Perdeleri ütüledim çubuklarını taktım eşinde mekanizmalarına taktı
Söylene söylene :/
Ama mis gibi olduuuuu bi tek kapalı balkonun camı kaldı
Cok feci orası. Orası için kimseyi çağırmam
Eşimle yaparız beraber.
Kimsenin yaptıgı iş içine sinmiyor..!!
Ay Ali'nin odasının yatağının altını bile süpürmemiş
Kadınlığına tükürem
Aysun keçeleri ben burdan çarşıdan aldım daha dogrusu eşim almış renk renk
Tuhafiye Yada kırtasiyelerde bulunuyor
amaaaan allahım cennet mi burasııııı
ayyyy çok şanslı kızın var gizooo benimki de abisi ve ablasının da yattığı beşikte yatacak,ablasının kıyafetleriyle büyüyecek ama haketti o bunu sonuçta öyle süprize böyle karşılama olur diğmiiii
benim beşik 7 yıldır inatla sağlam kaldı yaaa..kaan 3 yıl ezgi 2 yıl yattı... Eki Görüntüle 844121
Harikaaaaaaa
Gizem orda uyuyabilîrmiyimmmmm cok cici yaaa
Bugün seni arayacaktım gizem sesin çıkmadı ya dedim bişey mi oldu
Ama bi baktım hiçççç kontörüm kalmamış
Kocam gelince ararım dedim.
O geldi bi baktım neyseki buraya yazmışsın meğersem işin çokmuş
Kuzum hbr et öyle giremicen zmn mrk ediyorum seni
kırtasiye satıyormu keçe hadi yaaa,bir sorayım yarın o zaman..
yapıştırmayı nasıl yaptın canım silikonla fln mı:26:
veeee göbüşümün son halini,son kez ekliyorum kızlar
Bir daha hamişşş olmak ve göbüş resmi koymamak üzere esen kalınnn
Eki Görüntüle 844122
Bakin ne bukdum kizlar burda 22 haftalik yada 23 haftalik hamileyim su halime donsem bil raziyim
Eki Görüntüle 844085
Anilcim ya lohusayken yalniz uyunmaz iyi degl ben ilk dogumumdan on bes gun sonra sokakdayken anaannemin feryadini duydum halbuki anaannem evde domates soyuyordu tek kalmamaliyiz bende oyuzdn yirmi gun ggolcukte annemde kalicam allahin izniyle sonrada kaynanama gidicem yalniz kalip kafayi siyiramam aksamlari hic yoksa annen evde olur bence sen annenle kal
yok cnm zaten lohusayken yalnız kalamam başlarda başıma gelenleri hatırlarsın belkiBenim babam bi firmanin seckoordinatoru calisan alimlariyla ilgileniyor ama insaat firmasi yardimim dokunur mu diye düşündüm ama uluslararası ilişkiler ne is yaoar hic bi bikgim yok oyle bir bölüm duydum hep ama is sahasi nedir bilmem
ANILCIM;ben yerinde olsam kabul etmezdim,paraya ihtiyacın var ama eşine de ihtiyacın olacak..Benim eşim de askerden geldi ve 5 ay iş bulamadı.Arkadaşı Amerika'ya çağırdı 1 yıl için beni bırakıp gidemedi tekrar çünkü askerdeyken çok ağladık beraber( Bim'e girdi 2 hafta orada çalıştı sonra bankadan görüşmeye çağırdılar çok düşük ücretle girdi bankaya şimdi mdr.yardımcısı nerden nereyee...Bırakıp gitseydi 1 yıl sonra gelip yine iş arayacaktı belkide kopacaktık bilemiyorum..Seninki de ne kadar sizden ayrı çalışacak ki sonunda dayanamayıp bırakıcak o işi de en güzeli başka iş arasın doğuma var daha...Tabi yine de siz bilirsiniz tam olarak ne durumda olduğunuzu bilemiyorum canım Allah yardımcınız olsun
Bırakma mı diyorsunveeee göbüşümün son halini,son kez ekliyorum kızlar
Bir daha hamişşş olmamak ve göbüş resmi koymamak üzere esen kalınnn
TACH]
ay gözlerim doldu şuan beni bitek sen merak ediyosun demekkii deniiz kimse merak edip aramıyo beni ne ailem ne bişey :/ çok duygulandım yemin ederim teşekkür ederim canımm arkadaşımm çok seviyorum hepinizii
pırt sesine ağlayasım var sen yaptın o pırtı şuan
feda olsun sana bacım gel uyuu :))
gel aralı aliyi eylülü duruyu anılınkini hepsini atalım beşiğe doktorculuk oynasınlar
cnm agrsif melek bugün buralardaydı sorun yok=)papatyacım Allah hayırlı kapılar açsın inş. olsada olmasada bu iş... hastanen yakınsa bence gidebilir işin... kimse sana gelemiyorsa sen onlara git kocanda evde yok hem? annen gelemiyorsa sen annene git?
bugün beni nedense bi doğum korkusu sardı... başarabilirmiyim hiç bilmiyorum gerçekten o güç bende var mı bilmiyorum... ama Allah hamile olmamı nasip ettiyse üstesinden gelmemide nasip edecektir diye düşünerek sakinleşmeye çalışıyorum... :/
bu arada turkuazvemor nerde? hiç sesi çıkmıyor? agresif melekte?
ay gözlerim doldu şuan beni bitek sen merak ediyosun demekkii deniiz kimse merak edip aramıyo beni ne ailem ne bişey :/ çok duygulandım yemin ederim teşekkür ederim canımm arkadaşımm çok seviyorum hepinizii
pırt sesine ağlayasım var sen yaptın o pırtı şuan
feda olsun sana bacım gel uyuu :))
gel aralı aliyi eylülü duruyu anılınkini hepsini atalım beşiğe doktorculuk oynasınlar
hahahahha helal olsun kız Aysunnn=)
chatlaakkkkkkk
benimde etrafım hep beni düşünüyormuş gibi görünen insanlarla dolu gizooo
Dün köfte yapmak için k.validemden 1 kaşık toz biber istedim kaanı gönderdim,böyle ufak tefek şeyler evde olmayınca al kızım bizden fln diyorlardı...Çocuğa ne demiş biliyomusun ''Ben marketmiyim''
Kaan eve geldi anne babannem marketmi diyo.. niye sordun dedim ben sormadım o söyledi dedi..Ben de geri gönderdim istemiyomuş annem de dedim..K.valide de almış tekrar tozbiberi gelmiş vayyy işte ben şaka yaptım çocuğa bilmem ne hiç cevap bile vermedim konuştu konuştu gitti,walla dünden beri yay gibi gerildim,kaldıramıyorum bu tür şeyleri haksızmıyım
GİZEEEEEEMMMM Prenseslere layık bi oda olmuşşş.nasıl ferah nasıl cici olmuş.
pamuk şeker gibimmm=))
koku çıkmadan yerleştirmişsin ? ben hala yerleştirmedim yaaaa...=(
chatlaakkkkkkk
benimde etrafım hep beni düşünüyormuş gibi görünen insanlarla dolu gizooo
Dün köfte yapmak için k.validemden 1 kaşık toz biber istedim kaanı gönderdim,böyle ufak tefek şeyler evde olmayınca al kızım bizden fln diyorlardı...Çocuğa ne demiş biliyomusun ''Ben marketmiyim''
Kaan eve geldi anne babannem marketmi diyo.. niye sordun dedim ben sormadım o söyledi dedi..Ben de geri gönderdim istemiyomuş annem de dedim..K.valide de almış tekrar tozbiberi gelmiş vayyy işte ben şaka yaptım çocuğa bilmem ne hiç cevap bile vermedim konuştu konuştu gitti,walla dünden beri yay gibi gerildim,kaldıramıyorum bu tür şeyleri haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?