çok geçmiş olsun canım neyseki şimdi herşey yolunda
allahım sağlıkla kavuştursun hepimizinkini
sağol canım aminn inşallah
hadi yaaa o zaman bende erken sevinmeyeyim, daha 31.haftamdayım, 2 hafta önde olduğumuzu varsaysak bile 33 oluyorum ki doğuma kadar ne olacağım belli olmaz.
inşallah aralığın 22 sinden önce doğar benimki. ben ve eşim yay burcuyuz aralık doğumluyuz, ailecek aralıkta doğum günü kutlarız ve aynı burç oluruz :)
Baby Tech 160 Sultan Ahşap Bebek Beşiği Naturel « Kişisel Bakım, Anne Bebek Ürünleri ve Oyuncaklar - Limora.com.tr
bu nasıl sizce? 289 tl ve ücretsiz kargo.. yükseklik derinlik ölçülerinide yazmışlar.
Baby Tech 160 Sultan Ahşap Bebek Beşiği Naturel « Kişisel Bakım, Anne Bebek Ürünleri ve Oyuncaklar - Limora.com.tr
bu nasıl sizce? 289 tl ve ücretsiz kargo.. yükseklik derinlik ölçülerinide yazmışlar.
Canim bennpark yatakla buyuttum suan iki yasinda kuzenleri gelince icine girip oynuyorlar
iyi yapıyosun canım
peki bu uyuşukluk ödemle mi ilgili melek ya?
nasıl uyuşmuş oluyo hep tek elim ama :26:
neydi canım sizinkinin markası babytech olabilir mi onu da görmüştüm bizimki şu
Eki Görüntüle 837865 ama bu resimde görsem beğenmezdim
pek hoş görünmüyo burda. ön tentesi çok alçak çıkmış burda yani daha güzel aslında
bana da çok geldi 449 ama artık tekrar başa sarmak istemedik annem alcaktı o 389 biliyodu olmassa farkı bizden olur
kadıncağız kaçtır hadi gidip alın artık diyodu
bu kazığı atamam ona
canım devlet memurlarına 10 gündü zaten bu düzenleme diğer çalışanlar için ama işverenin insiyatifine bırakılırmı bilmem
umarım doğru değildir içeriğini bilmeden neler yiyip içiyoruz Allah korusun hemen açıklama yapılır umuyırum
içeriğinde domuz ürünü varmış gazete de yazıyordu
gazetede yazmakla kalmadı bayerın ilgili müdürü haberin doğruluğunu kabul etti
gerçekten mi ben onu görmedim ee doktoruna soran var mı bilgilenelim bu konuda yerine ne kullanılabilirmiş bn haftaya gidicem doktora
oyyyyyyaa ben geceleri uyandığımda ellerim çok fena uyuşuksabah kalkınca da öyle
kuku kemiklerim de çok fena ağrıyo...
saçmalık ya bencillik!Şimdi eşimle konuştum
Memurlara varmış. Özelde şart yokmuş bu 3 gün izin konusunda.!
Kanunu beraber okuduk muhasebeci ile Dio
Hey Allah I'm delircem ya..
yokmuş bikaç eczaneye bakmışlar bitanesi sipariş vermiş sabaha gelicekmiş
aysunnn valla banada kaçırmışım gibi geldi sonradann
bana kum için verilcek bi ilaç yok sadece su dediler ağrım sancım olmadı sonra döküldü öyle sanırım.ama taş oldu böbrekte ooff o çok feciydi işte:18:
2-3 lt su iç sen gider o kumlar canımm
aysunum . ne demek ıstedın canım anlayamadım ben ya
evet benim ki de tek=(
ne güzeeel.. benimkinin kuzenleri falan olmayacak tüm sülalede tek torun ve en küçük olacak şımarık bişey olur oynamak için içine falan girmez gibime geliyor ama bellide olmaz tabii. oynamasa bile, ilerde anneme bıraktığımda uyuması için ideal olanı sanırım park yatak.
gizemmm şimdiden benim hastane dolmuş 11.12.13=)keşke eylül 11.12.13 tarihinde doğsa ne güzel oluurr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?