2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bencede ikincisi canım ama site hakkında bişey diyemicem bilemiyorum tatlımm araştırdınmı hiç nette

Son düzenleme:
Benimki 2 buçuk yaşında ismi meryem duru.seninkileride Allah bagışlasınoğluma hala isim bulamadımsen kıza isim buldunmu?

Bencede ikincisi canım ama site hakkında bişey diyemicem bilemiyorum tatlımm araştırdınmı hiç nette

Yok canım araştırmadim. Ona karar verirsem soylicem eşim araştırır da ben tam karar verememistim.herkes ikinci diyo. Bende ikinci diyorum. Yarın araştırır eşim artık. Mersi kızlar

Herkese hayırlı geceler kızlar. Merve inşallah hakkında hayırlısı olur dualarimizdasın canım.

Evet yaaa naptı acep Merve ...?

Kızlar ya ben fairyide cok mrk ediyorum
Cokkk........
Neler oldu bebeği ne oldu
Keske yazsa bi ses verse (

deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?

Pamuk ve su kullanmama ragmen iki cocugumda da pisik sorunum oldu. En iyi gelen sey her kaka yaptiginda, kabasini bezlen alip cesmenin altinda soguga yakin ilik suyla yikamak oldu.

Kizlar sizler bu aksam ne yaptiniz bilmiyorum lakin :)
Bugun benim dogum gunumdu gecen sene kizkulesine yemege gitmistik cok guzeldi bu yil evdeydik kayin validemler annemler kardeslerim ve yegenlerim geldiler bana suprizzzz yaptilar :) dogum gunlerinde icim buruk oluyor hep, ama sukur bugunumuzede

ay inanmıyoruummm çok heyecanlandım geliyo bu sefer annesi heralde hüma :)))

Canim yaaa bence durum bebek geliyor gibi gozukuyor ama dinlen ayaga kalkma tuvalet harici nekadar kalirsa ikadar iyi heycanladim

Herkese hayırlı geceler kızlar. Merve inşallah hakkında hayırlısı olur dualarimizdasın canım.

Kizlar annemde kaliyorum zaten aylardir . Esimde geldi izin aldi pazara kadar . Ben aslinda 37 yi bitirmis klsak cok sancim olsada evde cekmeyi planliyorum ama haftasi kucuk bi de benim agrim yok ajim sahim bi agri hissetmiyorum ama basinc cok fazla hissediyorum . Nst de 3 dk da 1 % 100 sanci cikti. Ebe de dedi acilman var ama sancin olmasaydi bir kac hafta daha dururdu diyo bakalim ikinci hapi da ictim sabaha kadar nplur bilmiyorum sabah doktora gidocem gece acik bisey olursa doktorum ara dedi hayirlisi ya napalim ciğer gelistirici ignesini vurulduk kilosu da iyi elhamdulillah allahin izniyle saglikla gelir inşallah Kızımız . Teyzeleride dua etsin ama bu arada ara ara cok basinc hissediyorum agrim var ama cok abarti degil suni sanci gibo degil en azindan ve kesinlikle benim adet sancim dogum sancisina yakindir adet sancim kadar da agrim yok

doğum günün kutlu olsun tatlımmm

Kızlar sizinde akıntınız arttı mi?

evet canım baya
ama normal sanırım dr.a da demiştim çünkü
bişey demedi

Eki Görüntüle 852886

çikolatalarımız geldi ona uyandımm

çok güzel gizemcim
dün aldıkların da çok güzel
çamaşırı kaça aldın helodan dimi
bedenini büyük alsaydın canım sütten sonra dolgunlaşıyormuş küçük gelmesin

anıl hepsi çok güzel
ellerinize sağlık tatlım
bardaklar plastik dimi, kaç adet aldın?

kızlar aranızda Coraspin içen varmı? Doktorum haftaya kesicem dedi. bebeğim ters ve sezeryan olucam.
kullanan varsa ne zaman kesiyor doktorunuz ?
ben daha önce bi düşük yaşadığım için önlem amaçlı içiyordum
34te bıraktırmıştı dr.um

Ayyy inanmiyorum dogum mu varr, artik zamanlari geliyor korkma canim insallah kolay bir dogum yaparsin cok heycanlandim :) sabahi iple cekicem senin icin dualarimiz seninle

Estağfurullah Cnm o ne dmk öyleee
Sen bize yaz cvp alırsın
Hatta resim cek diye abartırmışım
Gözüm kapanıyor
Sancımda var
Öpüyorum siziiiiii
dün yazmışsın canım cvp vermişsin bugün ilk defa girdim yazılanları okudum ancak yazabildim ksuura bakma...

kız deniz çağırın bi marangoz hemen ayaklarına baksın tekerleğini mekanizmasına göre taksın niye uğraşıyosunuz öyle ya ? Allah muhafaza çocuklu ev bide bişi olur aniden üstünüze düşer müşer Allah muhafaza...

ben emlayla uyuşturup yaptırıyodum hiç bişe hissetmiyodum tabi, ilk defa ağda yaptırdım emla olmadan gittim geldim korkudan öbür tarafa resmen

ay gizem emla kremi nerden alıyosun ne kadar onun fiyatı kullanımı felan? ben şimdi jilet kullanıyorum hamileliğimde 2-3 seferdir jiletle aldım ağdaya dönüş yaparken emla alayım diyorum... ne kadan gidiyo bi sakıncası varmışmı emzirenler için felan?

Yok canım noRmal akıntı şeklinde.
Ciciler topiğinde sordum da görmedin galiba canım o çubuklar ne şekilde ikram oluyor. Kurabiye ye mi saplıcaksin, dolaba mi yapışıyor:26:
kuzummm şimdi gördüm yazdım cevap.
sen bir önceki fotoları gördün mü?oda keçelere yapıştırılıan çubuklar bu çubuklar pek belli olmasa da
magnet de yaptık arkasına eşimle..

mantar kurabiyelerine bayldımmmmm
eğer ölçeğin varsa versene bayılırımmm ünkü kaç kere nternetten denedim tutmadı olmadı.
senin tarifi tutturabilirim belki ölçekliysee=))
afiyet olsu yarasın sümeyraya=))

canım ayrıca beşiklerden 2 sine de hayran kaldım .nasılsa çok yamayacağı için pahalı birşee gerek olmadığını düşünüyorum
siteye de güvenmiyorsan iade edersin beğenmezsen ya da gelmezse bizlere yakın bir yerse gider basarız=)

Son düzenleme:
çok güzel gizemcim
dün aldıkların da çok güzel
çamaşırı kaça aldın helodan dimi
bedenini büyük alsaydın canım sütten sonra dolgunlaşıyormuş küçük gelmesin

46 mı 48mi neydi canım öyle bişeydi yani :))
bi beden büyük aldım zatenn

kim icat ettiyse o kremi bin yaşasın valla
eczaneden alıyorum canım içinde 5 tüp var her tüp 1 ağda için 5 ağda gidiyo yani.sürüyosun 1 tüpü iyice yayıyosun 2-2.5 saat bekliyosun gidiyosun ağdaya sadece ses var cart curt acı sıfır
ağdanın sıcağını fazla hissettiriyo ama yelpaze alıyorum elime hava yapıyorum oraya bi yandan
60 tl civarı canım en son öyleydi yani.sanmıyorum sakıncası olduğunu süte geçemez krem heralde:26:

kız 2-2.5 saat bekleyip uyuşmasını beklemek çok değil mi? e kaç saat uyuşuk duruyomuş? ben kutumu ancak 1.5 saatte alabiyorum? 60 tl de çok ama bakıcam alıcam inş. bu kadar zaman jiletten sonra dayanabilirmiyim bilmiyorum çünkü...

oyyy doğum günü annişi ben yazana kadar saat 12 yi geçmiş ama olsun
Allah diğer doğum günlerini evladınla kutlamayı nasip etsin.
Nice yıllara arkadaşım..
bak bak bak neler okuyoruz
bizim kararsız himamız şimdide gelmeye mi kalkıştı bi karar versin artıkk=))
doğuma bile gitsen eşin haber versin bize çatlarız hehe=)
anıl hepsi çok güzel
ellerinize sağlık tatlım
bardaklar plastik dimi, kaç adet aldın?
fıstığım plastik ama sağlam yani.kırılabilir cinsten çyle plastik yamulan bardak değil
1 pakette 6 tane vardı.paketin tanesi 3 lira
ben 3 paket aldım .18 bardağı biden süsledim=)
Anılım ve becerikli eniştemi tebrik ederim bende
Cok cok guzel hepsi
Anılım bana hatıra ayırmayı unutma
Bi tane kuzu
Bi kutu
Hımmm başka ne vardı :44:
hepsnden hem sana hem kendime ayırcam=))
başka isteye varsa onlara da ayırabilirim hamişlerimmm..
Evet biliyorsun eşim çok yardım etti yapıştır tut kes .o olmasa bu kadar hızla bitmezdi..
Ama çok keyifliymiş bir annenin çocuğu için hazırlık yapması...

tam uyuşması 2 saat canım işte ayarla sen artık :))
bilmiyorum ben ağdaya gittiğim için 10 dkda bitiyo kıllar gidince uyuşuklukta gidiyo bende seninde öyle olur heralde.
ben dün ilk defa emlasız yaptırdım bidaha kullanmam yaptırmışken alışmam lazım onsuzluğa bende 2 yada 3 kullanılmamış tüp var canım gönderirim sana kargoyla alma boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…