işte biz sustukça bunlar böyle boş boş konuşuyo hey yarabbim ya akıl fikir dağıtırken bu kayınvalidelerin hepsi bi araya toplanmış heralde beyinsizler.
deseydin keşke altını bileziği bırakta aldıklarını yerine koy diye denmiyo işte uuuff keşke saygısız cazgır insanlar olabilseydik
ayy saçmalama canım ben rahaaat rahaaat gönderirim ne alaka yani çok kızarım
bazılarında işe yaramıyo çünkü uyuşturmuyo boşuna alma 2 tüple 2 ağda gider sonra yumuşar kullanmassın zaten bidaha:)
bunu hiç düşünmedim ama izlese çok kırılır üzülürdüm heralde.gerçi adam tuvalete gitcek vakti zor buluyo gidince ordada uyuyakalıyo genelde garibim ahhaha
o konuda bi bilgim yok canım ben 3 sene kullandım emlayı ama bunu hiç duymamıştım doğru olabilir belki sormak lazım sağlık ocaklarına :)
ben aptamil pre diye duydum yeni doğana hep bu veriliyomuş:44:
canım ne kadar güzel olmuş ya ayrı oda olmuş işte odası yok deme lütfeenn daha nolsun :)))
seni doğurdun falan zannettik arada bi ses ver giremiceğin zamanlarda giremicem de merak ettiikk :))
keşke deseydin eşim evde diye neden demedinki ayıp bişey değil sonuçta adam onların yüzünden bütün günü odada geçircek ayrıcada çok düşüncesizlermiş bi aksilik olurda gelmezler inş doğurcan nerdeyse akıl edememişlermi acaba yaa sende onun doğumuna 1 gün kala toparla milleti git bakalım nasıl oluyo görsün
Ahahahhhaa yok canım doğurmadım daha
Ama geçen hafta düşüncesiz misafirlerimden dolayı doğuruyodum az kalsın
Bahsetmiştim sabahtan geceye kadar çoluk çocuk doldular eve.. Allah'ım kınamıyorum ama onlara çocuk denemez... 2 sn. durdukları yerde durmadılar.. Eve gelmeleriyle Elif'in beşiğindeki oyuncaklara saldırmaları bir oldu. Biri cibinliğin tülünü koparmaya çalışır, öteki dönenceyi kırmayaEn sonunda çıkardım odadan buraya girmeyin dedim anneleri duydu ama napıyım canım Allah allah dimi? Sonra ben mutfaktayken biri arkadaşımın amerikadan getirdiği bibloyu kırmış .öteki bembeyaz halımın üstünde annesinin çay bardağını devirip kırmış... Tam bir faciaydı.. Ertesi gün annemle canımız çıktı tekrardan ev temizledik..
Kırılan bibloyu da eşim japonla yapıştırdı neyseki.. Sonrada kitledim kapımı anneme kaçtım bir hafta kimse gelmesin diye napıyım :26::26: İnsanların düşüncesizliği beni mahvediyor..
Bi de çocuğuna ''hayır'' demeyi bilmeyen kadınlara da ayrıca sinir oluyorum
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ben kamu da çalışıyorum 32 de çalışabilir raporumu aldım ama haftaya da başka bir bölümden rapor almak istiyorum yanıyormu iznimiz yani bir sorun olurmu hiç çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal rapor alan varmı
merhaba arkadaşlar,uzun süredir forumu okuyarak takip ediyordum,bugün bende yazmak istedim.dilerim hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırız. ben 35 yaşındayım.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.İlk bebeğim olacak ve cinsiyeti erkek.
İzlemezzz hayattada işi olmaz.
İstemem bende öyle şey yaa :/
Töbeee töbeee
ayy saçmalama canım ben rahaaat rahaaat gönderirim ne alaka yani çok kızarım
bazılarında işe yaramıyo çünkü uyuşturmuyo boşuna alma 2 tüple 2 ağda gider sonra yumuşar kullanmassın zaten bidaha:)
bunu hiç düşünmedim ama izlese çok kırılır üzülürdüm heralde.gerçi adam tuvalete gitcek vakti zor buluyo gidince ordada uyuyakalıyo genelde garibim ahhaha
ahh kafa işte ilk anda demeyince sonradan da denmiyokibu ne terbiyesizlik biliyo bide olmaz deseydin keşke geliyolarsa akşam gelsinler ya misafirliğini bilsin.
dün benim arkadaşım gelcekti temizlik yapıcam valla cumartesi gel dedim tamam dedi napiyim gelmek istiyosa bana uyması gerek.
çok hazırlık yapma bari napcan ya bi kek çay yeter çok bile onlara
ah canım benim şimdiden sonra bişey uyduramam kiessela kaç gun kalmışş dogumunaa ne misafiri ya düşüncesiz insanlarr deseydin gündüz müsait değilim ben diye ala ala hayret bişey millet onlar davet edip yorulam sen dicekleri yere kusura bakmasın kimse valla uydur bişey sancım var de çık kabul etme bencee hiç de stres yapma kendileri olsa kabul ederler sanki ayıp yaa sen kendini iyi dahi hissetsende böyle yapmamalılar ...
.
ıyyy Allah korusun zaten... acaba izleyenlerde neden izlerki?
ay saolasın canım.. demek bazılarında işe yarasmıyo... bende yarar inş yoksa ayvayı yerim
kız vardır böyle kocalar izleyenler yani... çok şükür bizimkiler izlemiyor... tv izlerken böyle bi konu gördümde düşündüm biraz
bende bugun hastane çantamızı hazırlayım dedim... bide beşiğimizi koymak için tuvalet aynamı çıkartıcam ya? onun içini boşaltayım ayarlayım diyorum...
kızlarrr benimde bi tanıdık var eşimin arkadaşının hanımı ay sana gelicem çok merak ediyorum göbüşlü halini diyip diyip duruyodu... başka bi arkadaş daha var ortak, o da hamile ben ondan bir hafta öndeyim onada diyodu... düşündüm taşındım bu kız bana baskın yapmadan öteki hamileyede söyledim birlik olduk hamile olmayana baskın yapıcazbu halimle ben misafire fırsat vermedim
hadi gözün aydın canım herşey iyi maşallah bebişkonaBenim tatlı kardeşlerimin güzel anneleri biz doktordan geldik .. 2530 gr. olmuşum .. Annem hasta olduğu için bu hafta pek kilo alamamışım bendoktor anneme yatıp dinleneceksin dedi :) Hafta başında raporumuzu alacağız sonra ver elini yatış çalışmaya uzun bir süre ara vereceğiz inşallah :) annem de kilo almamış bu ay herşey yolunda genel olarak .. böyle giderse 3250 gr. doğacakmışım .. Haftaya Cuma günü tekrar çağırdı doktorumuz Nst ye girecekmişiz ilk kez :) bundan sonra her hafta görüşecekmişiz .. Bir de annemin kabız olmaması gerekiyormuş .. 2 haftadır hep kötü olduğu için Osmolak diye bir şurup yazdı doktor onu kullanacakmışız :) Yüzümü de göstermedim bu sefer yeter 8 ay gösterdim zaten yakında doğacağım bol bol görecekler değil mi ama :):)
Bizde gelişmeler bu kadar teyselerimm öptüm hepinisi kardeşlerime iyi bakın siz de :) bol bol proteine devam :)
öff okurken sinir bastı kımseyi istemıyorummm evde yemek bile yapmak işkence oldu uydurmasyon hemen bir çeşit yemek ve salata zor yapıyorum valla eşcağızım da sağolsun mık demıyor ama misafir öylemı ki hizmet beklerler allah kolaylık versin canımcımkızlar yarın akşam çaya misafirim vardı
2çift.... iki arkadaşım ve eşleri
ben üstüne basa basa akşam eşlerle davet etmiştim
çünkü cmrtesi eşim evde ve akşam gelseler eşim de yardımcı olcak bana
bi arkadaşım kendi kendine başka bi arkadaşa da söyleyip gündüze çevirmiş
şimdi de akşam bize uymuyo ... eşim saat 7de gelcek.. yemek ye çık gelmemiz geç olur diyo
aramız yarım saat bile değil
çok canım sıkıldı
9. ayımdayım
kaç cumartesidir eşimle başbaşa geçiremedik diye buakşama mı alsak diyoduk
şimdi o kendiliğinden gündüz gelces sadece kızlar diyo
ama benim eşim evde olcak
nasıl böyle emri vaki yapabiliyolar anlamıyorum
biraz empati
üstelik kendi de yeni hamile
eşim bütün gün odaya kapancak ben de onlara bağlanicam
haksızmıyım kızmakta
ben ondan ''son ayın bebiş te olcak sen çıkamazsın, şimdi bana gelin biz zaten doğumdan sonra sana geliriz '' demesini beklerken o ne işler çıkarıyo
eşime de haksızlık yapmış oluyorum
dört gözle haftasonunu bekliyodu çok yoruldum bu hafta diyodu....
hadi hayırlısı olsun hakkınızda canıım kılo durumu falan iyiydi yanılmıyorsam riskli dönem geçti artık sağlıkla doğsun inşallahKizlar doktordan geldik pazartesiye kadar disini sik ilaclari ic dedi . Pazartesi gunu de doguma gidersin devlete dedi para verme ozelde diyoeskiden o hastanemin bas hekimiydi doktorum. Bide ayni hastanenin muduru kaynanamin amcasinin oglu bakalin pazartesiye kadar durursa devlet durmazsa ozeke gidicem
hoşgeldin allahım sağlıkla kucağına aldırsın bebeğinimerhaba arkadaşlar,uzun süredir forumu okuyarak takip ediyordum,bugün bende yazmak istedim.dilerim hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırız. ben 35 yaşındayım.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.İlk bebeğim olacak ve cinsiyeti erkek.
böyle birşey mantiken de uygun olmuyor zaten canım hem çalışabilir raporu alıyorsun hemde çalışamaz madem çalışamayacaksın doğum izni raporunu al derler tezat kabul edilmez sanırım iznin yokmu izninden alsanarkadaşlar birşey sorabilirmiyim ben kamu da çalışıyorum 32 de çalışabilir raporumu aldım ama haftaya da başka bir bölümden rapor almak istiyorum yanıyormu iznimiz yani bir sorun olurmu hiç çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal rapor alan varmı
ay bende yaramaz çocuklu misafiri sevmem ayrıca anaları da dur demiyorsaaa çok sinir oluruuummm inşallah bizimkiler böyle olmaz hayır demekten anlarrAhahahhhaa yok canım doğurmadım daha
Ama geçen hafta düşüncesiz misafirlerimden dolayı doğuruyodum az kalsın
Bahsetmiştim sabahtan geceye kadar çoluk çocuk doldular eve.. Allah'ım kınamıyorum ama onlara çocuk denemez... 2 sn. durdukları yerde durmadılar.. Eve gelmeleriyle Elif'in beşiğindeki oyuncaklara saldırmaları bir oldu. Biri cibinliğin tülünü koparmaya çalışır, öteki dönenceyi kırmayaEn sonunda çıkardım odadan buraya girmeyin dedim anneleri duydu ama napıyım canım Allah allah dimi? Sonra ben mutfaktayken biri arkadaşımın amerikadan getirdiği bibloyu kırmış .öteki bembeyaz halımın üstünde annesinin çay bardağını devirip kırmış... Tam bir faciaydı.. Ertesi gün annemle canımız çıktı tekrardan ev temizledik..
Kırılan bibloyu da eşim japonla yapıştırdı neyseki.. Sonrada kitledim kapımı anneme kaçtım bir hafta kimse gelmesin diye napıyım :26::26: İnsanların düşüncesizliği beni mahvediyor..
Bi de çocuğuna ''hayır'' demeyi bilmeyen kadınlara da ayrıca sinir oluyorum
kızlarrr benimde bi tanıdık var eşimin arkadaşının hanımı ay sana gelicem çok merak ediyorum göbüşlü halini diyip diyip duruyodu... başka bi arkadaş daha var ortak, o da hamile ben ondan bir hafta öndeyim onada diyodu... düşündüm taşındım bu kız bana baskın yapmadan öteki hamileyede söyledim birlik olduk hamile olmayana baskın yapıcazbu halimle ben misafire fırsat vermedim
sen ankarada fotoğrafçı arıyodun dimii?
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/664688-ankara-ucretsiz-dogum-cekimi-vaar.html
sen bana açık adresini mesaj at kuşum internetten birsürü şey aldım kargocular gelicek bugün gelmişken onlar gönderirim
kolay gelsin hayatım bende iş arıyorum kendime canım sıkılıyo çok yapcak bişey yok ama
aa merak etme dur resmini atıyım deseydin ahhaha
Ay gizemm şimdi gördüm ya çok sağol süpersin :)))
Mesaj attım bakalım inşallah cevap gelir :))
bugün kargoya versen ne zaman gelir? hafta içiyse eşimin iş yeri adresini vereyim oda göre :)
ay o hiç aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 854140 Eki Görüntüle 854141 Eki Görüntüle 854142
Kızlar günaydın=))
Eşim dün gece bu gemicikleri yapmış bana sürpriz çok güzel olmuş di mii=)
nasılda uğraşmış çok duygulandım=((
onları veremem kimseye kalsın turşusunu kurcam=))
Sizin fikrinizi almak istedim .
şekerleri koyduğum tepsi benim nişan şekeri tepsim ona koydum kutuları olmamış mı?
çok mu basit durrmuş.süslemek istesem daha nassıl süsleyebilirim.Masraf yapıp kap almak istemiyorum şekerlere=(
Diğer fotoda gördüğünüz minnacık kaselerde evimde duran gereksiz biblolardan biri.
Evdeki tüm bibloları kaldırmaya karar verdim ya atcam ya birine vercem çok daraldım!
onlarında içine lokum koyup altına etiket yapıştırıp hastane de ya da eve gelenleri vermeyi düşünüyorum.
Olmuş mu?Çok u kız işi olmuş?Çok kararsız kaldım eşimde sen bilirsin diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?