- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
yakınlarda varsa bakarsın canım
ben tesadüfen görmüştüm zaten aklımdaydı hemen aldım
1no 3-5kg 44lü 14.25 tl gibi bişeydi
off aynı benim annem
valla bu konularda bende çok dertliyim, ki ben sadece eşimden değil daha çok annemden yana dertliyim..bir heves anlatıyorum şöyle yapacam şunu alacam bilmem ne diye, her söylediğime ne gerek var, saçmalama falan deyip duruyorlar. ama ben dinlemiyorum..
düğün öncesi kına için hazırlanırkende çok hevesliydim annemde eşimde yine aynıydı. ama onlara inat yaptım her istediğimi herkeste çok beğenmişti. ben kimseyi dinlemiyorum bu konularda canım ne istiyorsa onu yapıyorum.
hatta kapı süsü yaparken bile annem olmaz öyle ne biçim olur dedi falancada gördüm şöyle tüllüydü böyle bilmem neydi diye anlattı. yine de yaptm bittikten sonra beğendi.
bebeğin oda takımını aldık daha eve gelmemişti kırmızı aldığımızı söyleyince annem yine burun kıvırdı kız mı da kırmızı aldınız mavisi yokmuydu da bilmem ne.. geldikten sonra çok beğendi bize her geldiğinde direk o odaya girip inceliyor yatağıyla konuşuyor torununun.. hahahaaa
benim bebişim baştan beri fazla kilolu olmadı ama haftasıyla arada fazla açık yok yani sağlıklı diyor doktor.eşim bebek zayıfsa ben eşime çokmu yedireyim takviye yapayımmı diye sordu doktorda hayır hayır hiçbirşeyin fazlasına gerek yok yüklenmeyin dedi :) ya sağlıklı olsun da içerde dışarda zaten inşallah kilo alrırız biz onlara .slm bnde 34+4 de gittim 2100gr dedı az dedi kilosu bu 2 hafta önemli çok yee yararlı şeyler ye dedı haftada bır gıdcm bnde yrn ilk defa nst ye giricm.bnde toplam 6 kilo aldımm.. inşş büyür bebeklerımızz...
off aynı benim annem
kadında hiç heves yok bi de ilk torun
hastane için kapı süsü yapcam demiştim sonra evde takarıs
amaaan ne gerek var,
bardak diyom işin mi yok diyo
sonra da beğenir eminim ama heycanımı paylaşmıyo
kapı süsümü de bi bitirmedim hiç sıra gelmiyo ona
geçen ''mavi plastik bardak görmüştüm taaa ilk aylarda, ondan bulursam alcam'' dedim
mavi olması şart mı dedi yaa şaka gibi
valla bu konularda bende çok dertliyim, ki ben sadece eşimden değil daha çok annemden yana dertliyim..bir heves anlatıyorum şöyle yapacam şunu alacam bilmem ne diye, her söylediğime ne gerek var, saçmalama falan deyip duruyorlar. ama ben dinlemiyorum..
düğün öncesi kına için hazırlanırkende çok hevesliydim annemde eşimde yine aynıydı. ama onlara inat yaptım her istediğimi herkeste çok beğenmişti. ben kimseyi dinlemiyorum bu konularda canım ne istiyorsa onu yapıyorum.
hatta kapı süsü yaparken bile annem olmaz öyle ne biçim olur dedi falancada gördüm şöyle tüllüydü böyle bilmem neydi diye anlattı. yine de yaptm bittikten sonra beğendi.
bebeğin oda takımını aldık daha eve gelmemişti kırmızı aldığımızı söyleyince annem yine burun kıvırdı kız mı da kırmızı aldınız mavisi yokmuydu da bilmem ne.. geldikten sonra çok beğendi bize her geldiğinde direk o odaya girip inceliyor yatağıyla konuşuyor torununun.. hahahaaa
aynı benim annem ne gereği var yada olsa ne olur olmasa ne olur şeklinde yorum yapar genelde :) bende sinir oluyorum
bende anlattım bardak süsleyecem diye onada güldü aynen işin mi yok dedi.. bide hastanede lohusa şerbeti bilmem ne vermeye ne gerek var dedi, eve gelenlere veririz zaten dedi. olsun ben yinede yapacam. inşallah hastanede ilgilenirlerde hazır yapılı olanları masaya falan dizerler. o kadarınıda yapsınlar yani.
ayy annem hatta lohusa şerbeti için kırmızı şeker gibi şeyler satılıyor onu kaynatıyormuşuz dedim olur mu öyle saçma şey dedi.. lohusa şerbeti denen şey 7 türlü baharatın mı ne kaynatılmasından olurmuş.. e dedim rengi nasıl kırmızı olacak, ne rengi dedi zaten kırmızı falan olmaz ki dedi. babamda baktı iş kavgaya gidiyor ikinizde bildiğiniz gibi yapın tadına bakalım dedi (oda kendini düşünüyor, çok severmiş ) ben alayım malzemeleride yapın bi içelim diyor :) illa doğduktan sonra mı içilirmiş ara sıra içeriz diyor.. hem ikisindende verirsiniz kim hangisini isterse onu içer diyor.. oda ayrı bir alem..
off aynı benim annem
kadında hiç heves yok bi de ilk torun
hastane için kapı süsü yapcam demiştim sonra evde takarıs
amaaan ne gerek var,
bardak diyom işin mi yok diyo
sonra da beğenir eminim ama heycanımı paylaşmıyo
kapı süsümü de bi bitirmedim hiç sıra gelmiyo ona
geçen ''mavi plastik bardak görmüştüm taaa ilk aylarda, ondan bulursam alcam'' dedim
mavi olması şart mı dedi yaa şaka gibi
doğru aslında canım adana da kaynar diyorlar açık kırmızı pembe gibi bir rengi var tatlı tarçınlı bişi sıcak servis yaplıyor
Bende bu konularda yalnızım...
Daha 1 saat önce ağladım
Kapıya keçeden isim yazacaktım ama sırtımın ağrısından yapamıyorum
Kv dün dedi ki. Anne bardak süslerini yapamadım yaa sırtım agrıo dedim
Kızım ne gerek var bişey denek istemiyorum ama uğraşma boşver dedi
Hevesim kalmadı bi tek taç
Sepet ve Ali'nin kapısına tülden fiyonk susleyebildim
Bide harfler çıkardık a4 e ışte onlardan kartona kalıp çıkardım
A harfini yapabildim bi tek keçeden yapıo kartona yapıştrdım
L ve i kaldi
kızlar merhaba
tum gecmısı okuyamadım ama denk gelen sayfada sızden gelenlerı okuyunca yazmak ıstedım. ben yoga kursuna basladim 31. haftamda hemde orda dogum sancilari basladiginda pilates topu uzerinde yapilacak 4-5 hareket ve oturma sekli gosterdiler. link paylasamadim bi turlu ama internette var arama yaparsaniz. 65cmlik topla yapilacak. yaninizda sizin denge kurmaniza yardim edecek biri zaten olacagi icin aylarca onceden egitim almamiza gerek olmadigini soyledi hoca. benim normal dogum sansim yok bari siz deneyin ustelik hastaneler karismiyor topunuzla doguma gidebilirsiniz:)) hayli yardimi oluyormus bence sansinizi bi deneyin.
valla hiç bir aldığımı beğenmiyor, kapısına birde tül aldım. bu neeee soluk mavi, daha canlısı yokmuydu bunun dedi.
ayy ne dertliymişim beeee
kızlarrr merhaba size bişy sorcam benim bebişin 2 gündrü hareketleri az gelde bana neden acaba sizde de varmı böyle bir durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?