12 mart canım...nette de boyle hesaplatıyorum 34 cikiyor... bilemedım ki..
netteki hesaplayıcı doğrudur hepsi aynı aslında neden farklı çıksın ki doktor da aynı hesaplayıcıyı kullanıyor
benimde kafami karıstiran o....
sen otomatik hesaplayıcıyı baz al
ooo çok mu becerikliyiz neyiz=))güle güle kullanın anneli evlatlı...kızlar buda beşiğimiz annanemiz yaptı saolsun bi cibinliği kaldı ötekide lohusa tacı oda benden :)
Eki Görüntüle 843780 Eki Görüntüle 843781
kızlar buda beşiğimiz annanemiz yaptı saolsun bi cibinliği kaldı ötekide lohusa tacı oda benden :)
paylaşımını çok yerinde ve çok güzel buldum..selam kızlar,
....
Şu andan itibaren size doğum sancısı veya doğum ağrısı tanımlamalarını "çöpe atmanızı" ve yerine doğru olan "doğum eylemi" tanımlamasını kullanmanızı öneriyoruz."
paylaşımını çok yerinde ve çok güzel buldum..
İçten teşekkürler...
Evet o zaman uzun boylu güzel bi kızın olacak demişti. Zaten uzun kısa sorun değil gelişme olmaması üzüyor beni
cnm biz eşimle önce prontolu su sonra duru su sonra kuru bezle sildik
ondan sonra ki her silmelerimiz sadece az prontolu suyla oldu.
canımcım bende bir gaz vardı ki sorma
o sinirle oturdum yaptım..
ama o buhar çıktıkça misss koktukça enerjim arttı.
benimde ütüyle çok aram yoktur ama gömleklerde ki ayrıntılar bebiş kıyafetlerinde olmadığı için çok zorlanmadım
rahat geldi sanırım gömleklerden sonra.
az da değil di kıyafet hatta ben büyük büyük yaza giyeceği şeyler aldım indirimden.yani 6-9 aylık ürünler onları da ütüledim
dediğim gibi hırs yapptığım için gaz oldu bana...
Kızlar bi daha tövbee çağırmam ..!
Azına tükürem o kdr yoruldum ki
Fırını çektim dio çekmemiş çektirdim sildik beraber !!!
Başka birini bulamadım((
Ama araştırıyorum bulayım birini
Bundan sonra iki çocukla zor yaparım büyük temizlik
:)
Wetucum demet Hn a gittin dimi
Maşallah prensese
Yesin onu teyzesi
bende olmuo canımcım..ama öyle bir geriniyor ki uyuşşuyorum resmen acıdan=)kızlar karnınızda ufak elektriklenme hissi gibi birşeyler oluyor mu sizde özellikle göbek deliği etrafında
off hakikaten uyuz bir durum=)bende kıyafet biraz fazla aldım sanırım 6-9 ay nerdeyse 12 aya kadar olanlarda var minik olunca ütülemesi zor olmaz sanırım benim eşimde öğretmen gömlek ütüleme hiç bitmiyor çok sıkıcı ama napcaz mecburr:)
ooo çok mu becerikliyiz neyiz=))güle güle kullanın anneli evlatlı...
anneanne de helal olsun bak neler yapmış torununaaa...
benim sepetimin cibinliği yok nasıl yaptırsam ki...
yaptırmasam olmaz m
ewt oğlum çok şanslı annanemizin elinden hiç bişi kaçmaz maşallah.belki bende yapmam aslında cibinlik sadece aksesuar yoksa çok kullanışlı bişi değil sen bilirsin tabi.
ayyyy çok ciciiiileeer yesinlerr onun beşiğiniiiiiii :))) bende ilk etapta böyle düşünmüştüm yaptıracak terzi bulmak zor geldi ahşap beşik aldım :))))))))
canım benim doktorum çoğu zaman boyunu söylemiyor bile ,boy ölçümü konusunda yanılma payı yüksek diye okumuştum,sorun teşkil eden bir durum olsaydı doktorun üzerinde dururdu bence
kızlar karnınızda ufak elektriklenme hissi gibi birşeyler oluyor mu sizde özellikle göbek deliği etrafında
Hakikaten bize de pek söylemiyor. Kilosunu söylüyor genelde. Sen gönlünü ferah tut MTA.
canım benim doktorum çoğu zaman boyunu söylemiyor bile ,boy ölçümü konusunda yanılma payı yüksek diye okumuştum,sorun teşkil eden bir durum olsaydı doktorun üzerinde dururdu bence
kızlar karnınızda ufak elektriklenme hissi gibi birşeyler oluyor mu sizde özellikle göbek deliği etrafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?