2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

aynen benim doktorumda söylemiyor boyunu, sorduğumda da senin doktorunun söylediği gibi söylemişti. sağlıklı bir ölçü olmaz zaten demişti.

aynen öyle benım doktorumda söylemıyor ben orda yazan fl yi çarpıp ölçüp buluyorum boy doğruyu vermez kılo kadar diyor.

Tamam kızlar haklısınız. Bakın aklıma ne geldi. Eşimde çerkezlik var çerkezlerde bacak kısa bel boyu uzun oluyor. Görümcemin kızıda öyle. Belki benimkide öyle olacaktir.
Elimde değil çok takıyorum. Artık boy moy konuşma yok bana. Tıp

sagol canım. farklı bı doktora gıtcem son dakıkada boyle bısey yasamak cok sınır bozucu !
oyle yatıyorum hıcbı ıs yapamıyorum erken gelmesse ıyıdır :/

ya bu ınsanlar sınır bozmak ıcın bırebır
bı bayanla görustuk sımdı arkadası dogumda vefat etmıs kansızlıktan dolayı.
benımde kanım 9 daha yuksektı demır depolarım kanım fılan dahada dusmus son baktırdıgımda ama dusuyo sureklı. ıcıme kurt dusurdu oturdum agladım
ne dusuncesız ınsanlar var

Ayy bende de kansızlık var. Korktum şimdi :26:

Zaten geçen gün oğlumla eşim uyurken onlara bakıp ağladım. Ben doğumda kötü bişe yaşarsam ne yaparlar diye oturdum ağladim.
Konuşmayalım böyle şeyler.

şimdiye kadar olduğu gibi eşime güveniyorum

Korunmayı düşünmüyorum canım ilaç kullanmam kesinlikle eşim korunur bundan sonra :)

Korunmayı düşünmüyorum 3. De gelsin
Valla hiç düşünmedim ama hap kullanmam.
Eşim korunur diye düşünüyorum.
Spirail fln taktıramam ztn of hiç sevmiyorum öyle seyleri

spirail i bende düşünmüyorum döllenen yumurtayı parçalıyormuş çünkü... ya benim eşim in çocuk olsun olmasın gibi kaygıları yokki hemen olsun hiç umrunda olmaz ona güvenemem bu konuda :/ benim bi yöntemler bulmam lazım :///// offfff

kızlar gece su sesiyle uyandık, bir baktık evi su basmış, evi yeni temizledik halılar yeni yıkamadan geldi serdiğimin 2. günü mahvoldu herşey üzülmeyim diyorum ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu, laminantlar kalktı hep, halılar bidaha yıkamaya gidecek haftaya doktor randevusu almak için hastaneyi aradım 12 kasıma verdiler en erken, 33. haftaya denk geliyor, bütün işlerim ters gitti anlayacağınız

Ah. Canim allah beterinden saklasin neden su bastiki ayrica uzme kendini bebegini dusun cok zor olmustur temizlikte randevuya gelince herseyde bir hayir vardir

Ah. Canim allah beterinden saklasin neden su bastiki ayrica uzme kendini bebegini dusun cok zor olmustur temizlikte randevuya gelince herseyde bir hayir vardir
canım klozetin su borusu patlamış bizde anlam veremedik. 32. haftaya girince gel rapor verelim dedi sekreter , bakalım artık çok heveslenmiştim pazartesi kızımı göreceğim diye ama biraz daha hasret kalcaz, bugün rüyamda kızımı doğurduğumu gördüm, kocaman bir bebekti çok büyüktü rüyası bile yetiyor ya

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 34+1 haftalık bebeğim kilosu 3400 gr. sanırım bu topiğin en tombik bebişi benimki olacak.
doktor bundan sonra her hafta gelip nts ye bağlanacağımı söyledi.sezeryan içinde 38 buçuk haftada olacak dedi. ama bebek bu hızla kilo almaya devam ederse sezeryana gerek kalmayacak direk ikiye yarılcam zaten . çünkü geçen hafta perşembe gunu bebeğin kilosu 2800 gr dı bir haftada 600 gr almış kuzum. hadi bakalım hayırlısıyla sıhhatli sağlıklı doğsunda başka bişey istemiyorum.

Ah canim yaa raporunu alirsin ama biraz birkacyjn sarkacak galiba gorunen hayirlisi bende kizimi digurdugumu gordum aynen sanki 5.6 aylik bebek
Gibiydi ee dogum
Yaklasiyor

41 kere masallah cnm sekerin filan yoktu dimi son haftalarda haftada 600 gram notmal mi tecrubeli anneler

Çok güzel yaa. Gözün aydın canım. Bi haftada 600 gr çok iyi ne yedin canım bu hafta??

canım sat 19 mart olunca doğum 24 aralığa geliyo satını 16 mart olarak ekledim o zaman 21 aralık oluyo çünkü haberin olsun :)

benide listeye eklermisin ...

ilk bebeğim
yaşadığım şehir istanbul
SAT : 16 mart
Bebeğimin Cinsiyeti Kız
Tahmini doğum tarihi 21 aralık...

Canım eşim koruncak bizdede ilk zamanlar nefret ediyorum o şeyden çok rahatsız ediyo beni ama hapı bende hiç istemiyorum
Spiral desen ben zaten şuanda oğluşuma spiralim kaydığı için hamile kaldım ve gerçekten neyle koruncağımı şaşırdım artık. Bende
Düşünüyorum bu konuyu çok kafam çok karışıkkk

Ayyyy benim içime oturdu canım yaaa çok çokkk geçmiş olsun ben heralde şu psikolojiyle hem temizleyip hem ağlardım
Ağlamk için zaten bahane arıyorum
Rabbim kolaylık versin harap etme kendini bişeyleri düzeltcem diye hamile olduğunu unutma canım olan olmuş napalımm :26:

41 kere masallah cnm sekerin filan yoktu dimi son haftalarda haftada 600 gram notmal mi tecrubeli anneler

saol cnm.şekerim var mı bilmiyorum doktor var diyor ama 2 defa 3 aylık şeker ortalamasına baktırdı 2 sonuçta iyi çıktı yani normal çıktı. o yüzden anlamadım var mı yok mu. 600 gr banada fazla gibi geldi hatta ilk duyduğumda bi şok yaşadım. önümde 4 hafta var daha böyle devam ederse 5500 gr olur

Çok güzel yaa. Gözün aydın canım. Bi haftada 600 gr çok iyi ne yedin canım bu hafta??

teşekkür ederim cnm. geçen hafta kadar muz ve çikolata çok yiyordum bu hafta ne muz yedim ne çikolata daha hızlı kilo aldı şaka bir yana bu hafta bol meyve ve makarna yedim sanırım makarna bebeğe kilo aldırıyor bide muz buna karar verdim

Ay inanmıyorum gözlerim yuvalarından fırladı resmen
Maşallahta Cnm bnm bu durum normalmiymiş. İlk kez böyle bişi duydum!
Kaç kg doğacak bebeğin acaba.

ağlaya ağlaya uyuyakalmışım salonda şimdi uyandım :26:çok canım sıkılıyo patlicak gibiyim
eylülde bugün nerdeyse hiç kıpırdamadı 1 veya 2 defa hissettim.akşam emrah gelince gidicem hastaneye:26:

Ay inanmıyorum gözlerim yuvalarından fırladı resmen
Maşallahta Cnm bnm bu durum normalmiymiş. İlk kez böyle bişi duydum!
Kaç kg doğacak bebeğin acaba.

bilmiyorum ki deniz ya doktor bişey demedi ben hatta bu bebek beni çatlatır dedim sadece güldü iri bebek olcak dedi. şakaya vuruyorum ama bende endişe ediyorum. benim dışında bende duymadım herkese soruyorum ve aldığım cevaplara bakılırsa yeni doğan bebekler ancak 3000-3500 arasında şimdi doğursam normal bi bebek olacak yani

kızlar cok fena duygusala bağladım , ağladım ağlıcam durumlarındayken , isim vermeyim sosyal paylaşım sitesinde yeni doğmus bebeklerin o anki resimlerini görünce başladı benim gözler pıtırdamaya , nedir bu ruh hali anlamıyorum , ota çöpe ağlayasım var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…