2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Maşallah kızlar bebişler ne güzel kilo almış
Benim bebek anası gibi üşengeç ve zayıff
29.haftada 1300 dü kilosu haftaya gidicem bidaha bakalım nasıl olmuş kilosu
Oğlumun ya onu görünce kendimi kötü hissediyorum nedense
GÖZLERİ AÇIKTI VE BİZE BAKIYORDU SANKİ BİŞELER ANLATMAYA ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ
Kuzum benimm...

Kızlar aradığım şeyi unnado da buldum.başka yerde de bulmuştum ama çok daha pahalıydı
benim çok yakın bi arlkadaşım kullanmıştı o önermişti bana hamileliğimin başında kiraz çekirdeği yastığı diye.
biraz pahalı ama durumu olan varsa alsın derim.
gazı ağrısı falan olunca onu koyuyormuşsun rahatlatıyormuş peluş da olduğu için bebek yadırgamıyormuş.
Link koyamıyorum unnado da hippiboo da

sizinle de paylaşiim dedim..

erkek bebiş odaları için kapıya bu yapışır mı?
21 lira mıymış neymiş uygun geldi de..

gerçi kapı süsü koyarsam etiket olmaz etiket koyarsam kapı süsü olmaz..

ay çok güzel duvara koysan canım kapı süsüyle aynı yere konmazkı çok kalabalık durur .
yok zaten diyorum ya kuzum bunu koyarsam kapı süsü koymam.
kapı süsü olursa bunu koymam zaten..neyse kapı süsü olsun bu şimdilik dursun
zamanla sıkılırsam değişiklik için böyle bir şey yapabilirim.

benımde kzıımın odası olsaydı stiker yapmak isterdim çok güzel şeyler var . aslında bende beyaz bir dolap aldım onun üzerine yapabilirm dimi birde kapı süsü aldnmı yaptın mı bende yapıcam daha bitiremedim yarım kaldı tembellik ediyorum zaten odası yok kapı süsünü nereye koycamm

kızlar bunu da eşim yapmış odaya koymuştu=)
ben böyle uyuyomuşum.
bebeğin karnının içine de selapk koyup kabartmış.
göbeğin altındaki çorap normalde karnımın altına koyduğum yastığı temsil ediyoo=))

tabi olur ama dolap düz renkse cnm
yoksa yapma basit durur
ben daha şeker kapı süsü zırt vırt işine girişmedim.durumları biliyorsun.
masrafa girmiim en son hallederim dedim melekcim.
kapı süsü alır ya da yaparsan hastane odana koyabilirsin kuzucum.hevesin varsa kendi yatak oda kapına bile koyabilirsin ne olacak.
tembellikte benim üstüme yok.totom kaldığı yerden kalkmıyo.
çok hantal ettim kendimi..

çok tatlı canım ya gülümsetti benii
ayyyy ne tatlıııı çok hoş bir mizansen olmuş
çok alemdir benim koca=)
ilk zamanlar da ayaklarımın şişini taklit etmişti.onunda fotosunu bulursam atarım buraya=
ayağına kat kat çorap giymiş 2 çorap araına atleti sarmış"ayy ayaklarım mı şiş" biraz diye geldi oturdu yanıma=))

düz beyaz sade bir dolap canımm bakalım bir stickerlara güzel olur gibime geldi. hastane için orda takıyorlardı kapıya süs ama dediğin gibi yatak odasına taksam ne olacak odası olunca kızımın oraya takarım sonra... heves edip başlamıştım sonra bi odası bile yok deyip ellemedimm. bebek şekeri işi de hallolur canıım yeterki siz sağolun eşine iyi bir iş olsun sıkma canını bu tarz şeyler gelip geçici önemli olan can sağlığı.

yok canım üzülmüyorum takmıyorum artık.gerçekten basit şeyler.dediğin gibi en en en önemlisi sağlık.
bizim bi akraba da park yatak aldı oda yapmadı.park yatak kendi odasında ..kızının adının yazdığı kapı süsü kendi odasında asılı
düz beyazsa renk katar çok güzel olur bende melekcim.tam bebek dolabı olur kuzucuğa.

çok ıyıymıs ya gercekten alemmiş :)

ayy çok hoşsunuz cnaım yaaa..gülesim geldi valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…