2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Neden ağladın Cnm yaaa
Bnmde gunüm cok bunalım gecti
Bnmki ile dün kavga ettim. Bugün hiç aramadı
Msj atmış bişey lazım mı geç gelicem müşteri var diye
Bugün cok yalnız hissediyorum kendimi

Git bakalım hastaneye için rahatlasın kuzum

akşam geldiğinde gönlünü alır merak etme :)
bilmiyorum deniz hep tekim bunalıma girdim yalnızlıktan sanırım doğum sonrası ne halt etceğimi düşünüyorum sürekli akşam emrahla konuşucam

Son aya gelince hepimiz ağlak olduk iyice valla
Yavrularımız karnımızda etkileniyomu hiç bilmiyorum :26:
Eylüşüde bi gör iyi haberini alda için rahatlasın canım
İçin içini yemektense gitmek en iyisi
Bozma moraliini hayatım geçici bu zamanlar kimseye ihtiyacımız yok evelallah

şuan oynuyo gitmem heralde anası gibi dengesiz bu kız hayatım

Son düzenleme:
34. hafta itibari ile selamlar,
bu bebeklerin kilosundaki garip değişiklik endişe verici, ama soya çekim çok söz konusuymuş
annenin doğum kilosu kadar olurmuş bebek kilosu
benim 12 gün önce 2450 idi, çok merak ediyorum gelecek muayenedeki sonucu

bir de, birkaç sayfa okudum, herkez bir ağlamaklı
ben de o vaziyetteyim ve artık çok kızıyorum kendime
bugün annem benim dünyam'a gidelim dedi, ugur yücelin filmi
fragmana bir bakayım dedim, mahvoldum ..

benim kuzu da akşamları hareketli genelde, gündüz hareket etmez pek; dün bütün gün gece düzgün hareket etmedi, gece de etmedi, sabaha karşı eşim soğuk süt fln getirdi, resmen nöbet tuttuk, birazcık gerindi galiba sonra tekrar tık yok, kalkınca doktora gidecektim, uyuyakalmışım, 11 gibi tekme tokat uyandırıldım :) ve tüm gün hareket etti, bir günde düzeni değişti anlamadım :))

O zaman bugün yatış yapmış zilli
Benim fırlamada geceleri coşuyo iyice gece hayatına düşkün olcak galibaaa

yakışır paşamıza annesiiii :)))

ay canım ben gittim gitme sakın o kadar kötüydükü sinirden gülme krizine girdim atcaklardı salondan film bitmeseydi fragman kandırıyo adamı valla

yakışır paşamıza annesiiii :)))

ay canım ben gittim gitme sakın o kadar kötüydükü sinirden gülme krizine girdim atcaklardı salondan film bitmeseydi fragman kandırıyo adamı valla
heheheheh ay sen çok yaşa hiç güleceğim yoktu, ya engellilerle çalıştım bir dönem, aklıma geliyor ister istemez hep, anne dedim yaaa bunu mu buldun :)
ruhsal fiziksel beyinsel sağlık versin Allahım

Bazı günler rahat takılıyolar canım
Canları o gün bişe yapmak istemiyo galiba pek bi keyiflerine düşkün olcak bu minnaklar
Canları nasıl isterse

heheheheh ay sen çok yaşa hiç güleceğim yoktu, ya engellilerle çalıştım bir dönem, aklıma geliyor ister istemez hep, anne dedim yaaa bunu mu buldun :)
ruhsal fiziksel beyinsel sağlık versin Allahım

haklısın canım tabi Allah düşürmesin ama komikti bence ne biliyim ya çok saçma filmdi zaten gişesi berbatmış uğur yücelin morali çok bozukmuş gitme yani bana kalırsa
giden parayamı yanıyım 2 saat kazulet gibi oturmaktan tutulan belime bacaklarımamı bilememiştim çıktığımda

O zaman bugün yatış yapmış zilli
Benim fırlamada geceleri coşuyo iyice gece hayatına düşkün olcak galibaaa

Ay o kdr ağrım sızım var ama bu laf cok iyi geldi
Bmmki ile beraber gezerler bacım o bar senin bu mekan bnm
Bu da öyle kezaa. Aral bile bu kdr degildi
Yandım ben biliyorum
Allah bi daha cocuk istemeyeyim gözüm kesmesin diye bunuda abisi gibi
Hiperaktiv yapacak bence..!
Şuan sol göğsümün altındaki kaburgamın orası sızım sızım sızlıyor
Delircemmm

Bazı günler rahat takılıyolar canım
Canları o gün bişe yapmak istemiyo galiba pek bi keyiflerine düşkün olcak bu minnaklar
Canları nasıl isterse
az önce görümcemle mesajlaştık, annelik nasıl birşey böyle ya dedim, hastalık dedi, çok haklı. o kafasına göre takılırken canımdan can gidiyor benim

atıfların berene mi biraz adamı severim ama o kadının olduğu şeyleri pek izlemem zaten, kötü olmuş, uyarı için sağol :)

atıfların berene mi biraz adamı severim ama o kadının olduğu şeyleri pek izlemem zaten, kötü olmuş, uyarı için sağol :)

yok sitemim filmim genel konseptine çok salaktı hareketleri falan gözü görmeyen kulağı duymayan kıza içerden başka odadan bağırıyo nerdesin diye hee dedim o da duydu hemen gelir şimdi

Ayyy o kadar kahırlarını çekiyoz kız bizide gezdirsinler azcıkk
Valla bnmde kalçam geçmemişti daha
Ama mutfağın holün fln yerleri beyaz fayans ne düşse belli oluyo mecbur aldım elime süpürgeyi
Yine arttı şimdş ağrısııı
Offff yapsan bi türlü yapmasan bi türlüüüü
Eşimde kızıyo hiç bişey yapma diye sanki ben meraklıyım temizlik ypmaya
Bende bütün gün hiç bişe yapmadan yatmak istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…