2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aaayy çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsun

oyyyyy benımkınden de tosun maşallah canım iri diyemı sezeryan olacaksın yoksa ikinci bebek mi mecburen mi

genelde bebek hareketlerimiz yavaşladı sanrım kızlarr en yakında doktora giden bir sorsun bakalım doktor ne diyecek normalmişmi

mrb kızlar sona yaklaştık heyecan dorukta:) sessiz takibinizdeyim bn hep sorum olcak sizlere. bnm tansiyonum düşük 9.5 oluyo hep ama sırt üstü yatınca dahada düşüyo nefesim daralıyo ellerim uyuşuyo gözlerim kararıyo. dün doktor muayne edene kadar zor dayandım düşünün. nstde bayılmak üzereydim zaten hemen sola döndürdüler. şimdiii Allah nasip ederse normal doğurmak istiyorum ama sırtüstü yatamıyorm bn nasıl doğum yapıcam doktoruma sorması aklıma gelmedi 10 gün snra kontrolüm var ozamana anca sorabilirim sizlerede sorayım dedim. sorun yaşarmıyım acaba doğumda??

ama doğum anında nabzın tansiyonun hepsi kontrol ediliyor, normal dışı birşey söz konusu olursa zannetmiyorum doğuma normal devam ettireceklerini

buyuk ıhtimalle yasamazsin simdi bebek baski yaptıgından oluyor banada oluyordu doktorum gebelıkte tansiyon dusuklugundek korkma normal rdedı.....zaten normal dogumda adrenalinle tansiyonun dusmez merak etme..

ama doğum anında nabzın tansiyonun hepsi kontrol ediliyor, normal dışı birşey söz konusu olursa zannetmiyorum doğuma normal devam ettireceklerini
bnde ondan korkuyorum ayakta doğursam sorun olmaz aslında eski usul mu doğursam:))
buyuk ıhtimalle yasamazsin simdi bebek baski yaptıgından oluyor banada oluyordu doktorum gebelıkte tansiyon dusuklugundek korkma normal rdedı.....zaten normal dogumda adrenalinle tansiyonun dusmez merak etme..

inşaAllah öle olur normal diyo ztn doktor ama doğumdada öle olur die endişelendim işte.. hayırlısı olsun hepimz için Allah kolay doğum nasip etsin..

yarın 12de randevum sorucam canım :)

Allah seni iyi etsin sondaki emotion a ne güldüm ne guldum o bakislar ne oyle iyi demişsin canım

inşaAllah öle olur normal diyo ztn doktor ama doğumdada öle olur die endişelendim işte.. hayırlısı olsun hepimz için Allah kolay doğum nasip etsin..[/QUOTE]

amin....endiselenme inan dogum sirasinda aklına bile gelmez ki....zaten bebegi alacakları zaman seni sirt ustu yatırırlar oda en fazla 10 dakiki surer...agri cekerken istersen yuru istersen yan yat nasil rahat edersen...

oyyyyy benımkınden de tosun maşallah canım iri diyemı sezeryan olacaksın yoksa ikinci bebek mi mecburen mi

genelde bebek hareketlerimiz yavaşladı sanrım kızlarr en yakında doktora giden bir sorsun bakalım doktor ne diyecek normalmişmi[/QUOTE]

ilk bebek ama iri olduğundan sezeryan olacağım. bi de normal doğumdan çok korkuyorum. benim bebek iri olmasına rağmen daha bi hareketlerini hissediyorum parmaklarını oynatsa hissediyorum.hatta kocama bu bebiş hiç uyumuyor galiba dedim.

Cnm tam yatar pozisyonda olmuyorsun ki doğumda
Eğimli yatıyorsun mrk etme

Kızlaaaarr merhaba=))
dün ve bugün hiç giremedim okumama gerekn 39 sayfa var=)
hemen okuyup döneceğim
eminönü faresi oldum 2 gündür ddetayları anlatırım aldıklarımı da eve gidince foto koycam...

ilk bebek ama iri olduğundan sezeryan olacağım. bi de normal doğumdan çok korkuyorum. benim bebek iri olmasına rağmen daha bi hareketlerini hissediyorum parmaklarını oynatsa hissediyorum.hatta kocama bu bebiş hiç uyumuyor galiba dedim.[/QUOTE]

ben de senın gibiyim ama yıne de 40a kadar beklesem diyorum tabii bebek gelmeye kalkmazsa önceden. belki 4 kg. kadar çıkmaz yavaşlar durur kılosu doktorum normal yapabilirsn diyor ama ben de çok tırsıyorum neyse daha önmde birkaç hafta var . bende eskisi gibi hareketlenmesiini beklıyorum ama yok nazlanıyor benım kız

Allah seni iyi etsin sondaki emotion a ne güldüm ne guldum o bakislar ne oyle iyi demişsin canım

haketti valla napıyım daha dicek çok laf var ama susuyorum :))
tamam canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Amin canımm benim inş..
Bnm göbeğimin üst kısmı boşaldı yaa
Sanırım dahada indi bebeğim

benimde aşağı düşmüş karnım deniiz normalmi daha 1 ay var :44:

Slm kızlar bebeğin kilo konusu konuşulmuş size söle söyleyeyim canlarım armut çok lifli olduğundan bebeğe kilo aldırıyor veeee MUZ felaket derecede kilo aldırıyor bebeğe söle söyleyeyim benim bi tanıdığım vardı Kadın hamile kaldı sürekli yataktaydı ve yemek yiyemiyordu kusuyordu durduğu yerden 9 ay boyunca sadece muz yedi ve su içti ağzındanda sürekli acı su geliyordu şok olacaksınız ama bebiş tam 5 kilo 600 gr doğdu :)

Doktorlar muz yemeği öneriyor ama her gün değil sancılar ve kasılmaları azalsın normal doğum için hazırlık yapılsın diye 2 yada 3 güne bir yemeği öneriyor benden bu kadar :)

haketti valla napıyım daha dicek çok laf var ama susuyorum :))

Amin canımm benim inş..

benimde aşağı düşmüş karnım deniiz normalmi daha 1 ay var :44:

Ne bilem bazen erken bazen geç iniyormuş
Dogum geldi demek değilmiş illa yani
Yaşayıp görcez bebeğim

Bnm göbeğimin üst kısmı boşaldı yaa
Sanırım dahada indi bebeğim

Benimkide geçen hafta gittiğimde dönmüş demişti. Üst kısım benimde boşaldı. Bide kukumun üst kısmı kaşınıyor. Baya aşağı indi sanırım.Çok fena tuvalete sıkıştırıyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…