- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Niye ki tüylerin dikeldi?
Ben de inanamıyorum kii biraz duygularımı bastırıyorum eminim kucağıma aldığımda böğürerek ağlarım
5 yıl olmadı 2 tüp bebek olmadı ve kendiliğinden oldu hala inanamıyorum
Ay Anıl yaaa ağlatma benii..
Ben 2.yi beğendim sanırım
1 hafta önce bir deftere karaladığım yazıları buldum bebek özlemimi yansıtmışım ay ne ağladım..
YIRTTIM ATTIM çok etkileyici ve çok ağır şeyler yamışım..
Biliyorum canımmmmm
Tahmin edebiliyorm neler yapacagını
Marifetli arkadasım bnm
Ama İnan kiiii yapmış kdr oldun
bu sefer kocalardan izin alınsında bende toplanalım pleasee bu sefer daha çok kişi gelsin=)ay yaza haziranda falan bidaha toplanalım lütfennnnnnnnnnnnnn
bu sefer kocalardan izin alınsında bende toplanalım pleasee bu sefer daha çok kişi gelsin=)
Haahha Anıl yaa ne laflar var sende güzelmişş göbek üstüneevet bende 12 kasım denizden 2 gün sonra
sen demi kasım sın akrepsin yoksaaaa
ayy akrep ssardı topiği=)
Yok ama akrepleri çok severim ben Boğa'yım
çok güzel yazmışsın o yüzden..
bir dilek tuttum falan çok duyguluuuuu
Allahın lutfu o
kesin bende salya sümük olurum...ayyyyy.Allahım sen hayırlısyla ver ellerimize evlatlarımızı...Duy sesimizi..
Anıll amin inşallah,inşallah şimdi böyleyiz anne olunca ben çok daha duygusal olucam kesin kıayamam kuzuma her baktığımda ağlarım..Allah'ım bizlere bağışlasın onları hayırlı evlatlardan etsin inşallah..
evet biliyorsun benn reçel tadında yediğimden=))
anormal modunda=)
göbeğimizin üstüne mum koyar üflerdik hehehhehehe=)
Hemde ne bögurmek canım...
Artık onun için yaşayacaksın
O senin parçan olucak.! Nefesin olacak
Ondan ötesi de olmayacak
İnşallah kötü günlerinin sonu evine doğan güneş olucak..
Bu arada 2. Beğendim bende en cok
benim imkansız o zaman:26:
ayyyy ne kıskanç kocan var bizim kocalarımız kıskanmıo sanki=))benim imkansız o zaman:26:
Sagolsun kızlar
Karamel senin sezeryan olcak dimi.
Sen nerede oturuyorsun
cnm yerleri çok daraldı benimkide öyle artık dr a hareketleri azaldı diye şikayette bile bulunmuyorum
sıkıldı aynı açıklamayı yapmaktaa=)
ama gene de kafan rahat etsin dersen git dr a suyuna baksın.suyunda azalma mı var acaba diye.
Gene de sakın sıkıntı yapma derim..
Ellerine sağlık yakışıklı Alinin güzel annesi=)
cnm gözün aydın sorun yokmuş..
çok heyecanlı demek tarihi kararlaştıracaksınız.off bende merak ediyorum ne zaman kucağıma alcam acabaaaaa.
benim dr da30 dk lık mesafede bende tedirginim ama 30 dk için doğmaz bebek su geldiktan sonra bile bilmme ne kadar zaman geçmesi gerekiyormuş..
dr lar elevit olayına innamıyor burun kıvırıyoorlar bunu bende gördüm gözümle..
gizo senin kocanında muzurluğuda benimkinden kalır yanı yok yaa ne alem=))
bi tane yap da süpriz olsun çok sevinirim pasta yap kremaya emrh yaz
hem passta da yemiş olursun hehehehhehe=) büyüsün totolar
ayrıca göbek iiyice toparlak olmuş.yayvanlığı gitmiş gibi öne doğru büyüyo
benimki resmen aşağı doğru büyüyo iniyo da iniyo
yok hastane de öyle serbet ikramı canım olsa pakete dahil derlerdi ama gene de sorarım aklıma gelirse...
benim imkansız o zaman:26:
yok ilkini sevmedim çok uzun,ikinci belkii ama seninkiler daha güzel=)Bu nasıl kızlar
Görümcem den fikir " Iki Gönülden kopup gelen duanin vücut bulmus haliydin sen "
diğeride bunu dedi
Gelen çikolatamı gelmeyen pipimi yesin
Herkes söz bulma çabasında
ağlama ya kıyamam denizBende bu konularda yalnızım...
Daha 1 saat önce ağladım
Kapıya keçeden isim yazacaktım ama sırtımın ağrısından yapamıyorum
Kv dün dedi ki. Anne bardak süslerini yapamadım yaa sırtım agrıo dedim
Kızım ne gerek var bişey denek istemiyorum ama uğraşma boşver dedi
Hevesim kalmadı bi tek taç
Sepet ve Ali'nin kapısına tülden fiyonk susleyebildim
Bide harfler çıkardık a4 e ışte onlardan kartona kalıp çıkardım
A harfini yapabildim bi tek keçeden yapıo kartona yapıştrdım
L ve i kaldi
çok tatlı olmuşBi gayret L ve İ yi de yaptım arkaları karton kalın yani.
Eki Görüntüle 854409
Yanina Kerem de yazıcam oğlumun ikinci adı
Yüksek ihtimal Kerem olacak.!
kuzum ilk bezini hastaneler bağlıyo yine de vermek istersen verirsinBen paketin yarısını koydum çantaya valla 2gece kalicaz çok sık kaka yapıyorlar artsinda az gelmesin diye düşündüm bende çantayı hazırladım birtek çikolata kaldı. Hemsireye verileceklerin arasına bi tane bez koymayı unutmayın ben battaniyenin içine bohça gibi yaptım suslerimiz de bitmek üzere sürekli birşeyler cikarttigim için bi türlü sonlandiramadim
aynen yapınca amaaan ne uğraşıyon sonra da yetmez kapışır millet.
kızlar sanırım hepimiz aynı dertten yanayız
boşverin.ama yaptıktan sonra aaaa ne güzel olmuş aa bu ikramdan da alalım aaa bu hediyelikten de alalım bundan da yiyelim demeyi bilirler!!
birde anneme dedim ki anne ben şerbeti hastane dede vermek istiyorum
o da mantıklı birşey söyledi
--normal doğum olcam diyorsun,biz ne bilelimde kaynatalım,sen doğum yaparken kimse de gidip kaynatmaz, diyo,
haklı aslında,
2 gün kalmış olsam sezeryanla olurda.normal doğum olursa gerçekten olmaz yetişmez yani..
sizler nasıl yapacaksınız?
sen şerbet için bardak hazırlamamışmıydın denizim?Aaa
Anıl aynısını bizde konuştuk Emine anneyle
Normal dogum olucagı için o gün yapılamaz dedi
Hastaneye vişne suyu alabilirsin bnm ark. Öyle yaptı süslü bardaklarla ikram ettiler şerbet gibi
Ben ondanda vazgeçtim eve gelen olur bnm hast. Değil biliyorsun konuştuk
Eve gelenlere normal bardaklarla şerbet vercez o kdr
tabi cnm ne düşünürse düşünsünsağol cnm çok şükür iyiyiz bildiğiniz sorunlar hariç mide bacaklar falan ama hepsine katlanılıyor tabi rabbim beterinden korusun hepimizi
cnm normal olsa tedirgin olmıcam da sezeryan olunca sancı başlamaması gerekiyormuş :26:yoksa zor oluyor oğlumda yaşadım toparlanması 2 kat zor oldu
ayy evet ya inanmadıbişey demedi ama tamam istediğin ilacı yazalım bakalım dedi güldü
bende ama öyle demeyin duymasak tamamda bile bile de içemem ya varsa diye şüpheyle içmek bile beni rahatsız eder dedim
aman banane ne düşünürse düşünsünen azından içim rahat
annem de şimdi dediaynen yapınca amaaan ne uğraşıyon sonra da yetmez kapışır millet
ben de hastaneye vişne suyu aldırcam hoş ille vişne de olması gerekmez eşim yakın bi marketten alır artık doğumdayken mi sonra mı ne ara alır bilmem
bide mavi plastik bardak alcam atçam çantaya
çikolata ve mavi iri badem alıp onları da evdeki süslü bi servisim var onda ikramlık hazır etcem
hımm bi de maviş balon aldım 6 tanecik civilden onu da valize koydum eşim biara şişirir umarım
bu kadar :26: bilmem çok mu sade??
cnm etrafa baksaydık hastaneye de gitmeye gerek yok evde doğum yap diyen var=))Kızlar ya ben bebek şekeri yapma konusunda kararsızım ne gereği var diyen çok fazla insan var etrafımda
Yaaaaa sensiz olmazzzz sensiz olmazzzz
Emrah'ı ayartır be kandırırsın sen
Nolcakki ztn yine ev ortamı olcak
ayyyy ne kıskanç kocan var bizim kocalarımız kıskanmıo sanki=))
neyse tamam buluruz orta yol senin gönlün olsun yeter ki=))
sensiz olmaz çünkümmmm
Dışarda buluşulmaz ama bebeklerle Emrah asla izin vermezmi?
Bendede toplanabiliriz daha yakın sana..
cnm etrafa baksaydık hastaneye de gitmeye gerek yok evde doğum yap diyen var=))
senin isteğine kalmış istiyorsan yap istemiyorsan yapma.ben milleti hiç dinlemedim dinlemem de valla=)
ağzı olan konuşuyoooo
Orası öylede kuzum insanın hevesini kırıyorlar
Orası öylede kuzum insanın hevesini kırıyorlar
aynen gizo aynen.sadece yaptım ben şeker süs dedim o kadar aaa bakalım foto at diyorlar ayy şimdi atamam diyorumkimseye söyleme sende istediğini yap yaptığında nasıl olsa görcekler :)
ben öyle yapıyorum daha sizden ve eşimden başka çikolataları aldığım hastane süslerini ıvırı zıvırı bilen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?