Allah yardımcın olsun canım ya senin iş gerçekten zor bu anlamda
ne hal varmış tatlım yaa keyifleri bilir sen de o an içinden kimi aramak gelirse ara gerisi fıss
hem sen eylülü bi kucakla eşin bebeğin ve sen dünyalara sığamicaksınızailen bi yana bütün dünya bi yana olcak
O pastalarla bana sürpriz yapınnnnnn yaaaaa
Pazar gunu (10kasım) bnm dogum gunüm
Ztn bunalımdayım en cokk bnm hakkım şımarmışsak bananeee
Diğer pazar(17 kasım) da benim doğum günüm
Haa bide sünnet mevzusunu sordum yenidoğan sünnetine nası bakıyosunuz dedim
Ben pek onaylamıyorum dedi
Kafamı karıştırdı :26:
İyiki dogdukkkkk o zmn bacımmmmm
Hepi börtdeyyyy :))
Ay nedenki acepppppp burcu?
Bi okumak lazım netten fln
Bende p tesi sorucam yazarım bende
Bu arada guzel haberler duydum senden mutlu oldum
Maşallah yavruşaaa
Ay nedenki acepppppp burcu?
Bi okumak lazım netten fln
Bende p tesi sorucam yazarım bende
Bu arada guzel haberler duydum senden mutlu oldum
Maşallah yavruşaaa
battaniye aldım terliğimi daha almadım evdekilerdende koysamda ne koysam diye karar vermedim canım... göğüs pedi onu doğru dedin bakbattaniye
kendine göğüs pedi
terlik
ay biara ben de koyduklarımı yazıyim böyle çok karışık oluyo
.
evet 1 numara olmuyor gerçektende, daha önce gittiğimizde de bakmıştık yine 1 numara yoktu. A101'de hiç bakmadım ben bakayım bir ara. bende indirimden aldım zaten 19.90 Tl fiyatı..
o alt açmalardan markette birtek molfixin vardı, bende en ucuz hangisiyse onu alayım dedim ama başka alternatif yoktu aldım. 10lu pakette 10 tl.
örgü deyince bende anneme iki tane pantolonlu örgü takım yaptırdım, minicik yap gerekirse 1 ay giysin yeter dedim.. mini mini bir tane ceket-pantolon, bir tanede yelek-pantolonu var.. patikleri de var..
birisini koysam mı acaba hastane çantasına, mesela yeleğini?
Ayy kuzum adamakıllı soramadımki
Tam neden dicektim içeri doluştu bisürü kadın çoluk çocuk dr unuttu beni kaynadım arada
Sen gittiğinde soruver bide tatlım bakalım ne dicek dr
Ben olsun istiyorum küçücükken çünküü :26:
gerçekten en çok da ona üzülüyorum biliyo musunbeni anlattın resmen tek düşüncem bu inan..
babannemlede kimse konuşmuyo teyzem görse babamı babannemi parçalar hastanede yada evde ama nasıl diyim eve gelme diye. herkes frenlicek kendini yapıcak başka hiçbişey yok çünkü.kendine güvenmeyen hırgür çıkarcak olanda gelmesin .ben doğumdayken bişey olur tartışma çıkar diye ödüm kopuyo yine ben varken idare ederler bi şekilde susarlar heralde ama çok korkuyorum anıl öyle böyle değil.
bizim en huzurlu olmamız gereken bu dönemde bunları düşünüyo olmamızın tek sebebi onlar.Allah'a havale ediyorum hepsini
gerçekten en çok da ona üzülüyorum biliyo musun
kendim evladıma vermem gerekirken bana bunları düşündürüyorlar ya
destek alacağım tek kişi eşim
ama eşime de diyemem gizem onlara göz kulak ol girmeinler birbirine ortamı sen sakinleştir diye
düşünsene eşlerimiz bizi düşünecek onlarla mı uğraşacak
biz bebeğimizi düşünüyoruz eşlerimiz hem bizi hem bebeğimizi...
o yüzden ona da diyemiyorum...neyse sıkmiim daha fazla seni de.ben çok doluyum da=((
ay burcu senin bebiş tosun olcak galiba
bende bi doktordan duymuştum yeni doğan sünnetini onaylamadığını... şekli tam oturmadığı için ilerleyen yaşlarda bidaha yapılabiliyomuş bazen... çocuk 2 sünnet geçiriyor yani öyle demişlerdi... neşe bilemem ama ben oğlumu bebekken yaptırmayı düşünmüyorum pek eşimde istemedi...
bide bu nefes egzersizleri dalgaları karşılama nefesleri nasıl olcak ya ben hiç bilmiyorum:26:
nneme dicem cnm.babam gelecek idare et beni doğuma giderken aklımı sizde bırakmayın dicemAnıl ve gizem
İşiniz ne zor. Hele Anıl'ın az cok bildiğim için bazı seyleri
Bide kafaya söylemez atar içine deli
Ama anılcım annenle konuş bence orda kimse seni üzmesin
Moral cok önemli valla
Gizo eve ayrı ayrı zamanlarda gelsinler seninkilerde
Yani inşallah öyle olur
vay vay vay bi akrep daha geldi hamişlerr=)))Diğer pazar(17 kasım) da benim doğum günüm
yapınca foto koycam canımcım bakalım anlamış mıyım seni=)canım kurdele li de yapmışsın ya yine kurdele yap üzerine inci yerine bebek puseti olan süsü m koy
buna daha yeni cevap yazabilyorum=//yaa neden o kadar yanıyo acaba senin bu miden ben saçma sapan şeyler yediğimde oluyo sadece:26:
buna daha yeni cevap yazabilyorum=//
yok zaten aburcubur yesem mahvlurum iyice bayılırım herhalde bisküvi yiyince öyle oluyorum
ama gizemim benim artık yediklerimle falan alakası yok ne yesem yağsız tuzsuz haşlama da yesem kaynıyo yanıyo reflü iyice azdı
doğumdan önce bana rahat yok=)varsın oğluşum rahat olsun ben razıyımmmm
saçlanmadan diyolar doğrumu acabaa seninki rapunzel olmasın bidee
eylülde kabak gibi kel bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?