2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Sedaser

Nette baktım da eymen ismi erkek ismiymiş canım çok güzel ve farklı. Görkem de çok güzel

Beni kimse aramıyoooo saglık ocağından fln
Gidip cekiım mi kulaklarını gerizekalılar

Yemek yapıyorımda bu arada çok bakamıyorum
Şimdi turk kahvesi içcem yapıyorum şuan

bende portakallı kereviz yaptım belim koptu 15 dk ayakta bile kalamıyorum

bilemem canım ama ben aralın yerinde olsam çok kıskanırdım :/

şekerim nasıl izleyeceğiz işyerinde :)

evde olanlar için dedim canımcım :)))

3ü de güzel canım. Eymen kız ismi değil miydi :44:

Bu arada sepet beşiği araştıran arkadaşlar en genişi hangisi ??

benim aldığım oldukça geniş canım istersen resmini çeker koyarım netten bulup koymuştum orda tam belli değil derinlik genişlik vs..

bende keçeden taç yapsam mı acaba? odası için kapı süsü yapmıştım bir sürü keçe arttı zaten. kırmızıda var. hatta annemle kayınvalidemede yapsam takarlarmı acaba? hehehee komik mi olur? anaanesi, babaanesi yazarım

onlara bide babasına rozet yapabilirsin biyerde görmüştüm ben takarlar tam göğsün üstüne :))
taç komik olur onlarda bence

onlara bide babasına rozet yapabilirsin biyerde görmüştüm ben takarlar tam göğsün üstüne :))
taç komik olur onlarda bence

bencede anneanneyle babaanneye komik olur, görmemişler gibi olur..

neyse çok güzel bir model buldum int.de bunu yapabilirim sanırım.

yandaki çiçek yerine nazar boncuğu yaparım, sarı keçem yok çünkü.

ben sağlık ocağına, ordanda hastaneye gidecem çıkıyorum. oğluma yaptığım kapı süsünüde eklerim bir ara, onu denizci temalı yaptım odasına uygun oldu, aslında albümümde var ama özel albüm görünmez şimdi.
bu akşam yapı marketten düz beyaz avize alıp onuda keçeyle süslemeyi düşünüyorum.

oyyyyy
o el uyuşması ağrısını gel bide bana sor=((
bi de ben bu gece 4 e kadar uyuyamadım mide ynmasından
gavisconu bitirdim resmen 3 yastıkla dik şekilde yatsam da yandım.
benim halim duuman bundan sonraaa..
yandık papoş yaa
bi müddet daha sabretces

gizemmm şimdiden benim hastane dolmuş 11.12.13=)
sezeryana gün alan alana=))
ne güzel olurdu di miiiii

tarihi denk gelenler için bişey diyemem ama sırf güzel bi tarih diye seçmek, ebeveyn açısından da dr açısından da ne kadar etik tartışılır...

ooo hevuk ne günmüş öylee
dikkat et kendine
çok yorulma artık

canım gece hareketlerinden ben de hiç uyanmadım
wc için uyanıyorum sadece
benim bebişin de o kadar sert değil heralde hareketleri çünkü benim uykum da ağır değildir

yok tatlım yaa ben de erkek bebiş bekliyorum ama pembe pijama aldım
o giymicek ki istediğini giy bence
kalıplara sıkıştırmayalım kendimizi

güle güle kullanın canım
hepsi güzel bencee
ama ben görkemi çok severim
eşime ve bizimkilere beğendiremedim ama...

keçe kapı süsünü ekle canımmmm bekliyoruzz
ben de keçe aldım kapı süsü yapcam fikir olsun hem

ayyy nasıl uykum var ya anlatamam başımı koltuğuma dayadım 2 dk. işçim geçmiş telefonum çalınca uyandım :)
evdeki hamişler benim için de uyuyunn

Benim oda konseptimde pembe, hastane çıkışimizda pembe bende pembe oldum :) zaten rengin soluyor doğumda pembeyle biraz renk gelsin dedim. Genellikle cinsiyete göre seçiliyor ama şart değil tabikide ne fark eder

Heryerde fiyatlar zaten böyle hevukcum, banada hastane çıkışını Kayinvalidem aldi idilbabyden 180 lira verdik bizde yani Eminönü olduğu için uygundu fiyatları. Gerci eşinde acele etmek yerine biraz araştırsaniz daha cazip şeyler bulursunz :)) benim esimde böyle aceleci o yüzden ben araştırıyorum sonra ona sadece beni götürmek kalıyor.

Ben her kontrolde ikişer ikişer alıyorum kiloları. O yüzden cesaret edemiyorum sütyen almaya. Aralıkta alırım herhalde

Merhaba bayanlar 2 gundur sancıya benzer kramp grıyo karnıma bıan nefesım kesılıyo sonra gecıyo nedendır acaba yalancı sancılarmı ?
bugunlerdede yordum kendımı salı gunu karsıya gectık cok yurudum 2 gundurde buzluk ıcın hazırlık yapıyorum 35+0 olduk bugun 3 haftadırda kontrole gıtmedım ınsallah aksı bı durum yoktur..:18:

kızlar gebelikte pancar çok faydalıymış heryerde var şuan ben koca bi kase salata yaptım havuç göbek pancar onu yedim öğlen sadece..akşama acısını çıkarırım ama

yalancıdır canım ben alıştım her akşam oluyo 1-2 saat geçiyo öyle kendi kendine..
ama randevu alıp bi nst'ye girsen iyi olur heralde :44:

ayy Deniz evet
o sorun var bide.ne yapacaksın sence kıskanır mı?
aral ali de yazdırılmaz ki..
kızlar trt 1'i izleyinn :)
ne vardı gizommm kaçırdım ben=(
ütü yapıyordum annem geldi.balık yapcak akşama bize.,
eylülden beri 2 ay aldı ya 4 kere ya 5 kere baık yedim
çok kötü bi anneyim çok!!!!
bende portakallı kereviz yaptım belim koptu 15 dk ayakta bile kalamıyorum.
annemde bana yapmış getirmiş ohh miss bayılırım portkallı kerevize.eşim kousuna bile dayanamaz=))

yalancıdır canım ben alıştım her akşam oluyo 1-2 saat geçiyo öyle kendi kendine..
ama randevu alıp bi nst'ye girsen iyi olur heralde :44:

1-2 kere oldu duzensızdı umursamadım bende... yalancı demekkı.. kasılmalarım cok oluyo.. ilk kızımda hıc boyle seyler yasamadım ondan panikliyorum.. aslında normal demekkı.. şu 35 gun neler yasıcam acaba cok merak edıyorum :26:

sabrederiz de sorun olmasın kötü bir şey olmasından korkuyorum=((

kesinlikle haklısn ne kadar ahlaklı bir hareket onu bende bilmiyorum.
sırf o tarih olsun diyee..
bende pembe alacaktım satıcı kız bana da dedi.
doğan bebek cinsiyeti önemli değil ki siz kadınsınız pembe de giyebilirsiniz dedi.
olsaydı bedeni pembe alacaktım ama mavi aldım.
yoksa dediğin gibi.
ille herşey mavi olma zorunluluğu yok bencedeeee
seçeneklerimiz arasında Doruk , Eymen ve Görkem var sizce hangisi ???????????????
Doruk çok popüler herkeste var popüler seviyorsan koyabilirsin cnm
görekem de ünisex bir isim takıntın yoksa süper bence.anlamı çok güzel
eymen zaten karizma=)
üzgünüm benden seçenek çıkmadı ama Eymen birazcık daha ağır basıyoo=)

kızlar gebelikte pancar çok faydalıymış heryerde var şuan ben koca bi kase salata yaptım havuç göbek pancar onu yedim öğlen sadece..akşama acısını çıkarırım ama
ben pancar havuç yesem gazman olarak dolaşırım tüm gece
kociş kaçar evden herhalde
zaten gazdan geberiommm=))
kocayla aramı mı bozcan benim=)))hı?

Bende aldım keçe renk renk
Adını yazılan sadece kapıya onlarla.
Ama önce mukavva alıciiimmm
Sen nası bişi yapacaksın kuzum

Ay gizoooo kırmızı pancar turşusu bende bayılıyorum
Pazarda gördüm aklım kaldı
Salatayada katılır

Ben bugün sadece kornflakes yedim
4 te çokkkk az türlü yedim
Bi de pizza yaptım onun ucundan aldım o kdr
Şimdi patates kızartıcam oğlum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…