2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayyy bugün zaten çift taraflı şişirdik kafanı ya helal et hakkını valla=))
kız onlar çok ezilio yazık yaa...
kıyamam.iş ayrı o ayrı şeyler tabi ama o apayrı arkadaş kapının arkasını silmeyince ben koptum ztn
gelip yolasım geldi=)))
sen nasıl evlere gidiyorsun demek lazım da neyseeeeeeeee..

Olmaz mı diosun=(
pofff.18 kasımda başlayınca 28 aralıkta bitiyo=((
off yaaa....bak ben sana diyorum stres beni bırakmıo diye.ben mi koşuyorum peşinde sanki=((

Tamam tatlım mesajı aldım ben
buralarda bulamazsam,hastaneye gittiğimde g.o.p da kesin bulurum kardeşimle 1 gecede yaparız onlar kolay iş
maşallah sana yaaa tütütüütüüüü
anacım sen 2 tane doğurdun şimdi bu 3.mü yaaa inanasım gelmiyo yemin ederim şaka gibi ben kendimi düşünüyorumda babanneme dönerim kesin

sağol bitanem
vücudun eski haline dönüyor doğumdan sonra canımcım,özellikle de gençsen daha kolay dönüyor ben şu an 26yım
Sen de 2.yi düşünüyosan 25 te fln yap bence çünkü doktor bana 27 den sonra daha zor toparlar vücut dedi,tabi Deniz gibi istisnalar hariç

Sen eşin olmadan başedebilirim diyorsan bırak gitsin canım ama ben yapamazdım
o duvarlar üstüme gelir uyuyamam ben onsuz

Gizoo Odan çoook güzel olmuş Maşallah Eylül mışıl mışıl uyusun
Deniz dediğin sümüklümü geldi anacım kendine hayrı yok kadının demekki
Ya sen yapmışsın çoğu şeyi gelmse daha iyiydi dahada kirletmş bacım..
Anıl'ım ya tam doğuum zamanına denk geliyor zor bir karar inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..
Okuyorum kızlar sizi hergün satır,satır ama yazmaya üşeniyorum ya
Kolum kalkmıyor okadar çok yoruldumkii..
Yarında banyo duvarlarını silicem banyoyu temizliycem birsürü ütüm var onlarıda yapıp
sonrada artık bebeğin kıyafetlerini yıkıycam
Büyük bir temizlik yaptım doğuma yakında kadın alıcam camları yerleri silse yeter dip köşe yaptım çünki..
Burda büyük site inşaatı var taş kırıyolar kazı yapıyolar 1 senedir bütün toz evee geliyor ne şansız insanım ben yaaaaa.
Benim herifim gene yok dün gecede yoktu telimde kesildi bide iş yapıyorum bişey olsa evde doğurucam heralde..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bugün arkadaşım geldi bana oğlu hasta lösemiydi düzeldi öldürdü beni gülmekten ya
Karnıma sancılar girdii böyle çocukları gördükçe biran önce doğsun istiyorum bebeğim..
Slata yapmıştım at onu at çöpe iğrenç böööö diyoo aldı çpe döktü (ona yasak o yüzden bizde yemeyelim die )
Bebeği gıdıklıyo bide Aliii hadi gelsene oyun oynayalım dıdıdıdıdııd dıdıklandımı die soruyo banada hahah
Büsküvi yiyoduk gelince sakladık o neeydi ne kokuyo burda die kokluyorrr

Amann ne şakası kız allahaşkına,salak salak konuşup beni sinir etmekten başka ne işe yararlar
Kaanın çenesi düşüktür biraz tuhafına giden bişey duyunca hemen söyler içinde tutamaz,dedesi de bi kaç defa senin annen beceriksiz mi fln demiş...Bende yeri gelince bi tane daha gelinin olucak bana böyle söylediğin için Allah sana en beceriksiz kulunu gönderecek görüceksin dedm,kaldı böyleeee

Aynen yaaa aynennn canım...
onlar benden her türlü şeyi bekler ama ben bişey isteyince göze batıyorum demekki
Zaten o ilgili bi kaynana olsa iki merdiven çıkıp kızım ne durumdasın diye sorar,yokkkk kadın benim doğa üstü güçlerimin olduğunu sanıyor..Bayram temizliği yapıyorlarmışta ben niye çaya çağırmamışım eşime sormuş bunu..O da demişki,o kız da hamile haliyle 2 çocukla yukarda fayans ovuyor sen yap ona çayı demiş,aslanım benimmm

papatyacıım Allahım sizi feraha çıkarsın zor bir karar allahım hayırlı kapılar açsın en doğru kararı verecek yıne eşinizle sizsiznz ölçüp biçip en iyi kararı verirsnz inşallah canım

aynen aynen bende düşünüyorum hepp bu aralar başarabilir miyim diye ama akışına bırakıyrorum çok düşünürsem kafayı yerım Allah yardımcımız olsun. bu arada teşekkür ederim canım benı sormuşsun iyiym çok şükür yok bir yaramazlık

kocana helal olsun annesine karşı savunmuş senii tebrik ederim böyle yakın olmak hiç iyi değil gibi yaa ne kadar da can ciğer olsan biyerde patlak veriyor sanırım uzak olmak iyi.
kız gizoşş harika olmuşş mutlulukla uyusun oynasın eylül bu güzel odada benım bile yatasım geldiii

Canım bence destek olmalısın .. biz ilk evlendiğimiz ay eşim iş değişikliği sebebiyle 1 ay boyunca yurtdışında kaldı .. tabi ki şu anki durumlarımız çok daha hassas hem hormonal hem duygusal olarak daha yoğun ama senin desteğin onun güvenini de yerine getirecektir bence .. olmadı gelip bizde kalırsın bak benim eşim Cuma günü okula gidiyor İstanbula o seni eve götürür haftasonu için :) kocişinlşe görüşürsünüz :) sonra Pazar günü geri gelirsin :):):) bizim oğlanlar da kardeş kardeş büyürler :):)

kızlar sormak istediğim bişey var.bebek odalarınızı neyle temizleyeceksiniz? sirkeli suyla temizlemek yeterli olur mu acaba?

Bize aldigimiz yerdeki kadin bingo mutlu yuvam diye bir temizleyici varmis onla sil demisti. Bende onu bulamayinca dalinin bi temizleyicisi var %98 dogal yaziyo ondan aldim onunla temizliycem canim

Canim işle ilgili bizimde sıkıntılarımız var uzak kalma ihtimalimiz var ben git diyorum eşime aslında hiç istemiyorum ama bi dönem mecbur katlanmaliyim diye düşünüyorum 2cocukla nasıl yaparim bilmiyorum ama ben ona destek oluyorum sonra pişman olmamak adına dua ediyorum hep hakkımızda hayırlısı nasıl ise öyle olsun elbet rizkimiz biryerlerde var allah rizkimizi azaltmasin arttirsin allah itibarimizi azaltmazin arttirsin diye kızlar sizde bizim için dua edermisiniz Allah hepinizden razı olsun
Canim herşey çok güzel görünüyor mslh 2sene önce benimde kızımın odası böyleydi herşey tam ama şimdi oğlum ablasiyla paylasak yavrum 2.ler böyle oluyor demekki

Bende çok duygusalim herşeye aliniyorum kendi kaygılarını unuttum işle ilgili başladı Allah yardımcımız olsun öptüm hepinizi

Gunaydın geceden beri öksürmekten kusa kusa bi oldum sabaha karşı acile gittik sadece soğuk buhar verdiler resmen kendimi kaderine terk edilmiş gibi hissediyorum :2:öksürmekten kasıklarım kesildi kendi doktoruma görünsemmi acaba ne dersiniz kızlar hümanın hareketleri iyi elhamdulillah ama korkuyorum yinede bu akşam gökhan gelecek acaba bekleyebilirmiyim bu halde yarına kadar

çok saol hayatım :)) 2. çocuğun kısmeti 1.den kalanlardır ama bende abimden kalanları kullanmışım senelerce :))

gizem eylülün odası çokk güzel olmuş bayıldım.çok şanslı bir bebek allah hep onu böyle kısmetli yapsın inşallah. eylül güle güle sağlık ve huzur içinde kullansın

Allah razı olsun çokk daha iyi ve güzelleri sizlerin olsun canım inş Aminnn :)

canım çok geçmiş olsun öksürük çok kötü gerçekten acil şifalar diliyorum
ama kadın doğumcun sana bunun için ilaç yazmayıp ya dahiliye ya kulak burun boğaza yönlendirir gibi geliyo çünkü uzman olmadıkları bi konuda ilaç vermemiyolar diye biliyorum bi ara sor bence gitmeden ona göre dahiliyeye gidersin olmazsa..

günaydın kızlar

canım çok sıkkın ve huzursuzum dun hastaneye kontrole gıttım bebeğe ultrasıonla bakacaktı doktor sedyeye yatarken destek amak ıcın elımı koymuştum o anda avucuma bısey battını hıssettım hemen baktım kanıyormu dıye kanamıyordu, sonra bebeğime baktım ekrandan elımı unuttum tam kalkerken bırdaha baktım kı kanıyor doktora dedım elıme burda bısey battı dıye baktık goremedım bısey sanırım sungerının ıcındeydı ben bastırıncada elıme battı ne oldunuda bılmıyorum iğne parçasımı zımba telımı daha once başkasınada battımı bana mıkrop bulaşırmı bılmıyorum çok huzursuzm , doktor kanarsa haber ver dedı az kanıyor dedım hemen alkol bısey surelım mıkrop kapmayayım dedım
hemen bı solusyon surduk gazlı bezle sonra ben sıktım guzelce kanattım az az bısey olmasın dıye sonrada yıkadım zaten ama inş birşey olmaz küçüçük bır ız var offff

Kızlarr güünaydınn;
İst da hava kapalı ama bizim içimiz aydınlık olsunnn=)))
bugün beşki annemle eminönüne gitcez son defa....
Bakmamı sormamı isteidğiniz birşey varsa söyleyin kızlar bakarım sizin için fiyat falan...

cnm tetanos olmuş muydun?
Bende dün büyüyen bi benim vardı oynaya oynaya onu yoldum kanattım..
tetanos olmasam bende panik olurdum ama olmuştum.
günaydın mervecim7
benimde hastalığım geçti ama öksürük geçmedi 15 gün oldu bayramdan beri düşün...
öksürdükçe elimle karında oğlumun sırtını tutuyorum resmen o kadar çok kasılıyo miniğim kıyamam=((
sürekli sıcak bir şeyler içmemiz lazım..

Son düzenleme:
hep dua ediyorum cnm..
senin de mi doğum zamanında yoksa sonrasında mı?
benim öncesi ve sonrasına geliyo.18.11-30-12
Sen eşin olmadan başedebilirim diyorsan bırak gitsin canım ama ben yapamazdım
o duvarlar üstüme gelir uyuyamam ben onsuz
oyyy kuzucum bende öyleyim aslında ama şartlar biraz böyle olunca kararsız kaldım işte.daraldık bide tahmin edrsiniz ki
her şey para da değil elbet..ama 40 gün oldu ve doğru düzgün olabilecek tek yer burası..Neyse hakkımızda hayırlısı...
Anıl'ım ya tam doğuum zamanına denk geliyor zor bir karar inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
Amin canım amin.çok sağ ol.Hakikaten arada kaldığım fena bir durum.ben zaten zor git diyorum.
o da bu kadar isteksiz oldukça tamam dememek için tutuyorum kendimi...
Melekcim benim cnm arkadaşım.teşekkür ederim duaların için..İnşallah doğru kararı hakkımızda hayırlı olana karar veririz...
Kuzum kıyamam ne düşüncelisin.
zaten ben ist dayım.eşim cumadan gelip pazar akşam dönecek öyle birşey olursa.
ama şunu düşünmeye başladım.hani doğumdan önce neyse de.doğumdan sonra rica etse en azından akşam yemeğinden sonra kalmasına sabah da 8 olmadan otelde bulunmasına izin vermelerini rica etse kafi olabilir..
Doğum öncesinide bir şekilde ben atlatırım.Doğumdan sonra yanımda olsun isterim çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…