- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Ben bıraktım Kasım annelerimi neydi baya u konuda araştırma yapmışlardı.. Ne üzücü bir durum ben başka bir vitamin alıcam bi bulabilsem bulamıyorum centrum meterna dha plus eczacı muhteşem bir ürün dedi bebeğin gelişimi açısından ama hiç bi eczanede yok gettiricem bebeğe baya kilo aldırıyomuş ama tavsiye eden kişi 4.500 54 cm bir kız bebe doğurdugazetede yazmakla kalmadı bayerın ilgili müdürü haberin doğruluğunu kabul etti
demek bütün sağlık ocaklarına bi yazı falan gitmiş yada bişey olmuş, iki gün önce benide biri aradı ben aile hekiminizim dedi, hamileliğiniz nasıl gidiyor dedi iyimisiniz dedi çok şaşırdım. bu perşembe gelebilirmisiniz bi kontrol edelim falan dedi.. sonra dün yine aradı tekrar sordu yarın gelecekmisiniz dedi. bugün işten izin aldım 4gibi çıkıp gidecem, 5'e kadar ordalarmış. ilginççç
dün benide aradılar sağlık ocağından gelmeniz lazım izleminiz var falan diye bende ya o yokuşu çıkıcak halim yok valla kusura bakmayın dedim çünkü inanılmaz bi yokuş var dimdik kesin çıkmaya çalışırken geri geri yuvarlanırım damacana gibi
yakında doktora gittiyseniz bilgilerinizi verin dedi 2 gün önce gitmiştim sordu söyledim herşeyi timam dedi kapadı
benim aile hekimim baya ilgili hamileliğimin başından beri belli aralıklarla arar kontrole çağırır şimdi kasımın 2. haftası falan gidicem inş. zeynep hanım erken doğmassa tabi:)
kızlar ben birşey sormak istiyorum uzun zamandır aklıma takılıyor,bazı hamilelerden duyuyorum geceleri bebeğinin teklemesine uyanıyorlarmış bana hiç böyle bişey olmadı hareketlerini hep hissediyorum normal ama uykumdan uyandıracak kadar sert olmadı bu bi sorun mu sizce?
Kizlar acil yardim dunden beri migde bulantim vardi buraz once kusma ve ishal basladi hala migdem bulaniyor acile gidecegim bu neolabilir
benim aile hekimim baya ilgili hamileliğimin başından beri belli aralıklarla arar kontrole çağırır şimdi kasımın 2. haftası falan gidicem inş. zeynep hanım erken doğmassa tabi:)
kızlar ben birşey sormak istiyorum uzun zamandır aklıma takılıyor,bazı hamilelerden duyuyorum geceleri bebeğinin teklemesine uyanıyorlarmış bana hiç böyle bişey olmadı hareketlerini hep hissediyorum normal ama uykumdan uyandıracak kadar sert olmadı bu bi sorun mu sizce?
canım geceliklerini şahinlerden mi aldın :) ben de aynılarını aldım dantelli olanın kremini aldım üzerine de krem biz lizöz asılıydı orda onu aldım. penye olanında pembe rengini aldım bana da 40 a verdi fiyatları diğer mağazalara göre daha ucuz. dantelliyi de 55 e bıraktı. senelerdir müşterisiyiz. normalde 75 dedi fiyata. sen de 60 a çok iyi indirim kapmışsın.
ben de dantelli nin pembesine bayıldım pembe aşığıyım zaten ama benim kızım olacak ona mevlütte krem gelinlik giydiricez anne kız krem olalım daha ağır durur diye krem aldım.
geçen sefer de aynı tarz dantelli pembe bir gecelik takımını 50 tl ye almıştım kalın kumaşlı kışlık.
Benim bebekte çok hareketsiz o nednele ben ne desem olmaz kıyaslama yapamam ama belki uykun ağırdır onların hafiftir ben uyanıyorum gece kendim tekmeleri hissediyorum onlardada öyl olabilir..benim aile hekimim baya ilgili hamileliğimin başından beri belli aralıklarla arar kontrole çağırır şimdi kasımın 2. haftası falan gidicem inş. zeynep hanım erken doğmassa tabi:)
Kizlar acil yardim dunden beri migde bulantim vardi buraz once kusma ve ishal basladi hala migdem bulaniyor acile gidecegim bu neolabilir
yediğin bir şey dokunmuş olabilir ayağını üşütmüş olabilirsin bilemiyorum ki canımKizlar acil yardim dunden beri migde bulantim vardi buraz once kusma ve ishal basladi hala migdem bulaniyor acile gidecegim bu neolabilir
yediğin bir şey dokunmuş olabilir ayağını üşütmüş olabilirsin bilemiyorum ki canım
ama kendini kasıp germe sakn
git dr a onlar gerekn müdaheleyi yapar zaten kendini de bebeğide strese sokmaa=((
HEVUK:
nasıl anladın döndüğünü??
ben niye anlamıyorum ki yaa=(
evet canım şahinlerden aldım, burada senden okuyunca havuzluhana girince direk oraya girdim, fiyatlarda uygun olunca hemen aldım. krem rengi çok güzeldi gelinlik gibiydi lakin içimi belli eder diye mecbur pembe aldım, aslında krem 2. çocuk erkek olursa da işe çok yarar. emzirme atleti falanda aldım fiyatları gerçekten iyiydi, birde kızıma iç çamaşırı takımı hediye ettiler :) sabahlık kullanmıyorum, mevlütte yapmıyacağım o yüzden almadım ama krem sabahlıklar çok şıktı.
kızlar bu lohusa takımlarını bebeğin cinsiyetine göre mi alıyorsunuz? bende annemle birlikte beğendim, annem ısrarla pembeyi alalım dedi, benim oğlum olacak ama mavi almam gerekmez mi dedim. ne farkeder sen bayansın sonuçta dedi, pembeside gerçekten daha güzel duruyordu ve pembe aldım.
doğum sonrasıda al basmasın diye kafama da kırmızı taç alacakmış, onunda mavi olması gerekmez mi yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?