2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
demek bütün sağlık ocaklarına bi yazı falan gitmiş yada bişey olmuş, iki gün önce benide biri aradı ben aile hekiminizim dedi, hamileliğiniz nasıl gidiyor dedi iyimisiniz dedi çok şaşırdım. bu perşembe gelebilirmisiniz bi kontrol edelim falan dedi.. sonra dün yine aradı tekrar sordu yarın gelecekmisiniz dedi. bugün işten izin aldım 4gibi çıkıp gidecem, 5'e kadar ordalarmış. ilginççç

dün benide aradılar sağlık ocağından gelmeniz lazım izleminiz var falan diye bende ya o yokuşu çıkıcak halim yok valla kusura bakmayın dedim çünkü inanılmaz bi yokuş var dimdik kesin çıkmaya çalışırken geri geri yuvarlanırım damacana gibi
yakında doktora gittiyseniz bilgilerinizi verin dedi 2 gün önce gitmiştim sordu söyledim herşeyi timam dedi kapadı

Son düzenleme:
gazetede yazmakla kalmadı bayerın ilgili müdürü haberin doğruluğunu kabul etti
Ben bıraktım Kasım annelerimi neydi baya u konuda araştırma yapmışlardı.. Ne üzücü bir durum ben başka bir vitamin alıcam bi bulabilsem bulamıyorum centrum meterna dha plus eczacı muhteşem bir ürün dedi bebeğin gelişimi açısından ama hiç bi eczanede yok gettiricem bebeğe baya kilo aldırıyomuş ama tavsiye eden kişi 4.500 54 cm bir kız bebe doğurdu

Ceza alıyolarmış çünki kayıt yapmadıkları için Ben aradığımda öyle demişti
Bu arayanda gelemezseniz bilgilerinizi almam lazım sisteme giricem dedii..
Vermedim 32 hafta boyunca aramadılar dahada aramasınlar ceza alsınlar öğleden sonrada yokmuşlar burdakiler öyle dedi bide.

benim aile hekimim baya ilgili hamileliğimin başından beri belli aralıklarla arar kontrole çağırır şimdi kasımın 2. haftası falan gidicem inş. zeynep hanım erken doğmassa tabi:)
kızlar ben birşey sormak istiyorum uzun zamandır aklıma takılıyor,bazı hamilelerden duyuyorum geceleri bebeğinin teklemesine uyanıyorlarmış bana hiç böyle bişey olmadı hareketlerini hep hissediyorum normal ama uykumdan uyandıracak kadar sert olmadı bu bi sorun mu sizce?

Bizimkide öyle yuvarlanırım kesin ordan yokuş var bayağı gidemem zaten bende
Hıı banada en son nezaman gittiniz bilgileri verin dediler ama vermedim
her ay arayıp sormaları gerekirdi ama aşılar için bile aramadılar ben 1 kez vuruldum tetenoz
Annemlerin orda dahada vurulmadım

Kizlar acil yardim dunden beri migde bulantim vardi buraz once kusma ve ishal basladi hala migdem bulaniyor acile gidecegim bu neolabilir

Dün itabari ile benim bebe döndü kızlar doğuma yaklaştıkmı neee
Dün herkes karnımı öptüü hehehhe kınada oğlum o kadar ilgden sonra döndüüü
Benim sancım var bayağı ama kızlar ya alt karnımda ve belimde dün feciydi eşime diyorum doğurcam galiba ben
Hayırrrrr doğuramassın bekle bebek akrep burcu olamaz yay olması lazım adamın düşünceye bak ya erken filan demiyo burca taktı

bence o biraz da annenin uykusunun ağırlığından kaynaklanıyor
hafif bi uykun varsa hemen hissedersin uyanırsın
ama benim gibi ağır uykun varsa tepinse de hissetmezsin..
Bence öyle
çünkü gün içinde hareketleri gayet sert ve hissediliyor.sabah uyandıkta sonra da epey hissediyorum ama uyurken ruhum duymuyor=)
ne yaparsa yapsın uyanmıyorum belki de tepinip duruyordur=)

Kizlar acil yardim dunden beri migde bulantim vardi buraz once kusma ve ishal basladi hala migdem bulaniyor acile gidecegim bu neolabilir

üşütmüş olabilirsin, çok geçmiş olsun.

iki gün öncede ben aynıydım. şiddetli bir bel ağrısı, mide bulantısı, ishal ve baş ağrısı vardı. ne yatabildim ne oturabildim, birde üşüme geliyordu.. minoset içtim hiç fayda etmedi ağrılarıma. ayağa kalkacak halim yoktu. ıhlamur çayı yaptım içine limonuda kabuklarıyla doğradım kaynattım, baya içtim. sıcak bir duş aldım sıcak suyu belime tuttum uzun uzun, çıkıncada eşim masaj yaptı, erkenden uyudum. çok şükür bugün iyiyim. sende hemen atlatırsın inşallah..
hem yorgunluk hemde klima çarptı bana. burası gündüzleri hala çok sıcak arkadşlar klima açıyor ondan etkilendim büyük ihtimalle.

gece bende öyle hiç uyanmadım canım ama tuvalete kalkıp geri yatıyorum tekmeliyo uyuyana kadar.hatta dün akşam o kadar çok tekmelediki video bile çektim canımıda ilk defa acıttı hatta dün akşam.ama uykumdan dediğim gibi hiç uyanmadım daha..kız bebekler anne karnında erkeklere göre çok daha sakin oluyolarmış ayrıca bence hiçbi sorun yok:)
ben bi magnezyum alıyorum osteocare diye o sanırım bebeğin kemiklerini güçlendiriyo çünkü ne zaman ben magnezyumu düzenli kullanmaya başladım hareketler epeyce güçlendi:44:

evet canım şahinlerden aldım, burada senden okuyunca havuzluhana girince direk oraya girdim, fiyatlarda uygun olunca hemen aldım. krem rengi çok güzeldi gelinlik gibiydi lakin içimi belli eder diye mecbur pembe aldım, aslında krem 2. çocuk erkek olursa da işe çok yarar. emzirme atleti falanda aldım fiyatları gerçekten iyiydi, birde kızıma iç çamaşırı takımı hediye ettiler :) sabahlık kullanmıyorum, mevlütte yapmıyacağım o yüzden almadım ama krem sabahlıklar çok şıktı.

Benim bebekte çok hareketsiz o nednele ben ne desem olmaz kıyaslama yapamam ama belki uykun ağırdır onların hafiftir ben uyanıyorum gece kendim tekmeleri hissediyorum onlardada öyl olabilir..

Gıda zehirlenmesi filan olabilirmi acaba yaa geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir haber ver lütfen

yediğin bir şey dokunmuş olabilir ayağını üşütmüş olabilirsin bilemiyorum ki canım
ama kendini kasıp germe sakn
git dr a onlar gerekn müdaheleyi yapar zaten kendini de bebeğide strese sokmaa=((

HEVUK:
nasıl anladın döndüğünü??
ben niye anlamıyorum ki yaa=(

Tekmeleri artık kaburgamda dün çaprazdı ondan önce yandı sağıma tekme atıyordu
Ben yarın gidicem hastaneye o zaman kesin olurda bana dönmüş gibi geldi yanlar boşaldı

kızlar bu lohusa takımlarını bebeğin cinsiyetine göre mi alıyorsunuz? bende annemle birlikte beğendim, annem ısrarla pembeyi alalım dedi, benim oğlum olacak ama mavi almam gerekmez mi dedim. ne farkeder sen bayansın sonuçta dedi, pembeside gerçekten daha güzel duruyordu ve pembe aldım.
doğum sonrasıda al basmasın diye kafama da kırmızı taç alacakmış, onunda mavi olması gerekmez mi yahu?

benim şuan 2 takım gecelik sabahlığım,3 takımda alt üst pijama takımım var.kocam sağolsun mağazaya gelen lohusa modelini kapıp getiriyo denesene diye

Canım bende de olmuştu. Besin zehirlenmesi demişti doktor. Serum takıldı. 2 günde toparladım.
Ilk 4 ay hiç et yiyememiştim. Sonra yemekte kıyma yemiştim. Ondan olmuş benimki.

yok canım taç kırmızı olması gerekirmiş benim pembede var ama ananem tutturdu kırmızı takılır diye aldım bitane bende laf işte ya canın hangisini istiyosa onu takarsın mavide al kırmızıda bi resimde mavi tak değiş sonra diğer resimde kırmızıyı tak :))

yaa ne güzel paylaşmışsın gizo ama ben bunları okuyorum da unutuyorum heppp
nasıl aklımızda kalcak
yaptıkça mı alışcaz artık anlamadım
off bi de emzirirken insanın başında çok karışanı oluyormuş inşallah olmaz yoksa ben sinirlenirim bağırırım çocuk da korkar valla
sütümde kaçar=))

Böyle bilgilerir not mu alsak ne yapsak
neler süt artırıyo falan filann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…