demeeeeekızlar ben bugün işyerinde öleceğim sanırım .. çok ağrı var böbreklerimin olduğu yerde .. özellikle sol tarafımın ağrısı çok fena .. sanırım üşüttüm ben
Hayırlı olsun arkadaşımKızlar herkese merhaba bu beşik konusunda yorumlarınızı almak istiyorum sallanabilir beşik almak şartmı siz ne yaptınız yardımcı olurmusunuz :)benimde tahmini doğum 20 aralık 2013
çok yormadannn yappppp=((Bu arada dün gece ben dolerex hap içip öyle yattım
O cok iyi geldi bana
demeeeee
inşallah kum taş değildir
bbence git bi TİT yaptır.
hemen ilaç verip kessin ağrınıı=(
öyle durulur mu ya 2 büklümm
Hayırlı olsun arkadaşım
benim bebeğimin yatağı da sallanmıyo sepeti de.
ben sallanan tercih etmedim ama bunun tercihi sana kalmış=)
nasıl rahat eddeceğini düşünüyorsan öyle al derim..
çok yormadannn yappppp=((
ilaç izinli dimi?
kullanabiliyor muyuz normalde?
Günaydın arkadaşlar hayatımda ilk defa bir kista iki kez grip oldum . İnşallah dogum yapana kadar iyilesirim . Hep annemin yüzünden usuttum evi havalandirma secdasi yuzunden butun camlari aciyo sabah oldumu mahvoluyorum . Başım ağrıyor gözlerim den yaşlar akiyo burnun akiyo sinuzitim zaten gevmiyo hic oksuruk oyyy oyyy kulaklarimda deli gibi kasiniyo
Kızlar iyiyim ama bu Sinem beni öldürcek
Cokkkk kötü yapıyor yaa her yerde leke kaldı.
Camların köşe yerleri kalmış hep :/
Valla ardından tekrar yapıyorum.
Şimdi oğlu geldi okuldan oturdular yemek yediriyor oğluna
Fırını cok kötü silmiş.
Sinr oldum neyse
Bu arada dün gece ben dolerex hap içip öyle yattım
O cok iyi geldi bana
Kızlar herkese merhaba bu beşik konusunda yorumlarınızı almak istiyorum sallanabilir beşik almak şartmı siz ne yaptınız yardımcı olurmusunuz :)benimde tahmini doğum 20 aralık 2013
aaman iiyi bari canımmmmcımmValla Fatma varya komşum onun kardeşi eczacı o veriyormuş hamilelere
Kendi de kullanmış. Dün cok ağrım olunca Fatma gelio dolerex iç dedi
K v de varmış aldım içtim.
İyi geldi. Kasların agrısınada iyi geliyor ya normalde
Kızlar iyiyim ama bu Sinem beni öldürcek
Cokkkk kötü yapıyor yaa her yerde leke kaldı.
Camların köşe yerleri kalmış hep :/
Valla ardından tekrar yapıyorum.
Şimdi oğlu geldi okuldan oturdular yemek yediriyor oğluna
Fırını cok kötü silmiş.
Sinr oldum neyse
Bu arada dün gece ben dolerex hap içip öyle yattım
O cok iyi geldi bana
gözün aydın cnm neyse ki herşey yolunda ohh sonunda haftasııyla uyum bebek haberleride alıyoruzbende dün doktora gittim kızım 1883kg 42cm olmuş gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktor benimde kaburgalarıma ve böbrek kısmıma batmalar başladı 3 haftada 1 kilo almışım şimdilik başka bir sıkıntım yok çok şükür....
gözün aydın cnm neyse ki herşey yolunda ohh sonunda haftasııyla uyum bebek haberleride alıyoruz
benimde sol çatı kemiğime ve sol kaburgama baskı var
gerindikçe batıyoo acıyooo
bakalım son aylara kadar ne yapcaz=))
cnm biz eşimle önce prontolu su sonra duru su sonra kuru bezle sildikkızlar sormak istediğim bişey var.bebek odalarınızı neyle temizleyeceksiniz? sirkeli suyla temizlemek yeterli olur mu acaba?
canımcım bende bir gaz vardı ki sormaben çok şükür zor bir hamilelik geçirmiyorum göbeğim hareketlerimi engellicek kadar büyümedi bu kilolara alışkınım sadece bebişin ayaklar yukarda baş aşağıda batmalar ondan sanırım organları sıkıştırıyor daha göbeğim ne kadar büyücek çok merak ediyorum bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda az kaldı zaten biraz daha sabredicez bu arada canım ütüde gösterdiğin performans için seni tebrik ediorum hiç sevmem ütü yapmayı bende daha yıkamadım bebeğin kıafetlerini bir arkadaşım gelicek yardıma ama gelmesse iş başa düşücek...
merhaba arkadaslar....hamilelik haftasi ile ilgili bir sorum olacak....sat tarıhime gore doktorum aralık 19 die dogum tarıhı verıyor nette ise 17 bu sorun degilde nett hesaplattıgimda 34 haftalik cikiyor 4 gun once kontrolde doktorum 31 hafta yeni bitti dedı.. birde kılosu boyu onden gideyor bebegimin masallah...boyle biseyle karsilasin varmi ?
canım biraz kafam karıştı önemlı olan sat tarihin onu baz alacaksın usg de sürekli değişir ona takılma o ileride çıkıyor geride. son adet tarıhınin başlangıcı nedir
12 mart canım...nette de boyle hesaplatıyorum 34 cikiyor... bilemedım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?