2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ben bu gazla yanına kadar gelirim=((
ne güzel şeyler yazmışsın çok iyi geldi gerçekten....sizlerde karaktelri çok iyi insanlarsınız
İnşallah doğru kararla atlatcam bunu da canım....
evet cnm telefonla msjlaşmıştık.
okuduğuma göre biraz dah aşmıssın korkunu..inşallah zamanla daha çok feraha ercez.
bol dua edelim....
duvar kağıdı gerçekten harikaydı yanii :))
tamam kuşuum yap onuda koy yerleştir artık sende odayı da son halini bi görelim doğurcaz nerdeyse
naza çekiyorum çok mu belli oluo PppP
tamam tamam atcam bitsin de sen bitirdin.
ben avize de almadım daha.
bugün çok beğendim ama pembesi vardı mavisini yapmıyorlarmış=/// uyuz oldummm
canımsss.bakalım ne yapacağız. henüz ses yok zatenç.gelince ne cevap verecerğiz bilmiyoruz....
ben tamam diyorum ama o yok derse telefonda işimiz iş....
Hakkımızda hayırlsıı

papatyaaaa
sen odayı ekledin de ben görmedimmiii
japon perdeler, duvar kağıdı falan hatırlamadım nerde kuşum tekrar ekleee
cnm yokk
boyur büyük olduğu için ekleyememiştim mail olarak atmıştım gizeme falan.
ama eklemeye çalışcam...
cnm kasılmalardan kramplardan dolayı benimde magnezyumumu sabah akşam yaptı
ama hiç içemiyorum offf kötü anneyimm..
ayrıca varisler bende de çoğaldı özellikle diz kapakları arkasındakiler....
canım bitirdin mi bari bende dün bugün tamamladım çok ufak şeyler kaldı
güle güle kullannn
ben ikinciyi daha çok beğendim fikrim bu=)

canım Rabbim rüyalarınıza hayra çıkartsın...
ne güzel ben hiç göremiyorum ya=(
bende görmek istiyorum cic cici rüyalaaarr..

bence de al canım çok az olmuş o
benimde çok olumş ya uzun oldum
bilsem almazdım.....
cnm inanır mısın 2 gündür ayaktayım alışverişteiyim ya.
klozete otuyruyorum kalkamıyorum yatağa yatarken eşim arkadan kollarını sırtıma koyuyo ben yükümü ona veriyorum
o beni elleriyle yatırıyo.
yoksa kasıp yatamıyorum tutuldum iyice.....
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin şikayetçi değilim ama ağırlaşitık gerçekten
hareketler iyice kısıtlandı...

Valla aynen bende öyleyim kuzum yeminederim uzanmaya korkuyorum uzanmıyorumda !!
Hep oturur pozisyondayım ve hiç rahat edemiyorum öylede her yerim ağrıyo
İsyan etmek istemiyorum hiç. günahamı giriyorum bazen diyorum ama
Allah kalbimi biliyo gerçekten tükendim bu ağrılardan
Tek dileğim aralık gelsin bi an öncede sğlıkla doğurim
Ama o zamana kadar nası dayancam onuda bilmiyorum

-kizlar hamileyken kola icen varmi acayip canim istiyor ya

Canım valla ben şu son 3 4 haftada içtim balığın yanında ayran içemicem diye
Yani toplasan 1 ayda 5 brdak falan içtim
Ama balığın yanında başka bişey içilmiyo
Canımda çektiydi
Artık o kadarda ince düşünemicem dediydimm
Allaha emanet

Son düzenleme:

Evet yaa bende icecem olmuyor boyleee:))

İyi geceler canlarımm
Bugün sadece benim için berbat geçmemiş anlaşılan
Bende çok ağladım
Deniz,sizin gibi dün bizde eşimle kavga etmiştik
Ezginin uyku problemi yüzünden girdik birbirimize
Beyefendi sabah erken kalkıyormuş ta ben çocuğu uyutamıyormuşum
Zaten dünya başına yıkılsa benden bileceksin dedim ağlamaya başladım
Aldım yastığı salonda yattım,gelip bir bakmadı bile

sanki ezgi 20 yaşında ya uyu diyince laf dinleyip hemen uyur deseydin hey allahım ya bebek o daha uyur uyanır uyumaz düzeni değişir 2.olmuş 3.çocuğu geliyo hala öğrenememişmi acaba sevgili eşin aysuncum

Ben kola içtim canım isteyince,ama daha çok soda içtim kızlar..
Gizo,kadına iyi laf sokmuşsun canım,hak etmiş ama nedir bu milletin burnu havadan inmiyor
Hamileyiz de aptal değiliz çok şükür..İnşallah normal doğum yaparsan o gün ayağa kalkarsın inşallah Allah yukarıda
Seni ve bebeğini korur,kolaylık verir üzülme bitanem
Bende fark ettim kızlar göbeğim indi hafiften ama ben onu ağırlaştığı için yerçekiminin de etkisiyle indiğini düşünüyorum
Kasım ayında girdiğimize göre doğumlar 15 gün sonra başlar artık,sezeryan olanların çoğu bu ay doğuma girer

oyy nasıl tatlıdır onu evde kanlı canlı yanında görmek sevmek koklamak
allahım tüm isteyenlere versin...

melekcim ben 2. yi beğendim
kapı süsünü eklemişmiydin? onu da ekle tatlım ben hala başlicam yaa ne yoğun bi haftaydııı
yarın da söz kesilcek abime
buaralar yine çok hızlı geçiyo zaman
korkuyorum yetiştiremicem diye

oyy kıyamam burcu yaa anaannen çok kalcak mı ne kadar olsa evde biri olunca daha da çok yoruluyo insan
allah kolaylık versin
ağrılarımıza da şifalar versin... tutulup kalıyorum ben de bazen... çatı kemiklerimidir nedir çok ağrıyo yaa

dr. browns biberonu kaçlık aldın canikom? ben şimdi çok mu ufak aldım diye düşünüyom :26:

of ne sinir bişey yaa hal mi kaldı artık
neyse annen gelcekmiş canım sen de çok yorma kendini olduğu kadar.

yok tatlım yaa kim gelcek yardıma
annemden başka kimse gelmez ama onu da ben istemiyorum o da evde yoruluyo çok titizdir... gerek yok
doğumdan sonra bu halsizlik hali geçip te işleri eskisi gibi yapabilcek miyiz acep ben onu düşünüyom
o zamanda bebişten fırsat bulamicas galiba yada uyuyo diye süpürgeyi açamicas yada uykusuzluktan pert olup kafayı yastığa atıcas

gizem bunlar uçmuş mu yaa ne kadar pahalıı neresi bu hastane çok mu lüks ki lüks olsa ne olacak günlerce kalmayacaksın ya hıjyenik olsun yeter.
melek burda özellerin çoğu uçuk
öyle böyle değil yaa kafayı yemiş bazıları
geçen kadıköy şifada doğum fiyatlarını sordum ataşehir şubesinde
sigortanız varmı dedi
sgk dedim
özel sigorta soruyomuş
8300 dedi normal doğuma :111:
öyle ahım şahım da değil güzel temiz bi özel işte
çok daha güzelini gördüm çok daha uyguna

oyy çok geçmiş olsun canım ne kadar zor yaa tühh
neyse cana gelceğine mala gelsin demekten başka bişi yok
allahım güç kuvvet versin...

Ah canim bende Kizim icin babasiyla kavga etmistim annemin yaninda birbirimize girdik uzme kendini degmeZ kadinlar kadar duygusal degiller

sanki ezgi 20 yaşında ya uyu diyince laf dinleyip hemen uyur deseydin hey allahım ya bebek o daha uyur uyanır uyumaz düzeni değişir 2.olmuş 3.çocuğu geliyo hala öğrenememişmi acaba sevgili eşin aysuncum

Amaan bilmez mi biliyor da,2 gün mesaiye kaldı gece 2de geldi
Sabahta 6:30 da kalkıyor uykusuzluktan nereye dalacağını bilemedi gıcık öküz
En çok kızdığımda akşamında ilgi beklemesi sanki hiç bişey olmamış gibi geldi tam yanağımdan
Makas alacaktı mutfakta salata yapıyorum bende,eli kepçeye takıldı çorbayı komple ocağa döktü,yine sinirim tepeme çıktı
ağlaya ağlaya temizledim,kayboldu Bi süre çok sinirlendim diye sonrada gelmiş yemek diyo yaa
Ocak yedi yemeği dedim çıktım mutfaktan salatayla,z,yağlı pırasa vardı koyup yemiş

ya valla ben araştırdım netten biraz ilaç olmazda 3 aylık iğneler emen bebek için problem olmuyormuş galiba ama yinede doktora sormak lazım tabi... ben eşime güvenemem bu konuda hiç kullanmadık biz ben kullanmam demişti zaten... offf çok can sıkıcı şimdiden kara kara düşünüyorum kızlarrrrr kızlarrrr

slm kızlar
Yorgunluktan yazacak halim kalmıyor akşamları. İşe hala devam ediyorum. 1 hafta kaldı. Bugün biraz erken çıkıp evde uyudum da kendime geldim şimdi. Dalga geçiyorlar iş yerinde, yuvarlanarak geziyorsun da yine geliyorsun diye:) Ne yapayım, doğumdan sonra kızımla biraz daha fazla zaman geçirebilmek için mecburum şimdi dayanmaya. Gece ağrılardan uyuyamıyorum walla. Tabi bu ağrılarla çalışınca evde hiçbir şey yapamıyorum. Neyse ki annem geldi de bebeğin eşyalarını falan yıkıyor, evin temizliğini yapıyor.

Pazartesi günü hem doktor kontrolümüz var hem de mobilyalar geliyor. Daha perde siparişini veremedim ama. Bir de lamba bulamıyorum

Ama ben sizi hiç iyi bulmadım döndüğümde. Herkes mutsuz ve gergin. Geçecek bu günler kızlar, ağrılarımız var, etrafımızda birilerinin olmasına ihtiyaç duyuyoruz ama az kaldı, geliyor yavru kuşlar Her ne kadar ağrıdan ölsem ve çabuk sinirlensem de genel olarak mutluyum. Her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum.

Papatyacım, eşinin işinden bahsetmişsin. Ben senin yerinde olsaydım desteklerdim. Ters bir zamana denk geliyor ama en azından süresi kısa. İnşallah olursa bebeğinizin geleceği için iyi olacak. Tabi sizin kendi durumunuzu değerlendirmeniz gerekiyor, biz ne de olsa dışarıdan fikir yürütüyoruz. Bebek kısmetiyle gelecek Bu arada Eminönü'nden aldığın cicilerin fotolarını bekliyoruz

Gizem odanız çok güzel olmuş. Güle güle kullansın Eylül. Perdelerini merak diyorum, onun da fotosunu koysana. Tek başına iyi hallettin her işi.

Sabriya gösterdiğin tulumlar harikaydı, şimdiden güle güle kullansın bebişin.

Topiğimizin yine bir sürü tombiş bebişi var sanki. Maşallah onlara

Ocakn, bebeğini sakınacaksın tabi, iyi yapıyorsun, kimseyi takma. Hastalansa en çok sen üzüleceksin. Yazık değil mi yavrucağa, millete gösterecekler diye hasta edecekler.

evet cnm telefonla msjlaşmıştık.
okuduğuma göre biraz dah aşmıssın korkunu..inşallah zamanla daha çok feraha ercez.
bol dua edelim....

aşmaya çalışıyorum... daha çok düşünmemeye desek daha doğru olur :) bu durumu sadece bi süreç olarak düşünmeye çalışıyorum bol bol Rabbi yessir çekiyorum bide LA Havle VeLa Guvvete :)

bu arada kızlar ben nick imi değiştirmek istiyorum bu nick çok kötü yaaa eşim almıştı nerden aklına geldiyse nasıl değiştrebilirim bilginiz var mı?

Sabriya,canım bu çocuklar yüzünden birbirimize saymadığımız laf kalmadı(
Ben ona,sen iyi bir baba olsan diye başlarım o da bana hee sen sanki çok iyisin görüyoruz diye devam
Eder,ondan sonra çekeriz kılıçlarımızı başlarız düelloya hep aynı yaa bıktım artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…