2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım ben kitabı aldım kendime göre önemli işe yaricak yerleri fosforlu kalemle çizdim döner döner bakarım yeri geldiğinde.
sende bi yazıya rastladığında word'e kopyala yapıştır kendine bilgisayar üzerinde bi kitap yap faydası olcağına inandığın bilgileri sonra aramazsın tekrar neydi nerde okumuştum diye :))
ben okudukça sizle paylaşıcam önemli yerleri :)

Çok ucuza almışsınız kızlar ya ben herşeyde kazıklandım
Hep öyle olur zatii sizinkine benzer bir pjema takımını sabahlıksız 130'a aldım krem
Fiyatlar öyle sanıyodum bide kampanya var die kekledi kız beni aynı marka nette daha ucuzdu diğerleride öyle pahalıya aldım herşeyii
Hastane çıkışı bulamadım dün aldım 180 liraydı. telsiz almıştım ordaki kız bakim dedi baktıı aaa kazıklanmışsın çok pahalıya satmışlar dedi burda daha ucuz 160 aldım Benim tipimde bişeymi var bilemedim gören pahalı pahalı satıyo herşeyii
Keşke bende oralara gidip alsaydım içime sinmedi çogu şey hatta
Geceliğimide 60 tl ye aldım evde bir giydim heryer meydanda bide üzüldüm gidip mağazaya isyanmı çıkarsam beni kandırdınız die üşeniyorumda uzaktı bana geri gidemedim..
Hep benim kocanın yüzünden gıcık baskı yapıyo dolaşamam hadi al al çıkalım die doğr düzgün bakamadım

Kizlar acil yardim dunden beri migde bulantim vardi buraz once kusma ve ishal basladi hala migdem bulaniyor acile gidecegim bu neolabilir

hemen doktoru arasaydın canım,bence geçmezse git hemen,inşallah kötü bişey yoktur(

Beni kimse aramıyoooo saglık ocağından fln
Gidip cekiım mi kulaklarını gerizekalılar

Yemek yapıyorımda bu arada çok bakamıyorum
Şimdi turk kahvesi içcem yapıyorum şuan

ne var trt1'de? herkes oraya mı gitti :44::44:

hastane çantalarınızı hazırladınız mı?

ben artık hazırlamak istiyorum eksikleri tamamlamam gerekiyor.

emzirme atleti ve emzirme sütyeni almıştım birer tane, acaba yeter mi? hamile atletim var oda genişçe onuda giyerim zaten.

birde kışın doğum yapacaz, herkes doğumdan sonra çok üşüme geliyor diyor ve gaz olmaması için üşütmemek gerekiyormuş. bir tane yün çorap almıştım evde giydim gerçekten sıcacık tutuyor, birkaç tane daha almam lazım, intden bulduğum bir listede doğum sonrası geceliğin altına giymek için yün içlik alın yazıyordu. o kadarına gerek olur mu acaba? bide hiç giymedimki antalyada yaşıyorum yün atlet oluyor mu? uzun kollusu olmaz gecelikten çirkin görünür, hem önümüzü nasıl açacaz emzirmek için..

lansinohun gögüs ucu kremi, ve dr. browns'ın biberonundan almayı düşünüyorum ilk iş olarak.

sonra marketlerde görmüştüm alt açma bezi gibi bişey satılıyor tek kullanımlık, onlardan alacam, hastanede banada lazım olur diye.
birde hasta bezide almak gerekiyormuş bu ikisini bu akşam marketten alırım.

eşimde benzer yapıda hadi alıyorsan al modundadır hep eğer fiyatın uygunluğundan emin değilsem tamam şimdi almaya gerek yok acil bir ihtiyaç değil diyip sıyırırım sana da tavsiye ederim

bugünü dünya hamilelerle ilgilenme günü ilan ediyorum beni sağlık ocağından aramadılar ama kocaeli büyükşehir belediyesinden mesaj geldi süt kartınız gelmiştir alabilirsiniz diye

Bnm kırmızı var.
Bitaneede arkadasım keçeden yapacak hani üzerine bebeğin adı yazılıyor
Ama cocuğun adı belli değil ki
Sadece Ali yazdırsam mı yaaa
Çünkü daha kargoya verecek fln

Bise Aral kıskanırmı acep sadece Ali adını görünce ???

Beni kimse aramıyoooo saglık ocağından fln
Gidip cekiım mi kulaklarını gerizekalılar

Yemek yapıyorımda bu arada çok bakamıyorum
Şimdi turk kahvesi içcem yapıyorum şuan

benim doktorum kahveyiş haftada 2 en fazla 3 kez içebilirsin dedi ama hala ölüyorum kahvesizlikten yaa sizinkiler bişey demedi mi

kızlar bizde bu beşikten haftasonu aldık Bursa da barkıcılar çarşısının oraya yeni bi mobilyacı açılmış bebek odaları satıyor

ordan 350 tl ye aldık hemde taksitle çok şık bir beşik gerçekten

bebek odasını da aldık bakalım

artık pek bi eksiğimiz kalmadı

bebişimizi bekliyoruzz ama isim konusunda bi karar veremedik (

seçeneklerimiz arasında Doruk , Eymen ve Görkem var sizce hangisi ???????????????

valla kızlar doktorum miktar kısıtlaması koymadı ama ben normalde zero kola hastasıyımdır günde 2 lt falan içerim,onu neredeyse tamamen bıraktım hamileliğim boyunca türk kahvesi hiç içmedim,nescafe ise bolll sütlü çok az kahveli birkaç kez içtim,sizede tavsiyem sabredin erken doğuma neden olabiliyormuş kafein

ben 32 da hazırladıımm çantamı bayrama gitmeden önce kendi birkaç eksiğim var emzirme sütyen ve atleti alıcam 1er tane alıcam şimdilik çünkü göğüslerim ne kadar şişecek süt dolunca tahmin edemıyorum o yüzden bir beden büyük alıcam şuan giydiğimden ihtiyaç olursa aldırırm o bebek alt açmalarından can bebe ve dalının var birde e bebekte satılan baby me sanırım markası ben aldım içinde 10 tane var hastane cantama da koydum bir iki tane .
hasta bezi olarak da ped yerine migrosta görmüştüm depend diye tek kulllanımlık külotlar var hasta külotları onlar çok kullanışlıymış onlardan alıcam bir kutu... kutu da bikaç tane var sanırım.

benim doktorum kahveyiş haftada 2 en fazla 3 kez içebilirsin dedi ama hala ölüyorum kahvesizlikten yaa sizinkiler bişey demedi mi

Haftada 5 kez içiyorum :26:
Bişi demedi.
Çikolata da yedim yanında
Valla saldım iyiceeeeee tey teyyyy

bende emzirme atleti ve emzirme sütyenini çok büyük almadım zaten, penye olan sütyenlerden aldım bir beden büyük sadece, çünkü benim gögüslerim çok büyümedi, büyüsede penyeler esnek yine sığar zaten.

o dependlerden görmüştüm bebek bezi alırken, kullanışlıysa bende ondan alayım.

3ü de güzel canım. Eymen kız ismi değil miydi :44:

Bu arada sepet beşiği araştıran arkadaşlar en genişi hangisi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…