Daha önce hastanede kimin benimle kalacağı konusunda eşimin de annemin de istediğini ve arada kaldığımı yazmıştım hatırlarsanız, offff şimdi de annem diyo ki doğum yaptıktan sonra eşimle aynı yatakta yatamazmışım.. Neden diyorum, öyle işte yatılmaz diyo hatta 40 gün yatılmaz dedi önce de sonradan 20'ye indirdi..Duydunuz mu daha önce böyle bişey? Çok saçma değil mi? En zor zamanlarımda yanımda isterim ben onu, en basitinden dikişlerim acıyo diye kalkamam su isterim belki!
Hayır yani anlamadığım öyle eski kafalı biri falan da değildir, kıskanıyo mu acaba beni eşimden anlamadım :) Sanırım bebekte bizim odamızda olacak diye o yatmak istiyo benimle
öldümmm bitttimmmmmmmm sabahtan beri ütüden daha yeni kalktım tuvalete bile gitmedim ya kaptırmışım kendimi oof çok yoruldummmm
geçmiş olsun bitirdin demek sonunda
darısı başıma inşallah :97:
Browny öyle şey mi olur yaaa :))
Bence annen seninle yatmak bebekle ilgilenmek istiyor
Bunun başka açıklaması yok.
Eşinle şimdiden ayrı kalırsan araya soğukluk girer
Sizin ilk zamanları özellikle eşimle geçirmeniz gerekiyor aksine...
Gece uyandığında belki beraber sevecek uyutacaksınız
Senin annelik yapmak ne kdr doğal hakkınsa
Onunda babalık yapmak hakkı. Uyandığında sizi yanında görmek hakkı..
Bilmiyorum ben cok duygusal tarafından mı baktım acaba
sende benim gibisin gizobitti bebeğim bende bittim ama kolum tutuldu
oturduğumda bitiremeseydim bidaha hiç bitiremezdim canım şükür bu da bitti :)
Woooouuuww
Acaba sen şubatta hamileydin de üstüne mi gördün cano:26:
canım insülin kullanıyor musun yoksa sadece diyet mi yapıyorsun?
sende benim gibisin gizo
canımız çıkana kadar yapıyoruzz
oturdum mu işin başına iş bitiyor oturmazsak bekliyo
yeterki başlayalım
bende bi başladım mı bitirmeden bırrakmam.ayaklarım davul gibi olmuştu gene de bitirmek için uğraşmıştım ve başarmıştım
hadi gözün aydın=)
bundan sonra gelenleri aldıklarını yavaş yavaşş yıkar ütülersin..
benim annemde senin aslan parçası nevresiminden almışşşşşş taçtan=))
onu ve yeni gelen hediyeleri falan da yıkayıp ütülücem gerçi çok yok
o işi ben eşime devrettim hepiciğini yaptı=)Ya biri gelip bnm perdelerimi utuleyip çubuklarına takıp
İplerinden geçirip cama takabilir mi aceeebaaaaaa :26:
canim sadece diyet yapiyorum ama doktorun sozunden kesinlikle cikmiyorum. as erdigim hicbir seyi yemedim. bir sure sonra istek geciyor zaten. sekerimi duzenli olcuyorum o da normal oldu artik. suyu falan da normal cok sukur. tek problem gununden hrmen hemen 3hafta onde olmasi. ben 3.900, babasi 4.400 dogmus:) doktor genetik etkenlerde buna sebep olur dedi. iceride durabildigi kdr durmali ama 35 ten sonra dogarsa cok problen olmaz dedi.
Kızlar size bi soru:
Eşim 40 gündür işsiz biliyorsunuz....
bir yerle görüşüyor(iyi bir yer) eğer olursa 6 hafta eğitim var ancak ist da bir otelde yatılı..
cuma akşamı eve gelip pazar akşamı gieri dönmesine izin var.
eğitimi 18 kasımda başlıyo=//
ben yalnız kalacağım eğer olursa ki bana ne kadar yardımcı olduğunu biliyorsunuz elim ayağıım benim.
her şeyimi o yapıyor her şeyimi.
o gitmek istemiyor ben git diyorum..
siz olsanız destek mi olurdunuz karşı mı gelirdiniz??
(Doğum olunca 3 gün izin verecekler)
Kızlar size bi soru:
Eşim 40 gündür işsiz biliyorsunuz....
bir yerle görüşüyor(iyi bir yer) eğer olursa 6 hafta eğitim var ancak ist da bir otelde yatılı..
cuma akşamı eve gelip pazar akşamı gieri dönmesine izin var.
eğitimi 18 kasımda başlıyo=//
ben yalnız kalacağım eğer olursa ki bana ne kadar yardımcı olduğunu biliyorsunuz elim ayağıım benim.
her şeyimi o yapıyor her şeyimi.
o gitmek istemiyor ben git diyorum..
siz olsanız destek mi olurdunuz karşı mı gelirdiniz??
(Doğum olunca 3 gün izin verecekler)
Bende öyle düşünüyorum ama sizden de destek förmek istedim sanırımdestek olurdum canım sonuçta iyi bi iş ve bebiş gelicek hastanesi osu busu masraflar 2 katına çıkıcak eğitimini alıp bi an önce işe başlaması en hayırlısı bence.sende annende kalırsın yada bize gel kal bende tek sayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?