2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Evet kuzucum bende ist daım
annemde kalcam ama annemde çalışıyo ve hamilelğin başından beri bana pek yardımcı oldu sayılmaz...annrm sabah8da gidiyo en erken 3 de geliyo
lisede öğretmen...

Canım en ihtiyacın olduğu aydasın ama kaçırılmayacak bir işse destek ol derim çünkü doğumdan sonra bebeğinin ihtiyaçlarını karşilayamayinca eşinde sende mutsuz olabilirsiniz biraz sen fedakarlık et sonunda üçünüz rahat edin dediğim gibi eğer iş gerçekten iyiyse tabi bu benim fikrim inşallah iyi olacak bebişin kısmetiyle gelecek Allah hakkınızda hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin

Bence destek ol Anıl. Her ne kadar evde destek olsa da evde olmak, issiz olmak erkeğin zoruna gider. Gene de sen bilirsin.

Bence destek ol Anıl. Her ne kadar evde destek olsa da evde olmak, issiz olmak erkeğin zoruna gider. Gene de sen bilirsin.
Tabi ki psikolojisi çok bozuldu
bu iş de kesin değil de olurda olursa sizinde fikrinşzi almak istedşm
çünkü kafam yerinde depil artık dağıldık iyicr
(

Evet çok arada kaldımm
Amin canımm amin
iş simdiye kadar görüştükleri içinde en iyisi piuasa çok fena çokkk
ölü yiyiciler beş kuruş paraya çalıştırmaya çalışıyorlar
bakalım ne yapcaz...cevap da gelsin de gene paylaşcam sizinle arkadaşlarım

bebisin kac kilo su an? sezeryan olma ihtimalin var mi?

bak sana şimdi ütülenceklerin resmini koycam gel yapalım sonra ben geliyim seninkileri ütüleyelim
oyy gizoşum yeni gördüm çıkmıştım netten
brawo valla bitirmişsin
darısı başıma ama o kadar çokki bi kerede bitirebilceğimi sanmıyorum bana verilen çok kıyafet oldu
yakın arkadaşım ve teyzem birsürü kıyafet vermişti e benim de aldıklarım var 3 dolu makina yıkadım
1 makina daha var ama şunlar ütülenip kalkmadan yıkamicam onları :26:
ve biliyorum ki bi çoğuna sıra gelmeden küçülcek ama hepsi çok güzel
çeşit çeşit giydiririm düşüncesiyle yıkadım bi kere, dönüşü yok ütülencek

sana da kocaman bi tebrik kuzum
ellerinize sağlık
daha beni bekleyen çoook iş var
zaman yetmiyo bana...

ayy ben bile sinir oldum burdan!
ben de doğuma yakın kadın alcam ama böyle olmaz umarım
şimdilik idare etcem salonun koltuk kılıfları fermuarlı onları yıkicam
bebişin kıyafetler de yerleşse hafiflicek gözümde
sonra kadınla derin temizlik....

Tabi ki psikolojisi çok bozuldu
bu iş de kesin değil de olurda olursa sizinde fikrinşzi almak istedşm
çünkü kafam yerinde depil artık dağıldık iyicr
(

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
ben kendi adıma, biraz bencil davranıp şu dönemde kabul edemeyebilirdim
ki normalde de eşimden bi kaç gün ayrı kalmak bile olumsuz etkiliyo beni kaldıki doğuma yakın ve haftalarca sürceK
bu fedakarlığın da mükafatı olcak elbet.
allahım hayırlı kapılar açsın size
kimseye zor imtihanlar vermesin........ bu da bi süreç..... geçicek ve sonunda feraha çıkçaksınız inşallah

Son düzenleme:
Anıl cım bence dw kesinlikle destek olmalisin elinizdeki parayla nereye kadar idare edebilir siniz ki önümüz kış diyemiyorum artık kış geldi bebek geliyo zor olacak ama değer Rabbim kolaylık verir nasip bakalim hakkınızda hayırlısı olsun canım

Amin cnm Allah bugünlerimizi aratmasın .imtihanımız bu olsun yeter ki.
ya sancı falan girerse ne yaparım acaba annemi aramaya halim olabilir mi bilemediğim için.
hemen gel falan diye.
o da duyar mı duymaz mı bilmem.
sonuçta bi yalnız geçiren ben değilim dimi...
bakalım hakkımızda hayırlısı. cevap gelsin de ona göre tekrar düşünmemiz lazım...
ama şimdiden kafamda % ye vurmaya çalışıyorum...

Kardesin akraban kimsen yok mu canım deden babaannen falan bile okaa yeter aslinda bide ilk dofun sancilari seni ayataga hapsedecek kadar fena bisey degil zaten adet sancinin en zirve noktasini dusun ki benim adet sancilarim her zaman derim dogum sancisindan bir yada iki tik daha azdir o kadar agrin olur dayanilmaz bi sekilde baslamiyo sancilar

yalnız kalabilir miyim evde sence de?
Bakalım Mervecim. Zaman neyi göstercek.ben zaten destek oluyorum.
ama aklımda sorular olduğundan ona belli etmiyorum size soriim dedim=(
ona söylesem zaten kabul etmemek yanımda olmak için fırsat kolluyo.
o da istiyo işi ama beni düşünüyo işte garibim..
ben kesinlikle git diyorum saçmalıyorsun diyorum.
sonuçta çalışsa da aynı
sadece gece yatmaya gelemicek o da olsun o kadar...
kardeşim akramabam yok.
babannem dedem var .babaannem dedemi bırakıp gelemez çünkü şeker hastası dedm.
dedem de gelip bende kalmaz 1 hafta bile.
herkes de biraz bencillik var yani=((
anlatabileceğim kimse yok başka...

Son düzenleme:
bebisin kac kilo su an? sezeryan olma ihtimalin var mi?

en son bir ay önce 29 haftalıkken gitmiştim 1750 ydi o zaman
sezeryan ihtimalini bilmiyorum açıkçası hiç sormadım
ilerleyen haftalarda olması gereken ağırlığı yakalar belki diye düşündüm hep
iri bir bebek olmasın diye her 15 günde bir insülin dozumu bebeğin ilerde olup olmamasına göre yeniden ayarlıyorlar
gerekirse vitamin ilacını kesiyorlar
ilk bebeğimde hamile şekeri vardı diyetle idare etmiştim 3300 normal doğum oldu
bu hamileliğimde ise hamilelikten önce şeker hastası olduğumu
fakat farketmediğimi hamilelikten sonra da geçmeyeceğini söyledi doktor
bu hafta sonu randevum var umarım haftasını yakalamıştır bebeğim çünkü sezeryan olmayı hiç istemiyorum

Allah yardımcınız olsun canım esinin mesleği neydi

Allah yardımcınız olsun canım esinin mesleği neydi
uluslararası ilişkiler siyaset bilimi okudu5 sene .
2. üniversite olarak da 2 yıllık dış ticaret okudu.
Ama bu ülkeenin mantıksız sisteminde işsiz.
Herkes kendi adamını koyduğu için bir yerlere...
Neyse sinirleniyorum=))

Anilcim ya lohusayken yalniz uyunmaz iyi degl ben ilk dogumumdan on bes gun sonra sokakdayken anaannemin feryadini duydum halbuki anaannem evde domates soyuyordu tek kalmamaliyiz bende oyuzdn yirmi gun ggolcukte annemde kalicam allahin izniyle sonrada kaynanama gidicem yalniz kalip kafayi siyiramam aksamlari hic yoksa annen evde olur bence sen annenle kal

Benim babam bi firmanin seckoordinatoru calisan alimlariyla ilgileniyor ama insaat firmasi yardimim dokunur mu diye düşündüm ama uluslararası ilişkiler ne is yaoar hic bi bikgim yok oyle bir bölüm duydum hep ama is sahasi nedir bilmem

iyi geceler kızlar heryanım sızlıyo bende mutfak dolaplarını ve buzdolabını sildimSağ ayağımın üzerine basamıyorum çok fenaaaa
halıları vermeyi düşünüyorum haftaya,belki koltukları da yıkatırım benimkiler bej olduğu için 2 çocukla nasıl kirlendi ama silemiyorum ki eğilipte
DİTHEM;canım banada geçen hamileliğimde geç döllenme fln dediler nisanın 19 unda doğar dediler kızım 10 gün erken doğdu yani hiç inanmıyorum o tahlillere,ultrasyona fln

ANILCIM;ben yerinde olsam kabul etmezdim,paraya ihtiyacın var ama eşine de ihtiyacın olacak..Benim eşim de askerden geldi ve 5 ay iş bulamadı.Arkadaşı Amerika'ya çağırdı 1 yıl için beni bırakıp gidemedi tekrar çünkü askerdeyken çok ağladık beraber( Bim'e girdi 2 hafta orada çalıştı sonra bankadan görüşmeye çağırdılar çok düşük ücretle girdi bankaya şimdi mdr.yardımcısı nerden nereyee...Bırakıp gitseydi 1 yıl sonra gelip yine iş arayacaktı belkide kopacaktık bilemiyorum..Seninki de ne kadar sizden ayrı çalışacak ki sonunda dayanamayıp bırakıcak o işi de en güzeli başka iş arasın doğuma var daha...Tabi yine de siz bilirsiniz tam olarak ne durumda olduğunuzu bilemiyorum canım Allah yardımcınız olsun

DENİZ lohusa tacı için keçeyi nerden alıcam yaaa,ben ezgiye,bana,bir de teyzesine yapmayı düşünüyorum da
Bu arada ben temizlik işi yapan kadınlara hiç güvenmiyorum çünkü şimdiye kadar bana gelenler hep baştansağma yaptılar

GİZEM odanı çok beğendim güle güle büyüsün o güzel oda da Eylülcümm

MDAA fıstık gibisin tatlımmm,yine öyle olacaksın eminim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…