2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bende bazen istifa etsemmi diyorum ama bukadar işsiz varken şu devirde devlet işini bırakmak ahmaklık olur, ama bebeğimi ben büyütmek istiyorum, 28 de evlendim, 32 yaşındayım daha ilk bebiş kısmetse, zaten 35 olmadan 2. yi doğurmak istiyorum. napcaz bilmiyorum

evet canım her vücudun tepkisi farklı oluyor demekki ama yine de baş ağrısı ihtimali hep var ve hiiç dayanamam hiç de sevmem ayrıca bana bele iğne sokma fikri korkutucu geliyor
genel anestezi 2 kez aldım ayılmam kolay oldu ne kusma ne ağlama nöbeti geçirmedim. hatta kürtajımı da sayarsak 3 kez aldım.

Bende senin gibi düşünüyorum canım ilk zamanlar zor olacak ama 1 ay sürmeyecek doğum bu hangi şeklde olursa olsun illa bi tarafında bir zorluk var

evet ya illaki zorluklar olacak en azıyla yırtarız inşallah.

canımm daha teslim almamışsınız ama merak ettim sepet beşiği eğer sitesinde varsa resmini koyabilirmisiniz. biz de 380 e bulduk bugün yarın alcaz da bir göreyim yine de seninkini de bir gidemedim hello baby e çok heves ediyorum ama 380 e bulmuşken heralde 450 veremem. güle güle kullanın siz canım

canım geceliklerini şahinlerden mi aldın :) ben de aynılarını aldım dantelli olanın kremini aldım üzerine de krem biz lizöz asılıydı orda onu aldım. penye olanında pembe rengini aldım bana da 40 a verdi fiyatları diğer mağazalara göre daha ucuz. dantelliyi de 55 e bıraktı. senelerdir müşterisiyiz. normalde 75 dedi fiyata. sen de 60 a çok iyi indirim kapmışsın.
ben de dantelli nin pembesine bayıldım pembe aşığıyım zaten ama benim kızım olacak ona mevlütte krem gelinlik giydiricez anne kız krem olalım daha ağır durur diye krem aldım.
geçen sefer de aynı tarz dantelli pembe bir gecelik takımını 50 tl ye almıştım kalın kumaşlı kışlık.

canım pijamalarımı emzirme sütyenlerimi çamaşırlarımı herşeyi yıkadık annemle ütüledik mikrobu kırılsın diye. tekstil kokuyolar bir de ben üzerime geçirdim orda olacak mı diye belki başka giyenlerde vardır yıkamak en iyisi. ama karyolasının uyku setini yıkamam ya. zaten ilk 6 ay yatamayacak belki yaza çıkınca yıkarım.

Oooffff kiLar benim baya sancim var hemen bi tane nidilat içtim insallah fayda eder ama hic bu jadar sancim olmamıştı

canım ben nidilatı 12 saatte bir düzenli olarak içiyorum. sancılarım geçti ama hala erken doğum riskim var diye kesmedi doktorum zaten en düşük dozda veriyorum dedi. bol su iç ve nidilatı düzenli iç 1 tane içmeyle olacağını sanmam. geçmiş olsun.

bio oil popomdaki çatlakları inanılmaz bir şekilde geçirdi. düzenli sür bence etkili. kırmızıyken tedavi etmek daha kolay diye boşuna söylemiyolar.

Agresifmelekcim bilmiyorum o konuda bi bilgim yok. Haberlerini duyduk okuduk.Ama aksi ispat edilene kadar her iddia doðrudur

Son düzenleme:
merhaba aralık anneleri,uzun zamandır forumu takip etsemde yazmaya vakit bulamadım o kadar yoğun çalıştım ki hatta hamileliğim sorunsuz geçiyor diye çalışırken kendime biraz fazla güvendim sanırım ki kızım 33+5 'te pazartesi günü nerdeyse geliyordu 1 cm açılmayla hastaneye gittik 1 gece kaldım çok şükür açılmayı durdurdular.artık evimizdeyiz kızımla izne erken ayrılmak zorunda kaldık,sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkabiliyorum onun dışında hep dinleniyoruz.
yani biz de doğuma kadar buralardayız artık inşallah

aynen canım işi bırakmak olmaz bu saatten sonra okuduk ettik bu hayata alıştık çok zor gelir hem sosyal hem ekonomık anlamda.. ee mecburen bakıcı elinde büyütücez Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyım

Kızlar elevitle ilgili ne haber duydunuz banada söyleyin. Zararı mı varmış

Şimdi eşimle konuştum
Memurlara varmış. Özelde şart yokmuş bu 3 gün izin konusunda.!
Kanunu beraber okuduk muhasebeci ile Dio
Hey Allah I'm delircem ya..

iyi yapıyosun canım
peki bu uyuşukluk ödemle mi ilgili melek ya?
nasıl uyuşmuş oluyo hep tek elim ama :26:

neydi canım sizinkinin markası babytech olabilir mi onu da görmüştüm bizimki şu

Eki Görüntüle 837865 ama bu resimde görsem beğenmezdim

pek hoş görünmüyo burda. ön tentesi çok alçak çıkmış burda yani daha güzel aslında
bana da çok geldi 449 ama artık tekrar başa sarmak istemedik annem alcaktı o 389 biliyodu olmassa farkı bizden olur
kadıncağız kaçtır hadi gidip alın artık diyodu
bu kazığı atamam ona

geçmiş olsun canım ben de erken doğum riski atlattım 29. haftada hep diken üstündeyim daha. açılmam yok çük şükür benim. senin de az kalmış 35 i bir geçirirsen hayırlısıyla sonra doğsa da kendini toparlar. aramıza hoşgeldin.

canım benim bu haftaya kadar hiç şişim ödemim olmamıştı bu hafta resmen duba gibi hissediyorum . Parmaklarım köfte köfte oldu ..bacaklarım da ağrıyor çok şiştiler

canım benim bu haftaya kadar hiç şişim ödemim olmamıştı bu hafta resmen duba gibi hissediyorum . Parmaklarım köfte köfte oldu ..bacaklarım da ağrıyor çok şiştiler

hadi yaaa o zaman bende erken sevinmeyeyim, daha 31.haftamdayım, 2 hafta önde olduğumuzu varsaysak bile 33 oluyorum ki doğuma kadar ne olacağım belli olmaz.

inşallah aralığın 22 sinden önce doğar benimki. ben ve eşim yay burcuyuz aralık doğumluyuz, ailecek aralıkta doğum günü kutlarız ve aynı burç oluruz :)

Şimdi eşimle konuştum
Memurlara varmış. Özelde şart yokmuş bu 3 gün izin konusunda.!
Kanunu beraber okuduk muhasebeci ile Dio
Hey Allah I'm delircem ya..

canım devlet memurlarına 10 gündü zaten bu düzenleme diğer çalışanlar için ama işverenin insiyatifine bırakılırmı bilmem

Agresifmelekcim bilmiyorum o konuda bi bilgim yok. Haberlerini duyduk okuduk.Ama aksi ispat edilene kadar her iddia doðrudur

umarım doğru değildir içeriğini bilmeden neler yiyip içiyoruz Allah korusun hemen açıklama yapılır umuyırum

Kızlar elevitle ilgili ne haber duydunuz banada söyleyin. Zararı mı varmış

içeriğinde domuz ürünü varmış gazete de yazıyordu

sağol canım senin de baya erken olmuş farkında olmadan kendimizi biraz fazla yoruyoruz sanırım:26:
evet bir kaç hafta daha dursa çok daha iyi olucak inşallah

çok geçmiş olsun canım neyseki şimdi herşey yolunda
allahım sağlıkla kavuştursun hepimizinkini

evet tatlım aynen
tahmin etmiştim seninkini daha önce onu beğenmiştim
ama ikisini karşılaştırınca bizimki azcık daha büyük olduğu için ona karar verdik
sitesinde öyle fiyatlar ama satın al diyince düzeliyo yani her rengi 449
ama dediğim gibi resimde pek güzel görünmüyo bence

esselacıım benım ödemler ilk olduğunda ellerim kollarım çok uyuşuyorduu ağrıyordu sonra ları geçti fazla ve ani şişliktenb kaynaklanıyordu bence bu uyuşmalar

Gerçekten mi hiç göstermiyorsun gayet bakımlı gayet fit ve ilgili ince fikirli bi annesin. Maşallah sana

Canım çok teşekkür ederim. O senin güzel bakışınla ilgili

Bu arada dün salonu süpürdüm süpürgem bozuk gibi filitresinde sorun var
Bide çok ses çıkarıyor gümledi gümlicek yani :))
Neyse sabaha kdr kukum ağrıdı bnm de :/
Gazi gazi dolanıyoruz hep beraber valla
Allah sonumuzu güzel eylesin

bu arada beşikler çok güzelmiş alanlara hayırlı olsun.

bende hala çok kararsızım ne yapacağım bilmiyorum. oda takımını aldık herşeyi hazır odasında kurulu hatta.. ama ilk aylar en azından yaza kadar bizim odamızda olması gerekiyor, beşik gibi bişey almam lazım. ben 60x120 park yataklardan alayım en azından sonrada oyun parkı olarak kullansın istiyorum ama annem sen bu zamane çocuklarının o oyun parkının içine girip oynayacağını mı sanıyorsun diyor, güzel küçük bir beşik al diyor.

birde ben doğum iznim bittikten sonra park yatağı anneme götürürüm gündüzleri onda yatağında uyusun istiyorum hem daha güvende olur, yoksa anneme bıraktığımda nerde yatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…