2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar taç yapıyorum ya nasıl oluyor
Boş kalan yere nazar boncuğumu yapsam keçeden
Yolsa renkli renkli minik kalpler mi kondursam

Eki Görüntüle 839212

Seni şuan ısırasım geldi Deniz senin ne güzel bir yüreğin var maşallah canım
Aral Ali yapmışsın kıyamadın oğluşuna dimii ben ruhsuzdumda son zamanlarda duygusallaştım ya gözlerim doldu resmini görünce..
Bence kalp hoş olur..

Önceki halin nasıldı bilmiyorum ama gerçekten çok güzel bir hamilesin kocen haklı ..
Tabi canım elimde bişeyle odaya girince hemen dönüp bakıyo(hayatta gözünü tvden ayırmaz normalde) o ne die
Hani bana die kalkıp yarısını alıyo mutfağa gitmeye üşenip

yemeyeyım canım onun sakıncası var madem zaten yemiyordum bayramdan beri saldım kendimi iyiceee az kaldı nasılsa diyee çok yüklendik mideye

Kızlar dün gece eşim rüyasında bağırıyodu bayağı cebelleşti uyandırmak zararlıymış bende dua
Okumaya başladım bana dönüktü yüzü gözlerini bir açtı bi anda aklım gitti gecenin 3 de bastım çığlığı
Bebebk hareket etmedi dünden beri yine bişey olmaz değilmi ona ben korkunca..

Sabah aç karnına bile boğazıma kadar yanıyorum. Gece en az 2 3 defa gaviskon içiyorum 2yastık üst üste yatıyorum ben.

Bende bulantiyi yanmaya tercih ederim.
Mide yanması değil sadece, yemek borusu ve boğaza dayanan yanma. Off offff

benim oğlan da 3 haftada 300 gr. almış sadece .. Aldığım kiloların hepsi bana yaramış valla

kızlar sancı nasıl oluyo mesela benim bazen belim ağrıo. karnım sertleşio bebek bi tarafa toplanıyo böyle şişlik falan oluyo gözle bariz görülüyo dışardan yanii ayrıca kasılma nasıl olur nasıl anlıcam yaniii korkuyorum kimse yokken bişey olursa diyee

canım o senin gören gözlerinin güzelliğ...
hele sen nasıl incecik zarif bir kadınsın maşallah
Ayyy MTA aynıyız aynııyız tıpa tıpp
gece tuvalete kalkmıyorum şurup içmmeye kalkıyorum..
yastıkları yetmiyo sonunda sandalyede uyucaz sanırım biz kuzum yaa=(
ne olacak bizim bu halimiz daha 2 ay var hemen hemen?

Meraba aralık annişleri:) bende aralık annesi olucam inşallah hamileligimin başından beli hep takip ediyorum sizi ama yazmak nasip olmadı.. Benimde ogluşum olucak adıda DENİZ BERK olucan inşallah:) bu arada kızlar benimde midem çok yanıyodu renni felan kesmedi doktorum bana protonal diye bi mide ilacı verdi hamilelerin kullanabilecegi bi ilaç gercekten beni o geçirdi Allah razı olsun bu ilacı yapandan diyorum:) isterseniz sizde bi sorum doktorunuza:):) kendiniE ii bakın:)

Kızlar taç yapıyorum ya nasıl oluyor
Boş kalan yere nazar boncuğumu yapsam keçeden
Yolsa renkli renkli minik kalpler mi kondursam

Eki Görüntüle 839212

ay ne güzel olmuş, ellerine sağlık.. kırmızı tülü nerden buldun çok yakışmış. bende bu gibi düşünüyorum renkleri tam tersi sadece, beyaz yerleri kırmızı yazılarıda beyaz.. kenarınada nazar boncuğu yapacam ben, hem nazar değmesinler iyi olur sende öyle yap. birde hazır sticker gibi uğur böcekleri almıştım (kapı süsümde de var) onların miniğinden yapıştıracam bir tane.

kızlar ben anne çantası olarak böyle bir çanta aldım, bayramda gezerken gördüm normal spor bir çanta. iki yanında lastikli gözü var biberon falan sığar, önünde içinde bölümleri var hoşuma gitti. hem çoğu zaman eşim taşıyacak nasılsa diye düşündüm hem onun kullanabileceği bişey olsun hem bebek arabamızda siyah ve mavi onada uysun dedim, 45 tl'ydi fiyatı eşimin tanıdığı bir yermiş bize 35 tl'ye verdi.

Evet Cnm Aral kıskanmasın diye böyle uygun gördüm
Anne olunca sende çok çok değişeceksin hemde artık sadece kendi çocuğun için değil
Başkalarının evladı ağlasa bile üzüleceksin
Tüm cocuklara karşı insan çok duyarlı oluyor
Allahım seni de ogluşuna saglıkla kavuştursun
Hayatın o kdr anlam kazanıyor ki
Tüm dertlerin ufacık olucak gözünde.

Cnm tül çikolata kutusunun kurdelesi idi.
Büzgü büzgü yapıp pileli diktim

Merhba kızlar nasılsınız, belki inanmayacaksınız ama ben henuz hastane cıkısı bile almadım kızıma kısmetse onumuzdeki hafta gidecegim alısverise.
Bir takım gecelik alacagım kendime, lohus tacı bile almayı dusunmuyorm, hastanede kapı süsü yaptırsam mı karar veremedim belki sade bişi bulursam alırım. Evimde kendim de cok sadeyim ben süsü püsü ışıltıyı pek sevmem , makyaj bil pek yapmam :)

Kız anası olunca bakalım değişeekmiyim )

Aayyyy ne güzel bi ismi var adı ile yaşasın
Kendi adım diye söylemiyorum deniz ismine bayılırım
İlk oğlumun adını da Aral Deniz koydum.
Çok yakışıyor bi erkeğe deniz ismi..

Canım bari kırmızı kurdelalı bi taç al
Lohusa tacı olmadan olur mu yaaa..

Kız anası olcan ne güzel

kızlar bakın bakalım beğenecekmisiniz kızımın kapı süsü, bebek şekerleri ve takı yastığı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…