2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ah esim gitmeden annemin yaninda kavga etmistik asmin icin hickira hickira agladim insan hamikeyken baska oluyor simdi rahatim gercegi alismisim yanlizliga ayin 15 ne kadar rahatim

yok bebeğim nuray küstü eşi işte öyle dedi bende cevabını verdim masaya oturup yemek bile yemedi
bilmiyorum denizim umarım öyle olur :26:

eliyorum canım ama nasıl belli değil hala doğumda öğreniceksinnn

Bizim yavru inatcı çıktı birazcık hep saklıyor :) daha cinsiyet konusunda birşey söyleyemiyor bizim doktor artık süpriz yapacak benimki :)

Son düzenleme:
Bizim yavru inatcı çıktı birazcık hep saklıyor :) daha cinsiyet konusunda birşey söyleyemiyor bizim doktor artık süpriz yapacak benimki :)

canım sat 19 mart olunca doğum 24 aralığa geliyo satını 16 mart olarak ekledim o zaman 21 aralık oluyo çünkü haberin olsun :)

canım ablamın 11 yaşında ikizleri var erkek olan en başlarda belli olmuştu ,kızı senin gibi nerdeyse doğum yaklaştığı bir tarihte belli oldu,senin yavru bana kız gibi geliyor rabbim hayırlısını versin

canım sat 19 mart olunca doğum 24 aralığa geliyo satını 16 mart olarak ekledim o zaman 21 aralık oluyo çünkü haberin olsun :)

Tamam bebeğim doktorun verdiği tarih 21 aralık olunca sat karışıyor :)

Ay bayılırımmmm
Bi ara Londra'da yasadım ben seneler önce
Büyük ablam orda yasıyorda. Nets'e orda hep yerdim ya cok guzel oluyor yurt dışındakiler
Cnm çekti şimdi.

sorma deniz işte olmasaydım şu an hamuru çıkarmış yapmaya başlamıştım,yarın yaparım belki üzerine pudra şekeri de atıyorum ben biraz

Asyamca bu ne inatmış 33 hafta olmuş ya :)

Hiç sorma ya 1 kere olsun göstermedi doktor ultrason cihazını belden aşağısına götürdüğü an kapatıyor bacaklarını :) anlaşılan ben çok çekecem bu sıpadan

Koy bi fotoooo Cnm yorum yapalım :) belki anlarız
Bide sen ne renk aldın cicileri
Ay cok heyecanlı yaaa
Ama banada kız gibi geldi

ben düzenledim canım kendi kendime haha
ay valla çok şaşırdım başka doktora gitsene o söyler belki nasıl söylemiyolar hala ee sen nasıl hazırlık yaptınn:44:

Canım doktorumdan çok memnunum bir cinsiyet içinde farklı doktora gitmek istemedim ben hazırlıklarımı unisex yaptım yeşil beyaz siyah kahve sarı turuncu mavi ve pembenin bir olduğu eşyalar aldım :) karyolası bile beyaz üzerinde pembe ve mavi şerit var :) kısmet artık eli ayağı düzgün olsun sağ salim doğsunda gerisi bir şek. halledilir

Koy bi fotoooo Cnm yorum yapalım :) belki anlarız
Bide sen ne renk aldın cicileri
Ay cok heyecanlı yaaa
Ama banada kız gibi geldi

bebeğim bacağını açmıyor :) ultrason görüntüleri hep yandan olduğu için yorum yapılamıyor :) Çok heyecanlı bebeği nasıl seveceğimizi bilmiyoruz eşim bi kızım diye seviyor bi oğlum diye :) bebek şekeri falanda beyaz yaptırıyorum kapı süsünüde beyaz yaptırıyorum bu saatten sonra göstersede doğana kadar ben inanmam

Canım hayırlısı olsun artık ama genelde göstermeyince kız diyorlar büyüklerimiz ama karnımı gören tipimi gören seninki erkek diyor valla hangisine inansam bilmiyorum

Canım hayırlısı olsun artık ama genelde göstermeyince kız diyorlar büyüklerimiz ama karnımı gören tipimi gören seninki erkek diyor valla hangisine inansam bilmiyorum

sen karnını baseninde gözükcek şekilde koy o zaman biz ona yorum yapalım
beni gören popoma bakan kız dimi diyo hahah
evet diyorum popomda taşıyorum hatta

Son düzenleme:
yok bebeğim nuray küstü eşi işte öyle dedi bende cevabını verdim masaya oturup yemek bile yemedi
bilmiyorum denizim umarım öyle olur :26:

Aralı doğurduktan sonraki günlerim geliyor aklıma da.
Ağzım kulaklarımda geziyordum.
Dunyanın ennn mutlu insanı olarak görüyordum kendimi.
Hiç bişey umrunda değildi dünya cok güzeldi hersey mükemmeldi
O kdr mutluymuşum ve ayaklarım yerden o kdr kesikmiş ki
Arala takılan onca altınların eşim tarafından kredi kartına yatırmış olmasını bile gözüm görmemiş ti :26:

sen karnını baseninde gözükcek şekilde koy o zaman biz ona yorum yapalım
beni gören popoma bakan kız dimi diyo hahah
evet diyorum popomda taşıyorum hatta

bana da arkadan bakınca hamile olduğun anlaşılmıyor bile karnın top gibi erkek olduğu belli diyorlar, neneler gibi yorum yapar olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…