- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Günaydın kızlar,
bende cumartesi yaptırdım çatı muayenesini.sorun yok dedi doktor.
elle yapılıyor bu muayene.çok kısa sürüyor.derin nefes alıyorsun elini sokarken.korkmayın.bişi yok kısa bir işlem.
bende bu hafta sonu annemi davet ettim.
beebğin mobilyalarını geçen hafta teslim ettiler.halen kokusunun çıkmasını bekliyorum.bu hafta annemle kıyafetleri yıkayıp, ütüleyeceğiz.
hastane çantası hazırlayacağız.odayı silip süpüreceğiz.çok heycanlıyım.
herşeyi tamam.sadece canım oğlumu bekliyoruz...
Cano Aral erken kalktı bugün yanıma geldi
Uyandık beraber haliyle kalktık.
Sonra ağladı Cnm sıkılıyor diye
Sabahın köründe saklambaç oynadık ://
Zar zor gitti okula neyseki
günaydınn herkese hayırlı cumalar.ya kızlar gece sert oluyo karnım çok yanı gunduzde oluyoda bı sertlık bı cıkıntı dızı mı dırsekmı ayakmı bılemıyrm sert oluyo çok ama. gunler yaklaştıkca stres oluyo ınsann yaa ıns nst ye gırcm yrn sancıı acılmaa yokturr.bebegımın kılo almasıı lazımm 37.haftayıı tamamlamalıyzz inşş rabbim nasipp eder tamamlarz guzel haberler paylaşablrmm inşş..rabbim bu mübarek gun dualarımızı kabull etsnnn
canım aynen bende sertlik hissediyorum, sanırım kızım en çok ayağını dayıyor, okşuyorum okşuyorum çekiyor:) Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın, kucaklar sağlıklı bebeklerle dolsungünaydınn herkese hayırlı cumalar.ya kızlar gece sert oluyo karnım çok yanı gunduzde oluyoda bı sertlık bı cıkıntı dızı mı dırsekmı ayakmı bılemıyrm sert oluyo çok ama. gunler yaklaştıkca stres oluyo ınsann yaa ıns nst ye gırcm yrn sancıı acılmaa yokturr.bebegımın kılo almasıı lazımm 37.haftayıı tamamlamalıyzz inşş rabbim nasipp eder tamamlarz guzel haberler paylaşablrmm inşş..rabbim bu mübarek gun dualarımızı kabull etsnnn
Kızlar akıl verin
Birinci beşik bebedecor da fiyatı da 500 tl
Ikinci de euromobilya de 300 tl
Birincisi kayın ağacı ve nevresimi güzel
Ikincisi gürgen ağacı ama içi daha geniş.
Arada 200 tl fark var. Ikinci siteye güvenemiyorum. Siz duydunuz mu bu siteyi ?? Güvenilir mi??
merhaba kardelen bende idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum banada antibiyotik verdi ama ben bebeğime zararı olur diye içmek istemiyorum senin kullandığın ilacın adı nedir? bana suya karıştırılan toz bir antibiyotik verdi
amin canım hepimizn duaları kabul olsun. benımde karnım genelde sert nedense. tamamı sertt benım.. sorarsan doktoruna buaraya da yazarsan senden bilgi alırız canım benım daha gitmeme çok var
canım aynen bende sertlik hissediyorum, sanırım kızım en çok ayağını dayıyor, okşuyorum okşuyorum çekiyor:) Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın, kucaklar sağlıklı bebeklerle dolsun
Ayy bende de kansızlık var. Korktum şimdi :26:
Zaten geçen gün oğlumla eşim uyurken onlara bakıp ağladım. Ben doğumda kötü bişe yaşarsam ne yaparlar diye oturdum ağladim.
Konuşmayalım böyle şeyler.
Günaydın hamişler :))
Pazar gününden beri annemdeydim giremedim.. Herkese hayırlı cumalar.. Geçmişi okuyamadım hastalar varsa Allah şifa versin..
Bizde kızıma oda yapamamıştık biliyosunuz ama yatak odasında köşe hazırladık prensese...
Bu kapı süsümüz :)
[:
Bede ilaç falan kullanamam eşime güvenmekten başka çarem yok
yeni bebişde gelirse başım üstüne....
cnm arkadaşım neler yaşamışsın böyleee
Allah sana sabır versin gerçekten.
Ay ne sağlıksız birşeymiş.sevmezdim artık hiç sevmiyorum ihtimali bile yok!!!!!
paylaşıp bizle bilgilendirdiğin aydınlattığın için ayrıca teşekkürler balımmm.
bana bu an bunu bilerek mi söyüuorsun deseydin bir daha kimseye aynısını yapa cesaretinde ulunazdı o düşünceiz
ama biz hamişler milletin bizi kırdığı gibi biz kıramıyoruz işte....
Kuş beyinli uyuz yaaaa...sinir oldum akşam akşam!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?