- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
Kızlar akıl verin
Birinci beşik bebedecor da fiyatı da 500 tl
Ikinci de euromobilya de 300 tl
Birincisi kayın ağacı ve nevresimi güzel
Ikincisi gürgen ağacı ama içi daha geniş.
Arada 200 tl fark var. Ikinci siteye güvenemiyorum. Siz duydunuz mu bu siteyi ?? Güvenilir mi??
Bencede ikincisi canımama site hakkında bişey diyemicem bilemiyorum tatlımm araştırdınmı hiç nette
Benimki 2 buçuk yaşında ismi meryem duru.seninkileride Allah bagışlasınoğluma hala isim bulamadım sen kıza isim buldunmu?
deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?
Acı su değil alev geliyo sanki. Alevler genzime dayanıyor. Nefes darlığıda oluyor canım.
Ayy çok heyecanlııııhüma fıstık geliyor desene. Allah en kolay şekilde doğum nasip etsin mervecim. Sancı yüzde yüz çıktıysa çok beklemez bebis
ay inanmıyoruummm çok heyecanlandım geliyo bu sefer annesi heralde hüma :)))
Mervecim sana kaç kere çatı muayenesi yapıldı Allah askına
O 1 cm lik açılma cok normal bi kaç kere yapıldıysa
Çünkü dogumu tetikleye biliyor cogu zmn.
Şöyle 1 hafta daha dayan Cnm.
Yat sürekli
Canim yaaa bence durum bebek geliyor gibi gozukuyor ama dinlen ayaga kalkma tuvalet harici nekadar kalirsa ikadar iyi heycanladim
Allah yardımcınn olsun canım kasılmayı nasıl hissediyosunz bendede oluyo sanki ama bebegin hareketlerinden karnıım kasılıyo diye düşünüyorum ... yat dinlen wc ye kalk sadece yakınlarını çağır Allah kolay dogum nasip etsin . bebegine de sana da sağlık versin inşş. dua ett bol bol..
mdaa
artık bu gece uyku tutmaz beni sanki önceden çok tutuyordu
geçen gece sende burdaydın hümacık acele ediyor ama hayırlısıysa rabbim zamanını biliyor hiç telaş etme erken diye üzme kendini
cemrenin dediği gibi açılman çok değil normal
rahat ol güzel hayırlı haberlerini bekliyor olucaz
Mervecim sakın korkma son haftalarda 1 cm açılma olması normal birşey,sancın da var tehlikeli ama doktorun kontrol altına alır bir problem olmaz inşallah.olursa da bebeğin doğuma hazır zaten,sağlıkla al kucağına aşkitommm
Herkese hayırlı geceler kızlar. Merve inşallah hakkında hayırlısı olur dualarimizdasın canım.
teşekkür ederim yazdıkların için. bişey soracağım ama afedersin midenden geriye acı su gibi şeyler geliyormu sürekli. ve bir de nefes almada zorluk cekiyormusunuz?
Kizlar sizler bu aksam ne yaptiniz bilmiyorum lakin :)
Bugun benim dogum gunumdu gecen sene kizkulesine yemege gitmistik cok guzeldi bu yil evdeydik kayin validemler annemler kardeslerim ve yegenlerim geldiler bana suprizzzz yaptilar :) dogum gunlerinde icim buruk oluyor hep, ama sukur bugunumuzede
Kızlar sizinde akıntınız arttı mi?
ben daha önce bi düşük yaşadığım için önlem amaçlı içiyordumkızlar aranızda Coraspin içen varmı? Doktorum haftaya kesicem dedi. bebeğim ters ve sezeryan olucam.
kullanan varsa ne zaman kesiyor doktorunuz ?
Kizlar annemde kaliyorum zaten aylardir . Esimde geldi izin aldi pazara kadar . Ben aslinda 37 yi bitirmis klsak cok sancim olsada evde cekmeyi planliyorum ama haftasi kucuk bi de benim agrim yok ajim sahim bi agri hissetmiyorum ama basinc cok fazla hissediyorum . Nst de 3 dk da 1 % 100 sanci cikti. Ebe de dedi acilman var ama sancin olmasaydi bir kac hafta daha dururdu diyo bakalim ikinci hapi da ictim sabaha kadar nplur bilmiyorum sabah doktora gidocem gece acik bisey olursa doktorum ara dedi hayirlisi ya napalim ciğer gelistirici ignesini vurulduk kilosu da iyi elhamdulillah allahin izniyle saglikla gelir inşallah Kızımız . Teyzeleride dua etsin amabu arada ara ara cok basinc hissediyorum agrim var ama cok abarti degil suni sanci gibo degil en azindan ve kesinlikle benim adet sancim dogum sancisina yakindir adet sancim kadar da agrim yok
dün yazmışsın canım cvp vermişsin bugün ilk defa girdim yazılanları okudum ancak yazabildim ksuura bakma...Estağfurullah Cnm o ne dmk öyleee
Sen bize yaz cvp alırsın
Hatta resim cek diye abartırmışım
Gözüm kapanıyor
Sancımda var
Öpüyorum siziiiiii
O Zmn hemen vereyim siparişi
Ay kızlarrrr bizim gardırobun sürgülü kapıları
Sorunluydu o kdrda pahalıya almıştıkki takımı
Neyse senelerdr uğraşıyoruz olmuo hep bozuktu
Artık gecen gün kapakların ağırlığından üst çökmüş
Kapaklar hiç gidip gelmiyor
Elimizi sokup alıyoruz kıyafetleri ne komik dimi
ben emlayla uyuşturup yaptırıyodum hiç bişe hissetmiyodum tabi, ilk defa ağda yaptırdım emla olmadan gittim geldim korkudan öbür tarafa resmen
kuzummm şimdi gördüm yazdım cevap.Yok canım noRmal akıntı şeklinde.
Ciciler topiğinde sordum da görmedin galiba canım o çubuklar ne şekilde ikram oluyor. Kurabiye ye mi saplıcaksin, dolaba mi yapışıyor:26:
çok güzel gizemcim
dün aldıkların da çok güzel
çamaşırı kaça aldın helodan dimi
bedenini büyük alsaydın canım sütten sonra dolgunlaşıyormuş küçük gelmesin
ay gizem emla kremi nerden alıyosun ne kadar onun fiyatı kullanımı felan? ben şimdi jilet kullanıyorum hamileliğimde 2-3 seferdir jiletle aldım ağdaya dönüş yaparken emla alayım diyorum... ne kadan gidiyo bi sakıncası varmışmı emzirenler için felan?
kim icat ettiyse o kremi bin yaşasın valla
eczaneden alıyorum canım içinde 5 tüp var her tüp 1 ağda için 5 ağda gidiyo yani.sürüyosun 1 tüpü iyice yayıyosun 2-2.5 saat bekliyosun gidiyosun ağdaya sadece ses var cart curt acı sıfır
ağdanın sıcağını fazla hissettiriyo ama yelpaze alıyorum elime hava yapıyorum oraya bi yandan
60 tl civarı canım en son öyleydi yani.sanmıyorum sakıncası olduğunu süte geçemez krem heralde:26:
oyyy doğum günü annişi ben yazana kadar saat 12 yi geçmiş ama olsunKizlar sizler bu aksam ne yaptiniz bilmiyorum lakin :)
Bugun benim dogum gunumdu gecen sene kizkulesine yemege gitmistik cok guzeldi bu yil evdeydik kayin validemler annemler kardeslerim ve yegenlerim geldiler bana suprizzzz yaptilar :) dogum gunlerinde icim buruk oluyor hep, ama sukur bugunumuzede
bak bak bak neler okuyoruzKizlar annemde kaliyorum zaten aylardir . Esimde geldi izin aldi pazara kadar . Ben aslinda 37 yi bitirmis klsak cok sancim olsada evde cekmeyi planliyorum ama haftasi kucuk bi de benim agrim yok ajim sahim bi agri hissetmiyorum ....... da iyi elhamdulillah allahin izniyle saglikla gelir inşallah Kızımız . Teyzeleride dua etsin amabu arada ara ara cok basinc hissediyorum agrim var ama cok abarti degil suni sanci gibo degil en azindan ve kesinlikle benim adet sancim dogum sancisina yakindir adet sancim kadar da agrim yok
fıstığım plastik ama sağlam yani.kırılabilir cinsten çyle plastik yamulan bardak değilanıl hepsi çok güzel
ellerinize sağlık tatlım
bardaklar plastik dimi, kaç adet aldın?
hepsnden hem sana hem kendime ayırcam=))Anılım ve becerikli eniştemi tebrik ederim bende
Cok cok guzel hepsi
Anılım bana hatıra ayırmayı unutma
Bi tane kuzu
Bi kutu
Hımmm başka ne vardı :44:
kız 2-2.5 saat bekleyip uyuşmasını beklemek çok değil mi? e kaç saat uyuşuk duruyomuş? ben kutumu ancak 1.5 saatte alabiyorum? 60 tl de çok ama bakıcam alıcam inş. bu kadar zaman jiletten sonra dayanabilirmiyim bilmiyorum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?