ben de önce mini yazan molfix 2 den almıştım sonra büyük gelir diye tekrar gözattım
bende dün 4 tane çıkardım paketten, yetermi abartmasam mı diye düşündüm. kaç saatte bir kirletir ki bu sıpalar bezlerini?
bide molfix yeni doğan almıştım 0 numara, çıkardım minnicik bişeymiş o kadar tatlı kiiiii sevdim o bezi baya, amanda bu kadar totosu mu olacakmıııış diye diye.. ama o paketi bitiremeyebilirim çünkü doktorların söylediğine göre 4 kg civarı doğabilirmiş ve o pakette 3kg ya kadar yazıyor.
dün akşam eşimle marketten molfixin 2 ve 3 numaralarındanda aldık birer paket. hiç 1 numara almadım yoktu zaten, ondanda bir paket alsak iyi olacak bakalım.
dimii ne kadarda şirin bezleri :)
bende iki üç tane daha ekleyeyim o zaman.. o tek kullanımlık alt açmalardan da molfix aldım ben. ondan da iki tane koymayı düşündüm çantaya, yeter mi acaba?
hahahhahahah=9
koptum tuba yaa süper valla=))
bende evdeyim die yaptım eşimde evde ya=(
yoksa bende uğraşmayıp madlen alıp dağıtacaktım canım...
aaaa oley bende mi hastanedaş buldumm süper=))
en özgür hanıma gidiyorum sultan hanıma randevu almıştım sonradan bi karışıklık oldu özgür hanıma başladım.
en iyisi sadiye hanım tabi ama o çok dolu çok iyi bi dr olduğu için
ben öyle yoğun dr la uğraşamam istediğim sattte gitmeliyim
nasılsa zaten paslaşıyorlar sorun olmuyor.sen memnun musun seninle detaylı konuşalım ya görüşelim hatta=)
ay canbebeninki daha hesaplıydı içinde daha fazla vardı ben can bebe aldım bitane aldım hastane çantama yanıma yalan mı söyleyim şimdi
ay bende evdeyimde masraf yapmak istemedim açıkçası ona harcayacağım parayla çocuğuma iki takım fazla alırım dedim karta 2 bin borç var kira var faturalar var var işte var napayım yavrum :) sabretcez her zorluğun arkasından bir klaylık vardır diyor Mevla eee bizde o günleri bekliyoruz inş.
kız bende o küçük çekçekli valizime koydum eşim diyoki napıyosun? kaç gün kalıcaksın? tatile mi gidiyosun? valla valiz doldu bile battaniyesini benim valize koydum terlik koymadım daha bide başörtümü zemzem ve hurmada almadım daha bakın unutturmayın bana bunları
bebişin eşyalarınıda onun çantasına koydum ayrı ayrı yaptım yani ama benimki doldu onunki dolmadı boşluk kaldı
1 hastane çıkışı 10 lu
1 tane de ben kombinledim yedek
4-5 tane mendil
8 tane toto, bezi ıslak mendil, alt açma
2 çorap 1 patik
yeleğini annem örmüştür umarım getirir bu hafta sonu yıkayıp onuda koycam... yetmezmi bu kadan başka ne kaldı kızlar? mezik biberon almadım ben çok acil olduğunuda düşünmüyorum acilse de hastanedeykende alınabilir doktorun önerdiği bişi...
memişlerim için krem mrem almadım onuda doktorum önersin dedim...
başka ne eksik başka?
hastane çantası için ben küçük bir şişe limon kolonyası aldım. gelenlere veririz hem steril olur elleri :)
ya birde bu ikramlarıda hastane çantasına mı koyacağız? ben şöyle düşündüm, lohusa şerbeti bardaklarımı ve sürahimi süsleyip anneme vereyim, birde katlı yuvarlak bir tepsim var onuda süsleyip vereyim. onlar nasılsa gelecek hastaneye gelirken getirsinler :) yoksa benim eşim telaştan ya unutur ya da kırar onları. o katlı tepsiye tuzlu kurabiye koyayım istiyorum ama ne zaman yapılacak bilmiyorum tabiii..
lohusa şerbetini de hastaneye soracam onlar vermiyorsa 38.haftada falan yapıp buzdolabına koyarız olur mu ki? onuda annemin dolabına koyarım tabiii babam ben doğurana kadar bitirmezse
37yi bi doldur kuzumzaten esselacım çok oldu çok.
inanılmaz ikramlık oldu ama bunlarda değerlensin diye yaptım.
hepsini hastaneye götürmücem eve gelene de veririm zaten keçeler15-20 li
kutular 40
bu kaseler 12 tane.herkes hepsinden almazsa ancak yeter.
yoksa dediğin gibi çok oldu.
peki lokumu ne zaman alıp koymalıyım ki??
ben kullan at altaçmadan 1 tane koydum
dimii ne kadarda şirin bezleri :)
bende iki üç tane daha ekleyeyim o zaman.. o tek kullanımlık alt açmalardan da molfix aldım ben. ondan da iki tane koymayı düşündüm çantaya, yeter mi acaba?
canım battaniye koy bence penye veya yün polar ne aldıysan artık
aaaaaaaaaaa
dr un ayrı para istediğini bilmiyordum???
ay bizde yoktur öyle bir şey sanırım olsa söylerlerdi di mi??
sezeryan 2500
normal doğum1850+500 epidural
çok güzel bir hastane....çok temiz..inşallah memnun kalırız..kız kardeşin memnun kaldı mı hangi dr a gitti detay anlatırsan hevesle dinlerimm=))
çok merak ediyorum çünküüüü
Uygunmuş fiyatlar. bizim minik 2 yaşında şimdi. Doktoru sultan hanımdı. Daha yeni açılmıştı hastane o zaman ama çok memnun kalmıştı kardeşim. hepimiz de çok beğenmiştik temiz ferahtı ve çok güler yüzlü bir personeli vardı. Hiç bir problem yaşamadık bana uzak olmasa baştan oraya giderdim zaten ama Avrupa yakasındayım. yine de düşünüyorum hala doğum için.
ayyyy aynıyız aynı
bende o 3lülerin en ufağını hazırladım ama inan kendi kıyafetim çocuğun kıyafeti terliğim doldurdu
ikrmlar asla girmez zaten ekstra poşet şart
en büyü kvaliz bile ols sığmaz ki=)
yok benim eşim kendi çıkarttı valizi karısını biliyo tabii=)
günü birlik bile bir yere gitsek valizle gidiyorum ancak sığıyorum ne yapam
bebek olunca yandık ki ne yandık=)
ben de önce mini yazan molfix 2 den almıştım sonra büyük gelir diye tekrar gözattım
0 no çok ufak ve dediğin gibi 3kg ya kadar... sıfır minik bebişler için demekki prematüre için dedim
ve 1 numara buldum her markette olmuyo
tesadüfen A101 de gördüm hem de daha uygundu fiyatı diğer marketlerden
aldım bi paket. 1 no 2-5 kiloymuş en uygunu o olur gibime geldi
buarada çantaya 12 tane koydum ben çok mu abartmışım :44:
ay canbebeninki daha hesaplıydı içinde daha fazla vardı ben can bebe aldım bitane aldım hastane çantama yanıma yalan mı söyleyim şimdi
kız bende o küçük çekçekli valizime koydum eşim diyoki napıyosun? kaç gün kalıcaksın? tatile mi gidiyosun? valla valiz doldu bile battaniyesini benim valize koydum terlik koymadım daha bide başörtümü zemzem ve hurmada almadım daha bakın unutturmayın bana bunları
bebişin eşyalarınıda onun çantasına koydum ayrı ayrı yaptım yani ama benimki doldu onunki dolmadı boşluk kaldı
1 hastane çıkışı 10 lu
4-5 tane mendil
2 çorap 1 patik
yeleğini annem örmüştür umarım getirir bu hafta sonu yıkayıp onuda koycam... yetmezmi bu kadan başka ne kaldı kızlar? mezik biberon almadım ben çok acil olduğunuda düşünmüyorum acilse de hastanedeykende alınabilir doktorun önerdiği bişi...
başka ne eksik başka?
Benim ikinci alternatifim de medistate. Kızkardeşim orada yapmıştı doğumunu. Benim hastane 2000 doktorum 2000 istiyor normal doğumda o yüzden hiç istemesem de hastane değiştirebilirim. doğum ücreti ne kadar şimdi orada acaba, hazır sizi bulmuşken sorayım dedim. doktor ayrı ücret istiyor mu?
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bundan sonrada haftada bir geleceksin dedi sonrada 3 günde bir gidilecekmiş allaaaaah dedim doğuruyorum artık zaman kalmadı demekki.bebeğin başı aşağıdaymış sırtı sağda kafada midemde .göbeğim aşağıya kaydı zaten buaralar. fazla kilolu bir bebek değil hatta zayıf bil ebence 2 kilo 46 cm yavrum.boyu uzun olacak dedi doğum kilosuda en fazla 3 olurmuş kısmetse.şu çatı muayenesi 38. haftada olacakmış kızlar sizin dediğiniz gibi yani .bebek bu pozisyonda kalırsa ve herşey yolunda giderse doğum normal gibi görünüyor şimdilik ama benim hamilelikten önceki kontrollerimde başka bir doktor sen normal doğum yapamazsın çatın çok dar demişti inşallah açılır o çatı denen yer :) bide ben 5 kilo aldım hamileliğimde şu ana kadar . hamile kaldığımda 66 kiloydum şimdi 71 olmuşum sizce azmı ? bebek zayıf demekki sadece bebeğe gitmiş benim kilolar filan .sizler nasılsınız neler yaptınız ?
battaniyebebişin eşyalarınıda onun çantasına koydum ayrı ayrı yaptım yani ama benimki doldu onunki dolmadı boşluk kaldı
1 hastane çıkışı 10 lu
4-5 tane mendil
2 çorap 1 patik
başka ne eksik başka?
Benim oğlanın boynu bükük kalacak sizinkilerin yanındane hevessiz kadınım ben yaa.neler neler hazırlıyorsunuz öyle.gerçi ben kocamın huyunu bildiğimden mi heveslenemiyorum bile.şimdi ona şunu yaptıralım desem ne gerek var der hevesimi kursağıma tıkar.sonra bi sürü can sıkıntısı.en iyisi ağzımı açmamak.sizin yaptıklarınıza bakmak bile güzel
sadece 5 kilomu aldınarkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bundan sonrada haftada bir geleceksin dedi sonrada 3 günde bir gidilecekmiş allaaaaah dedim doğuruyorum artık zaman kalmadı demekki.bebeğin başı aşağıdaymış sırtı sağda kafada midemde .göbeğim aşağıya kaydı zaten buaralar. fazla kilolu bir bebek değil hatta zayıf bil ebence 2 kilo 46 cm yavrum.boyu uzun olacak dedi doğum kilosuda en fazla 3 olurmuş kısmetse.şu çatı muayenesi 38. haftada olacakmış kızlar sizin dediğiniz gibi yani .bebek bu pozisyonda kalırsa ve herşey yolunda giderse doğum normal gibi görünüyor şimdilik ama benim hamilelikten önceki kontrollerimde başka bir doktor sen normal doğum yapamazsın çatın çok dar demişti inşallah açılır o çatı denen yer :) bide ben 5 kilo aldım hamileliğimde şu ana kadar . hamile kaldığımda 66 kiloydum şimdi 71 olmuşum sizce azmı ? bebek zayıf demekki sadece bebeğe gitmiş benim kilolar filan .sizler nasılsınız neler yaptınız ?
Benim oğlanın boynu bükük kalacak sizinkilerin yanındane hevessiz kadınım ben yaa.neler neler hazırlıyorsunuz öyle.gerçi ben kocamın huyunu bildiğimden mi heveslenemiyorum bile.şimdi ona şunu yaptıralım desem ne gerek var der hevesimi kursağıma tıkar.sonra bi sürü can sıkıntısı.en iyisi ağzımı açmamak.sizin yaptıklarınıza bakmak bile güzel
evet 1 numara olmuyor gerçektende, daha önce gittiğimizde de bakmıştık yine 1 numara yoktu. A101'de hiç bakmadım ben bakayım bir ara. bende indirimden aldım zaten 19.90 Tl fiyatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?