2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın hamişler :))

Çok tatlı telaşlar bunlar Allah'ım Bu Cuma günü hürmetine hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah :))

sultancım hepsine bayodım yaaa
duvar sticker ları bile ne güel
cibinliği hele.harika harika maşallahh.
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin ..
hiç sorma normalde söylenecek laflar değil bi de hamişken söyleyince daha çok sinirleniyoruz sanrım ya sabır diyoruz...
başka yapacak bir şey yok.Allah akıl fikr versin onlara ne diim.
oyy ben onun ağzını yerim ağzınıı=))
Ağlıcaktım okurken=))
maşallah size maşallah...muckkkksss
bu da laf mı şimdi senin kv de pek patavatsızmış be papatyacım bari dillendirme dimi insan takmasa bile yatırım amaçlı kullanır bunu da düşünmuyor sinirlenme canım madem biliyorsun kv ni salla gitsin
aynen öyle tabi k takmam ve öncekileride yatırım amaçlı kullandığımı biliyo.uyuz uyuz konuşuyor işte
beni sinir etmeye çalışır gibi....
çekemiyorum artık melek gerçekten kaldıramıyorum patlamaya ramak kaldı....
ne güzel demişsin gerekten bi bilezikle tekrar gösterdi gerçek yüzünü.
eşime bir şey demedim o da demedi
o zaten korur hep ya da aman boşver ne halleri varsa görsünler der..
ama insanın asabı bozuldu mu kolay kolay düzelmiyor işte.

hepsi çok güzel olmuş bence şekerler içinde ayrı bi kap almana hiç gerek yok çok hoş durmuş canımmm :)
aman iyi bari masraf çıkmadı bana 2. kere=)
siz beğendiyseniz almam=)
kesinlikle öyle çirkin bir şey olmuş olsa bile çok değerli benim içinnn...
oğluma anlatcam inşallah babanda bnarı yapmıştı diye
Allah o günleri göstersin bize..
ben şark hana hiç uğramadım hep kahvecinin sokağından aldım cnm.
kapı süsümü de bijuteri sokağından aldım..
Çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olsun canı arkaddaşımmm

kızlar hastane çantasına kaç tane bebek için toto bezi koymamız gerek? 6 tane koydum yeter mi?

7-8 tane yeter artar bileee
Ben daha bez almadım
Şampuan krem ıslak mendil almadım
Bide emzik kabı almadım
Bugün alırım belki
Bu aralar iyi değil maddi olanaklar
Ama artık almam lazım onları..!

hepsi çok güzel olmuş bence şekerler içinde ayrı bi kap almana hiç gerek yok çok hoş durmuş canımmm :)
aman iyi bari masraf çıkmadı bana 2. kere=)
siz beğendiyseniz almam=)
kesinlikle öyle çirkin bir şey olmuş olsa bile çok değerli benim içinnn...
oğluma anlatcam inşallah babanda bnarı yapmıştı diye
Allah o günleri göstersin bize..
ben şark hana hiç uğramadım hep kahvecinin sokağından aldım cnm.
kapı süsümü de bijuteri sokağından aldım..
Çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olsun canı arkaddaşımmm
patates koydum haşlanıyo canım püre istiyo ne zamandıır
haşladığın suyunuda bana gönder=(((
deniz dedi,mide yanmasına iyi geiyormuş=(
bu geceyi gece ettim mide yanmasından uyuyamadım=((
anılcım bizi bize bıraksınlar en azından faydaları dokunmuyo madem! çok içerliyorum ya koyuyor valla söylenenler!
şekerler mi beendin=))
bende kuzuları=)) sağ ol tubacım=)
kv yi hiç sorma hiç deli eiyo beni hiç konuşmasın sussun ya hiç konuşmasın iyi bir şey de demesin istemiyorum.
zaten ağzını açsa kadın ofsayt!

merhaba,geçen sayfalarda medistate e devam ettiğini okumuştum.hala oraya devam ediyormusun? bende sultan hanımın takibindeyim.sen hangi dr a gidiyorsun?
aaaa oley bende mi hastanedaş buldumm süper=))
en özgür hanıma gidiyorum sultan hanıma randevu almıştım sonradan bi karışıklık oldu özgür hanıma başladım.
en iyisi sadiye hanım tabi ama o çok dolu çok iyi bi dr olduğu için
ben öyle yoğun dr la uğraşamam istediğim sattte gitmeliyim
nasılsa zaten paslaşıyorlar sorun olmuyor.sen memnun musun seninle detaylı konuşalım ya görüşelim hatta=)

canım benım senın daha varmış iznine de allah yardımcın olsun neysekı bnm bitti sayılır

evet geçen hafta almıştım çalışabilir raporumu, daha 5 haftam var her hafta bir öncekinden daha zor geçiyor.

kızlar hastane çantasına kaç tane bebek için toto bezi koymamız gerek? 6 tane koydum yeter mi?

bende dün 4 tane çıkardım paketten, yetermi abartmasam mı diye düşündüm. kaç saatte bir kirletir ki bu sıpalar bezlerini?

bide molfix yeni doğan almıştım 0 numara, çıkardım minnicik bişeymiş o kadar tatlı kiiiii sevdim o bezi baya, amanda bu kadar totosu mu olacakmıııış diye diye.. ama o paketi bitiremeyebilirim çünkü doktorların söylediğine göre 4 kg civarı doğabilirmiş ve o pakette 3kg ya kadar yazıyor.

dün akşam eşimle marketten molfixin 2 ve 3 numaralarındanda aldık birer paket. hiç 1 numara almadım yoktu zaten, ondanda bir paket alsak iyi olacak bakalım.

7-8 tane yeter artar bileee
Ben daha bez almadım
Şampuan krem ıslak mendil almadım
Bide emzik kabı almadım
Bugün alırım belki
Bu aralar iyi değil maddi olanaklar
Ama artık almam lazım onları..!

ben molfix le başladım onu aldık kız ne kadar küçükmüş o bezler anaaaaam!!! ben uzun zamandır görmüyordum çok şaşırdım az önce açtım paketi
ıslak mendil de uni baby aldım 3 lü paket.. emzikle ilgili bişi bende almadım çokta acil olduğunu düşünmüyorum... bide can bebenin alt açmasından aldım canım elimden geldiği kadar hesaplıya kaçmaya çalıştım o yüzden aldıklarımı yazayım dedim

ya kuzuları baykuşları felan ne bilim çok hoşlardı vallla :)) ben öyle bişiler yapmadım... bi kutu çikolata alır tülle paketleriz felan diye düşündüm zamanı gelince doğumdan sonra eve gelenlere felan...

hevet hevet gerçekten direkt kırmızı kartı alnına yapıştırıp hadi güle güle canım güle güle diyesim geliyor

bence çok güzel olmuş hepsi o bebekli olanların altına kurdele de koyabilirsin daha zengin durur
nasıl yapiim canımcım kurdela anlamadım pek=(
söyle hemen denicemmm foto da atcam sanaaa=))
Bitmiş halini görmemiştim o minik kâselerin
Bence verilir koyarsın isteyen alır Cnm
El emegi hemde guzel ben begendimmmm
peki tepsi?fikrinii söyleeee??
ayy Denizim evde daha atılması gereken bir sürü şey var...
kime vercem ki bilemedim atmayıp...
ayy Allah razı olsun canımcım girdim baktım yaptım çantamı
eksikler var tabi ama en azından yarın doğum olsa çıplak kalmayız=))
ilave etiğiniz bir şeyler olursa bana da haber edin ben hiç akıl edemem siz ne derseniz onu yapıyorum...
zaten esselacım çok oldu çok.
inanılmaz ikramlık oldu ama bunlarda değerlensin diye yaptım.
hepsini hastaneye götürmücem eve gelene de veririm zaten keçeler15-20 li
kutular 40
bu kaseler 12 tane.herkes hepsinden almazsa ancak yeter.
yoksa dediğin gibi çok oldu.
peki lokumu ne zaman alıp koymalıyım ki??

evet bende molfix aldım 0 numero aynı şeyleri düşünmüşüz bezi az önce açtım anaaaam minnacıııkkk hemen bi kahkaha patlattım

valla belki molfixten hoşlanmaz pişik mişik olur diye biz şimdiden bişi almadık ileriye dönük... deniz yazmışki 7-8 tane yeterde artar bile demiş iki tane daha atarım içeri ne olur ne olmaz hesabı :)

hastane çantası için ben küçük bir şişe limon kolonyası aldım. gelenlere veririz hem steril olur elleri :)

ya birde bu ikramlarıda hastane çantasına mı koyacağız? ben şöyle düşündüm, lohusa şerbeti bardaklarımı ve sürahimi süsleyip anneme vereyim, birde katlı yuvarlak bir tepsim var onuda süsleyip vereyim. onlar nasılsa gelecek hastaneye gelirken getirsinler :) yoksa benim eşim telaştan ya unutur ya da kırar onları. o katlı tepsiye tuzlu kurabiye koyayım istiyorum ama ne zaman yapılacak bilmiyorum tabiii..

lohusa şerbetini de hastaneye soracam onlar vermiyorsa 38.haftada falan yapıp buzdolabına koyarız olur mu ki? onuda annemin dolabına koyarım tabiii babam ben doğurana kadar bitirmezse

dimii ne kadarda şirin bezleri :)

bende iki üç tane daha ekleyeyim o zaman.. o tek kullanımlık alt açmalardan da molfix aldım ben. ondan da iki tane koymayı düşündüm çantaya, yeter mi acaba?

hahahhahahah=9
koptum tuba yaa süper valla=))
bende evdeyim die yaptım eşimde evde ya=(
yoksa bende uğraşmayıp madlen alıp dağıtacaktım canım...
şu sıralar en hazzetmediğim insan tipi..
ilerde anlayacak nasıl bir hata yaptığını da iş işten geçmiş olacak
her şeyi geçtim eşinin odada durmasından rahatsızlık duymayacak mı.
ayy çok sinir oldum essela zaten patlamaya adam arıyorum gönder onları bana yoliim bi güüzel=)
heh tam benim sorunuun üstüne bastın canımmss
benim valiz normal eşyalarla doldu o kutuları süsleri yastığı ardakları bir koli yapıp öyle götürcem bi de valiz işte
öyle poşet poşet gitmek istemiyorum
ezilir kırılır falan bence sende bi poşet yada bi koli yap canımcım
kolonya bende götürmek istiyorum ama ufak yok evde alayım bi tane o zaman??

canım kurdele li de yapmışsın ya yine kurdele yap üzerine inci yerine bebek puseti olan süsü m koy

Benim ikinci alternatifim de medistate. Kızkardeşim orada yapmıştı doğumunu. Benim hastane 2000 doktorum 2000 istiyor normal doğumda o yüzden hiç istemesem de hastane değiştirebilirim. doğum ücreti ne kadar şimdi orada acaba, hazır sizi bulmuşken sorayım dedim. doktor ayrı ücret istiyor mu?

valla ben üçlü valizler oluyor ya onun en küçüğünü çıkardım eşim hayırdır biyere mi gidiyoruz dedi, doğum çantası için çıkardım dedim, yuhh koca valizle mi gidecez hastaneye dedi.. ya dedim küçücük zaten bu valiz,ayrıca battaniyeydi beziydi osuydu busuydu zor bile sığabilir dedim. güldü dalga geçti benle yaaa..

bide bu hastane ikramları için koli falan hazırlasam bilerek evde unutur o.. bu yüzden en iyisi annemlere vermek, zaten aynı sitede oturuyorum annemlerle, bişey olsa onlarla bile gidebiliriz hastaneye.

bebek arabasının pusetinide götürmeyi düşünüyorum ben, hastane çıkışında koyarım diye.

Canım çok sağol amin inşallah :))

Bende sizin paşanın şekerleriyle tepsisini çok beğendim.. Çok güzel düşünmüşsün :)) Şeker gibi bi oğluşun olsun :))

Mmmm ne güzel olur püredeafiyet olsun.bende kavurma tarhana çorbası acı biber turşusu yedim üstüne dünden sütlacım vardı onu yedim iki kase

bende yedim şimdi tatlı arayışındayım şuan

haşladığın suyunuda bana gönder=(((
deniz dedi,mide yanmasına iyi geiyormuş=(
bu geceyi gece ettim mide yanmasından uyuyamadım=((

yaa neden o kadar yanıyo acaba senin bu miden ben saçma sapan şeyler yediğimde oluyo sadece:26:

aaaaaaaaaaa
dr un ayrı para istediğini bilmiyordum???
ay bizde yoktur öyle bir şey sanırım olsa söylerlerdi di mi??
sezeryan 2500
normal doğum1850+500 epidural
çok güzel bir hastane....çok temiz..inşallah memnun kalırız..kız kardeşin memnun kaldı mı hangi dr a gitti detay anlatırsan hevesle dinlerimm=))
çok merak ediyorum çünküüüü
ayyyy aynıyız aynı
bende o 3lülerin en ufağını hazırladım ama inan kendi kıyafetim çocuğun kıyafeti terliğim doldurdu
ikrmlar asla girmez zaten ekstra poşet şart
en büyü kvaliz bile ols sığmaz ki=)
yok benim eşim kendi çıkarttı valizi karısını biliyo tabii=)
günü birlik bile bir yere gitsek valizle gidiyorum ancak sığıyorum ne yapam
bebek olunca yandık ki ne yandık=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…