2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ya Anıl benimde öyle çok kötü bişeymiş bu ya ölüyorum gece gündüz yemek yiyemiyorum dediğin gibi ne yesem yanıyorr gece uykularım bitti Gavisconda alkol varmış sanırım arkadaşım dedi dün alıcaktım almadım bende püff doğuma kadar aldığım kilolarda gider heralde..
Benimde kimsem yok kızlar ben doğuma yannız gidicem benim ailem zor gelir anca eve belki eşimin ailside yok anca benim arkadaşlarım gelir doğuma ..

ohh burcucum neyse ki sancı yok hadi gözün aydınnn canımmmmm
ben daha girmedim ama bende çıkmaz sanırım hiç sancı yok
artı bazen diyorum ki bana sancı gelmicek sezeryan olcam herhalde..
benim 2 ye çıkardı kemik ağrılaımdan ama gene fayda etmedi çok fena çok sol kalçam ve dizlerim=((
yaşlılar gibi dizlerimi tutarak kalkyıroummm

vah yazık itmeye gücü kalmama diye bir şey de oluyor yani öyle mi ay ne fenaaa

ya bu nefes egzerslerini bilmemiz bulmamız lazım nette çok fazla bilgi var kafam karıştııııı=//

ayrca sünnet konusu bak şimdi benimde canımı sıktı bende dr uma sorayım bi bakiim ne dicek..
nefes gül koklar gibi çorba üfler gibi olcak canikom
gizoo bu süpermiş yaa hakikaeten hahahhaha
bide iyice nefesi boşaltmak gerekiyormuş ama o sancıyla nasıl tamamen boşaltcaz bilmem..
tencere dibin kara seninki benden kara olmuşuz biz senle resmen
aynen öyle kuzum neyse ki tanıştık burda
artık birbirimize destek oluruz..konuşur paylaşır rahatlarız
insanın kendi dilinden anladığı birilerini bulması çok zor..

iyi ki sizleri tanımışım valla..umarım kopmayız..çocuk olduğunda bu kadar sık görüşemesek de gönüller bir oldukça ayda bir olsada haberleşiriz mucaaahhhh

yok kuzum olsa dr lar önerir mi.alkol çoğu ilaçta vardı ama bebeğe geçen değildir bu
ben günde 5 sefer içiyorum dr izin verdi kafama göre değil ki.
herkes bi yorum yapıyor işte.ben dr uma güveniyorum.kaldı ki benim çoğu arkadaşım içti.güvenerek içebilirsin kuzucum..

birbirimizin doğumlarına gidebilseydik ne güzel=((
saçlanmadan diyolar doğrumu acabaa seninki rapunzel olmasın bidee
eylülde kabak gibi kel bu durumda

yok fıstığım o bi rivayet
anne saçını hamişken kesmesin bebeğin ömrü kısa olur gibi bi inanış
kv de bana öyle deyip duruyo.yok öyke bir şey dr a sorum ben dedim
dr dedi ki plesanta nın içinde ki suyun içinde olan bebeğin mideye değmesi ne kadar mantıklı geliyor sana dedi bana=)

saçlanmadan diyolar doğrumu acabaa seninki rapunzel olmasın bidee
eylülde kabak gibi kel bu durumda

P.tesi gidicem dayanamıyorum buna..
Bencede alakası yokmuş saçlı bebekle ekim annelerinden biri doğum yapmış bebeğin sırtı filanda bayağı tüylü saçları çokk hiç mide yanmam olmadı yazmış..
Benim bebeişim kel olsun kel bebeklere bayılırım bennnn..Bende kelmişim.Keşke aslında toplu dğummu yapsak hem sohbet eder hem doğururz haha sunni sancı versinler bize :)

Son düzenleme:

Ayy kuzum korkuyorum valla atak fln yaparda birden kilo alır fln diye korkuyorum :26:
Çıkarması güç olurr valla
Nefes olayıda sahiden önemli cnm bebeği itmek için derin nefes alıp içinde nefesi tutup ıkınıcaksın ki o nefesin gücüyle çıkabilsin çocuk
Benim bi kitabım vardı hamilelikle ilgili çok okumuştum aynısını uygulamışım doğururken farkında olmadan

bizim burcuyla günlerde aynı bebişlerin kilosudaa

nefes gül koklar gibi çorba üfler gibi olcak canikom

Tatlışkom aynı gün doğururuz gerçekten bakarsınn
Bu dediğin nefes tekniği nası oluyoooo bebişimmmmm anlatıver helee

Bu arada varmı bnm rekorumu geçen 21 kilo aldım şimdiye kadar
Dr artık bişe demiyo kiloma çünkü önümü alamadı
Adamda uğraşmıyo artık benle pes ettiii

ya ben 33+2 iken gittim 2100 kg dı... seninki bayağı tombalak olcak gibi geldi bana ama ultrasonlar yanılıyor da olabilir o kadar korkma hayırlısı olsun inş.

ben hamilelikle ilgili kitap almadımda sonrasında eğitimi ile ilgili felan almıştım... bilmiyorum bende napıcamı kafam karıştı. benim hastanemde plates topu olacağını hiç sanmıyorum dışardan sokmaya izin vermezlerde... napıcamı bilmiyorum sinirlendim şimdi...

yokmu nisa hastanesinde doğum yapacak oradaki durumu bilen birileri? ben daha fiyatını odaları bilmem neleri bile sormadım hiç başka alternatifim yok çünkü...

Canım seninkide haftasına göre normal bnce
Dediğin gibi yanılma payları oluyo ztnn :26:
Hayırlı olsun tatlım dediğin gibii

Valla pilates topunuda götürmeye utanmasam götürürüm
Orda top tepesinde zıplasam millet bana güler gibi geliyo

Canım 32. haftadan sonra rapor veya yıllık izin kullanılamıyor diye biliyorum ben ama başka bölümden alınca oluyordur belki emin olamadım

Günaydın kızlar benim karnım artık sürekli sert özellikle akşamları. Sizdede oluyormu? Bebek de biryere toplanıyor.karnımın belirli bîryeri daha sert oluyo kafasının olduğu yer özellikle nerdeyse dışarı çıkacak gibi.

Kızlar birde benim gibi benek hareket ederken bacak sinirlerine baskı olan varmı? Kalçamdan aşağı giriyor resmen bacağım tutmuyor boşa çıkıyor kullanamıyorum. Şekil değiştirince hareket edince geçiyor.

Bebegim sali gunu 49 cm 2700 gramdi . Dun doktoeum catimin cok basik ve dar oldugunu soyledi. Bebek iyi durumda ciger gelistirici igne vuruldum vzaten en kotu ihtimalle erken haftada dogdugu icin 2 gun falan kuveze koyulur dedi oda sarilik çıkarsa .

Canim bu anlattigin bana cok erken haftalar dan beri oluyor vucudun ağırlık merkezi degistigi icin siyatik sinirine baski yapabiliyor mus ondan kaynaklanan bir aci korkma dogum yapinca aninda geçiyor.

Benimde öyle ama hep böyleydi hep sağ tarafımda geriniyor sağıma yatıncada dürtüyor beni normal değil mi ya

Bu arada beni merak eden dua eden herkese cok tesekkur ederim . Sancim var surekli ilaclar la durdurmaya çalışıyo ruz ama geceleri dayanamiyorum artik ilaci hepten biraktim her an dogum yapabilirim bu gece hastaneye giderim herhalde cantamda falan son hazirliklarin hepsini yaptim dun gece bebegin yatacagi odanin kapisini da susledik anaannesinin yatak odasinda kalacak kizimmmmm ilk once birazdan dus alicam saclarimi falan duzlestiriyim kendime bakim yapiyim moralim yerine gelsin cok heyecanlıyım kızım cikmak ixin debeleniyo ben durdurmaya calisiyorum ne zaman isterse gelsin napalim uzakta bi hastaneye gitmek istemiyorum ama oyuzden ilac iciyordum ama icmicem nasip

Kızlar dün akşam bizim kız yan mi döndü ne yaptıysa. Göbek deliğimi sağlı sollu öyle gerdi öyle gerdiki resmen derim inceldi hatta yırtıldı. Ağlıcaktim. Off çok kötüydü. O hassasiyette hareket etmeye dönmeye çalıştı.poposunu yada sırtını bi tarafa dayadı diğer tarafa doğru çok tekme attı. Iyice gerdi karnımı ölüyordum. Şimdi yumuşadı ama hala göbek deliğimin etrafı çok ağrıyor.

Ben bazen o baskıdan olduğum yere çömelip kalıyorum, yürüyemiyorum.Bebeğin kafası aşağıdaysa pelvise yaptığı ağırlıktan dolayı daha çok oluyor bu durum. Doktorum kafasını doğum kanalına yaklaştırmış dedi.

Canım ya sen çikolatayı nerden sipariş verdin bide eylül için yaptırdığın çikolatanın fotosunu bi daha ekler misin rica etsem canım benim :)

çikolatayolla.com'dan verdim hayatım..2.gün elimdeydi :))
dış kutusuda çok güzell ama onu çekmemişim:26:
Tatlışkom aynı gün doğururuz gerçekten bakarsınn
Bu dediğin nefes tekniği nası oluyoooo bebişimmmmm anlatıver helee

gül kokluyomuş gibi nefesi burundan çekiyosun sonra çorban çok sıcak olduğu için üflüyosun ağızdan veriyosun yani, al veeer al veeerr öyle

Benim kız 39 haftalık 2750 doğmuştu sarılıktan 3 gün küvezde yatmıştı senin bebeğin maşallahı var.2700 doğarsa sarılık çok yüksek olmadığı sürece kalmaz küvezde.sezeryanmı olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…