bende bazen istifa etsemmi diyorum ama bukadar işsiz varken şu devirde devlet işini bırakmak ahmaklık olur, ama bebeğimi ben büyütmek istiyorum, 28 de evlendim, 32 yaşındayım daha ilk bebiş kısmetse, zaten 35 olmadan 2. yi doğurmak istiyorum. napcaz bilmiyorumtünaydın yarım saat sonra yemek vaktı benım için ..
sen de hiç yaşını belli etmıyorsun canım çok iyi görünüyorsuun ben çalışan bir anneyım 2. olmasını çok istıyıoruuum ama bakıcı elinde büyüyecekler maalesef o beni üzüyor e çalışmasam evde çocuk baksam tek memur maaşıyla 2-3 çocuğa ne kadar yetrli olabilirsin ki bu şartlarda iyi bir yaşam sürmelerini isterim evlatlarımın hakkımızda hayırlsı
Ben epidural sezaryen oldum hic basim agrimadi....kesin olacak diye bisey yok..genel anestezide daha cok olmuyormu. Bide ayilmasi uzu. Suruyormus. Emzirme icin gec olabolir...
ILk dogumm cok rahatti.3.gin markete bile yurudum..insallah buda oyle olur...
Bende senin gibi düşünüyorum canım ilk zamanlar zor olacak ama 1 ay sürmeyecek doğum bu hangi şeklde olursa olsun illa bi tarafında bir zorluk var
bugün akşam kalan eksikler için hello baby'de buluştuk eşimle
sepet beşiğimizi aldık
gizeeeemmmm o sepet 389du bir iki hafta önce! zamlanmış yaa sinir oldum
geçen sana sormuştum ya doğru kalmış aklında 449 olmuş
kısmet naapiyim ona karar vermiştik çünkü
neyse battaniyemizi de aldık sonundao annemin beğendiği kazık modelden tekrar gelmiş, aldım.. tlfonda söyledim çok mutlu oldu onu bulduğumuza
sepet beşikle battaniye ondan
kızlar ben ateş ölçer almadım yaa hep unutuyorum
almak gereklidimi mutlaka :26:
şöyle hesaplı bişey ne tavsiye edersiniz
gece vakti ışık kötü oldu kusura bakmayın kızlar, fikir edinmek açısından ben fiyatlarını yazayım.
kuzucuklarım 12 tanesi 18 liradan 48 tane=72 lira
bebek arabası sepet=20 lira
çiçekler 4-5-6 lira arası değişiyor,144 tane var bir kutda
dantelli pembe pijama=60 lira
vizon spor pijama=40lira
lavanta=5lira
100 tane tüy=5lira
100 tane tül= 5lira
puantiyeli kurdela=4lira
kuzucuklarımın beyaz çiti = 10 lira
askılar tanesi 1 lira 15tane=15 lira
3lü nar=10 lira
atlı karınca müzik kutusu= 15 lira
ayrıyeten emzirme atleti =15 lira çok beğendim şahinler marka, çamaşır havlu bebişe bikaç bişey aldım.
Merhaba kızlar. Döktürmüşsünüz bugün, hızınıza yetişemedim, hızlı hızlı okudum şöyle bir.
Gizem o gelen sıvı akıntıdır muhtemelen. Bu yaz benim de durduk yere gelmişti, çok korkmuştum. Şimdi her sabah geliyor, alıştım artık.
Bir de pijamaları uyku setlerini falan yıkamaktan bahsetmişsiniz. Ben her şeyi yıkayacağım. Kim bilir hangi makinalardan hangi ellerden geçiyorlar. Pijamalarda sanki koku var. Aldığım her şeyi makinaya atarım zaten. Hele şimdi bebiş kucağa gelecek, kesin hepsi yıkanmalı.
Zynbche, aldıkların çok güzel, neler yapacaksın o malzemelerle? Kapı süsüne karar verdin mi?
Oooffff kiLar benim baya sancim var hemen bi tane nidilat içtim insallah fayda eder ama hic bu jadar sancim olmamıştı
kızlar günaydınben her gün 200-300 gr. alıyorumm 4 günde 1 kg. almışım n'apcam ben yarın doktor kesin bana da diyet vericek karnımın altında çatlaklar vardı onlar da yukarıya doğru çıkmış her gün Bio oil ile yağlamama rağmen yani off
bende bazen istifa etsemmi diyorum ama bukadar işsiz varken şu devirde devlet işini bırakmak ahmaklık olur, ama bebeğimi ben büyütmek istiyorum, 28 de evlendim, 32 yaşındayım daha ilk bebiş kısmetse, zaten 35 olmadan 2. yi doğurmak istiyorum. napcaz bilmiyorum
iyi yapıyosun canımcanım o ödem sende olsaydı emin ol sende zorlardın kendinii çok şükür geçtii 3 lt idealmiş gece kalkmak olmasa ben de 3 lt içiyorum günde yanımda bir şişem var 1 ltlik sürekli oturduğum için emzik gibi ağzımda :)
neydi canım sizinkinin markası babytech olabilir mi onu da görmüştüm bizimki şucanımm daha teslim almamışsınız ama merak ettim sepet beşiği eğer sitesinde varsa resmini koyabilirmisiniz. biz de 380 e bulduk bugün yarın alcaz da bir göreyim yine de seninkini de bir gidemedim hello baby e çok heves ediyorum ama 380 e bulmuşken heralde 450 veremem. güle güle kullanın siz canım
.
merhaba aralık anneleri,uzun zamandır forumu takip etsemde yazmaya vakit bulamadım o kadar yoğun çalıştım ki hatta hamileliğim sorunsuz geçiyor diye çalışırken kendime biraz fazla güvendim sanırımki kızım 33+5 'te pazartesi günü nerdeyse geliyordu 1 cm açılmayla hastaneye gittik 1 gece kaldım çok şükür açılmayı durdurdular.artık evimizdeyiz kızımla izne erken ayrılmak zorunda kaldık,sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkabiliyorum onun dışında hep dinleniyoruz.
yani biz de doğuma kadar buralardayız artık inşallah
bende hiç şişlik olmadı ama hamilelikten sonra tuzu azalttım ben, hergün mutlaka elma yiyorum çok seviyorum meyveyi, salatalara mutlaka maydonozda koyarım. bilmeden yaptığım şeylerdi, belkide bu yüzden olmadı blimiyorum. kollarım bacaklarım hala ince benim şişmedi. tabi bundan sonra şişer mi bilmiyorum.
Kızlar elevitle ilgili ne haber duydunuz banada söyleyin. Zararı mı varmış
canım benim bu haftaya kadar hiç şişim ödemim olmamıştı bu hafta resmen duba gibi hissediyorum . Parmaklarım köfte köfte oldu ..bacaklarım da ağrıyor çok şiştiler
Şimdi eşimle konuştum
Memurlara varmış. Özelde şart yokmuş bu 3 gün izin konusunda.!
Kanunu beraber okuduk muhasebeci ile Dio
Hey Allah I'm delircem ya..
Agresifmelekcim bilmiyorum o konuda bi bilgim yok. Haberlerini duyduk okuduk.Ama aksi ispat edilene kadar her iddia doðrudur
Kızlar elevitle ilgili ne haber duydunuz banada söyleyin. Zararı mı varmış
geçmiş olsun canım ben de erken doğum riski atlattım 29. haftada hep diken üstündeyim daha. açılmam yok çük şükür benim. senin de az kalmış 35 i bir geçirirsen hayırlısıyla sonra doğsa da kendini toparlar. aramıza hoşgeldin.
çok geçmiş olsun canım neyseki şimdi herşey yolundamerhaba aralık anneleri,uzun zamandır forumu takip etsemde yazmaya vakit bulamadım o kadar yoğun çalıştım ki hatta hamileliğim sorunsuz geçiyor diye çalışırken kendime biraz fazla güvendim sanırımki kızım 33+5 'te pazartesi günü nerdeyse geliyordu 1 cm açılmayla hastaneye gittik 1 gece kaldım çok şükür açılmayı durdurdular.artık evimizdeyiz kızımla izne erken ayrılmak zorunda kaldık,sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkabiliyorum onun dışında hep dinleniyoruz.
yani biz de doğuma kadar buralardayız artık inşallah
canım bak ben bu beşiği beğeniyorum
Babytech Saraylı Ceviz Beşik hellobaby.com.tr
fiyatı 389 tl diyor.
bir de bu var aynı gibi görünüyolar ama farklılıkları var sanırım siz bundan mı aldınız ?
Tahterevalli Atlas Sepet Beşik Beyaz hellobaby.com.tr
bunun da beyazında 449 tl yazıyor diğer renkleri 389 tl diyor.
canım sakın başka bebeklerle kıyaslayıp kafanı bulandırma ölçütü bizde bilmıyoruz ki doktor bir problem görünmüyor demiş bu hafta geriliği ki sadece karın çevreesi diyorsun demekkı bebeğinde bir soruna yol açmamış doğuma kadar kapatır arayı inşallah son zaman atağa geçerlermiş bebekler birdaha ne zamn gideceksin doktora takıp et bakalım kaç gr alacak benım bebiş mesela bir ay 850 gr almış diğer ay 500 gr değişebiliyor bu. 8 haftan var daha 500er gr bile alsa bebeğin kuvöze bile girmez yeterki solunm sıkıntısı olmasın üzme tatlı canını
Çok teşekkür ederim.. İnşallah öyledir, insan tedirgin oluyor..
Gerçekten mi hiç göstermiyorsun gayet bakımlı gayet fit ve ilgili ince fikirli bi annesin. Maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?