2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

öncelikle aaaamiiiin güzel duan için..

maşallah hepside çok güzel olmuş, yatak odanız büyükmüş gerçekten, benimkinde beşiği koyacak yer bile çok zor. yani beşiği koyunca gardrop tarafına bir yağımız yerde bir ayağımız yatakta geçebiliriz ancak.

mevlütte dağıtacağın notlukta çok güzel, bende dün int.den gördüm çok beğenmiştim, iş arkadaşlarımın kullanabileceği bişey hem. peki içinde şeker mi var lavanta mı? ben notluğu int.den alıp süslemesini kendim yapmayı düşünüyorum

sonunda oldu sağol canım evet az kaldı artık gün saymaya geçtiik hafataya doktor kontrolum var çabucak gelsin vakıt durumumuz belli olsun az çok ben de çok heyecanlıyım

sen de saol cnm.. gelir gelir kontrol zamanı. düşünsene 4 hafta sonra gel diyorlardı bir zamanlar. şimdi de hafta da bir oluyor..:))

Benim tatlı kardeşlerimin güzel anneleri biz doktordan geldik .. 2530 gr. olmuşum .. Annem hasta olduğu için bu hafta pek kilo alamamışım ben doktor anneme yatıp dinleneceksin dedi :) Hafta başında raporumuzu alacağız sonra ver elini yatış çalışmaya uzun bir süre ara vereceğiz inşallah :) annem de kilo almamış bu ay herşey yolunda genel olarak .. böyle giderse 3250 gr. doğacakmışım .. Haftaya Cuma günü tekrar çağırdı doktorumuz Nst ye girecekmişiz ilk kez :) bundan sonra her hafta görüşecekmişiz .. Bir de annemin kabız olmaması gerekiyormuş .. 2 haftadır hep kötü olduğu için Osmolak diye bir şurup yazdı doktor onu kullanacakmışız :) Yüzümü de göstermedim bu sefer yeter 8 ay gösterdim zaten yakında doğacağım bol bol görecekler değil mi ama :):)
Bizde gelişmeler bu kadar teyselerimm öptüm hepinisi kardeşlerime iyi bakın siz de :) bol bol proteine devam :)

çok güzelmiş canım
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

canım nasılsın aklımız sende
hakkınızda hayırlısı olsun
sağlıkla kavuşalım inşallah...

yaa pes!
yapmıyosan yapma ama insanı sinir etmeye ne hakkın var
bizim kv ler de bişey almadı sormadı hiç şimdiye kadar
üstüne üstlük bayramda ordayken hediye verenlerin arkasından laf etti
şimdi mi verilirmiş diye
töbe tööbee

hepsi çok güzellll iyi günlerde kullanın sultancım

ayy hepsi çok gzüel olmuş yatak odan bayağı büyük demekki ayrı bir oda gibi olmuş çok beğendim sağlıkla mutlulukla kullanın
cıvıl cıvıl prenses odası olmuş

Amin canım benim çok sağol :) Evet yatak odamız büyük Allah'tan bebişin eşyaları rahat rahat sığdı çok şükür.. Eşim burası artık bizim odamız değil Elif'in odası oldu yakında kovarsa bizi şaşırma diyo

Yok canım içinde şeker veya lavanta yok.. Bunu iş arkadaşlarım için aldım.. Akraba komşu vs.. için biberonlu setten aldım içine minik şekerlerden koycam biberonların..

Çok sağol tatlım amin inşallah :))

kızlar yarın akşam çaya misafirim vardı
2çift.... iki arkadaşım ve eşleri

ben üstüne basa basa akşam eşlerle davet etmiştim
çünkü cmrtesi eşim evde ve akşam gelseler eşim de yardımcı olcak bana
bi arkadaşım kendi kendine başka bi arkadaşa da söyleyip gündüze çevirmiş
şimdi de akşam bize uymuyo ... eşim saat 7de gelcek.. yemek ye çık gelmemiz geç olur diyo
aramız yarım saat bile değil
çok canım sıkıldı
9. ayımdayım
kaç cumartesidir eşimle başbaşa geçiremedik diye buakşama mı alsak diyoduk
şimdi o kendiliğinden gündüz gelces sadece kızlar diyo
ama benim eşim evde olcak
nasıl böyle emri vaki yapabiliyolar anlamıyorum
biraz empati
üstelik kendi de yeni hamile
eşim bütün gün odaya kapancak ben de onlara bağlanicam
haksızmıyım kızmakta
ben ondan ''son ayın bebiş te olcak sen çıkamazsın, şimdi bana gelin biz zaten doğumdan sonra sana geliriz '' demesini beklerken o ne işler çıkarıyo
eşime de haksızlık yapmış oluyorum
dört gözle haftasonunu bekliyodu çok yoruldum bu hafta diyodu....

Kizlar doktordan geldik pazartesiye kadar disini sik ilaclari ic dedi . Pazartesi gunu de doguma gidersin devlete dedi para verme ozelde diyo eskiden o hastanemin bas hekimiydi doktorum. Bide ayni hastanenin muduru kaynanamin amcasinin oglu bakalin pazartesiye kadar durursa devlet durmazsa ozeke gidicem

Ben okurken bile çok sinirlendim canım yaa
Keşke gündüz için işlerimiz vardı deseydin akşam müsaitiz sadece deseydin
İnsanlar neden böyle düşüncesiz yaa
Kafalarına göre emrivaki yapıyolar
Eşimde evde eşlerinizle değişilklik olcaktı onada falan deseydin
Cık cık cıkkk!!

Esselaaaa
Desene. Aa gündüz biz eşimle ... Ya gidecektik vs..
Uydur bişey
Ay bu haftalar cok zor geçiyor kimse düşünmüyor
Sinir oluyırum bencil insanlara..!

işte biz sustukça bunlar böyle boş boş konuşuyo hey yarabbim ya akıl fikir dağıtırken bu kayınvalidelerin hepsi bi araya toplanmış heralde beyinsizler.
deseydin keşke altını bileziği bırakta aldıklarını yerine koy diye denmiyo işte uuuff keşke saygısız cazgır insanlar olabilseydik

ayy saçmalama canım ben rahaaat rahaaat gönderirim ne alaka yani çok kızarım
bazılarında işe yaramıyo çünkü uyuşturmuyo boşuna alma 2 tüple 2 ağda gider sonra yumuşar kullanmassın zaten bidaha:)
bunu hiç düşünmedim ama izlese çok kırılır üzülürdüm heralde.gerçi adam tuvalete gitcek vakti zor buluyo gidince ordada uyuyakalıyo genelde garibim ahhaha

o konuda bi bilgim yok canım ben 3 sene kullandım emlayı ama bunu hiç duymamıştım doğru olabilir belki sormak lazım sağlık ocaklarına :)

ben aptamil pre diye duydum yeni doğana hep bu veriliyomuş:44:

canım ne kadar güzel olmuş ya ayrı oda olmuş işte odası yok deme lütfeenn daha nolsun :)))
seni doğurdun falan zannettik arada bi ses ver giremiceğin zamanlarda giremicem de merak ettiikk :))

keşke deseydin eşim evde diye neden demedinki ayıp bişey değil sonuçta adam onların yüzünden bütün günü odada geçircek ayrıcada çok düşüncesizlermiş bi aksilik olurda gelmezler inş doğurcan nerdeyse akıl edememişlermi acaba yaa sende onun doğumuna 1 gün kala toparla milleti git bakalım nasıl oluyo görsün

inşallah hayırlısı olur mervecim

arayıp öyle diyince bi anda ne diceğimi şaşırdım! ama hiç hoşlanmadım
''ben gündüz olmasın demiştim ama'' diyebildim sadece
o da ''gündüz olmasın demedin, eşlerle akşam gelin dedin'' diyo
ne dersin ki buna!!!
valla ben de çok kızdım burcu hiç halden anlamıyo insanlar
ya ben davet edildiğim yere hemde karnı burnunda birine ya söylenen saatte uyarım, yada gitmem
gitceğim misafirliği kendime göre uyduramam ki
ne zaman çağrıldıysam...
kendime kızıyorum şimdi niye bişey diyemedim
ben eşim yarın evdeyken öğlene kadar hazırlık, akşama kadar da misafirle geçsin istemiyoduuuumm o da kapancak mecbur odaya

merhaba arkadaşlar,uzun süredir forumu okuyarak takip ediyordum,bugün bende yazmak istedim.dilerim hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırız. ben 35 yaşındayım.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.İlk bebeğim olacak ve cinsiyeti erkek.

tünaydınlaaaarrr :))
12.15te uyandımm

dün eylüle hastaneye koycağım şeyleri hazırlıyım dedim eneeee sadece 1 tane 10lu hastane çıkışı almışım ben gerekli gereksiz doldurmuşum dolabı hastane çıkışı 1 tane var ama
1 tane daha aldım hemen

Esselaaaa
Desene. Aa gündüz biz eşimle ... Ya gidecektik vs..
Uydur bişey
Ay bu haftalar cok zor geçiyor kimse düşünmüyor
Sinir oluyırum bencil insanlara..!

ahh aptal kafa diyemedim işte
kalakaldım
aaa ama gündüz olmasın demiştim ben diyebildim sadece
halaa istediği gibi olsun diye bastırdı

gizem evde olduğunu biliyo zaten
ona da kızıyorum bildiği halde istediğini yapıyo
ben karşımdaki benim gibi tepki verse tamam o zaman der utanırdım
bu haalaa gündüz takılırız uzun uzun erkekleri boşver onlarla bebek görmeye geliriz dedi yaa delircem rahatlığına

bu ne terbiyesizlik biliyo bide olmaz deseydin keşke geliyolarsa akşam gelsinler ya misafirliğini bilsin.
dün benim arkadaşım gelcekti temizlik yapıcam valla cumartesi gel dedim tamam dedi napiyim gelmek istiyosa bana uyması gerek.
çok hazırlık yapma bari napcan ya bi kek çay yeter çok bile onlara

essela kaç gun kalmışş dogumunaa ne misafiri ya düşüncesiz insanlarr deseydin gündüz müsait değilim ben diye ala ala hayret bişey millet onlar davet edip yorulam sen dicekleri yere kusura bakmasın kimse valla uydur bişey sancım var de çık kabul etme bencee hiç de stres yapma kendileri olsa kabul ederler sanki ayıp yaa sen kendini iyi dahi hissetsende böyle yapmamalılar ...

mdaa allah hayırlısını nasip etsinn inş pzrtesiyi bekler miniğin 36.hafta içindesn sanırm kaç kilo bebegin doktor kuvozde kalır falan diyomu ? Rabbim kolay dogum nasip etsin mübarek cuma günü dua etmekten başka yapacagımız bişeyy yok. Allah yardımcın olsun..

Günaydın nihalcim nasılsın.
Kendini iyi hissediyorsan 2 hafta dayan
Hersey bebeklerimiz için napalım Cnm..

günaydın cemredeniz cim biraz biraz zorlanmaya başladım aslında sandalye tepesinde
oturmaktan heryerim ağıyor. elim ayağımda şişmeye başladı. ama dayanıcam
çoğu bitti azı kaldı çok şükür kavuşucaz miniklerimize inşallah.

canım ben kullandım en son kontrolüm ekimin 28indeydi o gün bıraktırdı doktorum... bende sezeryan olucam iğne kullanıyormusun

yok canım kullanmıyorum bende pıhtılaşma da yok sadece tüp bebek tedavisinde başlandı daha önceden de 1 düşüğüm 1 de kimyasal gebeliğim var bu sebepten içiyorum. bana da salı günü bıraktıracak 37. haftamı doldurmuş oluyorum tam..

ya bebek ters diye korkuyorum ben nidilatı kesince de sancı bişey olursa napıccam. mecbur söylediği günde sezeryan olucam.

Canim benim ilk kizimda 7 ayda kesilmisti biliyorsundur brlki tup bebek benimkiler ama bu sefer. 5 ayda kestik

benim de tüp bebek canım. aslında artık kesmesi lazım ama son haftalarda beslensin daha iyi diye kesmedi 1 hafta daha. ben de artık stresle içiyorum

hayırlısı olsun canım senin kız daha fazla durmicak sanırım ciğer geliştirici iğneni de oldun gelirse de sağlıkla gelir inşallah küveze girmez. inşallah durur pazartesiye kadar. bol bol dinlen canım.

herkese selam nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor ben bitirmek üzereyim bugün bebeğimin çarşaflaı falan vardı onları yıkıyorum akşama da ütüler yerleştiririm yerine sonra da benim işler de biter evimin temizliği kalır artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…