyor heralde
günaydınn herkese hayırlı sabahlar.
saglıkocagında kontrolum vardı aclık sekerım 98 cıkmıs cok mu yuksek anlayamadım :26:
seninle aynıyız demek tezcel
bede lazer epilas. yaptırmıştım az az çıkıyordu hem de böyle yabani değildi
devamlı almaktan sertleşti ve çoğaldı
yaptırdığım epilasyonda boşa gitti sayılır böylelikle.
bacaklarımda da benimde hç yok
hamişlerle buluştuğumuzda kızlar bana biraz gıcık olmuştu=))
bacaklarımızı açıp göstermiştik de=))
sakın almayı falan düşünme boşver ya kim görcekbenim göbüşümde de çok kıllar çıktı ama napcaz bilmiyorum .. işyeri doktoru sakın elleme dökülecek göbeğindekiler dedi bana :)
sakın almayı falan düşünme boşver ya kim görcek
doğumdan sonra dökülüyor diyorlar zaten
artı dökülmese ne olcak alma kalın kalın çıkar görürsün=))
başına iş alma derim canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?