2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım benimkide makat gelişinde eşi de aşağıda gerçi haftamız aynı değil ben yarın 31. haftaya gireceğim ama doktorum zaten tüp bebeklerde normal doğum önermiyoruz o yüzden dönmemesi ya da eşinin aşağıda olması sorun değil dedi.

ayy tatlım topiğin en iri bebeği seninki sanırım maşallah
Aralığın sonu bir de doğumu daha 2 ayın olmasına rağmen 2600 çok fazla,dönmemşte yani kesin sezeryan olacaksın..hayırlısı olsun canım umarım sağlıkla alırsın kucağına

Günaydın.
Kızlar sizinde gogsunuzun altından tam karnınızın şişmeye başladığı
yer sızlıyor mu?? Sanki içerden tırnaklıyor beni

aynısından bende de var hayatım,hatta çoğu zaman varrr
böyle yukarı doğru gerilip,elimlede masaj yaparak rahatlamaya çalışıyorum ağrısı tutunca

evet canım ben de bu gidişimde doğumu konuşcam
ay ne kadar korksam da normal doğum istiyorum. bu normal olmazsa bidaha o duyguyu hiç tadamicam
yine de herşeyin hayırlısı
yolu dert etme melekcim ben kaç eğitime katıldım, öyle aniden gelmez bebek merak etmeyin diyolar
çokçok nadirdir öyle pırt diye doğumlar efsaneleşmiş olduğundan öyle duyarız
geneli pek bi nazlı gelir korkma canikom
sancılar 3dk da 1 olunca çıkın demişti bi hemşire.....
3da 1e inmesi de saatleri alabilir
tabi senin biraz mesafen var dr bilgilendirir normal olması durumunda ne zaman çıkman gerektiğini

ne zamandı randevun? ben haftaya salı gitcem
kilosunu merak ediyorum

Günaydın.
Kızlar sizinde gogsunuzun altından tam karnınızın şişmeye başladığı
yer sızlıyor mu?? Sanki içerden tırnaklıyor beni

ya evet iki göğsümün alt ortasında bi sızlama var ve çok kaşınıyo :44:

buarada nasıl geçti deniz hızlı istanbul turu?
hava da güzeldi
nereleri gezdiniz alışveriş yaptınmı?

kızlar cuma günü midem yanıyordu ya süt için dediniz çok şükür eve gidince süt yudumladım valla geçtiii ay çok korkmuştum kalıcı olacak diye. midesi yananlar a allah kolaylık versin

birde şu epilasyon işi kafama takılıyor ne zamn yaptırsam yaa doktora da bundan sonra sık gidicez elle muayene etmeye kalkarlarsa rezil olmayayım aslında benım doktorum erkek o bakmaz bile ama o ebeler yok mu o ebeler örtü bile vermiyorlarmış bazı yerde uyuz kadınlar şimdi alsak 3-4 haftaya ancak alıncak gibi olur. sonrada zaten bir haftaya doğum olur yıne azıcık çıkar jılet sürmek zorunda kalırım sanırım ağdayla alcak kadar çıkmayınca alınmıyorda öyle yolunmuş tavuk gibi kalmayayım tabi tüm bunları normal şartlarda düşünüyorum ani bir durum olursa çekicez jileti mecbureen kadın olmak ne zor yaawww öff birde şu kıl tüy işlerini düşünüuyoruz düşünecek şey az geliyor

benim de tam göbeğimin oratsı kaşınıyo canım hep elimde losyonlar yağlar dolanıyorum henüz ortada çatlak yok ama kukişimin üstü çatladı benim

şekercim bugun akşam gidicem heyecanlıyım biliyorum aslında zınk diye gelmiyor ama ee tecrübesizlik heyecan panik korku duygular girince işin içine birde mesafe olunca elimde değil hayırlısı bakalım

bugün de eşimle katılcas eğitime
haftada 1, beş hafta sürcek geçen hafta başlamıştı
imkanı olanlar haftaya eşiyle katılsın onların da bilgilenmesi gereken konular olcak demişti
o da bugün izinli birlikte gitces öğlen

ah canım benim kuzucuklarının da senin de birlikte güzel günleriniz olsun inşallah çok geçmiş olsun

Nurşah'cım hayırlı olsun bebeğinin güzel bir ömrü olsun inşallah ... :) çok geçmiş olsun

Kızlar Cumartesi günü kociş sınava giderken bend e onunla birlikte İstanbul'a gittim . Bütün gün Kadıköy sahilde Bağdat Caddesinde dolaştık çok güzeldi :):) ne özendiysem yedim :):):) Sahile bayıldım çok güzeldi çok moral oldu bana :) uzun zamandır kocişimle böyle güzel zaman geçirmiyorduk bu bile yetti yani :)

benım hastane çantamın içeriği belki sizde yararlanırsınız ya da bana tavsiye de bulunabilirsiniz kızlar:2 tane ayrı çanta yaptım küçük. bebeğimin doğunca ilk giyeceği giysilerini de bir hurca koydum karışmasın

anne için

1 gecelik
2 pijama
Bir adet sabahlık
Hırka yada şal
Terlik
havlu
Kalın çorap
Emzirme atleti emzirme sutyeni
Loğusa külodu
İç çamaşırı
Islak mendil kağıt havlu yada peçete
Süt arttırıcı çay
Göğüs ucu koruyucu silikon
Göğüs pedi
Göğüs kremi lanolın
Makyaj malz. Tarak toka loğusa tacı
Göğüs pompası ( bunu çntama değilde arabanın bagajında bulundurucam hastnelerde daha iyileri var. Lazım olursa alırız.)

Baby için
3 Adet hastane çıkışı içinde zıbını tulumu eldiveni şapkası her şeyi var. (gereksiz olan parçaları çıkardım önlük külot gib şeyler )
Bebek bezi birkaç tane (bütün paketi almadım hastane de verirler diye)
Biberon ve emzik (her ihtimale karşı bulunmalı)
2 tane battaniye
Yenidoğan Islak mendil ve pamuk
Kirli torbası
aĞız mendilleri
bir de silikon mama kaşığı (sütümüz gelmezse biberon yerine ilk alterntifimiz kaşıkla mama vermek)

evet tavsiyesi olaan ???

kızlar ya...bebişler gelmeye başladı ne güzel....allah analı babalı büyütsün...hayırlı evlat olsunlar inşalalh...yavaş yavaş sıra bize yaklaşıyo kızlar.....

canım bu epilasyon işi gerçekten sinir bozucu bu yüzden 15 günde bir gidiyorum her ihtimale karşı, Allah korktuğumuz durumda düşürmesin bizi hastaneye:) kendin için hijyenik ped almayı unutma, sezaryen olacaksan birkaç tane de pipet atabilirsin çantaya, deneyimli anneler öneriyor. bide bebeği taşımak için portbebe lazımmı acaba? hastanede bebişi yıkarlarsa diye ben şampuan, havlu, tarak da götürmeyi düşünüyorum. aklıma gelenler seninkilerin dışında şimdilik bunlar. bide zemzemle hurma almayı da düşünüyorum yanıma

Son düzenleme:
Evimdeyim kızlar
Korktuğum gibi geçmedi gunum cok güzeldi
Dahada bi yere gitmem ztn

Ay nurşahtan da hbr yok naptı acabaaaa
Kesin doğurdu yoksa yazardı bize dimi

Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah

tünaydın kızlar..

hepiniz iyisinizdir umarım. sona yaklaştık ben artık çok zorlanıyorum. 36 haftayı tamamladıktan sonra izne ayrılcam. kaburgalarım kırıldı kırılcak nerdeyse acısı zor. Rabbim yine de bugünümüzden geri koymasın.

denizcim o söylediğin ağrıları yaklaşık 1 aydır çekiyorum ben(

pembegriyi merak ettim ettim doğuma beş kala geldi:)) hayırlı olsun sağlıkla kavuş inş bebeklerine cnm.

bir arkadaş daha doğum yapmıştı o da güle güle güzel günlerde büyütsün bebeklerini.

hastane çantalarından bahsetmişsiniz. ben daha hiçbir şey hazırlamadım kısmet olmadı. umarım ani bir geliş yapmaz bebeğim.
portbebeden konuşulmuş. bana çok gereksiz gelirken tecrübeli bir anne olan arkadaşım acaip gerekli hele kış bebeği olacakken kesin almalısın dedi. onun bebeği hep kulaktan soğuk alıyormuş. portbebeden sonra bu sorunumuz bitti dedi. aşıya falan giderken terli de olsa hiçbir sorun olmuyor dedi. aklınızda bulunsun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…