- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Güle Güle kullan canım, çok güzel. Ben de düşünüyorum böyle bir şeyben geldimm ay nasıl yorgunum anlatamam evim güzel evim valla yarın akşama kadar yatıcam:26:
bütün gün tıkındım durdum yine babamlarda öğlen yemeği yedim sonra sıkıldım onlardan işim var dedim kaçtım ananeme ananem yemek yedinmi dedi yemedim dedim bidaha yedim ahaha
kolyemi yaptırdım ve aldım bakın bakalımm beğencekmisiniiizz :)))
Eki Görüntüle 839561
Güle Güle kullan canım, çok güzel. Ben de düşünüyorum böyle bir şey
Ne kadara aldınız sorması ayıp?güzel durdu telefon alcaktık vazgeçtim o çok pahalıymış bu daha iyi oldu :)
Ne kadara aldınız sorması ayıp?
ben geldimm ay nasıl yorgunum anlatamam evim güzel evim valla yarın akşama kadar yatıcam:26:
bütün gün tıkındım durdum yine babamlarda öğlen yemeği yedim sonra sıkıldım onlardan işim var dedim kaçtım ananeme ananem yemek yedinmi dedi yemedim dedim bidaha yedim ahaha
Eki Görüntüle 839561
Bayildimmmm canimmm muthis
Gule gule kullan cnm cok yakisicak sana eminim..
Ee ne kdr tuttu. Fikrimiz olsun nolur nolmaz :)
Ee iyiymis fiyati cnm bnm
Hep tak bunu hic cikarma
yok cnm kullanmam zaten onla mı uğraşcamDaha önce topla pilates yapmadıysan şimdi deneme canım, daha zararlı olabilirmiş, vücut alışık değil. İmkanın varsa yüzme, yoksa yürüyüş.
cnm bunu beğenmemek elde miiiben geldimm ay nasıl yorgunum anlatamam evim güzel evim valla yarın akşama kadar yatıcam:26:
aayyy o tarz bi top bizde de var bak sen demişken hatırladım Yalın oynar diye almıştım kulakları var toğunn=)Cicim var bizde aral in zip zip topu
Plateste yapiliyor onunla
Yollim mi :)))))
cnm bunu beğenmemek elde miii
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
hep görürdüm özenirdim=)
doğum hediyesi böyle bir şey mi istesem birinden acaba=)))
hehehehhe.adı belli değil bebek yazar=p
Afferin ruzgar bebege simdiden belli uslu cocuk olacagi
Bsk kilosu da suyuda iyi
Ahhh bide biz anneler rahat durabilsek :)))
ayy gördüm gördüm gözmez miyim çok komiiiiiiikkkk=)))
sünnet için di mi onlar koptum onlara ya heheheh külah gibi
pipiliklerini ısırcam onların eşek kafalılarrrr
bbir dr da farklı bir şey söylesin ay demek bizde değil sorun arkadaşım dr larda=)
hepsine göre kiloluyuz yok artık=pp
maşallah oğluna daaa.aman iyi geçmez deyip rahatlatmış seni bende sorcam bu sefer ama kesin sana bağlı der ucu açık konuşur benimkiiii
bak bak bak niyetler aynı...=)Aminn hayatım Allah razı olsunn :))
bende doğum hediyesi olarak istedimm
Gizem bencede simdi takma
Goze fln gelirsin Allah korusun
Dogumdan cikinca esin taksin hastanede sana
Saglicakla bi dogurda
Gizooommm bayıldımmmm kolyene yaa bende istiyodum bunlardan söyledimde eşime ben bilmem onları diyooo dedim bi bilene sor almadanama bnmkinde 4 isim olcak daha pahalı olur galiba :26:
Güle güle kullannn cnmmm
aminn canımm huzurumuz olmasa hediyeler onlar bunlar boş önce huzur sağlık geliyo..bak bak bak niyetler aynı...=)
aman eşlerimiz yanımızda olsun da varsın hediye olmasın
Allah başımızdan eksik etmesin onlarııı=)
ay ben takmamak için dayanamazdım yaaa.bir an önce takıp bağrım böğrüm açık gezmek isterdim=))
Kolyenin parasını bana versin ben hediye paketimi yaptırtırım kendime oda takar doğumda
Çareler tükenmez bizdeeee
Şimdi bi domates minik bi salatalık
9 adet zeytin iki dilim kepek ekmeği ve avuç içi kdr kaşar peyniri yedim
Çok acıkmıştım
Şimdi bi domates minik bi salatalık
9 adet zeytin iki dilim kepek ekmeği ve avuç içi kdr kaşar peyniri yedim
Çok acıkmıştım
Afiyet olsun canım benim :) artık sürekli bir şeyler yiyoruz :) Ben toplamda 15 kilo aldım bu gidişle 7-8 kilo daha alırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?