- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
ayyy bugün zaten çift taraflı şişirdik kafanı ya helal et hakkını valla=))Anıl'ım ... Koptummmmm yaa evet sinemi unutmak en iyisi olcak
Kız ama cok selak ya
Kocası dövüyormuş bugün bana neler anlattı((
Sinirlerim zıpladı
Çünkü başka kötü şeylerde anlattı üzüldüm kızcaza
Bu arada barış I'n iş konusunda kısa bi yorum yapayım
Olmaz öyle kuzucum sen cocuk doğrunca demek istediğimi anlayacaksın
Ayrı durmanız olmmaazz. Kaldı ki eşin sna cok yardımcı bnmki gibi
Cok zorlanırsın manende kaldıramazsın yokluğunu
Kırtasiyelerde okullardaki faaliyetler için satılıyor doğal olarak kuzucum
Ama bi pakette farklı 5 Yada 10 renk oluyor
20x30 ebatlarında tek tek satan kırtasiye görmedim ben. :/
Sana beyaz pembe yada beyaz kırmızı fln lazım dimi
Birde evdeki eski bi tacın teli yeter
Yapıştırmak için küçük plastik şişelerde güçlü yapıştırıcılar var
Ben çarşıdan boncuk keçe fln satan yerden aldım hepsini
Öyle bi yer bulsan süper olur hepsini alır çıkarsın
Ben yarın bitiricem koyucam resmini bide nazar boncuğu yapıcamm işte o kdr
maşallah sana yaaa tütütüütüüüü
anacım sen 2 tane doğurdun şimdi bu 3.mü yaaa inanasım gelmiyo yemin ederim şaka gibi ben kendimi düşünüyorumda babanneme dönerim kesin
yok cnm zaten lohusayken yalnız kalamam başlarda başıma gelenleri hatırlarsın belki
hayatta kalamam
annemle kalırım
sağ ol cnm ya ne düşüncelisin. ama yok aynı sektör değil.
Bırakma mı diyorsun
ühühühüühüh=(((
bilemedeim ya amannnnnnnn.....
daha ortada fol yok yumurta yok gerçi ama gene de başımıza gelirse ne yaparız diye düşünmeden edemiyoru kendimi
göbeğine bayıldım kocaman değil.benim 6 aylık halim gibisin çok cücüeeelll=))
yaa bizi fotosuz mu bırakcan artık.daha4-5 hafta var yaaaa=)
GİZEEEEEEMMMM Prenseslere layık bi oda olmuşşş.nasıl ferah nasıl cici olmuş.
pamuk şeker gibimmm=))
koku çıkmadan yerleştirmişsin ? ben hala yerleştirmedim yaaaa...=(
DENİİİZZ hadi gözün aydın o işte bitti...
en azından epeyce kolayladın boşver sinemi düşünme ve sonsuza kadar unut=)
hahahahha helal olsun kız Aysunnn=)
valla iyi demişsin ben çekinir demez içime atar kendimi yer yer yer bitirirdim
eminim şaka yapmıştır eminim hep ööyle derler zaten
inanır mısın bu sıralar benimmde sinirler had safhada
herşey diken gibi batıyo bana artık alttan almak istemiyorum alttan alınmak istiyorum...
en azından şu son haftalarımızda bunu ihtiyacımız var...
aaa ne demekmiş o öyle yaa o misafiri gelincec senden haşhaşlı börek istemeyi biliyo catering misin sen anasını satıyım ne güzel memleket çocuğa dencek lafmı şaka bile olsa hiç hoş değil böyle konuşması.
gerçi ne bekliyoruz insanın kendi anasından babasından hayır yok el ne kadar iyi olabilirki ya duyma bebeğim sen çok güçlü bi kadınsın ona ihtiyacın var sanki alsın o biberi poposuna soksun yansın cayır cayır poposu ay çok sinirlendim
kız baksana manken gibisin daha ne olsun :) olursun olursun merak etme sen :)
papatyacım Allah hayırlı kapılar açsın inş. olsada olmasada bu iş... hastanen yakınsa bence gidebilir işin... kimse sana gelemiyorsa sen onlara git kocanda evde yok hem? annen gelemiyorsa sen annene git?
gizem çok güzel olmuş odanız eylül hanım mışıl mışıl uyusun inş... Allah bu günlerinizi aratmasın :)
cemre sanada geçmiş olsun kuzum... darısı başıma. bende halıları vericemde kocamın verelim demesini bekliyorum maddi olarak sıkışığız çokta kirlendiler silincek gibi değiller valla...
bugün beni nedense bi doğum korkusu sardı... başarabilirmiyim hiç bilmiyorum gerçekten o güç bende var mı bilmiyorum... ama Allah hamile olmamı nasip ettiyse üstesinden gelmemide nasip edecektir diye düşünerek sakinleşmeye çalışıyorum... :/
bu arada turkuazvemor nerde? hiç sesi çıkmıyor? agresif melekte?
chatlaakkkkkkk
benimde etrafım hep beni düşünüyormuş gibi görünen insanlarla dolu gizooo
Dün köfte yapmak için k.validemden 1 kaşık toz biber istedim kaanı gönderdim,böyle ufak tefek şeyler evde olmayınca al kızım bizden fln diyorlardı...Çocuğa ne demiş biliyomusun ''Ben marketmiyim''
Kaan eve geldi anne babannem marketmi diyo.. niye sordun dedim ben sormadım o söyledi dedi..Ben de geri gönderdim istemiyomuş annem de dedim..K.valide de almış tekrar tozbiberi gelmiş vayyy işte ben şaka yaptım çocuğa bilmem ne hiç cevap bile vermedim konuştu konuştu gitti,walla dünden beri yay gibi gerildim,kaldıramıyorum bu tür şeyleri haksızmıyım
kocana helal olsun annesine karşı savunmuş senii tebrik ederim böyle yakın olmak hiç iyi değil gibi yaa ne kadar da can ciğer olsan biyerde patlak veriyor sanırım uzak olmak iyi.Amann ne şakası kız allahaşkına,salak salak konuşup beni sinir etmekten başka ne işe yararlar
Kaanın çenesi düşüktür biraz tuhafına giden bişey duyunca hemen söyler içinde tutamaz,dedesi de bi kaç defa senin annen beceriksiz mi fln demiş...Bende yeri gelince bi tane daha gelinin olucak bana böyle söylediğin için Allah sana en beceriksiz kulunu gönderecek görüceksin dedm,kaldı böyleeee
Aynen yaaa aynennn canım...
onlar benden her türlü şeyi bekler ama ben bişey isteyince göze batıyorum demekki
Zaten o ilgili bi kaynana olsa iki merdiven çıkıp kızım ne durumdasın diye sorar,yokkkk kadın benim doğa üstü güçlerimin olduğunu sanıyor..Bayram temizliği yapıyorlarmışta ben niye çaya çağırmamışım eşime sormuş bunu..O da demişki,o kız da hamile haliyle 2 çocukla yukarda fayans ovuyor sen yap ona çayı demiş,aslanım benimmm
kız gizoşş harika olmuşş
Kızlar size bi soru:
Eşim 40 gündür işsiz biliyorsunuz....
bir yerle görüşüyor(iyi bir yer) eğer olursa 6 hafta eğitim var ancak ist da bir otelde yatılı..
cuma akşamı eve gelip pazar akşamı gieri dönmesine izin var.
eğitimi 18 kasımda başlıyo=//
ben yalnız kalacağım eğer olursa ki bana ne kadar yardımcı olduğunu biliyorsunuz elim ayağıım benim.
her şeyimi o yapıyor her şeyimi.
o gitmek istemiyor ben git diyorum..
siz olsanız destek mi olurdunuz karşı mı gelirdiniz??
(Doğum olunca 3 gün izin verecekler)
kızlar sormak istediğim bişey var.bebek odalarınızı neyle temizleyeceksiniz? sirkeli suyla temizlemek yeterli olur mu acaba?
kız gizoşş harika olmuşşmutlulukla uyusun oynasın eylül bu güzel odada benım bile yatasım geldiii
Gizemcim tek kelimeyle BAYILDIM .. nefis olmuş eline sağlık , ancak bu kadar güzel olabilrdi herhalde :)
Evet çok arada kaldımm
Amin canımm amin
iş simdiye kadar görüştükleri içinde en iyisi piuasa çok fena çokkk
ölü yiyiciler beş kuruş paraya çalıştırmaya çalışıyorlar
bakalım ne yapcaz...cevap da gelsin de gene paylaşcam sizinle arkadaşlarım
Canim herşey çok güzel görünüyor mslh 2sene önce benimde kızımın odası böyleydi herşey tam ama şimdi oğlum ablasiyla paylasak yavrum 2.ler böyle oluyor demekki
Canim herşey çok güzel görünüyor mslh 2sene önce benimde kızımın odası böyleydi herşey tam ama şimdi oğlum ablasiyla paylasak yavrum 2.ler böyle oluyor demekki
Bende çok duygusalim herşeye aliniyorum kendi kaygılarını unuttum işle ilgili başladı Allah yardımcımız olsun öptüm hepinizi
gizem eylülün odası çokk güzel olmuşbayıldım.çok şanslı bir bebek allah hep onu böyle kısmetli yapsın inşallah. eylül güle güle sağlık ve huzur içinde kullansın
Gunaydın geceden beri öksürmekten kusa kusa bi oldumsabaha karşı acile gittik sadece soğuk buhar verdiler resmen kendimi kaderine terk edilmiş gibi hissediyorum :2:öksürmekten kasıklarım kesildi kendi doktoruma görünsemmi acaba ne dersiniz kızlar hümanın hareketleri iyi elhamdulillah ama korkuyorum yinede bu akşam gökhan gelecek acaba bekleyebilirmiyim bu halde yarına kadar
cnm tetanos olmuş muydun?günaydın kızlar
canım çok sıkkın ve huzursuzum dun hastaneye kontrole gıttım bebeğe ultrasıonla bakacaktı doktor sedyeye yatarken destek amak ıcın elımı koymuştum o anda avucuma bısey battını hıssettım hemen baktım kanıyormu dıye kanamıyordu, sonra bebeğime baktım ekrandan elımı unuttum tam kalkerken bırdaha baktım kı kanıyor doktora dedım elıme burda bısey battı dıye baktık goremedım bısey sanırım sungerının ıcındeydı ben bastırıncada elıme battı ne oldunuda bılmıyorum iğne parçasımı zımba telımı daha once başkasınada battımı bana mıkrop bulaşırmı bılmıyorum çok huzursuzm , doktor kanarsa haber ver dedı az kanıyor dedım hemen alkol bısey surelım mıkrop kapmayayım dedım
hemen bı solusyon surduk gazlı bezle sonra ben sıktım guzelce kanattım az az bısey olmasın dıye sonrada yıkadım zaten ama inş birşey olmaz küçüçük bır ız var offff
günaydın mervecim7Gunaydın geceden beri öksürmekten kusa kusa bi oldumsabaha karşı acile gittik sadece soğuk buhar verdiler resmen kendimi kaderine terk edilmiş gibi hissediyorum :2:öksürmekten kasıklarım kesildi kendi doktoruma görünsemmi acaba ne dersiniz kızlar hümanın hareketleri iyi elhamdulillah ama korkuyorum yinede bu akşam gökhan gelecek acaba bekleyebilirmiyim bu halde yarına kadar
hep dua ediyorum cnm..Canim işle ilgili bizimde sıkıntılarımız var uzak kalma ihtimalimiz var ben git diyorum eşime aslında hiç istemiyorum ama bi dönem mecbur katlanmaliyim diye düşünüyorum 2cocukla nasıl yaparim bilmiyorum ama ben ona destek oluyorum sonra pişman olmamak adına dua ediyorum hep hakkımızda hayırlısı nasıl ise öyle olsun elbet rizkimiz biryerlerde var allah rizkimizi azaltmasin arttirsin allah itibarimizi azaltmazin arttirsin diye kızlar sizde bizim için dua edermisiniz Allah hepinizden razı olsun
oyyy kuzucum bende öyleyim aslında ama şartlar biraz böyle olunca kararsız kaldım işte.daraldık bide tahmin edrsiniz kiSen eşin olmadan başedebilirim diyorsan bırak gitsin canım ama ben yapamazdım
o duvarlar üstüme gelir uyuyamam ben onsuz
Amin canım amin.çok sağ ol.Hakikaten arada kaldığım fena bir durum.ben zaten zor git diyorum.Anıl'ım ya tam doğuum zamanına denk geliyor zor bir karar inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
Melekcim benim cnm arkadaşım.teşekkür ederim duaların için..İnşallah doğru kararı hakkımızda hayırlı olana karar veririz...papatyacıım Allahım sizi feraha çıkarsın zor bir karar allahım hayırlı kapılar açsın en doğru kararı verecek yıne eşinizle sizsiznz ölçüp biçip en iyi kararı verirsnz inşallah canım
Kuzum kıyamam ne düşüncelisin.Canım bence destek olmalısın .. biz ilk evlendiğimiz ay eşim iş değişikliği sebebiyle 1 ay boyunca yurtdışında kaldı .. tabi ki şu anki durumlarımız çok daha hassas hem hormonal hem duygusal olarak daha yoğun ama senin desteğin onun güvenini de yerine getirecektir bence .. olmadı gelip bizde kalırsın bak benim eşim Cuma günü okula gidiyor İstanbula o seni eve götürür haftasonu için :) kocişinlşe görüşürsünüz :) sonra Pazar günü geri gelirsin :):):) bizim oğlanlar da kardeş kardeş büyürler :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?