2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

buranın en kilolu hamişi benim canım:) senin boyunda var benim boyda kısa ...ben hamile kaldığım kilodayım şu an hamile kaldığımda 99 kiloydum sonra 5 kilo verdim bu sabah 99.8 çıktım tek avantajım kilo pek almadım göbeğimde çok yok hala kıyafetlerim oluor aslında bayramdan sonra almaya başladım şu bir kaç gündür kilom aşağı düştü bir iniyom bir çıkıyom bende anlamadım çokta yiyorum hele tatlı ve ekmek götürüyorum midem göbeğimden önde gidiyor sanki bebişi yemişim midemde yaşıyor gibi:) göbeğimle midem arası sertleşti göbeğimin altı hala yumuşak sünger gibi garip bir hamilelik geçiriyorum:))

bu arada kızlar görümcem yurtdışından tüp bebek için gelmişti ama dün doktor aramış hamileymiş şimdilik tüp bebeğe gerek kalmadı keseyi görmüşler inş bebekte oluşur ...

bu halinde nasıl halı çırpıyorsun cnm dıkkat et bıraz kendıne.

bu arada kızlar görümcem yurtdışından tüp bebek için gelmişti ama dün doktor aramış hamileymiş şimdilik tüp bebeğe gerek kalmadı keseyi görmüşler inş bebekte oluşur ...
aaaaa=))
ne kadar güzel
Rabbim ne büyük yaa....
Allah gönüllerine göre vermiş.inşallah bebek oluşur sağlıkla doğar
gözleri aydın... onlardan mutlusu yoktur şimdi...

Merhaba kızlar,

Bizde dün kontroldeydik 2.700 gr olmuşuz 34+1 deyiz ama biraz fazla galiba:)

bayramda baklava börek fazla işe yaramış :)

Allah hepimize işlerinde kolaylık versin.. Sağlıklı günler..

Merhaba kızlar,
Bizde dün kontroldeydik 2.700 gr olmuşuz 34+1 deyiz ama biraz fazla galiba:)
bayramda baklava börek fazla işe yaramış :)
Allah hepimize işlerinde kolaylık versin.. Sağlıklı günler..
ooo maşallah kızzzz.
benim geçen arkadaşım doğum yaptı 2,600 doğdu hemde gününden 2 hafta önce=)
senin ki kocaman şeker bişi olcak oyyy yirim onların şiş suratlarınıııı

merhabalar;
salı günü gittik kızımı görmeye, kilosu 1700 gr olmuş, boyu da 43cm. doktorum haftasına göre kilosu çok iyi dedi. birde iri bir bebek olucak dedi. benimde son zamanlarda kasılmalarım karın setleşmem çok olmaya başladı ve mide yanmam acayip şekilde çok oluyor. maf oluyorum. şu anda bile cayır cayır yanıyor. iki hafta sonra 9 kasıma verdi rendevumu. sonrada hafta bir görücem dedi.
bende kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim hurca koydum. çantamı daha hazırlamadım. doğum iznime çıkayım hazırlarım daha erken nasılsa. allah kolaylıklar versin herkese,kolay doğumlar nasip etsin. cuma günü dua edeyim hepimiz için.

valla seninkine iri bebek dediyse biz yandık=)
benim senden 1 ay önce 1600 kg dııııı
ya senin dr yalancı ya benim ki=))

benımda 31+2 de bebeğim 1650 gr dı doktorumuz cok ırı kılolu bır bebek olmayacak demişti.

benimki kesin iri o zaman 30+4'te 1950 gr.. hatta iri demeyelim şişko diyelim, ben nasıl doğuracam ya.. toplamda 3 kg olsa yeter bence.

Maşallah cnm belkı benımkı bıraz küçük 30+2 dede 1400 dü ama haftasıyla uyumlu dıyor cok sukur.
İnşallah kolay olur doğumlarımız da.

valla seninkine iri bebek dediyse biz yandık=)
benim senden 1 ay önce 1600 kg dııııı
ya senin dr yalancı ya benim ki=))

bunun yalancılıkla ilgisi yok ki, senin bebiş şimdi kaç kilo
aslında ben takmıyorum kilosunu falan benim için önemli olan haftasıyla uyumlu olması
ve sağlıklı olması. doktorum öyle dediği için bende sizinle paylaşmak istedim.

Ama ne güzel hiç kilo almamışsın, doğumda da 8-10 kilo gitse eskisinden de zayıf olacaksın :) ben sürekli yükselmedeyim, 1 hafta dikkat ettim yinede 500gr aldım.

Görümcen içinde çok sevindim, hayırlı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyar kucağına da alır bebeğini.

bu doktorlarda farklı farklı konuşuyor ben önce iri olacak sandım ama suan öyle bir düşüncem yok çünkü anladım ki her ay aynı kıloyu alacak diye birşey yok hatta çok çok az aldığı bebeğin beslenemediği zaman bile olurmuş . son ana kadar neyın ne olacağı belli olmaz ki ben ce 9. aya girince bir tahmin yürütülebilir bana da büyük bir bebek demişti ama o, o zaman içndi 31+5 içindi bakalım çıkana kadar aynı mı devam edecek kılosu kimi zamn duruyor kimi zaman sadece anne alıyor.
benım 31+5 te 2200 dü büyük demişti aradan 16 gün geçti bir daha da kılosundan haberim olmadı ama haftaya gidince öğrenıcem gecen ay ben değil bebeğe gitmişti aldıklarım ama bu ay ben kılo aldıım bakalım çocukcağızım aldmı?benım hedef 3kılo yada en fazla 3200 kıglık bir bebek doğurabilmek 2 kgluk bebekler bile kuvöze girmiyor artık yetrki ciğerlerinde problem olmasın arkadaşım 2900 doğurdu maşallah çok sağlıklı bir bebekti.
kglara takılmayalım başkasıyla da kıyasllayıp üzülmeyelim ben haftası 2 hafta önde gidiyor diye erken doğurucam sanıyordum endişe ettim ama doktor alakası yok gününde de doğabilir dedi. yani herşey son haftalara bakıyor hele şu 37yi görsek hayırlısıyla
ben 5. haftamdan beri topikteyım 30 hafta olmuş buaraya yazmaya başlayalı dilekolay 40 ları da görücez hep beraber inşallah.

yok kuzum şaka takılıyorumm.yalancı dr olur mu.
en önemlisi sağlıklı olması yoksa kilolu olsa ne olcak sezeyan oluruz biter gider.
bana da 1 ay önce 1600 olunca iri bebek dedi de ondannn didimmm..

inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla inşallah
kilo konusunda da sana katılıyorum.benimkide birden kilo alınca heralde öyle bir yorum yaptı doktorum. ama bakalım
sağlıklı kilolarında doğsunlar da zayıf doğanlar daha çabuk kilo alıp gelişiyor. doğsunlarda ısıralım popolarından
mis kokulu cennet kokularımız doyasıya koklayalım inşallah.

evet çok farklı konuşuyorlar demin bende onu demek isteedim ama yanlış anlaşıldım sanırsam
susuyorum o nedenle!=(

yok kuzum şaka takılıyorumm.yalancı dr olur mu.
en önemlisi sağlıklı olması yoksa kilolu olsa ne olcak sezeyan oluruz biter gider.
bana da 1 ay önce 1600 olunca iri bebek dedi de ondannn didimmm..

hay allah bende ciddi diyon sandım bozulur gibi oldum. ama toparladın.
sağlıkla alırız kucağımıza inşallah hepimiz cennet kokularımızı.

amin canım kılo verme topiğinde buluşucaz aralık bebekleriş büyüyor topiğinde yardımlaşıcaz inşallah
evet çok farklı konuşuyorlar demin bende onu demek isteedim ama yanlış anlaşıldım sanırsam
susuyorum o nedenle!=(

papatyacım canım benım biri bişeymi yazdı kaçırdımm susma burda ne güzel geçinip gidiyoruz yanlış anlama olduysa da büyütecek bişey yok senin yazdığında şaka yolluydu şaka olduğu da belliydi tatlım

ben kilo verip hamile kalmak istiordum hatta tranbolin alıp spora başlamıştım 10 gün hopladım meğer hamileymişim rabbim bebeğimi korumuş doğumdan sonrada belki emzirirken yemeği çok kesemem ama tranbolinle spora devam etmek istiyorum yaza kadar belki biraz daha gider kilolar doğumdan sonra bize bir zayıflama topiği lazım:))

:) evet valla haklısın senin kararın belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…