sen karnını baseninde gözükcek şekilde koy o zaman biz ona yorum yapalım
beni gören popoma bakan kız dimi diyo hahah
evet diyorum popomda taşıyorum hatta
bebeğim bacağını açmıyor :) ultrason görüntüleri hep yandan olduğu için yorum yapılamıyor :) Çok heyecanlı bebeği nasıl seveceğimizi bilmiyoruz eşim bi kızım diye seviyor bi oğlum diye :) bebek şekeri falanda beyaz yaptırıyorum kapı süsünüde beyaz yaptırıyorum bu saatten sonra göstersede doğana kadar ben inanmam
Aralı doğurduktan sonraki günlerim geliyor aklıma da.
Ağzım kulaklarımda geziyordum.
Dunyanın ennn mutlu insanı olarak görüyordum kendimi.
Hiç bişey umrunda değildi dünya cok güzeldi hersey mükemmeldi
O kdr mutluymuşum ve ayaklarım yerden o kdr kesikmiş ki
Arala takılan onca altınların eşim tarafından kredi kartına yatırmış olmasını bile gözüm görmemiş ti :26:
Cnm göbüşünü koyyyy mrk ettim yaa
Peki isimler bellimi
Doğurur doğurmaz yaz bize çatlarız :))
kızlarrrr sohbet koyu anlaşılan :)) bencede kız bebekler göstermiyor kendini edepli oluyolarerkeklerde saklasalar bile görünüyo ne yapsın garipler :))
aman gizem yaaa salla yavrum salla :))
bişi sorcam kızlar ikidir yazıyorum kimseden yorum gelmiyor kimse bilmiyor düşünmedi galibadoğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyosunuz? emme döneminde yani?
kızlarrrr sohbet koyu anlaşılan :)) bencede kız bebekler göstermiyor kendini edepli oluyolarerkeklerde saklasalar bile görünüyo ne yapsın garipler :))
bişi sorcam kızlar ikidir yazıyorum kimseden yorum gelmiyor kimse bilmiyor düşünmedi galibadoğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyosunuz? emme döneminde yani?
5 haftadır bacak boyu 6 cm
canım ben dün gittim doktora bu zamana kadar hiç sormamıştım doktora boyunu , senin yorumlarından sonra sorayım dedim. Doktorda bana boyunu ölçmek saçmalık dedi. Söyleyenlerde farazi söylüyor iki büklüm duran şeyin boyunu nasıl ölçüyorlar dedi. Bence sende takıntı yapma bu kadar .. Allah hayırlısını versin..
canım ben dün gittim doktora bu zamana kadar hiç sormamıştım doktora boyunu , senin yorumlarından sonra sorayım dedim. Doktorda bana boyunu ölçmek saçmalık dedi. Söyleyenlerde farazi söylüyor iki büklüm duran şeyin boyunu nasıl ölçüyorlar dedi. Bence sende takıntı yapma bu kadar .. Allah hayırlısını versin..
zaten spirail de çok güvenli bir yöntem değil daha yeni bir arkadaşım spirail le hamile kaldı hemde alet kaymamış ve gayet olması gereken yerde duruyormuşş
Cok ilginç Dr kar var ya
Bnm ki hemen nst ye sokardı usg de bakardı
Ki yapıyorda. Bebeğin büyük ihtimal dönmüştür cnm
Baş aşağı olunca cok baskı oluyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?