Gizeeeemmm odanıza bayıldım .. Ben o fındık Eylülün Tweety li prizini yerim ya çok tatlı harika olmuş canım .. Çok güzel günleri olsun inşallah bu güzel odada:)
merhaba kızlar
herkese sağlıklı günler dilerim
gizem odanız çok şık güle güle kullanın canım
lusnica şekerler çok cici görünüyo senin de artık hazır ne güzelll....
ne oldu uyku seti ??? düzgün çıktı mı
canım herşey iyi çok şükür 3 kg çoktan geçmişiz hala normal doğum görünüyor bir sıkıntı yok suyu tuzu iyi 2 hafta sonra gidicem sancım mancım ağrım da yok çok şükür bakalım ne olacak 2 haftaya kadar herşey olabilir ileriden gitmesini sordum yıne erken doğar mı dedim alakası yok onunla çok iri olup zamanını bekleyen çok dedi ee zamanını beklerse aynı kıloyu alırsa 4 kg gececek
hakikaten ya sende benim gibi daraldın mı herkese şu zamaan şu zaman demekten !!!Yok canım hiç öyle bişe demedi. :26: Haktan hayırlısı görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Şu doğum tarihinide alnımıza yazsakda kimse ne zaman doğum deyip durmasa
Melekcimm gözün aydın hadi yolunda herşeycanım herşey iyi çok şükür 3 kg çoktan geçmişiz hala normal doğum görünüyor bir sıkıntı yok suyu tuzu iyi 2 hafta sonra gidicem sancım mancım ağrım da yok çok şükür bakalım ne olacak 2 haftaya kadar herşey olabilir ileriden gitmesini sordum yıne erken doğar mı dedim alakası yok onunla çok iri olup zamanını bekleyen çok dedi ee zamanını beklerse aynı kıloyu alırsa 4 kg gececek
benımde aksine iştahım açıldı ama ben pilav ve makarna yemıyorum bende ödem yapıyor
canım herşey iyi çok şükür 3 kg çoktan geçmişiz hala normal doğum görünüyor bir sıkıntı yok suyu tuzu iyi 2 hafta sonra gidicem sancım mancım ağrım da yok çok şükür bakalım ne olacak 2 haftaya kadar herşey olabilir ileriden gitmesini sordum yıne erken doğar mı dedim alakası yok onunla çok iri olup zamanını bekleyen çok dedi ee zamanını beklerse aynı kıloyu alırsa 4 kg gececek
oyy maşallah elayaayer onu teyzesiii
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
ben de iki gündür cicileri yıkıyorum bi dünyaa ütü bekliyo beni
cnm benimde ütü gözümde büyüordu 3 saatte bittioyy maşallah elayaayer onu teyzesiii
oyy maşallah elayaayer onu teyzesiii
hayırlsı canım son ana kadar beklemedeyiz bakalım ne olacakhakikaten ya sende benim gibi daraldın mı herkese şu zamaan şu zaman demekten !!!
şiştik yanii..=/
Melekcimm gözün aydın hadi yolunda herşey
evet önden gitmesi doğum tarihini etkilemiyormuş
SAT ını baz alıyorlarmış ultrasonda çıkan tarihi değil.
Bakalım kilolu olacaklar gibi ama belki bu hızla devam etmezler?
cnm benimde ütü gözümde büyüordu 3 saatte bitti
bilmem belki sana göre uzun bir süredir belki ama ben devamlı eşimin gömleklerini ütülediğim için...
3 saat bana zor gelmedi.
ama ayaklarım çok şişti
inadımdan hepsini bir anda bitireyim dedim ayaklarım çok şişti
kimseye iş bırakmak istemiyorum! herkes geliriz yaparız ederiz dedi dedi dedi. bir işin ucundan tutan müslüman çıkmadı
bu saatten sonra hiç kimsenin bir iğne ucu kadar hayrı geçsin istemiyorum bana..
o yüzzden her şeyi bir an önce kendim yapıp bitirip onların ağzına laf vermek istemiyorum.
çok doluyum çoooooooookkkkkkk=(
3 kioyu geçmişmiiii meleğimm nolcak bu kız böyleee yerimmmm nasıl tatlıdırrr ya tombişşş
çok fazla yeni doğan kıyafet almadın dimii 4 kiloyu geçicek seninkiii :))
canımm benimm çok teşekkürler amin inş hepimizin bebeklerii çokk mutlu güzel günler geçirsin yuvalarında odalarında :))
saoll canikomm
çıktı canım hiçbişey olmadıı
1000 devirde 40 dakika 30 derecede yıkadım hayatım
bende mi yıkasam ne yapsam korkuyorum valla :)))))))
ütülencekler
Eki Görüntüle 843683 Eki Görüntüle 843684
cibinliğide nasıl duruyo diye bakmak için taktık akşam :))
Eki Görüntüle 843685
ah canııım allah kolaylık versiinn bi ütücü bulsan yeridir valla ne çok.
cibinlikte çok güzel eylül bebek çok sanslı
sonra yapınca da " aaaa niye acele ettin ki biz gelecektik yapacaktık"bende aynı durumdayım telefonda herkes çok heyecanlı yardıma gelmek istiyo ama sonra bi arayıp sorma bişey yok açmıyorum bile artık kimsenin telefonunu zaten herşeye sinirleniyorum bağırıyorum hiç gerek yok kimseye biz bugünlere tek gelmedikmi ya bi odayımı yerleştiremicez sanki.milletinde gelme isteği görmek merak sonra dedikodu yapıcak malzeme aramak başkada bişey değil yoksa bize gerçekten yardım etmek istediklerinden olcağını hiç sanmam :)
nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu kadar ütüyü:26:
oturduğum yerde 1 günde biter heralde:44:
saol teyzesi
yok canım yaaanasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu kadar ütüyü:26:
oturduğum yerde 1 günde biter heralde:44:
saol teyzesi
sonra yapınca da " aaaa niye acele ettin ki biz gelecektik yapacaktık"
çok sinirleniyorum gizem bildiğin gibi değil
yemin ederim yappmalarını istediğimden değil
baştan öyle şeyler söyleyip reklam yapmasalar gam yemicem.ama reklam yapıp yapıp böyle yapmayınca ifrit oluyorum..
Neyse yaa ben yazdıkça yazasım geliyo geriliyorum bebişi de geriyorum
aynen canım bu zamanlara onların sayesinde mi geldik sanki....
merhaba :) gizemcim doğumuna az kalmış Allah kolaylık versin,sağlıkla mutlulukla kucagına alırsın inş minigini
yok canım yaaa
valla benim bundan fazlaydı 3 saatte bitti 2+1 olarak ama ayrı ayrı zamanlarda..
hiç korkmasın gözün ufacık şeyler çünkü..
ki ben ince ince ütü yaptım önlü arkalı falan..hadi senin de 4 saat sürsün mesela herkesin eli farklıdır.
Ayrıca gizoo cibinlik ne cici yaa onun fiyongunu yerim.
yatağı başka yere koysan o kadar güzel göstermezdi kendini..
çok iyi bir tercih olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?