Ne bilem bazen erken bazen geç iniyormuş
Dogum geldi demek değilmiş illa yani
Yaşayıp görcez bebeğim
ben bu gazla yanına kadar gelirim=((Yaa kendini suçlama anılsenin ne suçun var. Bu bencillik değil ki çok önemli bi dönemde çok önemli bi karar alacaksiniz kolay değil ki. Hem sabriya ilk bebeğinde de eşi 40ı çıkana kadar yanındaymis. Ki senin bebeğin doğmadı, nasıl doğum yapacağın bile belli değil senin yerinde kim olsa kararsız kalır.
Güçlü olma konusunda Eminim ki zor durumda çoğumuzdan daha güçlü durursun. Sağlam bi karakterin var.
evet cnm telefonla msjlaşmıştık.saol güzelim sorularıma cvp vermişsin siz telden mi konuşuyosunuz ? :) valla korkuyorum bazen yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü gerçi doktorum normal doğumu başarabilecek bi fiziğin var demişti ama birisinin beni gaza getirmesi lazım galibagündüz bir çoğumuz yalnızız zaten güzelim Allah'ın izni ile bişi olmaz doğumların geneli gece yada sabaha karşı oluyo zaten :) Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
naza çekiyorum çok mu belli oluoduvar kağıdı gerçekten harikaydı yanii :))
tamam kuşuum yap onuda koy yerleştir artık sende odayı da son halini bi görelim doğurcaz nerdeyse
canımsss.bakalım ne yapacağız. henüz ses yok zatenç.gelince ne cevap verecerğiz bilmiyoruz....cnm ben olsam destek olur ailemle idare ederdim o süre zarfında. en kötü ihtimal yardımcı alırdım yanıma. çünkü belki de o iş sizin geleceğiniz olacak. işsizlik çok kötüü( ben yaşamıştım daha önce. inş kısa zamanda aklınıza yatan bir iş bluru eşinde sen de:)) kimbilir belki sen de hayır diyemeyeceğin bir iş bulursun.
cnm yokkpapatyaaaa
sen odayı ekledin de ben görmedimmiii
japon perdeler, duvar kağıdı falan hatırlamadım nerde kuşum tekrar ekleee
cnm kasılmalardan kramplardan dolayı benimde magnezyumumu sabah akşam yaptıevet canım haklısın, doktoruma danıstım magnezyumu iki katına çıkardı bir hafta falangeçsin etkisini gorursun dedi. Fakat dizimin arkasında damarlarda ciddi belirginleşme var dogumdan sonra damar cerrahına gitmeyi planlıyorum.
canım bitirdin mi bari bende dün bugün tamamladım çok ufak şeyler kaldıkızlaar sonraki hafta izne çıkıcam bebeğimde acele etmezse kapı süsümü tamamlıcam az bir detayı kaldıı lohusa takımı için de kurdelelerden bişeyler yaptım o hazır ama lusnicanın ki gibi profesyonel bişey olmadı dış kaPI SÜSümüz de hazır. tacımı da arkadaşım yapıyor sağolsun bir de şu organizerlerden birini yapıcam sizce hangisi daha kolay yapılır hangisini yapayım? keçem v ar ama böyle güzel kumaşım yok annemden istiycem glırken getirsn ilki daha kolay gibi sanki ötkinde elde dikiş güzel durmaz mı?
Kızlaaar hayırlı cumalaaar
Bugün çok güzel bi rüya gördüm. Rüyamda kızımı doğurmuşum. Kucağıma alıp emziriyorum. Kalkıyor oynuyor. Tekrar emziriyorum. Saate bakıyorum saat başı emziriyorum..Bi sağ göğsümü veriyorum bi saat sonra solu veriyorum. Ama çok çok sütüm geliyor. Yüzüne süt fışkırıyor. Çok tatlıydı miniğim.. Çok güzel bi duyguydu. Gerçek gibiydi.Şu mübarek günde hayırlara çıksın inşallah..
bence de al canım çok az olmuş oGünaydınnnn :103:
Hayırlı Cumalar gebişler
Benim temizliğim bitti şükürrrr ütüm var sadece çok ama ütümde bozukk bide halıları daha vermedim yıkamaya versemmi bilemedim..
Kızlarr kaçtane tulum aldınız bebeklere??
Ben çok az almışım sanırım 2 tane tulum 4 alt üst almışım daha alayımmı??
kıyafeti bayağı azmışş 2 tane daha alayımmı?? Paramızda bitmiş
Bende var biraz ama almasamda çokmu az??
cnm inanır mısın 2 gündür ayaktayım alışverişteiyim ya.Kızlar ananem geldi bana iki gündür bende kalıyo
Annemin evinin orda çok sıkılmış annem bi sitede oturuyo çarşı yok pazar yok tabi kadın dayanamadı
.......ı bir olmuyomuş
Çok bunaldım artıkk
Hayırlısıyla geçse şu günlerrrr allahımmmm
bence de al canım çok az olmuş o
benimde çok olumş ya uzun oldum
bilsem almazdım.....
cnm inanır mısın 2 gündür ayaktayım alışverişteiyim ya.
klozete otuyruyorum kalkamıyorum yatağa yatarken eşim arkadan kollarını sırtıma koyuyo ben yükümü ona veriyorum
o beni elleriyle yatırıyo.
yoksa kasıp yatamıyorum tutuldum iyice.....
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin şikayetçi değilim ama ağırlaşitık gerçekten
hareketler iyice kısıtlandı...
-kizlar hamileyken kola icen varmi acayip canim istiyor ya
Canım valla ben şu son 3 4 haftada içtim balığın yanında ayran içemicem diye
Yani toplasan 1 ayda 5 brdak falan içtim
Ama balığın yanında başka bişey içilmiyo
Canımda çektiydi
Artık o kadarda ince düşünemicem dediydimm
Allaha emanet
İyi geceler canlarımm
Bugün sadece benim için berbat geçmemiş anlaşılan
Bende çok ağladım
Deniz,sizin gibi dün bizde eşimle kavga etmiştik
Ezginin uyku problemi yüzünden girdik birbirimize
Beyefendi sabah erken kalkıyormuş ta ben çocuğu uyutamıyormuşum
Zaten dünya başına yıkılsa benden bileceksin dedim ağlamaya başladım
Aldım yastığı salonda yattım,gelip bir bakmadı bile
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel anneler..Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.............
...... aynı seyrediyordu 140-150 ömrümden ömür gitti ilk ağlama sesini duydum hareket ettiğini gördüm ya dünyalar benim oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
melekcim ben 2. yi beğendimkızlaar sonraki hafta izne çıkıcam bebeğimde acele etmezse kapı süsümü tamamlıcam az bir detayı kaldıı lohusa takımı için de kurdelelerden bişeyler yaptım o hazır ama lusnicanın ki gibi profesyonel bişey olmadı dış kaPI SÜSümüz de hazır. tacımı da arkadaşım yapıyor sağolsun bir de şu organizerlerden birini yapıcam sizce hangisi daha kolay yapılır hangisini yapayım? keçem v ar ama böyle güzel kumaşım yok annemden istiycem glırken getirsn ilki daha kolay gibi sanki ötkinde elde dikiş güzel durmaz mı?
Kızlar ananem geldi bana iki gündür bende kalıyo
Annemin evinin orda çok sıkılmış annem bi sitede oturuyo çarşı yok pazar yok tabi kadın dayanamadı
Bende bana gel diyodum hep geldi neyseee
Dün dışarı çıkalım dedik
Avcılarda oturuyorum ben buraları bilen bilir meydana doğru yürümek için yokuş yürüyosun şu gizli yokuş denilenlerden yol düz müş gibi gelir ama öyle nefesim kesiliyoki ve yoruluyorumki işkence resmen meydana çıkmak
Hernyse bayağı gezdirdim ona mağazalara baktık bi. İki tane falan oda yavaş yürüyo bende öyle bulduk birbirimizi oda yoruluyo çabucak bende sürekli oturup dinlenşyoruz bi iki dakka
Bide dönüşte mrkete girdik sebze meyve alalım diye zatn kalçam daha evden çıkarkane tutulmuştu eskiden sadece soldu şimdi sadece şimdi sağlı sollu oldu acı içinde yürüyorum
Poşetlerde bi ağır oldumu
Kadıncağızın bilekleri tutmuyo iki poşet o aldı gerisi bende neyse öle öle geldik eve
Evimde 4. Kat düşünün artık
İki saat sonrada eşimle buluştuk yine yukarda meydanda işlerimiz vardı atm kart vs.
Ben dün duble yordummu kendimi
Eve geldim kendimi koltuğa attım ondan sonra kalk bakalım kalkabiliyosan!!!
İki bacağımıda hareket ettiremedim ve ağladım saatlerce kemiklerim eklem yerlerinden kopucak sanki oynatamıyorum allahım
Eşim masaj yaptı falan ama acı içindeyim
Beni kucağına aldı öyle gittim tuvalete
Ayaklarım sanki tutmadı kendim hareket ettiremedim acıyo diyo hep o düzeltti sağa koydu sola koydu
Genelde böyle olunca sabaha geçerdi
Tüm gece uyuyamadım acıdan sağa sola dönmek inleyerek hep
Halada geçmedi sabah
Daha iyi durumda tabi ama acısı duruyo hala uzanamıyorum korkudan kalcam kilitlencem diye
Rabbimin şu mübarek günlerde gücüne gitmesin günah yazmasın ama artık işkence gibi her geçen gün
Yürüyemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum nefesim kesiliyo
İş yapmak 5 dakika sonra işkence
Tuvalet bile zor artık göbeğimden afedersiniz yetişemiyorum bi yerlere
İlk hamileliğimde böyle hiç olmadı ya o yüzden bu sefer niye böyle diyorum
Aynı beden aynı kişi ama taşıması bir olmuyomuş
Çok bunaldım artıkk
Hayırlısıyla geçse şu günlerrrr allahımmmm
hiç sorma bazen diyorum şurda kaldı 8 hafta, 8 hafta dediğin nedir ki çabucak geçer gider diye seviniyorum. yarım saat sonra tekrar aklıma geliyor off diyorum o 8 haftada kimbilir daha neler yaşayacağım nasıl geçecek...
int.den sipariş verdiğim dr.browns biberonum lansinoh lanolin meme ucu kremim ve bir tanede bebedorun küçük bir biberonunu almıştım gelmiş hepsi. siteyi tavsiye edebilirim artık sizlerede, ben fiyatları baya araştırmıştım en uygun burda bulmuştum. ilk defa bu siteden alışveriş yaptım ama iyi sorunsuz oldu. sağlıklıvegüzel.com
Tünaydın kızlar...
Ağrısı acısı olanlara Allah şifa versin..
Benim de moralim çok bozuk..
Şimdi eşimin teyzesi aradı.. İzne ayrıldığımı duymuşlar kızıyla 2 yaramaz torunuyla bana geliyolarmış yarın( Biz öğleden geliriz akşamda damat gelir diyo.. 2 öğün yemek demek bu off yaa tam da dinlenicem derken.. Ev zaten perişan durumda.. Hemen temizliğe kalkıştım ama sadece salonu temizledim şimdi (ki en temiz yer orası evde) ona rağmen bittim belim koptu ya ( Daha bi çok işim var.. Napcam ben
bir de son zamanlarda bir konu dikkatimi çekiyor,gerçekten iyi ilişkilerim var dediğiniz akraba ve dostları gözden geçirin,kaç tanesi canı gönülden gelip yardım edeyim ağarlaşmşsın dedi ?? bana şu ana kadar yalnızca iki kişi söyledi ve gerçekten ben reddettiğim için gelmediler,ilişkilerin ve dostlukların samimiyeti böyle zamanlarda belli oluyormuş
melek burda özellerin çoğu uçukgizem bunlar uçmuş mu yaa ne kadar pahalıı neresi bu hastane çok mu lüks ki lüks olsa ne olacak günlerce kalmayacaksın ya hıjyenik olsun yeter.
kızlar gece su sesiyle uyandık, bir baktık evi su basmış, evi yeni temizledik halılar yeni yıkamadan geldi serdiğimin 2. günü mahvoldu herşeyüzülmeyim diyorum ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu, laminantlar kalktı hep, halılar bidaha yıkamaya gidecek haftaya doktor randevusu almak için hastaneyi aradım 12 kasıma verdiler en erken, 33. haftaya denk geliyor, bütün işlerim ters gitti anlayacağınız
İyi geceler canlarımm
Bugün sadece benim için berbat geçmemiş anlaşılan
Bende çok ağladım
Deniz,sizin gibi dün bizde eşimle kavga etmiştik
Ezginin uyku problemi yüzünden girdik birbirimize
Beyefendi sabah erken kalkıyormuş ta ben çocuğu uyutamıyormuşum
Zaten dünya başına yıkılsa benden bileceksin dedim ağlamaya başladım
Aldım yastığı salonda yattım,gelip bir bakmadı bile
sanki ezgi 20 yaşında ya uyu diyince laf dinleyip hemen uyur deseydin hey allahım ya bebek o daha uyur uyanır uyumaz düzeni değişir 2.olmuş 3.çocuğu geliyo hala öğrenememişmi acaba sevgili eşin aysuncum
Canım eşim koruncak bizdede ilk zamanlar nefret ediyorum o şeyden çok rahatsız ediyo beni ama hapı bende hiç istemiyorum
Spiral desen ben zaten şuanda oğluşuma spiralim kaydığı için hamile kaldımve gerçekten neyle koruncağımı şaşırdım artık. Bende
Düşünüyorum bu konuyu çok kafam çok karışıkkk
evet cnm telefonla msjlaşmıştık.
okuduğuma göre biraz dah aşmıssın korkunu..inşallah zamanla daha çok feraha ercez.
bol dua edelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?