yaa ne güzel paylaşmışsın gizo ama ben bunları okuyorum da unutuyorum heppp
nasıl aklımızda kalcak
yaptıkça mı alışcaz artık anlamadım
off bi de emzirirken insanın başında çok karışanı oluyormuş inşallah olmaz yoksa ben sinirlenirim bağırırım çocuk da korkar valla
sütümde kaçar=))
Böyle bilgilerir not mu alsak ne yapsak
neler süt artırıyo falan filann...
evet canım şahinlerden aldım, burada senden okuyunca havuzluhana girince direk oraya girdim, fiyatlarda uygun olunca hemen aldım. krem rengi çok güzeldi gelinlik gibiydi lakin içimi belli eder diye mecbur pembe aldım, aslında krem 2. çocuk erkek olursa da işe çok yarar. emzirme atleti falanda aldım fiyatları gerçekten iyiydi, birde kızıma iç çamaşırı takımı hediye ettiler :) sabahlık kullanmıyorum, mevlütte yapmıyacağım o yüzden almadım ama krem sabahlıklar çok şıktı.
Kizlar yedigim hep normal seyler sindi gebelik haftami okudum allah korusun gebelik zehirlenmesi yaziyor ins bisi yoktur
Kizlar acil yardim dunden beri migde bulantim vardi buraz once kusma ve ishal basladi hala migdem bulaniyor acile gidecegim bu neolabilir
Çok ucuza almışsınız kızlar ya ben herşeyde kazıklandım
Hep öyle olur zatii sizinkine benzer bir pjema takımını sabahlıksız 130'a aldım krem
Fiyatlar öyle sanıyodum bide kampanya var die kekledi kız beni aynı marka nette daha ucuzdu diğerleride öyle pahalıya aldım herşeyii
Hastane çıkışı bulamadım dün aldım 180 liraydı. telsiz almıştım ordaki kız bakim dedi baktıı aaa kazıklanmışsın çok pahalıya satmışlar dedi burda daha ucuz 160 aldımBenim tipimde bişeymi var bilemedim gören pahalı pahalı satıyo herşeyii
Keşke bende oralara gidip alsaydım içime sinmedi çogu şey hatta
Geceliğimide 60 tl ye aldım evde bir giydim heryer meydanda bide üzüldüm gidip mağazaya isyanmı çıkarsam beni kandırdınız die üşeniyorumda uzaktı bana geri gidemedim..
Hep benim kocanın yüzünden gıcık baskı yapıyo dolaşamam hadi al al çıkalım die doğr düzgün bakamadım
yok canım taç kırmızı olması gerekirmiş benim pembede var ama ananem tutturdu kırmızı takılır diye aldım bitane bende laf işte ya canın hangisini istiyosa onu takarsın mavide al kırmızıda bi resimde mavi tak değiş sonra diğer resimde kırmızıyı tak :))
kızlar trt 1'i izleyinn :)
Beni kimse aramıyoooo saglık ocağından fln
Gidip cekiım mi kulaklarını gerizekalılar
Yemek yapıyorımda bu arada çok bakamıyorum
Şimdi turk kahvesi içcem yapıyorum şuan
canım bak ben bu beşiği beğeniyorum
Babytech Saraylı Ceviz Beşik hellobaby.com.tr
fiyatı 389 tl diyor.
bir de bu var aynı gibi görünüyolar ama farklılıkları var sanırım siz bundan mı aldınız ?
Tahterevalli Atlas Sepet Beşik Beyaz hellobaby.com.tr
bunun da beyazında 449 tl yazıyor diğer renkleri 389 tl diyor.
ben 32 da hazırladıımm çantamı bayrama gitmeden önce kendi birkaç eksiğim var emzirme sütyen ve atleti alıcam 1er tane alıcam şimdilik çünkü göğüslerim ne kadar şişecek süt dolunca tahmin edemıyorum o yüzden bir beden büyük alıcam şuan giydiğimden ihtiyaç olursa aldırırm o bebek alt açmalarından can bebe ve dalının var birde e bebekte satılan baby me sanırım markası ben aldım içinde 10 tane var hastane cantama da koydum bir iki tane .ne var trt1'de? herkes oraya mı gitti :44::44:
hastane çantalarınızı hazırladınız mı?
ben artık hazırlamak istiyorum eksikleri tamamlamam gerekiyor.
emzirme atleti ve emzirme sütyeni almıştım birer tane, acaba yeter mi? hamile atletim var oda genişçe onuda giyerim zaten.
birde kışın doğum yapacaz, herkes doğumdan sonra çok üşüme geliyor diyor ve gaz olmaması için üşütmemek gerekiyormuş. bir tane yün çorap almıştım evde giydim gerçekten sıcacık tutuyor, birkaç tane daha almam lazım, intden bulduğum bir listede doğum sonrası geceliğin altına giymek için yün içlik alın yazıyordu. o kadarına gerek olur mu acaba? bide hiç giymedimki antalyada yaşıyorum yün atlet oluyor mu? uzun kollusu olmaz gecelikten çirkin görünür, hem önümüzü nasıl açacaz emzirmek için..
lansinohun gögüs ucu kremi, ve dr. browns'ın biberonundan almayı düşünüyorum ilk iş olarak.
sonra marketlerde görmüştüm alt açma bezi gibi bişey satılıyor tek kullanımlık, onlardan alacam, hastanede banada lazım olur diye.
birde hasta bezide almak gerekiyormuş bu ikisini bu akşam marketten alırım.
benim doktorum kahveyiş haftada 2 en fazla 3 kez içebilirsin dedi ama hala ölüyorum kahvesizlikten yaasizinkiler bişey demedi mi
ben 32 da hazırladıımm çantamı bayrama gitmeden önce kendi birkaç eksiğim var emzirme sütyen ve atleti alıcam 1er tane alıcam şimdilik çünkü göğüslerim ne kadar şişecek süt dolunca tahmin edemıyorum o yüzden bir beden büyük alıcam şuan giydiğimden ihtiyaç olursa aldırırm o bebek alt açmalarından can bebe ve dalının var birde e bebekte satılan baby me sanırım markası ben aldım içinde 10 tane var hastane cantama da koydum bir iki tane .
hasta bezi olarak da ped yerine migrosta görmüştüm depend diye tek kulllanımlık külotlar var hasta külotları onlar çok kullanışlıymış onlardan alıcam bir kutu... kutu da bikaç tane var sanırım.
3ü de güzel canım. Eymen kız ismi değil miydi :44:kızlar bizde bu beşikten haftasonu aldık Bursa da barkıcılar çarşısının oraya yeni bi mobilyacı açılmış bebek odaları satıyor
ordan 350 tl ye aldık hemde taksitle çok şık bir beşik gerçekten
bebek odasını da aldık bakalım
artık pek bi eksiğimiz kalmadı
bebişimizi bekliyoruzz ama isim konusunda bi karar veremedik(
seçeneklerimiz arasında Doruk , Eymen ve Görkem var sizce hangisi ???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?