- 24 Ocak 2013
- 144
- 30
- 53
bbazen azalıyor bende de
neden oldu anlamıyorum....
7-8 tane yeter artar bileee
Ben daha bez almadım
Şampuan krem ıslak mendil almadım
Bide emzik kabı almadım
Bugün alırım belki
Bu aralar iyi değil maddi olanaklar
Ama artık almam lazım onları..!
Bi gayret L ve İ yi de yaptım arkaları karton kalın yani.
Eki Görüntüle 854409
Yanina Kerem de yazıcam oğlumun ikinci adı
Yüksek ihtimal Kerem olacak.!
Eki Görüntüle 854409
Eki Görüntüle 854409
Ben paketin yarısını koydum çantaya valla 2gece kalicaz çok sık kaka yapıyorlar artsinda az gelmesin diye düşündüm bende çantayı hazırladım birtek çikolata kaldı. Hemsireye verileceklerin arasına bi tane bez koymayı unutmayın ben battaniyenin içine bohça gibi yaptım suslerimiz de bitmek üzere sürekli birşeyler cikarttigim için bi türlü sonlandiramadim
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bundan sonrada haftada bir geleceksin dedi sonrada 3 günde bir gidilecekmiş allaaaaah dedim doğuruyorum artık zaman kalmadı demekki.bebeğin başı aşağıdaymış sırtı sağda kafada midemde .göbeğim aşağıya kaydı zaten buaralar. fazla kilolu bir bebek değil hatta zayıf bil ebence 2 kilo 46 cm yavrum.boyu uzun olacak dedi doğum kilosuda en fazla 3 olurmuş kısmetse.şu çatı muayenesi 38. haftada olacakmış kızlar sizin dediğiniz gibi yani .bebek bu pozisyonda kalırsa ve herşey yolunda giderse doğum normal gibi görünüyor şimdilik ama benim hamilelikten önceki kontrollerimde başka bir doktor sen normal doğum yapamazsın çatın çok dar demişti inşallah açılır o çatı denen yer :) bide ben 5 kilo aldım hamileliğimde şu ana kadar . hamile kaldığımda 66 kiloydum şimdi 71 olmuşum sizce azmı ? bebek zayıf demekki sadece bebeğe gitmiş benim kilolar filan .sizler nasılsınız neler yaptınız ?
gizem yaa bu kızın herşeyi number one oldu maşallah sübhanallah...sepetimiz geldiiii
yok artık=))Aaa bir ayrıntı daha dikkatimi çekti bizim bebişlerin doğum günü aynı:))
oy oyy oyyyyy=)))Mantar kurabiye
200gram oda sıcaklığında tereyağı
2yumurta
1sb pudra şekeri
1/2 sb sıvıyag
2sb nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Elle yuvarlayabilecek kadar un.
Malzemeleri yoğuruyoruz. Elimizle iri bi ceviz büyüklüğünde koparıp yuvarlıyoruz. Yağlı kağıt üzerine diziyoruz.
Sonra bi çay bardağı altına 2 yemek kaşığı kadar kakao koyuyoruz. Bi kola şişesinin kapağını alıp, önce o kakaoya bastırıp sonra tepsiye dizdiğimiz hamurlara hafifçe bastırıyoruz. Mantar şekli oluyor.
175 derecede altı pembeleşene kadar pişiriyoruz.
Tarif böyle anılcım. Afiyet olsun.
gizem yaa bu kızın herşeyi number one oldu maşallah sübhanallah...
çok şımarık olcak yaa=))
oyy kıyamam yaaa.deme öyle o kısmetiyle şansıyla gelecek annesiBenim oğlanın boynu bükük kalacak sizinkilerin yanındane hevessiz kadınım ben yaa.neler neler hazırlıyorsunuz öyle.gerçi ben kocamın huyunu bildiğimden mi heveslenemiyorum bile.şimdi ona şunu yaptıralım desem ne gerek var der hevesimi kursağıma tıkar.sonra bi sürü can sıkıntısı.en iyisi ağzımı açmamak.sizin yaptıklarınıza bakmak bile güzel
hakikaten yazzalım essela eşimizin cüzdanına koyalımm.37yi bi doldur kuzum
baktın ağrılar falan var alır koyarsın
ayy bilemedim... hazırlıksız yakalanmayıs umarım
benim eşim kaç gündür yapılcakları yaz biyere as diyo
bişey olursa ben hallederim inşallah diyo
hakkaten yazsam iyi olcak
ayy inşallah bende memnun kalırım normal doğum mu yaptı[
Uygunmuş fiyatlar. bizim minik 2 yaşında şimdi. Doktoru sultan hanımdı. Daha yeni açılmıştı hastane o zaman ama çok memnun kalmıştı kardeşim. hepimiz de çok beğenmiştik temiz ferahtı ve çok güler yüzlü bir personeli vardı. Hiç bir problem yaşamadık bana uzak olmasa baştan oraya giderdim zaten ama Avrupa yakasındayım. yine de düşünüyorum hala doğum için.
öyle bir şey olursa yanarız ya saçmalamasın hastane...Normal doğum için 1850,sezeryan için 2100 fiyat verdiler.dr un ayrı para isteyebileceğini düşünmüyorum böyle birşeyde hiç duymadım
güzel günlerde kullanırız inş hepimiz yaptıklarımızı aldıklarımızı hayatım :)))
emrah diyo ki benim dolabımı niye böyle dizmiyosun hep ona yapıyosun herşeyde eylül yazıyo emrah yazılıda yaptır başladı şimdiden kıskanmaya ahahha
Ayyy bende sepetini çok beğendim
Bu tel beni gıcık etti yazmamıyorum atıo beni siteden
Haydi bismillah gider inşallah
ahhh kaderdaşım benim oğlanın da adı yok=((Benim oğlanın hala ismi yok;]
zaten millete göre ne gerek varBende bu konularda yalnızım...
Daha 1 saat önce ağladım
Kapıya keçeden isim yazacaktım ama sırtımın ağrısından yapamıyorum
Kv dün dedi ki. Anne bardak süslerini yapamadım yaa sırtım agrıo dedim
Kızım ne gerek var bişey denek istemiyorum ama uğraşma boşver dedi
Hevesim kalmadı bi tek taç
Sepet ve Ali'nin kapısına tülden fiyonk susleyebildim
Bide harfler çıkardık a4 e ışte onlardan kartona kalıp çıkardım
A harfini yapabildim bi tek keçeden yapıo kartona yapıştrdım
L ve i kaldi
ahhh kaderdaşım benim oğlanın da adı yok=((
zaten millete göre ne gerek var
ellerine sağlık arkadaşım ...gelsem de görebilsem keşke....
kızlar sanırım hepimiz aynı dertten yanayız
boşverin.ama yaptıktan sonra aaaa ne güzel olmuş aa bu ikramdan da alalım aaa bu hediyelikten de alalım bundan da yiyelim demeyi bilirler!!
birde anneme dedim ki anne ben şerbeti hastane dede vermek istiyorum
o da mantıklı birşey söyledi
--normal doğum olcam diyorsun,biz ne bilelimde kaynatalım,sen doğum yaparken kimse de gidip kaynatmaz, diyo,
haklı aslında,
2 gün kalmış olsam sezeryanla olurda.normal doğum olursa gerçekten olmaz yetişmez yani..
sizler nasıl yapacaksınız?
ahhh kaderdaşım benim oğlanın da adı yok=((
zaten millete göre ne gerek var
ellerine sağlık arkadaşım ...gelsem de görebilsem keşke....
kızlar sanırım hepimiz aynı dertten yanayız
boşverin.ama yaptıktan sonra aaaa ne güzel olmuş aa bu ikramdan da alalım aaa bu hediyelikten de alalım bundan da yiyelim demeyi bilirler!!
birde anneme dedim ki anne ben şerbeti hastane dede vermek istiyorum
o da mantıklı birşey söyledi
--normal doğum olcam diyorsun,biz ne bilelimde kaynatalım,sen doğum yaparken kimse de gidip kaynatmaz, diyo,
haklı aslında,
2 gün kalmış olsam sezeryanla olurda.normal doğum olursa gerçekten olmaz yetişmez yani..
sizler nasıl yapacaksınız?
cnm yerleri çok daraldı benimkide öyle artık dr a hareketleri azaldı diye şikayette bile bulunmuyorumkızlarrr merhaba size bişy sorcam benim bebişin 2 gündrü hareketleri az gelde bana neden acaba sizde de varmı böyle bir durum?
Ellerine sağlık yakışıklı Alinin güzel annesi=)Bi gayret L ve İ yi de yaptım arkaları karton kalın yani.
cnm gözün aydın sorun yokmuş..slm kızlar
bu gün kontroldeydik çok şükür herşey yolunda kızım 2460 gr olmuş
vitaminlerimi yazdırdım elevit yerine decavit yazdırdım ama doktor elevit için söylenenlere inanmadı sanki :44: neyse başka seçeneğim varken onu aldım bende
aralık başına çağırdı günü kararlaştıralım dedi :18: meleğim biraz tehlikeli duruyordu tam baş aşağı zaten gecelerim bu yüzden zor geçiyor hatta geçemiyor
kan tahlili falan yapılacak bir daha ki gidişimizde inşallah o zamana kadar bekler anası gibi tezcanlı olacakta erkenden gelecek diye korkuyorum çünkü benim doktorum 45 dakikalık mesafede burdaki doktorlara mecbur kalıcam diye tedirginim doktor değiştirmek gözümü korkutuyor
gizo senin kocanında muzurluğuda benimkinden kalır yanı yok yaa ne alem=))güzel günlerde kullanırız inş hepimiz yaptıklarımızı aldıklarımızı hayatım :)))
emrah diyo ki benim dolabımı niye böyle dizmiyosun hep ona yapıyosun herşeyde eylül yazıyo emrah yazılıda yaptır başladı şimdiden kıskanmaya ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?