hareketleri azaldı gibi geldi bugün ama şuan gayet iyi sorun yok yani ama olsun gidiyim bi :))
aaayy çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsunkızlar gece su sesiyle uyandık, bir baktık evi su basmış, evi yeni temizledik halılar yeni yıkamadan geldi serdiğimin 2. günü mahvoldu herşeyüzülmeyim diyorum ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu, laminantlar kalktı hep, halılar bidaha yıkamaya gidecek haftaya doktor randevusu almak için hastaneyi aradım 12 kasıma verdiler en erken, 33. haftaya denk geliyor, bütün işlerim ters gitti anlayacağınız
kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 34+1 haftalık bebeğim kilosu 3400 gr.sanırım bu topiğin en tombik bebişi benimki olacak.
doktor bundan sonra her hafta gelip nts ye bağlanacağımı söyledi.sezeryan içinde 38 buçuk haftada olacak dedi. ama bebek bu hızla kilo almaya devam ederse sezeryana gerek kalmayacak direk ikiye yarılcam zaten. çünkü geçen hafta perşembe gunu bebeğin kilosu 2800 gr dı bir haftada 600 gr almış kuzum. hadi bakalım hayırlısıyla sıhhatli sağlıklı doğsunda başka bişey istemiyorum.
ama doğum anında nabzın tansiyonun hepsi kontrol ediliyor, normal dışı birşey söz konusu olursa zannetmiyorum doğuma normal devam ettireceklerinimrb kızlar sona yaklaştık heyecan dorukta:) sessiz takibinizdeyim bn hep sorum olcak sizlere. bnm tansiyonum düşük 9.5 oluyo hep ama sırt üstü yatınca dahada düşüyo nefesim daralıyo ellerim uyuşuyo gözlerim kararıyo. dün doktor muayne edene kadar zor dayandım düşünün. nstde bayılmak üzereydim zaten hemen sola döndürdüler. şimdiii Allah nasip ederse normal doğurmak istiyorum ama sırtüstü yatamıyorm bn nasıl doğum yapıcam doktoruma sorması aklıma gelmedi 10 gün snra kontrolüm var ozamana anca sorabilirim sizlerede sorayım dedim. sorun yaşarmıyım acaba doğumda??
mrb kızlar sona yaklaştık heyecan dorukta:) sessiz takibinizdeyim bn hep sorum olcak sizlere. bnm tansiyonum düşük 9.5 oluyo hep ama sırt üstü yatınca dahada düşüyo nefesim daralıyo ellerim uyuşuyo gözlerim kararıyo. dün doktor muayne edene kadar zor dayandım düşünün. nstde bayılmak üzereydim zaten hemen sola döndürdüler. şimdiii Allah nasip ederse normal doğurmak istiyorum ama sırtüstü yatamıyorm bn nasıl doğum yapıcam doktoruma sorması aklıma gelmedi 10 gün snra kontrolüm var ozamana anca sorabilirim sizlerede sorayım dedim. sorun yaşarmıyım acaba doğumda??
bnde ondan korkuyorum ayakta doğursam sorun olmaz aslında eski usul mu doğursam:))ama doğum anında nabzın tansiyonun hepsi kontrol ediliyor, normal dışı birşey söz konusu olursa zannetmiyorum doğuma normal devam ettireceklerini
buyuk ıhtimalle yasamazsin simdi bebek baski yaptıgından oluyor banada oluyordu doktorum gebelıkte tansiyon dusuklugundek korkma normal rdedı.....zaten normal dogumda adrenalinle tansiyonun dusmez merak etme..
aaayy çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsun
oyyyyy benımkınden de tosun maşallah canım iri diyemı sezeryan olacaksın yoksa ikinci bebek mi mecburen mi
genelde bebek hareketlerimiz yavaşladı sanrım kızlarr en yakında doktora giden bir sorsun bakalım doktor ne diyecek normalmişmi
dün babamlar geldi işte eylülün odasına baktılar falan babam ne güzel dizmişsin dolabını gizem dedi eşininde yeğeni kütahyada yeni doğum yaptı mevlütüne gitti geldi 2 gün.işte şeymanın bebeğinin dolabıda böyleydi dedi.ki şeyma dediği kızın annesi kayınvalidesi görümceleri hala yanında kalıyo 2 ay oldu nerdeyse çok kalabalıklar şeyma elini bile sürmemiştir belki bişeye.bende dedim kim bilir şeymaya kaç kişi yardım etti boş boş konuşma ben 1 günde tek başıma yaptım bu kadar şeyi onlamı kıyaslıyosun beni dedim. bi bozuldu başına ağrılar girdi yemek yemek için oturduk yemedi sofraya gelmedi çok umrumda sanki gerizekalı oh iyi dedim
yarın 12de randevum sorucam canım :)
mrb kızlar sona yaklaştık heyecan dorukta:) sessiz takibinizdeyim bn hep sorum olcak sizlere. bnm tansiyonum düşük 9.5 oluyo hep ama sırt üstü yatınca dahada düşüyo nefesim daralıyo ellerim uyuşuyo gözlerim kararıyo. dün doktor muayne edene kadar zor dayandım düşünün. nstde bayılmak üzereydim zaten hemen sola döndürdüler. şimdiii Allah nasip ederse normal doğurmak istiyorum ama sırtüstü yatamıyorm bn nasıl doğum yapıcam doktoruma sorması aklıma gelmedi 10 gün snra kontrolüm var ozamana anca sorabilirim sizlerede sorayım dedim. sorun yaşarmıyım acaba doğumda??
oyyyyy benımkınden de tosun maşallah canım iri diyemı sezeryan olacaksın yoksa ikinci bebek mi mecburen mi
genelde bebek hareketlerimiz yavaşladı sanrım kızlarr en yakında doktora giden bir sorsun bakalım doktor ne diyecek normalmişmi
Allah seni iyi etsin sondaki emotion a ne güldüm ne guldum o bakislar ne oyle iyi demişsin canım
tamam canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Bnm göbeğimin üst kısmı boşaldı yaa
Sanırım dahada indi bebeğim
haketti valla napıyım daha dicek çok laf var ama susuyorum :))
Amin canımm benim inş..
benimde aşağı düşmüş karnım deniiz normalmi daha 1 ay var :44:
Bnm göbeğimin üst kısmı boşaldı yaa
Sanırım dahada indi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?