aynen benim doktorumda söylemiyor boyunu, sorduğumda da senin doktorunun söylediği gibi söylemişti. sağlıklı bir ölçü olmaz zaten demişti.
aynen öyle benım doktorumda söylemıyor ben orda yazan fl yi çarpıp ölçüp buluyorum boy doğruyu vermez kılo kadar diyor.
canım ben dün gittim doktora bu zamana kadar hiç sormamıştım doktora boyunu , senin yorumlarından sonra sorayım dedim. Doktorda bana boyunu ölçmek saçmalık dedi. Söyleyenlerde farazi söylüyor iki büklüm duran şeyin boyunu nasıl ölçüyorlar dedi. Bence sende takıntı yapma bu kadar .. Allah hayırlısını versin..
geçmiş olsun canım ben de böyle bir şikayet yok ama bazı arkadaşlarımız yaşıyor bu durumu anladığım kadarıyla çatı ağrısı. ve bu haftalarda artık normal kabul ediliyor dinlen bol bol yorma kendini. doktorun da çok ilgisizmiş çok sinir bozucu başka bir doktora görünme imkanın varsa git canım
ya bu ınsanlar sınır bozmak ıcın bırebır
bı bayanla görustuk sımdı arkadası dogumda vefat etmıs kansızlıktan dolayı.
benımde kanım 9 daha yuksektı demır depolarım kanım fılan dahada dusmus son baktırdıgımda ama dusuyo sureklı. ıcıme kurt dusurdu oturdum agladım
ne dusuncesız ınsanlar var
şimdiye kadar olduğu gibi eşime güveniyorum
Korunmayı düşünmüyorum canım ilaç kullanmam kesinlikle eşim korunur bundan sonra :)
Korunmayı düşünmüyorum 3. De gelsin
Valla hiç düşünmedim ama hap kullanmam.
Eşim korunur diye düşünüyorum.
Spirail fln taktıramam ztn of hiç sevmiyorum öyle seyleri
kızlar gece su sesiyle uyandık, bir baktık evi su basmış, evi yeni temizledik halılar yeni yıkamadan geldi serdiğimin 2. günü mahvoldu herşeyüzülmeyim diyorum ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu, laminantlar kalktı hep, halılar bidaha yıkamaya gidecek haftaya doktor randevusu almak için hastaneyi aradım 12 kasıma verdiler en erken, 33. haftaya denk geliyor, bütün işlerim ters gitti anlayacağınız
canım klozetin su borusu patlamışAh. Canim allah beterinden saklasin neden su bastiki ayrica uzme kendini bebegini dusun cok zor olmustur temizlikte randevuya gelince herseyde bir hayir vardir
canım klozetin su borusu patlamışbizde anlam veremedik. 32. haftaya girince gel rapor verelim dedi sekreter , bakalım artık çok heveslenmiştim pazartesi kızımı göreceğim diye ama biraz daha hasret kalcaz, bugün rüyamda kızımı doğurduğumu gördüm, kocaman bir bebekti çok büyüktü rüyası bile yetiyor ya
kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 34+1 haftalık bebeğim kilosu 3400 gr.sanırım bu topiğin en tombik bebişi benimki olacak.
doktor bundan sonra her hafta gelip nts ye bağlanacağımı söyledi.sezeryan içinde 38 buçuk haftada olacak dedi. ama bebek bu hızla kilo almaya devam ederse sezeryana gerek kalmayacak direk ikiye yarılcam zaten. çünkü geçen hafta perşembe gunu bebeğin kilosu 2800 gr dı bir haftada 600 gr almış kuzum. hadi bakalım hayırlısıyla sıhhatli sağlıklı doğsunda başka bişey istemiyorum.
kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 34+1 haftalık bebeğim kilosu 3400 gr.sanırım bu topiğin en tombik bebişi benimki olacak.
doktor bundan sonra her hafta gelip nts ye bağlanacağımı söyledi.sezeryan içinde 38 buçuk haftada olacak dedi. ama bebek bu hızla kilo almaya devam ederse sezeryana gerek kalmayacak direk ikiye yarılcam zaten. çünkü geçen hafta perşembe gunu bebeğin kilosu 2800 gr dı bir haftada 600 gr almış kuzum. hadi bakalım hayırlısıyla sıhhatli sağlıklı doğsunda başka bişey istemiyorum.
41 kere masallah cnm sekerin filan yoktu dimi son haftalarda haftada 600 gram notmal mi tecrubeli anneler
canım sat 19 mart olunca doğum 24 aralığa geliyo satını 16 mart olarak ekledim o zaman 21 aralık oluyo çünkü haberin olsun :)
kızlarrrr sohbet koyu anlaşılan :)) bencede kız bebekler göstermiyor kendini edepli oluyolarerkeklerde saklasalar bile görünüyo ne yapsın garipler :))
aman gizem yaaa salla yavrum salla :))
bişi sorcam kızlar ikidir yazıyorum kimseden yorum gelmiyor kimse bilmiyor düşünmedi galibadoğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyosunuz? emme döneminde yani?
kızlar gece su sesiyle uyandık, bir baktık evi su basmış, evi yeni temizledik halılar yeni yıkamadan geldi serdiğimin 2. günü mahvoldu herşeyüzülmeyim diyorum ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu, laminantlar kalktı hep, halılar bidaha yıkamaya gidecek haftaya doktor randevusu almak için hastaneyi aradım 12 kasıma verdiler en erken, 33. haftaya denk geliyor, bütün işlerim ters gitti anlayacağınız
41 kere masallah cnm sekerin filan yoktu dimi son haftalarda haftada 600 gram notmal mi tecrubeli anneler
Çok güzel yaa. Gözün aydın canım. Bi haftada 600 gr çok iyi ne yedin canım bu hafta??
Ay inanmıyorum gözlerim yuvalarından fırladı resmen
Maşallahta Cnm bnm bu durum normalmiymiş. İlk kez böyle bişi duydum!
Kaç kg doğacak bebeğin acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?