nneme dicem cnm.babam gelecek idare et beni doğuma giderken aklımı sizde bırakmayın dicem
biraz vicdan yaparım artık hala yok derse kendi bilir pes derim
gururu kızından öne geçiyorsa diyecek lafım yok..
bir ömür yüzüne vururum...
vay vay vay bi akrep daha geldi hamişlerr=)))
yapınca foto koycam canımcım bakalım anlamış mıyım seni=)
buna daha yeni cevap yazabilyorum=//
yok zaten aburcubur yesem mahvlurum iyice bayılırım herhalde bisküvi yiyince öyle oluyorum
ama gizemim benim artık yediklerimle falan alakası yok ne yesem yağsız tuzsuz haşlama da yesem kaynıyo yanıyo reflü iyice azdı
doğumdan önce bana rahat yok=)varsın oğluşum rahat olsun ben razıyımmmm
ohh burcucum neyse ki sancı yok hadi gözün aydınnn canımmmmmAyy ben okudukça siz yazdınız anca yetişebildim ne çok konuşuyonuzzz
Bugünde alttan muayneden yırttım
Nst de çıkmadı sancııııçıksaydı yapcaktı valla
34+4 teyiz 2700 olmuş yavrumm
Magnezyumuda iki çıkarttı kalça ağrılarım yüzünden
Doğumdan sonrada geçmeyebilir belki dedi geçmezse ortopediye görünmen gerekebilir dedii :26:
Amaan kızlarrr bn nst deyken yan odada bi kız sancı çekiyodu amaaa nasıl bağırmak ben böyle bişey duymadım yırttı kendini hakikaten beni bile etkiledi
Benim dr um geldi işte doğurtmak için kız o kadar çok bağırdıki doğurmaya çocuğu itmeye gücü kalmamıştı sonradan doğuramadı gücü tükendiği için sezeryana alındı mecburr :26:
Nefes alıp vermeyi çok iyi kullanmamız gerekiyo acıyı ancak öyle azaltabilir aklınızda bulunsunnn
gizoo bu süpermiş yaa hakikaeten hahahhahanefes gül koklar gibi çorba üfler gibi olcak canikom
aynen öyle kuzum neyse ki tanıştık burdatencere dibin kara seninki benden kara olmuşuz biz senle resmen
bizim burcuyla günlerde aynı bebişlerin kilosudaa
nefes gül koklar gibi çorba üfler gibi olcak canikom
yok kuzum olsa dr lar önerir mi.alkol çoğu ilaçta vardı ama bebeğe geçen değildir buYa Anıl benimde öyle çok kötü bişeymiş bu ya ölüyorum gece gündüz yemek yiyemiyorum dediğin gibi ne yesem yanıyorr gece uykularım bittiGavisconda alkol varmış sanırım arkadaşım dedi dün alıcaktım almadım bende püff doğuma kadar aldığım kilolarda gider heralde..
Benimde kimsem yok kızlar ben doğuma yannız gidicem benim ailem zor gelir anca eve belki eşimin ailside yok anca benim arkadaşlarım gelir doğuma ..
saçlanmadan diyolar doğrumu acabaa seninki rapunzel olmasın bidee
eylülde kabak gibi kel bu durumda
saçlanmadan diyolar doğrumu acabaa seninki rapunzel olmasın bidee
eylülde kabak gibi kel bu durumda
yok kuzum olsa dr lar önerir mi.alkol çoğu ilaçta vardı ama bebeğe geçen değildir bu
ben günde 5 sefer içiyorum dr izin verdi kafama göre değil ki.
herkes bi yorum yapıyor işte.ben dr uma güveniyorum.kaldı ki benim çoğu arkadaşım içti.güvenerek içebilirsin kuzucum..
birbirimizin doğumlarına gidebilseydik ne güzel=((
yok fıstığım o bi rivayet
anne saçını hamişken kesmesin bebeğin ömrü kısa olur gibi bi inanış
kv de bana öyle deyip duruyo.yok öyke bir şey dr a sorum ben dedim
dr dedi ki plesanta nın içinde ki suyun içinde olan bebeğin mideye değmesi ne kadar mantıklı geliyor sana dedi bana=)
battaniye aldım terliğimi daha almadım evdekilerdende koysamda ne koysam diye karar vermedim canım... göğüs pedi onu doğru dedin bak
biz molfix yeni doğan 44 lü ye 15 lira mı ne vermiştik? hemde yanında yeni doğan ıslak mendili hediyesi vardı
benim canbebenin içindede 12 tane var 10 lira zatenvalla ben yelek koyucam güzelim ne olur ne olmaz diye ama örgülerimiz hala anneannede bittimi bitmedimi soramıyorumda
ay burcu senin bebiş tosun olcak galiba
bende bi doktordan duymuştum yeni doğan sünnetini onaylamadığını... şekli tam oturmadığı için ilerleyen yaşlarda bidaha yapılabiliyomuş bazen... çocuk 2 sünnet geçiriyor yani öyle demişlerdi... neşe bilemem ama ben oğlumu bebekken yaptırmayı düşünmüyorum pek eşimde istemedi...
bide bu nefes egzersizleri dalgaları karşılama nefesleri nasıl olcak ya ben hiç bilmiyorum:26:
bizim burcuyla günlerde aynı bebişlerin kilosudaa
nefes gül koklar gibi çorba üfler gibi olcak canikom
Ayy kuzum korkuyorum valla atak fln yaparda birden kilo alır fln diye korkuyorum :26:
Çıkarması güç olurr valla
Nefes olayıda sahiden önemli cnm bebeği itmek için derin nefes alıp içinde nefesi tutup ıkınıcaksın ki o nefesin gücüyle çıkabilsin çocuk
Benim bi kitabım vardı hamilelikle ilgili çok okumuştum aynısını uygulamışım doğururken farkında olmadan
ya ben 33+2 iken gittim 2100 kg dı... seninki bayağı tombalak olcak gibi geldi bana ama ultrasonlar yanılıyor da olabilir o kadar korkmahayırlısı olsun inş.
ben hamilelikle ilgili kitap almadımda sonrasında eğitimi ile ilgili felan almıştım... bilmiyorum bende napıcamı kafam karıştı. benim hastanemde plates topu olacağını hiç sanmıyorum dışardan sokmaya izin vermezlerde... napıcamı bilmiyorum sinirlendim şimdi...
yokmu nisa hastanesinde doğum yapacak oradaki durumu bilen birileri? ben daha fiyatını odaları bilmem neleri bile sormadım hiç başka alternatifim yok çünkü...
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ben kamu da çalışıyorum 32 de çalışabilir raporumu aldım ama haftaya da başka bir bölümden rapor almak istiyorum yanıyormu iznimiz yani bir sorun olurmu hiç çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal rapor alan varmı
essela kaç gun kalmışş dogumunaa ne misafiri ya düşüncesiz insanlarr deseydin gündüz müsait değilim ben diye ala ala hayret bişey millet onlar davet edip yorulam sen dicekleri yere kusura bakmasın kimse valla uydur bişey sancım var de çık kabul etme bencee hiç de stres yapma kendileri olsa kabul ederler sanki ayıp yaa sen kendini iyi dahi hissetsende böyle yapmamalılar ...
mdaa allah hayırlısını nasip etsinn inş pzrtesiyi bekler miniğin 36.hafta içindesn sanırm kaç kilo bebegin doktor kuvozde kalır falan diyomu ? Rabbim kolay dogum nasip etsin mübarek cuma günü dua etmekten başka yapacagımız bişeyy yok. Allah yardımcın olsun..
Kızlar birde benim gibi benek hareket ederken bacak sinirlerine baskı olan varmı? Kalçamdan aşağı giriyor resmen bacağım tutmuyor boşa çıkıyor kullanamıyorum. Şekil değiştirince hareket edince geçiyor.
Günaydın kızlar benim karnım artık sürekli sertözellikle akşamları. Sizdede oluyormu? Bebek de biryere toplanıyor.karnımın belirli bîryeri daha sert oluyo kafasının olduğu yer özellikle nerdeyse dışarı çıkacak gibi.
Kızlar birde benim gibi benek hareket ederken bacak sinirlerine baskı olan varmı? Kalçamdan aşağı giriyor resmen bacağım tutmuyor boşa çıkıyor kullanamıyorum. Şekil değiştirince hareket edince geçiyor.
Canım ya sen çikolatayı nerden sipariş verdin bide eylül için yaptırdığın çikolatanın fotosunu bi daha ekler misin rica etsem canım benim :)
Tatlışkom aynı gün doğururuz gerçekten bakarsınn
Bu dediğin nefes tekniği nası oluyoooo bebişimmmmm anlatıver helee
Bebegim sali gunu 49 cm 2700 gramdi . Dun doktoeum catimin cok basik ve dar oldugunu soyledi. Bebek iyi durumda ciger gelistirici igne vuruldum vzaten en kotu ihtimalle erken haftada dogdugu icin 2 gun falan kuveze koyulur dedi oda sarilik çıkarsa .
Canim bu anlattigin bana cok erken haftalar dan beri oluyor vucudun ağırlık merkezi degistigi icin siyatik sinirine baski yapabiliyor mus ondan kaynaklanan bir aci korkma dogum yapinca aninda geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?