2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Heheh Alem bir kocan var hakket nerden aklına geliyor
Çok sevimli buluyor seni demekki..
Benimkide aş eriyo anca ne yesem elimden alıyo yarısını

kızlaar midem yanmaya başladı şimdi boğazıma kadar yanma hissediyorumm ay ne biçim şeymiş bu durdu durdu şimdi çıktı hiç çıkmayaydı iyiydi.napcam şimdi bennn papatya sen şurupmu ne içiyordun başka ne yapıyorsun geçmesi için

Ay benide aradılar sonunda
Saglık ocağından aradılar:)) baya konuştuk hemşire ile
Söyledim yaşadıklarımı çok normal dio.
Dedim herkesi arıyorlarmış cagırıyorlarmış başka yerlerde
İlk gebeliğini yaşayan anneleri arıyoruz çağırıyoruz rahatlatıyoruz.
2. 3. Gebeliğini yaşayanlar daha tecrübeli oluyor.
Fazla gerek duymuyoruz birde riskli değilse pek çağırmıyoruz ama hep gelebilirsiniz dedüüüü

Bu arada lohusa tacı yapıyorum kendime sırtım ağrıdı yerde oturdum diye
Kukum ztn zavallım ağrıyo hep :))
K validem geldi ist a gidicez pazar gunü dedim çok kızdı
Bişey olcak diye çok korkuyor :/
Pişman oldum yaa eşimede bilet aldığımıza
Keşke yansaydı biletim ya bişi olursa
Gemide fln bişey olursa naparsın dio kadın

aşkımı bugun çok hıçkırık tuttu kızlar ya içi acımıştır napsam bilemedim

Bu akşam yemeğe kv delere gidecez. Bugünü de dinlenmeye ayırdım. Yattıkca halsizleşiyorum. Belim her yerim ağrıyor.
Kızımda sabahtan beri hıçkırıyor.

Bu arada Kasım anneleri de ha bire normal doğum yapıyor. Hemde 38. Haftalarda.

ayy o nasıl oluyorr..benm kızı hiç hıçkırık tutmaıdmı acaba nasıl oloki o :)
Seydam nasilsin cnm kizin nasil dogum yaklasti heyecan var mi
Ha bu arada ayni noktaya pit pit vuruyorsa hickirik tutuyor demektir kalp atidi gibi mesala
Gecmis Olsun cnm iki yudum sut iç ne sicak nede soguk olsun fazla degil iki yudummiden yandikca ic bende ise yaradi

ayy canım allh korusun yaa..neden gdiiyrosunuz zistanbula gezmeyemi...kız totonun altına yumuşak minder yastık alsana çok eğilme anacım ya...masada yapp altınada mider koy ayakarınıda uzat öle et....
kötüsnüde düüşnme kuzum yolculuk için ..şimdi kv öle dedi diye aklında hep o olurr
ayyy cnaım yarım cay bardağı soğuk süt iç cnaım en ii yöntem o.az ye sık ye..yemekten sonrada uxznama kzuzum

çalışan anneler nasıl gidiyor hem hamilelik hem çalışmak. ben izindeydim kaç gündür hem bayram iznim hem senelik iznim.
bugün başladım işe nasıl zor geldi nasıl zor geçti anlatamam belim sırtım heryerim ağrıdı. evde yatıp dinleniyordum ne güzel ama işte olmuyor tabi. zor geçicek bu son dört hafta 36. haftaya kadar uzattım iznimi mecburen sonraya kalsın izinler diye
birde izinler 16 haftadan 18 haftaya çıkıcakmış.

ay kızlar işteyım ya süt falan bulamam şimdi ama bir saatım kaldıı dayanayım evde içerim artıkk sağoluun

aa benm öle çok olodu ama ondan oldunu hiç düşnmmiştimm kuzum ..iim cnaım heycan var..doğum yaklştıkça çok agresif duygusal oldum ..şeyda gttii puff..kendimi kitap okumaya verdim..kitap okudukçada rüyamda kitabın seneryosunu yaşıyorum..ben bende değilim<:=)))böel olmmn sebebi etrfımdaki sorumsuz düşüncesiz insanalrdan kaynakanıyor ama cnaım..betüşümm nasıl ii mi kızızmm

ben rahatım canım çok şükür şuana kadar mide yanması başladıı bugun nedense öğlen yediğimden mı oldu anlamadım ama onun dışında iyiym bazen bel ağrıyor ama çok ayakta kalırsam çok şükür otura otura geçiyor ben 38 haftaya kadar çalışabilirsem çalışcam ben de evde kafayı yiyorum yaa habire kuruyorum kafamda bişeyler burda vakıt daha hızlı akıyor bana ağrım sızım olmazsa durucam bakalım

Ya ondan benim gobegimin altinda pit pit atiyodu hep ayni noktaya vurup duruyodu
Stres korku heyecan bunlar normal bendede olmustu ama sen baskalarina bakma stres sinir yapma bak senin ruh halin nasilsa kizininki de oyle olur sakin mutlu gecir son haftalarin zaten bebeginden onemli ve degerli hicbirsey yok seni gordugume sevindim uzun zaman oldu konusmayali betus iyi yeni uyuttum dis cikariyoruz biraz huysuzuz bizde teyzesi
Oku oku kitap okumak yaraliymis akkili oluyorlarmis konusmasi da duzgun vecabuk oluyormus

Aha teyzesi Betüşüm

Eklentiler

• $IMG-20131016-WA0002.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $20131019_125357-1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar taç yapıyorum ya nasıl oluyor
Boş kalan yere nazar boncuğumu yapsam keçeden
Yolsa renkli renkli minik kalpler mi kondursam

mide yanmasına süt iyi gelir dedinizya koştum gittim aldım kantinden içiyorum
benimde acayip mide yanmalarım var.renni duo kullanıyorum ben

aynn cnaım dedkerline katılıyorum :)))
ayy maşşlhh bizm kız ne güzelleşşmiş bölee maşşlhh aşlh nazrdan skaınsın cnaım benimm...ayy dişerini yeirm ben onn yaa kıyamm kızıamaa..

Eki Görüntüle 839212
ben minik mink kalp haylini kurdum çok hoşuma giitti doğrusu cnaım benm..bence kalp derim ebn

ay cnaım çalştın yerde büfe bişey yokkmu hazır sütlerden al bi iki yuudum iç hem bebne hem midene ii gelr
yok canım ya yakınımda yarım saat kaldıı öyle böyle derkennn uçarak gidicem eve

Eki Görüntüle 839212

becerikli hatun senii. nazar boncuğu koy derim ben . ne güzel olmuş eline sağlık

ayy çok hoşsunuz cnaım yaaa..gülesim geldi valla...
heee beni hep gülddürüyo ki deli=))
neler neler ,yürüyüşümün taklidi yataktan kalkışım epğilip tencere alışım,oturduğum yerden kalkışım ayakkabı giyişim.
maskot oldum onaa yaaa=))
Heheh Alem bir kocan var hakket nerden aklına geliyor
Çok sevimli buluyor seni demekki..
Benimkide aş eriyo anca ne yesem elimden alıyo yarısını
çok alemdir çok..
çok sevdim seni böyle.karnında sıpayı eksiltmicem diyo=)
yeni lakaplarım tombak,toparlak,tombalak,panduf... vs.. uyuz işte=)
olsun aş erme değil o sen sağlıklı beslen diye alıyo elinden çok kilo alma diye.sana da yaranılmıyo hevukkk=))
Melekcim ben en çok yaşayan biriyim biliyorsun artık.
tatlı yiyince iyice azıyor hemen sol tarfıma yatıyorum ama yüksek yastıkla
gaviscon içiyorum
arkadaşlar süt demiş ama süt benim midemi çok çok daha ekşitiyor.
maalesef çözümü yok=(
kaç dr a sordum...çok yemek, asitli şekerli ve çok yağlı şeyler tüketmemek gerek ama bunları yapamıyoruz.
zaten ben artık bunları yapmasam da yanıyo...

geçmiş olsun canımcım valla yaşayan anlarmış şimdi geliyor başıma çok da şiddetli değil ama boğazıma kadar çıktıı bu aralar çok çikolata yedim hep dikkat ederdim şekere o mu yaptı nedir bilmem kii

mide yanmasına süt iyi gelir dedinizya koştum gittim aldım kantinden içiyorum
benimde acayip mide yanmalarım var.renni duo kullanıyorum ben
nihalcim bana süt daha çok ekşime yapıyor inşallah diğerlerine iyi geldiği gibi sana da iyi gelir
demek ki kişiden kişiye değişiyor etkisi..
ayy melekcim yeme çikolata ne olurr=((
bak ben demin pasta yedim içinde çikolata vardı bile bile lades.
mahvoldum..
azaltabiliyorsan daha fazla azmadan azalt çikolatayı berbat bir şey..
bulantıyı tercih ederim yanmaya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…