2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ilk hamileliğimde bende de mantar olmuştu. Içinde 3 tane vaginal fitil olan bi ilaç vermişti. Ben bi tanesini kullandım geçirmişti. Çok geçmiş olsun.

Çok heyecanlı canım. gününüz belki olmuş. Allahım hayırlı ve sağlıklı bi doğum nasip etsin canım. Çok da geçmiş olsun. Bunlar geçici rahatsızlıklar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Baksana 1,5 haftadan az bi süren kalmış çok heyecanlı

benım korkum o işte kilo alımının yavaşlaması bıde hafta olarak gerıdeyız zaten bu gerıleme devam ederse 37.haftada alabılrz dedıı korkum bunlardann ...

Acilman varmi diye konteol ettiler mi canim ben genelde yuzde elli ye yakin cikiyodu aancim ama persembeden beri duzenli kasilmalarim oluyo ilac icmicem dedim ama çok asiri sancim olubca dayanamiyorum iciyorum

yok cnm açılmam var mı dıye kontrol olmadı bu yuzdeyı dıyen ort olrk dedı hemşiree.kendı doktorum oran soylemedı bı sorun sıkıntı varmı dedımm yok dedii.. magnezyum içiyorum bn epeydır o kesıyo olblr bıraz sancıyı...
senın kasılmalrn duzene gırdıyse yakınlaşmışş olabılır dogum .hayırlısıı inşş hepimiz haftamızıı doldururuzz bebeklerımz gelişir buyurr Allah kolay dogum nasıp etsınnn

cnmmm ne güzel ya Allah hayyılrısıyla kucağına almayı nasip etsin
aynbıyız canı m benimde memişler ufacık hiç de büyümedi hala aynı
ucum yoktu o da çıkmadı iyice gömüldü
o pommpadan bende aldım çıkartırken bile acıyıtıyor=)
çok yapmadım korktum süt gelir diye..=//
çaya doğum yaptığımız gün başlarız diye düşünüyorum..
şeker hamuruyla kurabiyeyi bende yapcam nazar boncuğu modeli=)poşete koycam arkadaşım yapacak daha doğrusu.
ondan alırsam tarifi veririm sana canımcım..
Şeker hamurlarınıda yeni aldım 4 renk=)eminönünden..

bugün odamıza asacağımız kapı süsünü aldık bide park yatagın yatagını alamamıştık ebatını bulamamıştık onu aldık sert sünger yatak. sordum yazdım nette çok onu önerdiler.. çorap aldım bide 3 lü :) minicik ayaklara. kadife bere gibi şapka aldım bide :)
bundan sonra sırayla doguma gidecek herkes Allah hayırlı dogumlar nasip etsin kızlar tecrübelerinizi paylaşın lütfenn

ayyy ne kadar heyecanlı yaaaa
artık o günlere geldil dimi
geçti 9 ay şaka gibi.....
sırayla doğumlara gitces...
kalbim çarpmaya başladı...gerçekten heyecan bastı...

Aa özge sende mi yaaaa
Anıl'da akrep burcu
Cok duygusalız cidden hiç sevmiyorum bu huyumu :/
Senin ne zmn arkadasım
Allah nice yaşlara sizlerden kopmadan girmeyi nasip etsin

Bende akrep burcuyum kızlar...
Bende sabahtan beri ağlaya ağlaya bi hal oldum eşimle çok kötü kavga ettim ve moralim çok ama çok bozuk hala kendime gelmiş değilim hiçbir şey yüzümü güldürmüyor ve eşim hala benimle küs işe giderken öpmedi sarılmadı çok kötüyüm yaa

Ayyyy Cnm bnm yaaa.
Neden kavga ettiniz
Özel degilse anlatabilirsin biliyorsun.
Eşin gece mi çalışıyor
Bi gitsin işe o da toplasın kafasını elbet gönlünü alır
Bazen biraz uzak durup biraz ayrı ayrı yerlerde düşünmek iyi geliyor
Taraflar birbirini daha iyi anlıyor
Nolur üzülme
Ama burcdaşsın üzülmeden duramazsın
Bizi ancak biz anlarız Cnm Şuan içinde kopan fırtınayı iyi bilirim

Hastaneyi arıyorsun ebeye bağlıyorlar
Onlar gerekirse demet Hn a bağlıyor
Teli yok bendede ne yazıkki. Sanırım vermiyor
Ztn açılman olursa hemen o da hastaneye geliyor

Bu arada yarın 17 de randevum var bi soracağın var mı Cnm

Bencede korkmalısın meme ucu çatlağından
İğrenç bi acı..!
1 ay ağlaya ağlaya emzirdim aralın günlüğüne bile yazmışım
E vitamini kapsülü iyi gelmişti bana..
Ben yarın Dr a sorucam en iyisini söylesin bana bende başlıcam sürmeye

Senin önlemlerde cok iyi Cnm bravooo.!
Kuribişleri mrk ediyorum resim koyarsan sevinirim.
Humana still gizeme gittiğimde gördüm almış o da dolabına koymuş
Bende mi alsam yaaa :/

kızlar bendede bugün iki defa kahverengi sümüksü akıntı geldi ikincisi az kahverengiydi birincisi çok koyuydu ilk defa oldu oyüzden korktum normalmi sizce yoksa birşeyin belirtisimi

Benim iki kere oldu ilk aylarda kahverengiydi dr um pembe yada kırmızıya dönerse hemen gel dedi geçen kanamam oluncada ebe kahverengi eski kanama demek dedi ama benimki kırmızı ve çoktu bütün tetkikler yapıldı bişi çıkmadı dr istirahat et dedi

Cemrecim cok yazmiorum ama hepinizi cok iyi taniyorum artik
Oyle guzel bir yil yaşa ki ogluslarinla esinle beraber hep gul insallah
İyi ki varsin iyi ki dogmussun

Canın bende 3 ay önce olmuştu enfeksiyon ve kaşıntı dr toz verdi kullanmadım bol su içtim ve sirkeli yada karbonatlu suyla taharet al o hemen geçiriyor kaşıntın çoksa pamuğa elma sirkesi dök ve silin 5 dk da etkisini görüceksin zaten netten araştırırsan sirkenin faydasını görüceksin banada hemşire demişti korkma yanma yapmıyo hiç bir zararı yok pamukla günde iki kere suya karıştırcaksan her wc den sonra nette dediğimi araştır istersen

Canım arkadaşım cok teşekkür ederim
Ben bugün kv ye gidersiniz sanmıştım
Demiştin ya hafta sonları kv lere gidiyoruz diye.
Ama senin başında ne işler varmış
Allah kolaylık versin.
Çikolataları iyi halletmişsin Cnm afiyet olsun gelenlere

Cemrecim cok yazmiorum ama hepinizi cok iyi taniyorum artik
Oyle guzel bir yil yaşa ki ogluslarinla esinle beraber hep gul insallah
İyi ki varsin iyi ki dogmussun

Ay Cnm bnm yaaa Allah razı olsun
Allah seni yavrunla en guzel biçimde saglıklıca kavuştursun
Bi ömür mutlu ol.. Çünkü bunu coktan hakettin ..

Sen nasıl oldun. Moral motivasyon iyi dimi

Sorma canım eşimde çatladı evde durmaktan. Bi pazarım vardı akşama kadar inşaat bitmedi diye sinirlendi. Misafir odası klimalı diye orda oturuyoruz.odanın kenarında işçi çalışıyor. Bende talhaya ders çalıştırıyorum bu karnımla iki büklüm. Eşimin arsız utanmaz bi arkadaşı geldi. Oturdu oturdu kalkmak bilmiyor. Eşim bi ustaya bakıyor. Bi talhanin ödevine bakıyor bi yandan bu adamla sohbet etmeye çalışıyor. Sizin işiniz var ben gideyim demiyor. Pis adam gıcık oldum.!!!!saatlerce işin inşaatın içinde oturdu.
Allahtan abisi aradı da gençler bizde gel burda izleyelim maçı dedi de birlikte gittiler. Hala gelmedi.

Bu arada beşiğimiz geldi. Kurulunca foto atıcam.

Siz ne yaptınız doğum günün güzel geçtimi? kutlama sürpriz falan oldu mu canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…