- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
anıl çok şirin olmuş nerdenaklına gelmiş ya.....
kızlar bugün dr a gittim kısçemiz iyimiş..tek sıkıntımız biraz erken gelmek istiyo o kadar:))
aynen 2 tane hastane çıkışımız 62 cm diğerleri 56 cm=)bizimde öyle ana baba kayınvalide tarafı hep uzun bi kayın pederimin taraf pek değil
vala hastaneçıkışlarını bile uzun uzun aldım ne olur ne olmaz diyerekten aldığım çoğu kıyafet 3-6 ay arası tek tük 0-3 ay var
Allah seni ve bebeğini de korusun cnmSlm kizlar nasilsin ben ancak yazabildim bugun yorucuydu tetkikler yapildi gizli enfeksiyon cikti ilk defa duydum ayrica trioitebbakilacakntekrar bakalim pazartesi sonuclari alacagim kizlar cok dikkatli olun allah sizi korusun
canım o senin gören gözlerinin güzelliğ...
hele sen nasıl incecik zarif bir kadınsın maşallah
Ayyy MTA aynıyız aynııyız tıpa tıpp
gece tuvalete kalkmıyorum şurup içmmeye kalkıyorum..
yastıkları yetmiyo sonunda sandalyede uyucaz sanırım biz kuzum yaa=(
ne olacak bizim bu halimiz daha 2 ay var hemen hemen?
cnm çok iyi yapmışsın
ondan arkadaşım çok kullanmış kolik sancısında çok faydası olmuş
sıcak su torbası olmuyordu tutmuyordu bebek demişti.
onun zamanında türkiyede yokmuş almanya dan getirtmişti düşün
neler çıkıyo yaaaa.
Evet şükür bende de çıkmadı sorun
onların ekosunu yerim ben turkuaz eşek sıpaları büyüdü de ekoları çekildii=))o ritim şekillerini yiriiimmmm.saklıcam onları=)
bende aynıyım yastığı düzeltemiyorum bi yerim kaşınıyo kaşıyamıyorum parmaklarımı kırıp da.kazık gibi kalıyo
ki şiş de değil yani.ağrı.yorganı çekemiyorum edemiyorumm=(
Eline sağlık canım, çok güzel olmuş. Bir yerde görmüştüm, aynı modelden, üzerinde "2 erkek annesi" yazıyordu:)
kızlar bugün kontrol vardı 30+6 günlük oğlum 2309gr ve 44 cm çıktı doktorumuz kilosu fazla dedi doğum zor olur diye diyet verdi sizcede çok mu ya diyet de zor olur hep açız
Slm kizlar nasilsin ben ancak yazabildim bugun yorucuydu tetkikler yapildi gizli enfeksiyon cikti ilk defa duydum ayrica trioitebbakilacakntekrar bakalim pazartesi sonuclari alacagim kizlar cok dikkatli olun allah sizi korusun
Teşekkür ederiz teyzesiDaha bitmedi canım beğenmene çok sevindim
Seninde bebişine maşallah Cnm
Hepimiz gidiyoruz valla topac olma yolunda :))
Ama bence ideal kg de bebekin
Yerim onu ben
Teşekkür ederiz teyzesiYediklerim bana daha çok yarıyor gibi doktor bi de çaya koyduğun şekeri kes dedi. Benim yediğim tatlıları görse:)))
Deniiizzz, benim doğum 3 aralıkta olacak sanırım. Doktor aralığın ilk haftası istediğiniz zaman dedi, 3 aralığı seçtik:)Afferin ruzgar bebege simdiden belli uslu cocuk olacagi
Bsk kilosu da suyuda iyi
Ahhh bide biz anneler rahat durabilsek :)))
Yemek ve meyve haricinde bugün 3 tane topkek, 2 tane ekler, 2 tane çikolata yedimBen ekmek haric kendimi tutuyorum bu sira
Ama cikolata yedim bugun sabah ve oglen
Bugun misafirim vardı karnimin asagida oldugunu o da soyledi....
Allah hakkimizda hayirlisini versin napalim :)
senin niye 1 ay? 2 hafta erken oluyor normale göre?Benim bi ayım kaldı canım. O bile çok görünüyor gözüme. Talhada da böyle yanıyordu. Alışmaya çalışıyorum. Annem bana hamileykende böyleymiş. Doğumdan sonra yanmam geçmezse kesin midem deliniyor dedim diyor. Doğuma kadar soda şişesi elinde gezmiş. Sen doğdun mide yanması bitti diyor
Sabır edecez napıcaz mecbuuuuur :))
yok cnms ben almadım arkadaşım verdi kendi peluşunuİyi olmuş aldığım, bilmeden iyi bir şey yapmışım demekSen de aldın di mi siteden? Hangi modelini aldığını merak ettim.
Doktor ikide birde eko çekilsin dedikçe bir sorun mu var diye tırsmıştım, Allaha şükür iyi çıktı sıpam:)) Bana ritm şekillerini vermediler, sadece rapor var.
Benim parmaklar da dombili oldu. Eklemlerim çok acıyor. Zaten gece her hareketimde uyanıyorum, dönmek falan çok zor. Battaniye bile ağır geliyor.
ayy gördüm gördüm gözmez miyim çok komiiiiiiikkkk=)))Papatya, Hippiboo kampanyasındaki "pipilik"leri gördün mü?
bbir dr da farklı bir şey söylesin ay demek bizde değil sorun arkadaşım dr larda=)Kızlar gittik bugün doktora 32+4 teyiz oğluşum 2300 gram olmuşş
3.5 u geçmez dimi dedim sanmıyorum dedi daktırrrcığımm :26:rahatladım birass
Herşeyi çok iyiymiş suyu vs.
Ama bana çok laf söyledi tabii
Çok kilo alıyosun diyet vercem bu gidişle dedi
Böbreklerimdekğ büyümede durmuş antibiyotik işe yaramışş
Nst ye bağladı ondada bişey çıkmadı şükür
Bizden bu kadar şu geçmişi bi okuyuveriyimmm
Deniiizzz, benim doğum 3 aralıkta olacak sanırım. Doktor aralığın ilk haftası istediğiniz zaman dedi, 3 aralığı seçtik:)
Daha önce topla pilates yapmadıysan şimdi deneme canım, daha zararlı olabilirmiş, vücut alışık değil. İmkanın varsa yüzme, yoksa yürüyüş.senin niye 1 ay? 2 hafta erken oluyor normale göre?
öden gittiği için mi?
eğer öyleyse benimki de 11 nü önden gidiyo o zaman benimde mi az kaldı yaaaaaaa.amanınn.
ya MTA ben soda içmiyorum soda iyi mi gelir acabaaaa??
yok cnms ben almadım arkadaşım verdi kendi peluşunu
onun çocuğu 20 aylık oldu çünkü.gerek yok bana artık dediii.
aaa ben aldım şekili=)kaçırmadım.
bu sıralar kuyruk sokumum ağrımaya başladı nette egzersiz baktım ama hep pilates topuyla buldum=///
nerden bulcam o topu yaa işim gücüm yok peh.
Erkek bebeklerin altını değiştirirken üzerinize işemesin diyeymiş:)) Çok şirin geldi yaayy gördüm gördüm gözmez miyim çok komiiiiiiikkkk=)))
sünnet için di mi onlar koptum onlara ya heheheh külah gibi
pipiliklerini ısırcam onların eşek kafalılarrrr
bbir dr da farklı bir şey söylesin ay demek bizde değil sorun arkadaşım dr larda=)
hepsine göre kiloluyuz yok artık=pp
maşallah oğluna daaa.aman iyi geçmez deyip rahatlatmış seni bende sorcam bu sefer ama kesin sana bağlı der ucu açık konuşur benimkiiii
Ben aslında pazartesi hastane kalabalık oluyor diye 3'ünü istemiştim, salıya geliyor. Eşim de 3 günlük iznini kullanır, haftasonunda kaynamaz diye. Sonra baktım gün ay yıl güzel görünüyor:)Demeeee ayyy heyecan yaptimmm yaa
3.12.13 guzel bi tarih
Bakalim ben ne zmn dogurcam
Secme sansimda yok oyleee bekliyorum...
senin niye 1 ay? 2 hafta erken oluyor normale göre?
öden gittiği için mi?
eğer öyleyse benimki de 11 nü önden gidiyo o zaman benimde mi az kaldı yaaaaaaa.amanınn.
ya MTA ben soda içmiyorum soda iyi mi gelir acabaaaa??
yok cnms ben almadım arkadaşım verdi kendi peluşunu
onun çocuğu 20 aylık oldu çünkü.gerek yok bana artık dediii.
aaa ben aldım şekili=)kaçırmadım.
bu sıralar kuyruk sokumum ağrımaya başladı nette egzersiz baktım ama hep pilates topuyla buldum=///
nerden bulcam o topu yaa işim gücüm yok peh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?