Haftada 5 kez içiyorum :26:
Bişi demedi.
Çikolata da yedim yanında
Valla saldım iyiceeeeee tey teyyyy
Beni kimse aramıyoooo saglık ocağından fln
Gidip cekiım mi kulaklarını gerizekalılar
Yemek yapıyorımda bu arada çok bakamıyorum
Şimdi turk kahvesi içcem yapıyorum şuan
Bnm kırmızı var.
Bitaneede arkadasım keçeden yapacak hani üzerine bebeğin adı yazılıyor
Ama cocuğun adı belli değil ki
Sadece Ali yazdırsam mı yaaa
Çünkü daha kargoya verecek fln
Bise Aral kıskanırmı acep sadece Ali adını görünce ???
şekerim nasıl izleyeceğiz işyerinde :)
3ü de güzel canım. Eymen kız ismi değil miydi :44:
Bu arada sepet beşiği araştıran arkadaşlar en genişi hangisi ??
bende keçeden taç yapsam mı acaba? odası için kapı süsü yapmıştım bir sürü keçe arttı zaten. kırmızıda var. hatta annemle kayınvalidemede yapsam takarlarmı acaba? hehehee komik mi olur? anaanesi, babaanesi yazarım
onlara bide babasına rozet yapabilirsin biyerde görmüştüm ben takarlar tam göğsün üstüne :))
taç komik olur onlarda bence
yandık papoş yaaoyyyyy
o el uyuşması ağrısını gel bide bana sor=((
bi de ben bu gece 4 e kadar uyuyamadım mide ynmasından
gavisconu bitirdim resmen 3 yastıkla dik şekilde yatsam da yandım.
benim halim duuman bundan sonraaa..
gizemmm şimdiden benim hastane dolmuş 11.12.13=)
sezeryana gün alan alana=))
ne güzel olurdu di miiiii
Dün çok yorucu bir gündü 10 da kaktım ve bir daha totomun üstüne oturmadım..
Arkadaşımla hastaneye gittik onun için muayne tahliller falan filan derken 1 oldu saat sonra eve geldim eşimle dışarı çıktık bebeğin eksiklri için onları aldık eve geldim yemek yaptım eşim geldi yedik arkadaşı aradı kaza yaptım die onu hastaneye götürdük 9 a kadar bekledik ordan kınaya gittikgöbik attım biraz sonra karşıya birilerini bıraktık kınadan 12 gibi tekrar arkadaşı aradı karşıdan dönerken bizi fenalaşmış
Araba çarpmıştı motoruna çarpıp kaçmış hayvan tekrar onu aldık zangır zangır titriyor dedim kesin beyin kanaması
saat 3 e kadar onla uğraştık korkudan şoka girmiş meğer vel hasıl kelam bi cafeye gittik 1 çay içtik sonra 4 te eve geldik
Ne ekşınlı bir gündü
benim aile hekimim baya ilgili hamileliğimin başından beri belli aralıklarla arar kontrole çağırır şimdi kasımın 2. haftası falan gidicem inş. zeynep hanım erken doğmassa tabi:)
kızlar ben birşey sormak istiyorum uzun zamandır aklıma takılıyor,bazı hamilelerden duyuyorum geceleri bebeğinin teklemesine uyanıyorlarmış bana hiç böyle bişey olmadı hareketlerini hep hissediyorum normal ama uykumdan uyandıracak kadar sert olmadı bu bi sorun mu sizce?
kızlar bu lohusa takımlarını bebeğin cinsiyetine göre mi alıyorsunuz? bende annemle birlikte beğendim, annem ısrarla pembeyi alalım dedi, benim oğlum olacak ama mavi almam gerekmez mi dedim. ne farkeder sen bayansın sonuçta dedi, pembeside gerçekten daha güzel duruyordu ve pembe aldım.
doğum sonrasıda al basmasın diye kafama da kırmızı taç alacakmış, onunda mavi olması gerekmez mi yahu?
güle güle kullanın canımkızlar bizde bu beşikten haftasonu aldık Bursa da barkıcılar çarşısının oraya yeni bi mobilyacı açılmış bebek odaları satıyor
ordan 350 tl ye aldık hemde taksitle çok şık bir beşik gerçekten
bebek odasını da aldık bakalım
artık pek bi eksiğimiz kalmadı
bebişimizi bekliyoruzz ama isim konusunda bi karar veremedik(
seçeneklerimiz arasında Doruk , Eymen ve Görkem var sizce hangisi ???????????????
bende keçeden taç yapsam mı acaba? odası için kapı süsü yapmıştım bir sürü keçe arttı zaten. kırmızıda var. hatta annemle kayınvalidemede yapsam takarlarmı acaba? hehehee komik mi olur? anaanesi, babaanesi yazarım
kızlar bu lohusa takımlarını bebeğin cinsiyetine göre mi alıyorsunuz? bende annemle birlikte beğendim, annem ısrarla pembeyi alalım dedi, benim oğlum olacak ama mavi almam gerekmez mi dedim. ne farkeder sen bayansın sonuçta dedi, pembeside gerçekten daha güzel duruyordu ve pembe aldım.
doğum sonrasıda al basmasın diye kafama da kırmızı taç alacakmış, onunda mavi olması gerekmez mi yahu?
Çok ucuza almışsınız kızlar ya ben herşeyde kazıklandım
Hep öyle olur zatii sizinkine benzer bir pjema takımını sabahlıksız 130'a aldım krem
Fiyatlar öyle sanıyodum bide kampanya var die kekledi kız beni aynı marka nette daha ucuzdu diğerleride öyle pahalıya aldım herşeyii
Hastane çıkışı bulamadım dün aldım 180 liraydı. telsiz almıştım ordaki kız bakim dedi baktıı aaa kazıklanmışsın çok pahalıya satmışlar dedi burda daha ucuz 160 aldımBenim tipimde bişeymi var bilemedim gören pahalı pahalı satıyo herşeyii
Keşke bende oralara gidip alsaydım içime sinmedi çogu şey hatta
Geceliğimide 60 tl ye aldım evde bir giydim heryer meydanda bide üzüldüm gidip mağazaya isyanmı çıkarsam beni kandırdınız die üşeniyorumda uzaktı bana geri gidemedim..
Hep benim kocanın yüzünden gıcık baskı yapıyo dolaşamam hadi al al çıkalım die doğr düzgün bakamadım
bende emzirme atleti ve emzirme sütyenini çok büyük almadım zaten, penye olan sütyenlerden aldım bir beden büyük sadece, çünkü benim gögüslerim çok büyümedi, büyüsede penyeler esnek yine sığar zaten.
o dependlerden görmüştüm bebek bezi alırken, kullanışlıysa bende ondan alayım.
Merhaba bayanlar 2 gundur sancıya benzer kramp grıyo karnıma bıan nefesım kesılıyo sonra gecıyo nedendır acaba yalancı sancılarmı ?
bugunlerdede yordum kendımı salı gunu karsıya gectık cok yurudum 2 gundurde buzluk ıcın hazırlık yapıyorum 35+0 olduk bugun 3 haftadırda kontrole gıtmedım ınsallah aksı bı durum yoktur..:18:
Bnm kırmızı var.
Bitaneede arkadasım keçeden yapacak hani üzerine bebeğin adı yazılıyor
Ama cocuğun adı belli değil ki
Sadece Ali yazdırsam mı yaaa
Çünkü daha kargoya verecek fln
Bise Aral kıskanırmı acep sadece Ali adını görünce ???
ne vardı gizommm kaçırdım ben=(kızlar trt 1'i izleyinn :)
annemde bana yapmış getirmiş ohh miss bayılırım portkallı kerevize.eşim kousuna bile dayanamaz=))bende portakallı kereviz yaptım belim koptu 15 dk ayakta bile kalamıyorum.
yalancıdır canım ben alıştım her akşam oluyo 1-2 saat geçiyo öyle kendi kendine..
ama randevu alıp bi nst'ye girsen iyi olur heralde :44:
yandık papoş yaa
bi müddet daha sabretces
tarihi denk gelenler için bişey diyemem ama sırf güzel bi tarih diye seçmek, ebeveyn açısından da dr açısından da ne kadar etik tartışılır..
yok tatlım yaa ben de erkek bebiş bekliyorum ama pembe pijama aldım
o giymicek ki istediğini giy bence
kalıplara sıkıştırmayalım kendimizi
Doruk çok popüler herkeste var popüler seviyorsan koyabilirsin cnmseçeneklerimiz arasında Doruk , Eymen ve Görkem var sizce hangisi ???????????????
ben pancar havuç yesem gazman olarak dolaşırım tüm gecekızlar gebelikte pancar çok faydalıymış heryerde var şuan ben koca bi kase salata yaptım havuç göbek pancar onu yedim öğlen sadece..akşama acısını çıkarırım ama
yandık papoş yaa
bi müddet daha sabretces
tarihi denk gelenler için bişey diyemem ama sırf güzel bi tarih diye seçmek, ebeveyn açısından da dr açısından da ne kadar etik tartışılır...
ooo hevuk ne günmüş öylee
dikkat et kendine
çok yorulma artık
canım gece hareketlerinden ben de hiç uyanmadım
wc için uyanıyorum sadece
benim bebişin de o kadar sert değil heralde hareketleri çünkü benim uykum da ağır değildir
yok tatlım yaa ben de erkek bebiş bekliyorum ama pembe pijama aldım
o giymicek ki istediğini giy bence
kalıplara sıkıştırmayalım kendimizi
güle güle kullanın canım
hepsi güzel bencee
ama ben görkemi çok severim
eşime ve bizimkilere beğendiremedim ama...
keçe kapı süsünü ekle canımmmm bekliyoruzz
ben de keçe aldım kapı süsü yapcam fikir olsun hem
kızlar gebelikte pancar çok faydalıymış heryerde var şuan ben koca bi kase salata yaptım havuç göbek pancar onu yedim öğlen sadece..akşama acısını çıkarırım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?