kimseye söyleme sende istediğini yap yaptığında nasıl olsa görcekler :)
ben öyle yapıyorum daha sizden ve eşimden başka çikolataları aldığım hastane süslerini ıvırı zıvırı bilen yok
Anladım canım yapmaya çalışcam artık birşeyler bakalım nasıl ve ne yapabileceksem en azından keçe var evde 4-5 renkte onlarla harf yazıp perdeye asmaya planlıyorum
Hoşgeldin AYSA İNCİ diye :)
aynen gizo aynen.sadece yaptım ben şeker süs dedim o kadar aaa bakalım foto at diyorlar ayy şimdi atamam diyorum
o gün eminöne gittiğimde görümcem elli kere getir poşetleri de bakalım neler aldın dedi
ayyy çok yorgunum şimdi getiremem diye erteledim durdum
ohh da canıma değsin=))
söylesem göstersem eminim aaa bunun burası yamuk yok bu olmamış sanki yok bu biraz saçma
yok buna ne gerek var diye beş yüz şey söylerler hem ucundan tutmazlar maddi manevi yardım etmezler hem vıdıvıdvıdıvıdı
ağlama ya kıyamam deniz
hoş ben de bugün ağladım ama sinirdenbiliyosun yarınki emrivakiyi
çok tatlı olmuş
nasıl ascaksın bunu kapıya? odasının kapısına dimi yani evde?
kuzum ilk bezini hastaneler bağlıyo yine de vermek istersen verirsin
aynen yapınca amaaan ne uğraşıyon sonra da yetmez kapışır millet
ben de hastaneye vişne suyu aldırcam hoş ille vişne de olması gerekmez eşim yakın bi marketten alır artık doğumdayken mi sonra mı ne ara alır bilmem
bide mavi plastik bardak alcam atçam çantaya
çikolata ve mavi iri badem alıp onları da evdeki süslü bi servisim var onda ikramlık hazır etcem
hımm bi de maviş balon aldım 6 tanecik civilden onu da valize koydum eşim biara şişirir umarım
bu kadar :26: bilmem çok mu sade?
bi de kapıda keçe kapı süsü
sen şerbet için bardak hazırlamamışmıydın denizim?
canım yapmak istiyosan ufak ta olsa bişi yap içinde kalmasınKızlar ya ben bebek şekeri yapma konusunda kararsızım ne gereği var diyen çok fazla insan var etrafımda
benim olabilmem için bizde olmamız gerek başka alternatifim yok:26:
emrah ananemle babamlar dışında birilerinin evine izin vermez dayımlar falan dahil ,adamın tek isteği bu bende bişey demiyorum haliyle:26:
ama bize herkessss gelebilir
ciddimisin senvay be ağır abiymiş emrah bey
hiç arkadaşlarına falan gitmiyormusun kuzum? ya da kuzenlerine falan:26:
ayy koptum yaaaa hahah delüüüüay evet ya boş boş konuşcaklar bilseler kimseyede söylemedim nasıll olsa görürler emrahta sağolsun yapcam diyorum hiç karışmıyo karışma huyu olsa yaptığıma ettiğime çok daralır hiçbişeyde yapmazdım zaten.
babannem aramış naptın diyo iyi dedim sen naptın sorması hazırlık ne durumda onu öğrencek iyide sanane yani bi boka yardım edeniniz arayanınız yok 2 haftada 1 arayıp naptın demekle olunuyo sanki aile.
doğurup eve gelip öyle haber vericem babanneme nuraya falan
öldürmem gerekirse hastanede kurtulma şansları olur
ayy ismi çok güzel ammaaa
hem inci hem asya
2 ismi de inanılmaz çok severim.....
Adıyla büyüsün...
Ali yazısı 8 cm fln boyu kapı süsü yaptım ya fiyonk mavi beyaz
Onu üzerine yapıştırcam cıft taraflı bantla
Ama Aralıma da yapıcam inşallah
Allah bi güç gayret verisinde
Bardak süsleri yarım kaldı esselasırt ağrılarım tavan yapınca kaldı
Belki hazır alırım bilmiyorum
ayy koptum yaaaa hahah delüüüü
neleri düşünüyor=)
ee babana da mı öyle haber vercen ?babana haber verince nuray duycak sonuçta?
benim eşimde karşı çıkmaz.ne yapıyorsun yardım edeyim der hep.
Allah razı olsun valla.nispet gibi anlaşılmasın sakın da bana da karşı gelse benim de hevesim kaçar....
bırak kuzum aman huyu bu olsunyok kuşum arkadaşlarım bize geliyo hep:)
kuzenimde yok zaten
huy işte yıllardır böyle:26:
bize gelene napcağını bilmez gider alır evine bırakır saygılıdır ama ben kimseye gitmiyim tek isteği bu
ama dışarda buluşurum arkadaşlarımla alışveriş merkezleri falan o konuda sıkıntı yok istediğimle dışarı çıkıyorum ama ev diyince anlaşamıyoruz
Ali yazısı 8 cm fln boyu kapı süsü yaptım ya fiyonk mavi beyaz
Onu üzerine yapıştırcam cıft taraflı bantla
Ama Aralıma da yapıcam inşallah
Allah bi güç gayret verisinde
Bardak süsleri yarım kaldı esselasırt ağrılarım tavan yapınca kaldı
Belki hazır alırım bilmiyorum
Kızlar ya ben bebek şekeri yapma konusunda kararsızım ne gereği var diyen çok fazla insan var etrafımda
bırak kuzum aman huyu bu olsun
ne var bu huyda
Allah bozmasın sizi yuvanızı ailenizi.
gizem aynıyız ahh ahhsadece abimle ananemlere haber vericem hastanede bebeğim bide emrahın ailesi işte. yani şimdilik öyle düşünüyorum o an duygusallıkla panikle naparım bilmiyorum bi dediğim bi dediğimi tutmuyo şu ara ama şuan kararım söylememek yönünde :/
olcakları biliyorum çünkü.ananemler babamlarla konuşmuyo.babamlar emrahın ailesiyle konuşmuyo en son düğünde gördüler birbirlerini.anenemler emrahın aileyi yine en son düğünde gördü bi tanışma bile olmadı.yani bu durumda tek gitsem bile olur doğuma heralde şu hale bak
Kızlar ya ben bebek şekeri yapma konusunda kararsızım ne gereği var diyen çok fazla insan var etrafımda
sadece abimle ananemlere haber vericem hastanede bebeğim bide emrahın ailesi işte. yani şimdilik öyle düşünüyorum o an duygusallıkla panikle naparım bilmiyorum bi dediğim bi dediğimi tutmuyo şu ara ama şuan kararım söylememek yönünde :/
olcakları biliyorum çünkü.ananemler babamlarla konuşmuyo.babamlar emrahın ailesiyle konuşmuyo en son düğünde gördüler birbirlerini.anenemler emrahın aileyi yine en son düğünde gördü bi tanışma bile olmadı.yani bu durumda tek gitsem bile olur doğuma heralde şu hale bak
sadece abimle ananemlere haber vericem hastanede bebeğim bide emrahın ailesi işte. yani şimdilik öyle düşünüyorum o an duygusallıkla panikle naparım bilmiyorum bi dediğim bi dediğimi tutmuyo şu ara ama şuan kararım söylememek yönünde :/
gizem aynıyız ahh ahh
babamla annem ayrı annem asla istemiyorum babanı diyor
ben nasıl diim babama gelme olur mu öyle şey
babaannemide istemiyor.ki babaannemi nasıl sevidğimi elli kere söyledim
ben hepsini istiyorum.kıyamet koparsa kovarım hepsini hastaneden çocuğu göstermeyerek cezalandırırım
şimdiden bunların planını yapıyrum=((
geceleri düşünüyorum ya tartışma çıkarsa orda diye şimdiden geriliyorum gizemim..
kafamdan geçenleri bi ben bilirim
doğumumdan çok bunu düşünüyorum desem bana kızarsınız=((
ama inanın öyle=((
annem çok düşüncesiz ve bencil.ama asla yapmıcam onun dediğini yapmam da...
canın sağolsun varsın eksik olsun o da
ben de kararsızdım bardak konusunda, annemde de çok şık ufak zemzem bardakları var onlarda verirsin hem cam bardak olmuş olur dedi
bilmiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?