2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Allah yardımcın olsun canım ya senin iş gerçekten zor bu anlamda

Amin canım Amin...

inş kuzucum bakalım nasıl olucak:26:

Anıl ve gizem
İşiniz ne zor. Hele Anıl'ın az cok bildiğim için bazı seyleri
Bide kafaya söylemez atar içine deli
Ama anılcım annenle konuş bence orda kimse seni üzmesin
Moral cok önemli valla
Gizo eve ayrı ayrı zamanlarda gelsinler seninkilerde
Yani inşallah öyle olur

Ayy ben okudukça siz yazdınız anca yetişebildim ne çok konuşuyonuzzz
Bugünde alttan muayneden yırttım
Nst de çıkmadı sancıııı çıksaydı yapcaktı valla
34+4 teyiz 2700 olmuş yavrumm
Magnezyumuda iki çıkarttı kalça ağrılarım yüzünden
Doğumdan sonrada geçmeyebilir belki dedi geçmezse ortopediye görünmen gerekebilir dedii :26:

Amaan kızlarrr bn nst deyken yan odada bi kız sancı çekiyodu amaaa nasıl bağırmak ben böyle bişey duymadım yırttı kendini hakikaten beni bile etkiledi
Benim dr um geldi işte doğurtmak için kız o kadar çok bağırdıki doğurmaya çocuğu itmeye gücü kalmamıştı sonradan doğuramadı gücü tükendiği için sezeryana alındı mecburr :26:
Nefes alıp vermeyi çok iyi kullanmamız gerekiyo acıyı ancak öyle azaltabilir aklınızda bulunsunnn

Haa bide sünnet mevzusunu sordum yenidoğan sünnetine nası bakıyosunuz dedim
Ben pek onaylamıyorum dedi
Kafamı karıştırdı :26:

Haa bide sünnet mevzusunu sordum yenidoğan sünnetine nası bakıyosunuz dedim
Ben pek onaylamıyorum dedi
Kafamı karıştırdı :26:

Ay nedenki acepppppp burcu?
Bi okumak lazım netten fln
Bende p tesi sorucam yazarım bende
Bu arada guzel haberler duydum senden mutlu oldum
Maşallah yavruşaaa

Ay nedenki acepppppp burcu?
Bi okumak lazım netten fln
Bende p tesi sorucam yazarım bende
Bu arada guzel haberler duydum senden mutlu oldum
Maşallah yavruşaaa

Ayy kuzum adamakıllı soramadımki
Tam neden dicektim içeri doluştu bisürü kadın çoluk çocuk dr unuttu beni kaynadım arada
Sen gittiğinde soruver bide tatlım bakalım ne dicek dr
Ben olsun istiyorum küçücükken çünküü :26:

Yeni doğan bebeklere sünnet yapılmasının avantajları nelerdir?
Sünnet, Yeni doğan bebeklere genellikle doğumdan bir veya iki gün sonra yapılmaktadır. Yenidoğan sünneti son derece hızlı iyileşmektedir ve ağrısızdır. Yeni doğan bebeklere yapılan sünnetlerde dikiş atılmamaktadır, bu nedenle iyileşme de son derece hızlı ve ağrısız olmaktadır.

Yine, çocukluk döneminde yapılan sünnetlerde psikolojik problemler yaşanabilmekteyken yenidoğan bebeklerde bu tür sorunlar ortaya çıkmamaktadır.

Yenidoğan sünneti nasıl yapılır?
Yenidoğan sünneti lokal anestezi eşliğinde (bölgesel uyuşturma ile) yapılmaktadır. Sünnet ortalama 15 dakika kadar sürer. Sünnet sırasında dikiş kullanılmamaktadır. Sünneti yapılan bebeklerin birkaç saat kanama açısından gözlem altında tutulduktan sonra evlerine gitmelerinde bir sorun olmamaktadır.

battaniye
kendine göğüs pedi
terlik
ay biara ben de koyduklarımı yazıyim böyle çok karışık oluyo
battaniye aldım terliğimi daha almadım evdekilerdende koysamda ne koysam diye karar vermedim canım... göğüs pedi onu doğru dedin bak

biz molfix yeni doğan 44 lü ye 15 lira mı ne vermiştik? hemde yanında yeni doğan ıslak mendili hediyesi vardı

benim canbebenin içindede 12 tane var 10 lira zaten valla ben yelek koyucam güzelim ne olur ne olmaz diye ama örgülerimiz hala anneannede bittimi bitmedimi soramıyorumda

ay burcu senin bebiş tosun olcak galiba
bende bi doktordan duymuştum yeni doğan sünnetini onaylamadığını... şekli tam oturmadığı için ilerleyen yaşlarda bidaha yapılabiliyomuş bazen... çocuk 2 sünnet geçiriyor yani öyle demişlerdi... neşe bilemem ama ben oğlumu bebekken yaptırmayı düşünmüyorum pek eşimde istemedi...

bide bu nefes egzersizleri dalgaları karşılama nefesleri nasıl olcak ya ben hiç bilmiyorum:26:

gerçekten en çok da ona üzülüyorum biliyo musun
kendim evladıma vermem gerekirken bana bunları düşündürüyorlar ya
destek alacağım tek kişi eşim
ama eşime de diyemem gizem onlara göz kulak ol girmeinler birbirine ortamı sen sakinleştir diye
düşünsene eşlerimiz bizi düşünecek onlarla mı uğraşacak
biz bebeğimizi düşünüyoruz eşlerimiz hem bizi hem bebeğimizi...
o yüzden ona da diyemiyorum...neyse sıkmiim daha fazla seni de.ben çok doluyum da=((

tencere dibin kara seninki benden kara olmuşuz biz senle resmen

bizim burcuyla günlerde aynı bebişlerin kilosudaa

nefes gül koklar gibi çorba üfler gibi olcak canikom

nneme dicem cnm.babam gelecek idare et beni doğuma giderken aklımı sizde bırakmayın dicem
biraz vicdan yaparım artık hala yok derse kendi bilir pes derim
gururu kızından öne geçiyorsa diyecek lafım yok..
bir ömür yüzüne vururum...
Diğer pazar(17 kasım) da benim doğum günüm
vay vay vay bi akrep daha geldi hamişlerr=)))
canım kurdele li de yapmışsın ya yine kurdele yap üzerine inci yerine bebek puseti olan süsü m koy
yapınca foto koycam canımcım bakalım anlamış mıyım seni=)
yaa neden o kadar yanıyo acaba senin bu miden ben saçma sapan şeyler yediğimde oluyo sadece:26:
buna daha yeni cevap yazabilyorum=//
yok zaten aburcubur yesem mahvlurum iyice bayılırım herhalde bisküvi yiyince öyle oluyorum
ama gizemim benim artık yediklerimle falan alakası yok ne yesem yağsız tuzsuz haşlama da yesem kaynıyo yanıyo reflü iyice azdı
doğumdan önce bana rahat yok=)varsın oğluşum rahat olsun ben razıyımmmm

saçlanmadan diyolar doğrumu acabaa seninki rapunzel olmasın bidee
eylülde kabak gibi kel bu durumda

saçlanmadan diyolar doğrumu acabaa seninki rapunzel olmasın bidee
eylülde kabak gibi kel bu durumda

Canım ya sen çikolatayı nerden sipariş verdin bide eylül için yaptırdığın çikolatanın fotosunu bi daha ekler misin rica etsem canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…