- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
aşmaya çalışıyorum... daha çok düşünmemeye desek daha doğru olur :) bu durumu sadece bi süreç olarak düşünmeye çalışıyorum bol bol Rabbi yessir çekiyorumbide LA Havle VeLa Guvvete :)
bu arada kızlar ben nick imi değiştirmek istiyorum bu nick çok kötü yaaa eşim almıştı nerden aklına geldiysenasıl değiştrebilirim bilginiz var mı?
Walla ben içiyorum nadiren de olsa canım. Arada sırada içmekten bir şey olmaz herhalde.-kizlar hamileyken kola icen varmi acayip canim istiyor ya
2 kere verdim
Adın ne canımcm adından bi kac harf ve oğluşunun adındanda bi kaç harf koy birlestir
Mix yap bi nick oluştur bencede:)
Sanırım yönetime Msj atıyorsun
Gizem öyle yapmıştı
benim adım tuba :) ama ben daha farklı bişi yapmak istiyorum :) valla yönetimden kim var ki ben bilmiyorum bu konularda cahilim ben pampa
bu arada cola yı sormuşsunuz ben colayı hamile olmadan evvelde hiç sevmezdim asitli olduğu için içmezdimde zorda kalırsam çamlıca gazoz içerdim... hamileykende hiç içmedim... ama içen görünce canım çekiyo ne kadar kötü içmiyorum ama cips yedim bi kaç kere
Kızlar sol yanımda A harfine benzeyen bi çatlak oluşmuşşş
Şaka gibi dimi ...! Resmen oğlum adını kazımış bedenime
Bu bi işaret olmalı
Moralim çöktü bi anda
Ben cok takıyorum böyle seyleri ya
:/
Denizcim,evet bazen aynen öyle oluyor ama
Genelde babaannesine bırakınca geç yatıyor,ee bende kaanı
Okula götürüyorum arada bir öğretmeniyle konuşmam gerekiyor bazen mecburen
Bırakıyorum ezgiyi,orada şımarmaktan uyumuyor zilli sonra 4 gibi sızıp kalıyor Bi koltukta sonrası malum işte
Yani senin anlayacağın bir düzen tutturamadık herif ona köpürüyor bacım
Bizimki de bugün bademli renkli çikolata fln getirmiş Bi sürü. Ama çorbayı dökünce kaçtı,şimdide uyuyor amaaaaan uyusun amaann
Neden moralin çöktü ki, ben mutlu olursun sanmıştım ilk okuduğumda. Ne güzel oğullarının baş harfi. Kötüye yorma canım.
kızlarrrr sohbet koyu anlaşılan :)) bencede kız bebekler göstermiyor kendini edepli oluyolarerkeklerde saklasalar bile görünüyo ne yapsın garipler :))
aman gizem yaaa salla yavrum salla :))
bişi sorcam kızlar ikidir yazıyorum kimseden yorum gelmiyor kimse bilmiyor düşünmedi galibadoğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyosunuz? emme döneminde yani?
Yavruların bizde bıraktığı hatıralar olacak onlar canımcımYok ya buna üzülmedim ilerler mi
Fazlalasır mı diye üzüldüm korktum
Ben cok dikkat ederim fiziğime
Bu kdrla kalırsa ne ala ama cok olmasın heryerimde fln
Bu arada sen yoktun Cnm bende tacımı bitirdim
Bi de sepetimi süsledim keçe ile nazar boncuğu yaptım
Amaan bilmez mi biliyor da,2 gün mesaiye kaldı gece 2de geldi
Sabahta 6:30 da kalkıyor uykusuzluktan nereye dalacağını bilemedi gıcık öküz
En çok kızdığımda akşamında ilgi beklemesi sanki hiç bişey olmamış gibi geldi tam yanağımdan
Makas alacaktı mutfakta salata yapıyorum bende,eli kepçeye takıldı çorbayı komple ocağa döktü,yine sinirim tepeme çıktı
ağlaya ağlaya temizledim,kayboldu Bi süre çok sinirlendim diye sonrada gelmiş yemek diyo yaa
Ocak yedi yemeği dedim çıktım mutfaktan salatayla,z,yağlı pırasa vardı koyup yemiş
Gizem odanız çok güzel olmuş. Güle güle kullansın Eylül. Perdelerini merak diyorum, onun da fotosunu koysana. Tek başına iyi hallettin her işi.
canım geçmişi hep okuyorum nasıl gözümden kaçmış anlamadım :44:
eliyorum canım ama nasıl belli değil hala doğumda öğreniceksinnn
Kızlar sol yanımda A harfine benzeyen bi çatlak oluşmuşşş
Şaka gibi dimi ...! Resmen oğlum adını kazımış bedenime
Bu bi işaret olmalı
Moralim çöktü bi anda
Ben cok takıyorum böyle seyleri ya
:/
Yavruların bizde bıraktığı hatıralar olacak onlar canımcımÖküz gibi olmama rağmen kendimi güzel hissediyorum İlk çocuğum olduğu için mi bu kadar romantiğim bilemedim:)))
Evet canım, toparlayamıyorum artık, eve gelince bütün akşam yatıyorum. İş yerinde de öğlen biraz uyuyorum:))
Fotoğraflarını gördüm de bak söylemeyi unuttum, ellerine sağlık, özenli güzel olmuş her ikisi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?