2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bugün kontrol vardı 30+6 günlük oğlum 2309gr ve 44 cm çıktı doktorumuz kilosu fazla dedi doğum zor olur diye diyet verdi sizcede çok mu ya diyet de zor olur hep açız

Aayyyy ne güzel bi ismi var adı ile yaşasın
Kendi adım diye söylemiyorum deniz ismine bayılırım
İlk oğlumun adını da Aral Deniz koydum.
Çok yakışıyor bi erkeğe deniz ismi..

Evet bende çok severim deniz ismini benim adımda derya biraz anasıyla adaş gibi olsun istedik:)senin oglunun adıda çok güzel resminide görmüştüm çok tatlıydı Allahım size bagışlasın onu:)

kızlar bugün kontrol vardı 30+6 günlük oğlum 2309gr ve 44 cm çıktı doktorumuz kilosu fazla dedi doğum zor olur diye diyet verdi sizcede çok mu ya diyet de zor olur hep açız
bu ne ya çoğumuzun bebeği şişko hiç birimiz normal yapamıcaz mı anlamadım gitti=//
hep diyet hep diyet kızlar ne oluyo bize ne bu boğazz=))
benim 30+2 de 1600 dü sen düşün artık çok mu değil mi=)

aynen canım benim bebeğiminde 30+2 de 1700 dedi 100 gr saymıyorum o doğumdaki şişlik diyor herkes. yalnız bizimki hali ile uzun olcak baba-ana her iki tarafta uzun. yalnız şimdi belkide uğraşmak istemiyorlar bende 5 kilo doğmuşum dikişsiz ve normal doğum ile bu arada maşallah deyin

Merhaba kızlar. Bugün benim de kontrol günümdü. 2270 gr olmuş kızım, her şey yolunda, 3 kilonun üstünde olurmuş, 3-3,5 arası
Bir de fetal eko çekildi. Buradan kimseye doktoru söylemedi galiba. Bizim hastanede herkesten isteniyor. Büyük oranda anlıyoruz kalp sorunlarını dedi çeken doktor. Doğduktan 1 ay sonra tekrar çekilecekmiş.
Tek sorunum hızlı kilo almam. 70 çıktım. Doktor hamur işi, pilav, makarna ve tatlıyı kesmemi istedi, yoksa diyetisyene yönlendireceğim dedi. Zaten şurda ne kaldı doğuma Yürüyüş yapmaya devam dedi ama belim yüzünden yürüyemiyorum. Yüzmem daha iyi olurmuş. Artık bundan sonra gideceğim yüzmeye inşallah.
Parmaklarımın çok acıdığını ve şiştiğini söyledim, normalmiş. Ayaklarım da hala şişiyor, önemli olan bacakların şişmesi dedi. Sonra regl sancısı gibi sancı giriyor bazen dedim. Düzenli olmayan kasılmalar, olacak onlar dedi.
Sıpa yine yüzünü göstermedi, hem elleriyle hem ayaklarıyla kapatıyor:))

bu ne ya çoğumuzun bebeği şişko hiç birimiz normal yapamıcaz mı anlamadım gitti=//
hep diyet hep diyet kızlar ne oluyo bize ne bu boğazz=))
benim 30+2 de 1600 dü sen düşün artık çok mu değil mi=)
Cidden buradaki herkesin bebeği iri görünüyor, benim kız cılız kaldıBenimki 3 kilo doğsa sizinkiler 4-5 olacak galiba.

Bir şey olmaz canım, üzme kendini. Bebekler sandığımızdan daha güçlü.

cnmm hadi gözün aydın azarı yemedin dr dan bari aman
bu aralar giden şamarı yemeden dönmüyo=))
yok yok cnm benim bebeğinde ekosu çekilddi yazmıştım buraya görmedin demek ama hakikaten bende çeken dr duymadım
kızlaaaarrr sizin bebeğinizin EKO su çekilmedi mi yahuu??

demek parmak acıları normalmış öyle mi ayy benim çok acıo turkuaz çok acıooo=((

Walla çok zor oluyor canım. Çalışabilir raporunun 3. haftası bitti. Çok fazla yoruluyorum. Sırf izni aktarabilmek için dayanmaya çalışıyorum 2 hafta daha. Fıtığım da var, bugün yine tuttu. Eve zor atıyorum kendimi.

Cidden buradaki herkesin bebeği iri görünüyor, benim kız cılız kaldıBenimki 3 kilo doğsa sizinkiler 4-5 olacak galiba.
Aman ağzını hayra aç kuzum ne 4 ü 5 i amanınnn=))
maşallah dedim dedim=)
aman eskiden sezeryan mı varmış
benim kv de koca koca çocukları dombili dombili normalle doğurmuş..çok fena valla...
ayrıca bizimde bebişin boyu uzun olacakmış dr daha 23. haftada söylemişti.bizde de tüm sülale uzun
hem benim anne baba tarafı,hem eşimin tarafı.
babam amcam1,90,kardeşim 1,92
ben ve eşim zaten uzunuz..
ama gene de 55 i geçmez diye düşünüyorum doğum boyu

Bu yastıkları ben yeni gördüm dediğin sitede. Sırf kargo bedavaya gelsin diye almıştım, işe yarıyorsa sevindim Babaannesi de almış bir tane. O sitede inekli olan modeli beğenmiştim ama o hemen bitmiş.

Tatlı sert uyardı diyelim Zaten doğuma 1 ay kaldı. 3 kilo daha alsam hala sınırlar içinde kalıyorum. Kalmasam da ne yapayım, durmuyor boğaz:))

Görmemişim canım sende ekoyu. Ekoda sorun çıkmadı da sırtüstü yatınca bir süre, belim fena tutuldu. Topal penguen gibi dolaştım bugün iş yerinde:))

Walla normalmiş, gece daha çok tutuluyor sonra açılıyor yavaş yavaş di mi diye sordu. Öyle gerçekten, gece uyanınca battaniyeyi bile düzeltemiyorum.

Tombiş tombiş ele avuca gelir kuzular
Boy sınırları 48-54 arası sanırım, deidğin gibi 55i geçmez herhalde.

Slm kizlar nasilsin ben ancak yazabildim bugun yorucuydu tetkikler yapildi gizli enfeksiyon cikti ilk defa duydum ayrica trioitebbakilacakntekrar bakalim pazartesi sonuclari alacagim kizlar cok dikkatli olun allah sizi korusun

anıl çok şirin olmuş nerdenaklına gelmiş ya.....

kızlar bugün dr a gittim kısçemiz iyimiş..tek sıkıntımız biraz erken gelmek istiyo o kadar:))

kızlar geçen bir muhabbet vardı ya hani çalışabilir raporu aldıktan sonra başka bölümden rapaor alabiliyor muyuz diye...kesin alabiliyormuşuz haberinzi olsun..drum söyledi..çalış çok sıkılırsan sana başka bölümden rapor ayarlarız dedi aklınızda bulunsun..birde erken doğumda kullanılmayan izinler doğum sonrasına aktarılıyomuş haberiniz olsun...

bizimde öyle ana baba kayınvalide tarafı hep uzun bi kayın pederimin taraf pek değil
vala hastaneçıkışlarını bile uzun uzun aldım ne olur ne olmaz diyerekten aldığım çoğu kıyafet 3-6 ay arası tek tük 0-3 ay var

Bu yastıkları ben yeni gördüm dediğin sitede. Sırf kargo bedavaya gelsin diye almıştım, işe yarıyorsa sevindim Babaannesi de almış bir tane. O sitede inekli olan modeli beğenmiştim ama o hemen bitmiş.
cnm çok iyi yapmışsın
ondan arkadaşım çok kullanmış kolik sancısında çok faydası olmuş
sıcak su torbası olmuyordu tutmuyordu bebek demişti.
onun zamanında türkiyede yokmuş almanya dan getirtmişti düşün
neler çıkıyo yaaaa.
Evet şükür bende de çıkmadı sorun
onların ekosunu yerim ben turkuaz eşek sıpaları büyüdü de ekoları çekildii=))o ritim şekillerini yiriiimmmm.saklıcam onları=)
bende aynıyım yastığı düzeltemiyorum bi yerim kaşınıyo kaşıyamıyorum parmaklarımı kırıp da.kazık gibi kalıyo
ki şiş de değil yani.ağrı.yorganı çekemiyorum edemiyorumm=(

Slm kizlar nasilsin ben ancak yazabildim bugun yorucuydu tetkikler yapildi gizli enfeksiyon cikti ilk defa duydum ayrica trioitebbakilacakntekrar bakalim pazartesi sonuclari alacagim kizlar cok dikkatli olun allah sizi korusun
Tiroid sebep oluyor muymuş böyle şeylere?
Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…