2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
birde hipp diye bir marka var, organik bebek maması diyor, bende şimdi onu araştırıyorum.

Herkese hayırlı cumalar sma diye bi mama var çok iyi olduğunu ilk çocuğumda araştırdığımda öğrenmiştim.ama benimki iki yaşına kadar emdi çok şükür gerek kalmadı mama vermeye

kızlar 2011'de çıkmış bir habere bakın, bebek mamalarıyla ilgili!! biraz önce söylediğim marka hipp'de var içinde. yine sağolsun kadınlarkulubunde buldum bu haberide.

"Avrupa’da satılan Organix, Hipp, Nestle ve Holle gibi 9 uluslararası mama markalarına ait ürünlerinin de test edildiği araştırmada, ‘anne sütüne eşdeğer’ olarak lanse edilen formül sütlerde zehirli maddelerin yanı sıra beyin ve böbrek hasarlarına yol açan kadmiyum gibi ağır metallerin 150 kat, kurşunun ise 8 kat fazla olduğu ortaya çıktı. "

Milupa aptamil. Diyorum kesinlikle
Hipp te iyi ama burda arkadasın bebeği var sitede komşum
Hiç kilo almıyor diye aptamil vereceksin demiş Dr

Son düzenleme:
sonunda oldu sağol canım evet az kaldı artık gün saymaya geçtiik hafataya doktor kontrolum var çabucak gelsin vakıt durumumuz belli olsun az çok ben de çok heyecanlıyım

sonradan hipp ile ilgili bir düzeltme haberi çıkmış artık ne kadar doğruysa tabi..

milupanında içinden kurt çıkmış biri yazmış kk'da.

inşallah hepimizin bol bol sütü gelirde gerek kalmaz mamalara yaa

inşallah bende kolay atlatırım bunu zaten doğumda gelen giden parkmaklıcakmış

bizimde mobilya hafta başı geldi gram koku yok çünkü boya değil fabrikadan hazır tahtalar geliyor üzeri aynı lake gibi duram bunlara lamine diyorlar mobilyacı kesip monte ediyor yani kokusuz bi şekilde teslim aldım silme işini eşim yaptı önceden yıkayıp ütülediğim cicileri yerleştirdim herşey hazır sıra bende doğurup getircem inş işin eylenceli kısmı bitiyo odayı hazırlayınca geriye zor kısmı doğurma ve bakım işi kalıyor

Kizlar ben 2011 bebegimi dogurmustum ve yurt disindaydim uZuntuden 2 gun sut gitmisti nestle yasaklanmisti coonsukur 2 sene emzirmistim ama mamalarda aptamil en iyisi diye dusunuyorum

günaydınn herkese hayırlı cumalar.ya kızlar gece sert oluyo karnım çok yanı gunduzde oluyoda bı sertlık bı cıkıntı dızı mı dırsekmı ayakmı bılemıyrm sert oluyo çok ama. gunler yaklaştıkca stres oluyo ınsann yaa ıns nst ye gırcm yrn sancıı acılmaa yokturr.bebegımın kılo almasıı lazımm 37.haftayıı tamamlamalıyzz inşş rabbim nasipp eder tamamlarz guzel haberler paylaşablrmm inşş..rabbim bu mübarek gun dualarımızı kabull etsnnn

amin canım hepimizn duaları kabul olsun. benımde karnım genelde sert nedense. tamamı sertt benım.. sorarsan doktoruna buaraya da yazarsan senden bilgi alırız canım benım daha gitmeme çok var

canım aynen bende sertlik hissediyorum, sanırım kızım en çok ayağını dayıyor, okşuyorum okşuyorum çekiyor:) Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın, kucaklar sağlıklı bebeklerle dolsun

bende bunlardan alacakdım önce nette 200 tlye buldum eşim şipariş verdi hatta tam kk bilğilerini girecekkeken içini kurt düşmüş aramış fiyatını teyit etmek için adamlar demesin mi fiyatı yanlış doğrusu 450 diye sana tavsiyen netten alacaksan mutlaka telfn et fiyatını teyit et
birde beyaz olan boya yapıldıgı için biraz daha pahalı aynı markanın boyasızı naturel diye geçiyor o 100-150 daha ucuz oluyo bilgine canım

bebeğe zararı olan ilaç vereceğini sanmıyorum canım.yani belki enfeksiyoun daha çok zararı vardır.Birde böyle düşün.Bana infex diye bir antibiyotik verdi doktorum.

Günaydın hamişler :))

Pazar gününden beri annemdeydim giremedim.. Herkese hayırlı cumalar.. Geçmişi okuyamadım hastalar varsa Allah şifa versin..

Bizde kızıma oda yapamamıştık biliyosunuz ama yatak odasında köşe hazırladık prensese...

Bu kapı süsümüz :)

Bunlarda Elif hanımın köşesinden kareler :))

Kızlar bu da hastanede ziyaretçilerimiz için anı defterimiz :)

Bu da mevlütte dağıtılacak süslerimizin bitmiş hali :)

Ve son olarak içine hastane çikolatalarımızı yaptıracağımız sepetimiz :))

Çok tatlı telaşlar bunlar Allah'ım Bu Cuma günü hürmetine hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah :))

amin canım hepimizn duaları kabul olsun. benımde karnım genelde sert nedense. tamamı sertt benım.. sorarsan doktoruna buaraya da yazarsan senden bilgi alırız canım benım daha gitmeme çok var

canım aynen bende sertlik hissediyorum, sanırım kızım en çok ayağını dayıyor, okşuyorum okşuyorum çekiyor:) Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın, kucaklar sağlıklı bebeklerle dolsun

demek tek bende olmuyoo salı gidicem kontrole ben sorarım o zmnn..
Amınn canım çok guzel duygular ama tedirginlk ve korkudan bu duyguyu guzel mutlu yaşayamıyoruz ne yazıkkı saglık olsnn bebklermzz büyüsünn saglıklı olsn Allah kolay dogumm nasip etsnn hepimizee inşş

gnd hamişler dün dr gittim ilk defa özele gidiyorum 4D ultrasyon için haftam büyük oldugu için göremeyebiliriz dedi yinede gördük çok şükür eşimde çok heyecanlandı

bende sen gıbı agladım. ama iyi düşünelim iyi olsun hayırlısıyla hepımız alcaz kucagımıza yavrularımızı inşallah

ayy hepsi çok gzüel olmuş yatak odan bayağı büyük demekki ayrı bir oda gibi olmuş çok beğendim sağlıkla mutlulukla kullanın
cıvıl cıvıl prenses odası olmuş

işte kımseyı kırmak istemıyorum ama dedgın gıbı sankı bılerek yapıyolar bı doguruyumda herkesın agzının payını vermek ıstıyorum. insanlar cok dusuncesızlesmıs mılletı korkuya dusurerek ego tatmın edıyolar ama hepımız hayırlısıyla bebişlerımızı kucagımıza alcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…