- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Canım sen de İstanbulda oturuyodun di mi yanlış hatırlamıyosam? Yani kocişin sana çok da uzak olmayacak aslında? ama yine de aynı evdeki gibi olmaz kiPeki sen yalnız mı kalacaksın bu durumda? bide sen normal doğum istiyosun doğum başladığında ne yapacaksın? 6 hafta uzun bi zaman ben olsam göndermezdim sanki. Çok çok iyi düşünmek lazım
Aslında cok guzel olur. Iyi fikir.Ah kızlar keşke şu güzel listenize bebişlerin isimlerinide ekleseydiniz bana ne makbule geçerdi anlatamam!
Kızlar size bi soru:
Eşim 40 gündür işsiz biliyorsunuz....
bir yerle görüşüyor(iyi bir yer) eğer olursa 6 hafta eğitim var ancak ist da bir otelde yatılı..
cuma akşamı eve gelip pazar akşamı gieri dönmesine izin var.
eğitimi 18 kasımda başlıyo=//
ben yalnız kalacağım eğer olursa ki bana ne kadar yardımcı olduğunu biliyorsunuz elim ayağıım benim.
her şeyimi o yapıyor her şeyimi.
o gitmek istemiyor ben git diyorum..
siz olsanız destek mi olurdunuz karşı mı gelirdiniz??
(Doğum olunca 3 gün izin verecekler)
Kızlar size bi soru:
Eşim 40 gündür işsiz biliyorsunuz....
bir yerle görüşüyor(iyi bir yer) eğer olursa 6 hafta eğitim var ancak ist da bir otelde yatılı..
cuma akşamı eve gelip pazar akşamı gieri dönmesine izin var.
eğitimi 18 kasımda başlıyo=//
ben yalnız kalacağım eğer olursa ki bana ne kadar yardımcı olduğunu biliyorsunuz elim ayağıım benim.
her şeyimi o yapıyor her şeyimi.
o gitmek istemiyor ben git diyorum..
siz olsanız destek mi olurdunuz karşı mı gelirdiniz??
(Doğum olunca 3 gün izin verecekler)
Tabi ki psikolojisi çok bozulduBence destek ol Anıl. Her ne kadar evde destek olsa da evde olmak, issiz olmak erkeğin zoruna gider. Gene de sen bilirsin.
Evet çok arada kaldımmCanım en ihtiyacın olduğu aydasın ama kaçırılmayacak bir işse destek ol derim çünkü doğumdan sonra bebeğinin ihtiyaçlarını karşilayamayinca eşinde sende mutsuz olabilirsiniz biraz sen fedakarlık et sonunda üçünüz rahat edin dediğim gibi eğer iş gerçekten iyiyse tabi bu benim fikrim inşallah iyi olacak bebişin kısmetiyle gelecek Allah hakkınızda hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin
ne güzel diyetle kontrol altına alabilmiş insülin kullanmak zorunda kalmamışsın, inşallah sorunsuz gider sonuna kadar
ben de ilk başta diyet yaptım doktorun sözünden çıkmasam da benim şeker düzene girmedi,
5 aydır diyet + günde 3 kez insülin kullanıyorum çok şükür şekerim düzenli gidiyor
son gittiğimde bana da bebeğimin 3 hafta ilerde olduğunu söylemiş, şekerden kaynaklı olabilir demişti
oyy gizoşum yeni gördüm çıkmıştım nettenbak sana şimdi ütülenceklerin resmini koycam gel yapalım sonra ben geliyim seninkileri ütüleyelim
cnm benimde ütü gözümde büyüordu 3 saatte bitti
bilmem belki sana göre uzun bir süredir belki ama ben devamlı eşimin gömleklerini ütülediğim için...
3 saat bana zor gelmedi.
ama ayaklarım çok şişti
inadımdan hepsini bir anda bitireyim dedim ayaklarım çok şişti
kimseye iş bırakmak istemiyorum! herkes geliriz yaparız ederiz dedi dedi dedi. bir işin ucundan tutan müslüman çıkmadı
bu saatten sonra hiç kimsenin bir iğne ucu kadar hayrı geçsin istemiyorum bana..
o yüzzden her şeyi bir an önce kendim yapıp bitirip onların ağzına laf vermek istemiyorum.
çok doluyum çoooooooookkkkkkk=(
Kızlar bi daha tövbee çağırmam ..!
Azına tükürem o kdr yoruldum ki
Fırını çektim dio çekmemiş çektirdim sildik beraber !!!
Başka birini bulamadım((
Ama araştırıyorum bulayım birini
Bundan sonra iki çocukla zor yaparım büyük temizlik
:)
Tabi ki psikolojisi çok bozuldu
bu iş de kesin değil de olurda olursa sizinde fikrinşzi almak istedşm
çünkü kafam yerinde depil artık dağıldık iyicr
(
Amin cnm Allah bugünlerimizi aratmasın .imtihanımız bu olsun yeter ki.canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
ben kendi adıma, biraz bencil davranıp şu dönemde kabul edemeyebilirdim
ki normalde de eşimden bi kaç gün ayrı kalmak bile olumsuz etkiliyo beni kaldıki doğuma yakın ve haftalarca sürceK
bu fedakarlığın da mükafatı olcak elbet.
allahım hayırlı kapılar açsın size
kimseye zor imtihanlar vermesin........ bu da bi süreç..... geçicek ve sonunda feraha çıkçaksınız inşallah
Amin cnm Allah bugünlerimizi aratmasın .imtihanımız bu olsun yeter ki.
ya sancı falan girerse ne yaparım acaba annemi aramaya halim olabilir mi bilemediğim için.
hemen gel falan diye.
o da duyar mı duymaz mı bilmem.
sonuçta bi yalnız geçiren ben değilim dimi...
bakalım hakkımızda hayırlısı. cevap gelsin de ona göre tekrar düşünmemiz lazım...
ama şimdiden kafamda % ye vurmaya çalışıyorum...
yalnız kalabilir miyim evde sence de?Anıl cım bence dw kesinlikle destek olmalisin elinizdeki parayla nereye kadar idare edebilir siniz ki önümüz kış diyemiyorum artık kış geldi bebek geliyo zor olacak ama değer Rabbim kolaylık verir nasip bakalim hakkınızda hayırlısı olsun canım
bebisin kac kilo su an? sezeryan olma ihtimalin var mi?
yalnız kalabilir miyim evde sence de?
Bakalım Mervecim. Zaman neyi göstercek.ben zaten destek oluyorum.
ama aklımda sorular olduğundan ona belli etmiyorum size soriim dedim=(
ona söylesem zaten kabul etmemek yanımda olmak için fırsat kolluyo.
o da istiyo işi ama beni düşünüyo işte garibim..
ben kesinlikle git diyorum saçmalıyorsun diyorum.
sonuçta çalışsa da aynı
sadece gece yatmaya gelemicek o da olsun o kadar...
kardeşim akramabam yok.
babannem dedem var .babaannem dedemi bırakıp gelemez çünkü şeker hastası dedm.
dedem de gelip bende kalmaz 1 hafta bile.
herkes de biraz bencillik var yani=((
anlatabileceğim kimse yok başka...
uluslararası ilişkiler siyaset bilimi okudu5 sene .Allah yardımcınız olsun canım esinin mesleği neydi
uluslararası ilişkiler siyaset bilimi okudu5 sene .
2. üniversite olarak da 2 yıllık dış ticaret okudu.
Ama bu ülkeenin mantıksız sisteminde işsiz.
Herkes kendi adamını koyduğu için bir yerlere...
Neyse sinirleniyorum=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?