2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ben kamu da çalışıyorum 32 de çalışabilir raporumu aldım ama haftaya da başka bir bölümden rapor almak istiyorum yanıyormu iznimiz yani bir sorun olurmu hiç çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal rapor alan varmı

Ahahahhhaa yok canım doğurmadım daha
Ama geçen hafta düşüncesiz misafirlerimden dolayı doğuruyodum az kalsın
Bahsetmiştim sabahtan geceye kadar çoluk çocuk doldular eve.. Allah'ım kınamıyorum ama onlara çocuk denemez... 2 sn. durdukları yerde durmadılar.. Eve gelmeleriyle Elif'in beşiğindeki oyuncaklara saldırmaları bir oldu. Biri cibinliğin tülünü koparmaya çalışır, öteki dönenceyi kırmaya En sonunda çıkardım odadan buraya girmeyin dedim anneleri duydu ama napıyım canım Allah allah dimi? Sonra ben mutfaktayken biri arkadaşımın amerikadan getirdiği bibloyu kırmış .öteki bembeyaz halımın üstünde annesinin çay bardağını devirip kırmış... Tam bir faciaydı.. Ertesi gün annemle canımız çıktı tekrardan ev temizledik..
Kırılan bibloyu da eşim japonla yapıştırdı neyseki.. Sonrada kitledim kapımı anneme kaçtım bir hafta kimse gelmesin diye napıyım :26::26: İnsanların düşüncesizliği beni mahvediyor..
Bi de çocuğuna ''hayır'' demeyi bilmeyen kadınlara da ayrıca sinir oluyorum

Ayy ne günaha soktular sizin şu misafirler beni bugün yaa ne diyimki Allah ıslah etsin vicdan merhamet versin şu salaklara çocuğuna dur yapma demez tabi kendi evimi oyalansın çocuk o da rahat rahat tıkınsın seni düşünen yok ne güzel dünya

Son düzenleme:

32.haftaya geldıysen çalışablr raporu alıp normal rapor alamazsın alsanda dogum öncesı ıznınden düşerlerr canım.ama kurumunla ilgili o raporu kurumun işleme sokmazsa diğer bölumden aldıgını sorunda olmayabılırr.ama normaldee ıznındenn düşerr

Hayirlisi olsun arkadasim rabbim daim etsin benimde tup bebek Hosgeldin aramiza

Ayyyy ne berbat bi durum kendi başıma gelmiş gibi sinir oldum.bekarken anneme çok gelirdi bu tip misafir nefret ederdim.annem hiç sesini çıkarmazdı banada kızardı misafir napim diye.evlenince terk ettim o şehri bileşimdi sadece kafama göre arkadaşlarla görüşüyorum

İzlemezzz hayattada işi olmaz.
İstemem bende öyle şey yaa :/
Töbeee töbeee

ıyyy Allah korusun zaten... acaba izleyenlerde neden izlerki?

ay saolasın canım.. demek bazılarında işe yarasmıyo... bende yarar inş yoksa ayvayı yerim

kız vardır böyle kocalar izleyenler yani... çok şükür bizimkiler izlemiyor... tv izlerken böyle bi konu gördümde düşündüm biraz

bende bugun hastane çantamızı hazırlayım dedim... bide beşiğimizi koymak için tuvalet aynamı çıkartıcam ya? onun içini boşaltayım ayarlayım diyorum...

ahh kafa işte ilk anda demeyince sonradan da denmiyoki
böyle düşüncesizliğe denir aslında ama eşimle konuşuyorum teselli ediyo
sakın bişey deme artık diyo
valla pek bişey yapamicam zaten....
ama o değil canımı sıkan
biz anlaştığımız halde benim haberim olmadan gündüze çevrilip istediği gibi daveti değiştirmesi
rahatlığı emrivakiliği düşüncesizliği
eşimi evde bildiği halde gündüz diye diretmesi

neyse başınızı şişirdim
olsun bitsin ne yapıyım

ah canım benim şimdiden sonra bişey uyduramam ki
yaptım yapcağım stresi de
yakın arkadaşım bi de! o böyle düşüncesiz davrandı ama ilk anda bişey diyemedim artık olmaz şu işimiz var diyemem
neyse kafa şişirmiyim yaa
sağolun
dertleşmek istedim işte...

kızlarrr benimde bi tanıdık var eşimin arkadaşının hanımı ay sana gelicem çok merak ediyorum göbüşlü halini diyip diyip duruyodu... başka bi arkadaş daha var ortak, o da hamile ben ondan bir hafta öndeyim onada diyodu... düşündüm taşındım bu kız bana baskın yapmadan öteki hamileyede söyledim birlik olduk hamile olmayana baskın yapıcaz bu halimle ben misafire fırsat vermedim

sen bana açık adresini mesaj at kuşum internetten birsürü şey aldım kargocular gelicek bugün gelmişken onlar gönderirim
kolay gelsin hayatım bende iş arıyorum kendime canım sıkılıyo çok yapcak bişey yok ama

aa merak etme dur resmini atıyım deseydin ahhaha

hadi gözün aydın canım herşey iyi maşallah bebişkona
öff okurken sinir bastı kımseyi istemıyorummm evde yemek bile yapmak işkence oldu uydurmasyon hemen bir çeşit yemek ve salata zor yapıyorum valla eşcağızım da sağolsun mık demıyor ama misafir öylemı ki hizmet beklerler allah kolaylık versin canımcım
hadi hayırlısı olsun hakkınızda canıım kılo durumu falan iyiydi yanılmıyorsam riskli dönem geçti artık sağlıkla doğsun inşallah
hoşgeldin allahım sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini
böyle birşey mantiken de uygun olmuyor zaten canım hem çalışabilir raporu alıyorsun hemde çalışamaz madem çalışamayacaksın doğum izni raporunu al derler tezat kabul edilmez sanırım iznin yokmu izninden alsan
ay bende yaramaz çocuklu misafiri sevmem ayrıca anaları da dur demiyorsaaa çok sinir oluruuummm inşallah bizimkiler böyle olmaz hayır demekten anlarr

afferin sana valla iyi yapmışın
gidin biran önce yoksa o yine bi fırsatını bulur sizden önce
ayy ne fenayım
ama düşüncesizlik beni deli ediyo
ben ettim sen etme bari
her an teyakkuzda olmak lazım düşüncesiz insanlara karşı

bugün kargoya versen ne zaman gelir? hafta içiyse eşimin iş yeri adresini vereyim oda göre :)

aa merak etme dur resmini atıyım deseydin ahhaha

ay o hiç aklıma gelmedi

Ay gizemm şimdi gördüm ya çok sağol süpersin :)))
Mesaj attım bakalım inşallah cevap gelir :))

bugün kargoya versen ne zaman gelir? hafta içiyse eşimin iş yeri adresini vereyim oda göre :)

ay o hiç aklıma gelmedi

bilmiyorum canım haftasonu giriyo ya araya sorarım kargocuya ben ne zamana ulaşır diye dur mesaj atıyorum sana burdan

Kızlar günaydın=))
Eşim dün gece bu gemicikleri yapmış bana sürpriz çok güzel olmuş di mii=)
nasılda uğraşmış çok duygulandım=((
onları veremem kimseye kalsın turşusunu kurcam=))

Sizin fikrinizi almak istedim .
şekerleri koyduğum tepsi benim nişan şekeri tepsim ona koydum kutuları olmamış mı?
çok mu basit durrmuş.süslemek istesem daha nassıl süsleyebilirim.Masraf yapıp kap almak istemiyorum şekerlere=(

Diğer fotoda gördüğünüz minnacık kaselerde evimde duran gereksiz biblolardan biri.
Evdeki tüm bibloları kaldırmaya karar verdim ya atcam ya birine vercem çok daraldım!
onlarında içine lokum koyup altına etiket yapıştırıp hastane de ya da eve gelenleri vermeyi düşünüyorum.
Olmuş mu?Çok u kız işi olmuş?Çok kararsız kaldım eşimde sen bilirsin diyo..

hepsi çok güzel olmuş bence şekerler içinde ayrı bi kap almana hiç gerek yok çok hoş durmuş canımmm :)

OYY kızlar ben bütün gün oturuyorum ya sanki bacak aramda bir futbol topu var tutup kaldırmak ister gibi bir his oluyor artık birde sankı düşücekmiş gibi elimle tutmak hissi sizde de böyle mi sadece akşamları uzanabiliyorum gün içinde bütün gün oturur vaziyetteyım neyse ki az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…