2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
anıl çok şirin olmuş nerdenaklına gelmiş ya.....

kızlar bugün dr a gittim kısçemiz iyimiş..tek sıkıntımız biraz erken gelmek istiyo o kadar:))

onun gelir aklına öyle şeyler kuzum=))
ay maşallah
o başından beri erkenciydi ama annesi hatırlıyorum ben=))
aynen 2 tane hastane çıkışımız 62 cm diğerleri 56 cm=)
ne yapiim dr uzun al didii=)
Slm kizlar nasilsin ben ancak yazabildim bugun yorucuydu tetkikler yapildi gizli enfeksiyon cikti ilk defa duydum ayrica trioitebbakilacakntekrar bakalim pazartesi sonuclari alacagim kizlar cok dikkatli olun allah sizi korusun
Allah seni ve bebeğini de korusun cnm
bende ilk defa duydum şekerin gizlisi olurda enfeksiyonun da mı gizlisi olurmuş
aman ki bak farketmişler iyiymiş dr ların hastanen şükret valla
artık dr lar araştırmıo başından savıp geçiyooooo

Benim bi ayım kaldı canım. O bile çok görünüyor gözüme. Talhada da böyle yanıyordu. Alışmaya çalışıyorum. Annem bana hamileykende böyleymiş. Doğumdan sonra yanmam geçmezse kesin midem deliniyor dedim diyor. Doğuma kadar soda şişesi elinde gezmiş. Sen doğdun mide yanması bitti diyor
Sabır edecez napıcaz mecbuuuuur :))

İyi olmuş aldığım, bilmeden iyi bir şey yapmışım demek Sen de aldın di mi siteden? Hangi modelini aldığını merak ettim.

Doktor ikide birde eko çekilsin dedikçe bir sorun mu var diye tırsmıştım, Allaha şükür iyi çıktı sıpam:)) Bana ritm şekillerini vermediler, sadece rapor var.

Benim parmaklar da dombili oldu. Eklemlerim çok acıyor. Zaten gece her hareketimde uyanıyorum, dönmek falan çok zor. Battaniye bile ağır geliyor.

Eline sağlık canım, çok güzel olmuş. Bir yerde görmüştüm, aynı modelden, üzerinde "2 erkek annesi" yazıyordu:)

Daha bitmedi canım beğenmene çok sevindim
Seninde bebişine maşallah Cnm
Hepimiz gidiyoruz valla topac olma yolunda :))
Ama bence ideal kg de bebekin
Yerim onu ben

kızlar bugün kontrol vardı 30+6 günlük oğlum 2309gr ve 44 cm çıktı doktorumuz kilosu fazla dedi doğum zor olur diye diyet verdi sizcede çok mu ya diyet de zor olur hep açız
amanında amanın bin maşallah canım

Slm kizlar nasilsin ben ancak yazabildim bugun yorucuydu tetkikler yapildi gizli enfeksiyon cikti ilk defa duydum ayrica trioitebbakilacakntekrar bakalim pazartesi sonuclari alacagim kizlar cok dikkatli olun allah sizi korusun

Ayy iyisiniz şükür yaa. Bende bugün seni sordum.aman dikkat et canım. Ilaç falan varsa ihmal etme. Tekrar geçmiş olsun.

Daha bitmedi canım beğenmene çok sevindim
Seninde bebişine maşallah Cnm
Hepimiz gidiyoruz valla topac olma yolunda :))
Ama bence ideal kg de bebekin
Yerim onu ben
Teşekkür ederiz teyzesi Yediklerim bana daha çok yarıyor gibi doktor bi de çaya koyduğun şekeri kes dedi. Benim yediğim tatlıları görse:)))

Kızlar gittik bugün doktora 32+4 teyiz oğluşum 2300 gram olmuşş
3.5 u geçmez dimi dedim sanmıyorum dedi daktırrrcığımm :26: rahatladım birass
Herşeyi çok iyiymiş suyu vs.
Ama bana çok laf söyledi tabii
Çok kilo alıyosun diyet vercem bu gidişle dedi
Böbreklerimdekğ büyümede durmuş antibiyotik işe yaramışş
Nst ye bağladı ondada bişey çıkmadı şükür
Bizden bu kadar şu geçmişi bi okuyuveriyimmm

Afferin ruzgar bebege simdiden belli uslu cocuk olacagi
Bsk kilosu da suyuda iyi
Ahhh bide biz anneler rahat durabilsek :)))

Teşekkür ederiz teyzesi Yediklerim bana daha çok yarıyor gibi doktor bi de çaya koyduğun şekeri kes dedi. Benim yediğim tatlıları görse:)))

Ben ekmek haric kendimi tutuyorum bu sira
Ama cikolata yedim bugun sabah ve oglen
Bugun misafirim vardı karnimin asagida oldugunu o da soyledi....
Allah hakkimizda hayirlisini versin napalim :)

Ben ekmek haric kendimi tutuyorum bu sira
Ama cikolata yedim bugun sabah ve oglen
Bugun misafirim vardı karnimin asagida oldugunu o da soyledi....
Allah hakkimizda hayirlisini versin napalim :)
Yemek ve meyve haricinde bugün 3 tane topkek, 2 tane ekler, 2 tane çikolata yedim

senin niye 1 ay? 2 hafta erken oluyor normale göre?
öden gittiği için mi?
eğer öyleyse benimki de 11 nü önden gidiyo o zaman benimde mi az kaldı yaaaaaaa.amanınn.

ya MTA ben soda içmiyorum soda iyi mi gelir acabaaaa??
yok cnms ben almadım arkadaşım verdi kendi peluşunu
onun çocuğu 20 aylık oldu çünkü.gerek yok bana artık dediii.
aaa ben aldım şekili=)kaçırmadım.
bu sıralar kuyruk sokumum ağrımaya başladı nette egzersiz baktım ama hep pilates topuyla buldum=///
nerden bulcam o topu yaa işim gücüm yok peh.

Papatya, Hippiboo kampanyasındaki "pipilik"leri gördün mü?
ayy gördüm gördüm gözmez miyim çok komiiiiiiikkkk=)))
sünnet için di mi onlar koptum onlara ya heheheh külah gibi
pipiliklerini ısırcam onların eşek kafalılarrrr
bbir dr da farklı bir şey söylesin ay demek bizde değil sorun arkadaşım dr larda=)
hepsine göre kiloluyuz yok artık=pp
maşallah oğluna daaa.aman iyi geçmez deyip rahatlatmış seni bende sorcam bu sefer ama kesin sana bağlı der ucu açık konuşur benimkiiii

Daha önce topla pilates yapmadıysan şimdi deneme canım, daha zararlı olabilirmiş, vücut alışık değil. İmkanın varsa yüzme, yoksa yürüyüş.

Son düzenleme:
ben geldimm ay nasıl yorgunum anlatamam evim güzel evim valla yarın akşama kadar yatıcam:26:
bütün gün tıkındım durdum yine babamlarda öğlen yemeği yedim sonra sıkıldım onlardan işim var dedim kaçtım ananeme ananem yemek yedinmi dedi yemedim dedim bidaha yedim ahaha

kolyemi yaptırdım ve aldım bakın bakalımm beğencekmisiniiizz :)))

Erkek bebeklerin altını değiştirirken üzerinize işemesin diyeymiş:)) Çok şirin geldi ya

Demeeee ayyy heyecan yaptimmm yaa
3.12.13 guzel bi tarih
Bakalim ben ne zmn dogurcam
Secme sansimda yok oyleee bekliyorum...
Ben aslında pazartesi hastane kalabalık oluyor diye 3'ünü istemiştim, salıya geliyor. Eşim de 3 günlük iznini kullanır, haftasonunda kaynamaz diye. Sonra baktım gün ay yıl güzel görünüyor:)

Cicim var bizde aral in zip zip topu
Plateste yapiliyor onunla
Yollim mi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…