2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gizeeeemmm odanıza bayıldım .. Ben o fındık Eylülün Tweety li prizini yerim ya çok tatlı harika olmuş canım .. Çok güzel günleri olsun inşallah bu güzel odada:)

canımm benimm çok teşekkürler amin inş hepimizin bebeklerii çokk mutlu güzel günler geçirsin yuvalarında odalarında :))

merhaba kızlar
herkese sağlıklı günler dilerim
gizem odanız çok şık güle güle kullanın canım
lusnica şekerler çok cici görünüyo senin de artık hazır ne güzelll....

saoll canikomm

ne oldu uyku seti ??? düzgün çıktı mı

çıktı canım hiçbişey olmadıı
1000 devirde 40 dakika 30 derecede yıkadım hayatım

oyy maşallah elayaa yer onu teyzesiii
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

ben de iki gündür cicileri yıkıyorum bi dünyaa ütü bekliyo beni

Yok canım hiç öyle bişe demedi. :26: Haktan hayırlısı görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Şu doğum tarihinide alnımıza yazsakda kimse ne zaman doğum deyip durmasa
hakikaten ya sende benim gibi daraldın mı herkese şu zamaan şu zaman demekten !!!
şiştik yanii..=/
Melekcimm gözün aydın hadi yolunda herşey
evet önden gitmesi doğum tarihini etkilemiyormuş
SAT ını baz alıyorlarmış ultrasonda çıkan tarihi değil.
Bakalım kilolu olacaklar gibi ama belki bu hızla devam etmezler?

3 kioyu geçmişmiiii meleğimm nolcak bu kız böyleee yerimmmm nasıl tatlıdırrr ya tombişşş
çok fazla yeni doğan kıyafet almadın dimii 4 kiloyu geçicek seninkiii :))

cnm benimde ütü gözümde büyüordu 3 saatte bitti
bilmem belki sana göre uzun bir süredir belki ama ben devamlı eşimin gömleklerini ütülediğim için...
3 saat bana zor gelmedi.
ama ayaklarım çok şişti
inadımdan hepsini bir anda bitireyim dedim ayaklarım çok şişti
kimseye iş bırakmak istemiyorum! herkes geliriz yaparız ederiz dedi dedi dedi. bir işin ucundan tutan müslüman çıkmadı
bu saatten sonra hiç kimsenin bir iğne ucu kadar hayrı geçsin istemiyorum bana..
o yüzzden her şeyi bir an önce kendim yapıp bitirip onların ağzına laf vermek istemiyorum.
çok doluyum çoooooooookkkkkkk=(

amin canım benım kolay gelsin valla ben iyiki bırakmamışım çok üşeniyorum bişeyler yapmaya artık sadece şu işyerınde günümü doldurayım diye bakıyorum evde de bişey yapmıyorum temizlikçi gelecek silip süpürecek tamamdır.

hayırlsı canım son ana kadar beklemedeyiz bakalım ne olacak

bende aynı durumdayım telefonda herkes çok heyecanlı yardıma gelmek istiyo ama sonra bi arayıp sorma bişey yok açmıyorum bile artık kimsenin telefonunu zaten herşeye sinirleniyorum bağırıyorum hiç gerek yok kimseye biz bugünlere tek gelmedikmi ya bi odayımı yerleştiremicez sanki.milletinde gelme isteği görmek merak sonra dedikodu yapıcak malzeme aramak başkada bişey değil yoksa bize gerçekten yardım etmek istediklerinden olcağını hiç sanmam :)

Son düzenleme:
3 kioyu geçmişmiiii meleğimm nolcak bu kız böyleee yerimmmm nasıl tatlıdırrr ya tombişşş
çok fazla yeni doğan kıyafet almadın dimii 4 kiloyu geçicek seninkiii :))

sorma canıım usg de de tombik tombikkti dudaklar burun falan bakalım ne cıkarcaz meydana
.benım bir tane hastane cıkışım 50 cm ilk başta almıştık diğerleri 56 cm özellikle disneyin ürünleri bana büyük gibi göründü onlardan aldım

bende mi yıkasam ne yapsam korkuyorum valla :)))))))

sonra yapınca da " aaaa niye acele ettin ki biz gelecektik yapacaktık"
çok sinirleniyorum gizem bildiğin gibi değil
yemin ederim yappmalarını istediğimden değil
baştan öyle şeyler söyleyip reklam yapmasalar gam yemicem.ama reklam yapıp yapıp böyle yapmayınca ifrit oluyorum..
Neyse yaa ben yazdıkça yazasım geliyo geriliyorum bebişi de geriyorum
aynen canım bu zamanlara onların sayesinde mi geldik sanki....

nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu kadar ütüyü:26:
oturduğum yerde 1 günde biter heralde:44:
saol teyzesi

merhaba :) gizemcim doğumuna az kalmış Allah kolaylık versin,sağlıkla mutlulukla kucagına alırsın inş minigini

Son düzenleme:
nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu kadar ütüyü:26:
oturduğum yerde 1 günde biter heralde:44:
saol teyzesi
yok canım yaaa
valla benim bundan fazlaydı 3 saatte bitti 2+1 olarak ama ayrı ayrı zamanlarda..
hiç korkmasın gözün ufacık şeyler çünkü..
ki ben ince ince ütü yaptım önlü arkalı falan..hadi senin de 4 saat sürsün mesela herkesin eli farklıdır.

Ayrıca gizoo cibinlik ne cici yaa onun fiyongunu yerim.
yatağı başka yere koysan o kadar güzel göstermezdi kendini..
çok iyi bir tercih olmuş..

amaan konuşcak olsak bunları akşama kadar konuşurum ama olan bize oluyo kimin umurunda ,sanki hamileyiz doğurucaz yani dimi düşünmelerine gerek yok bizi:))

merhaba :) gizemcim doğumuna az kalmış Allah kolaylık versin,sağlıkla mutlulukla kucagına alırsın inş minigini

çok teşekkürler aminn :))
sanada iyi bi hamilelik diliyorum canım :))

başlicam kuşum birazdan bakalım ne kadar sürüceck yarın bide babamlar geliek o bavulun o yemek odasından kalkması lazım ooff millet ne düşüncesiz ya bu halimde yemeğe geliyolar

başka yere sığmadı zaten canikom beşik b, emrah dün içine girdi yattı düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…