kızlar bi kaç gündür mantar oluştu sanırım antibiyotik kullanıyordum idrar yolu iltihabı için o bitti ama mantar oluştu sanırım etkisi oldu, geçer diye düşündüm ama kaşıntı artıyor sanki ve korkuyorum,artınca sonra zor oluyor daha önce bekarlıkta da olurdu ben de uzun süredir yoktu.. yarın dr u ararım muhtemelen ama en azından rahatlatacak ya da daha önce kullanıp zararlı olmadığını bildiğiniz bi çözüm yolu var mı acep?:26:
kızlar selam .. dun dr a gittim zaten 1 aydır sürekli testler ile uğrasıyorum en fazla 3 olması gereken bakteri 131 lerde ve lokosit i düşüremiyorlar dr um bu durumda bebeğin sezeryan ile alınması gerektiğini söyledi gün olarakta 20 kasım ı belirledik. kilosu su anda 2950 gr umarım bu 10 günde en azından yarım kilo daha alır
Günaydın Cnm
Bnm yavrumda nst yi sevmedi sanırsam
Evde dışarda kıpır kıpır olan bebek orda hiç hareket etmiyor doğru dürüst
Acep korkuyorlar mı... Kıyamammm
Bu ay artık kilo alımı yavaşlıyormuş bende yarın gidicem
Bakalım bnmki ne kdr olmuş
Acilman varmi diye konteol ettiler mi canim ben genelde yuzde elli ye yakin cikiyodu aancim ama persembeden beri duzenli kasilmalarim oluyo ilac icmicem dedim ama çok asiri sancim olubca dayanamiyorum iciyorum
cnmmm ne güzel ya Allah hayyılrısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr, haftaya pzt doğumum olacak inşallah 8 gün kaldı. Ben de artık yavaş yavaş emzirme için hazırlıklara başladım sayılır. 2-3 gündür lansinoh sürüyorum gögüs uçlarıma günde 1 kere, şimdi de şu soğan olayını yaptım bilmem duydunuz mu? Soğanı ikiye bölüp göğsünüze koyuyosunuz bikaç saat öyle bekliyosunuz 2 gün üstüste yapınca emzirirken çatlak oluşmuyomuş. Bir de avyanın çekirdeğini ılık suya koyup 1 gece bekletiyosunuz sabahına jelleşiyor o da çok iyi geliyomuş. Gögüs çatlağı en korktuğum şey o yüzden herşeyi yapıcam sanırım. Bir de benim göğüslerim çok küçük hala da büyümediler, uçlarıda hiç yok o yüzden lansinoh un uç çıkarıcı pompasını ve aventin silikon göğüs ucunu alıcam. Eee daha napiyim di mi ama :) acaba diyorum şu humana stil tea ye ne zaman başlasam? Sezeryan olacak bi arkadaşıma doktoru 2-3 gün önceden başla içmeye demiş. Siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada annem de geldi doğuma kadar bizde kalacak. Yarın bebek kurabiyelerini yapıcaz, bakalım eğer başarabilirsek tarifini falan veririm size kızlar, şeker hamurunda süslemede falan bişey yok önemli olan kurabiyenin kalınlığını ve kıvamını tutturmak.
bugün odamıza asacağımız kapı süsünü aldık bide park yatagın yatagını alamamıştık ebatını bulamamıştık onu aldık sert sünger yatak. sordum yazdım nette çok onu önerdiler.. çorap aldım bide 3 lü :) minicik ayaklara. kadife bere gibi şapka aldım bide :)
bundan sonra sırayla doguma gidecek herkes Allah hayırlı dogumlar nasip etsin kızlar tecrübelerinizi paylaşın lütfenn
Aa özge sende mi yaaaa
Anıl'da akrep burcu
Cok duygusalız cidden hiç sevmiyorum bu huyumu :/
Senin ne zmn arkadasım
Allah nice yaşlara sizlerden kopmadan girmeyi nasip etsin
Bende akrep burcuyum kızlar...
Bende sabahtan beri ağlaya ağlaya bi hal oldum eşimle çok kötü kavga ettim ve moralim çok ama çok bozuk hala kendime gelmiş değilim hiçbir şey yüzümü güldürmüyor ve eşim hala benimle küs işe giderken öpmedisarılmadı çok kötüyüm yaa
evet canım odaları gezdiğini okumuştum... ben daha hiç nstye girmedim bir dahaki gittiğimde 35. haftada olucam sen muhtemelen bende önce doğum apıcan gibi gözüküyor birde gece sancımız tuttuğunda doktora nasıl ulaşıcaz hastaneyimi aramamız gerekiyor
Kızlarrr, haftaya pzt doğumum olacak inşallah 8 gün kaldı. Ben de artık yavaş yavaş emzirme için hazırlıklara başladım sayılır. 2-3 gündür lansinoh sürüyorum gögüs uçlarıma günde 1 kere, şimdi de şu soğan olayını yaptım bilmem duydunuz mu? Soğanı ikiye bölüp göğsünüze koyuyosunuz bikaç saat öyle bekliyosunuz 2 gün üstüste yapınca emzirirken çatlak oluşmuyomuş. Bir de avyanın çekirdeğini ılık suya koyup 1 gece bekletiyosunuz sabahına jelleşiyor o da çok iyi geliyomuş. Gögüs çatlağı en korktuğum şey o yüzden herşeyi yapıcam sanırım. Bir de benim göğüslerim çok küçük hala da büyümediler, uçlarıda hiç yok o yüzden lansinoh un uç çıkarıcı pompasını ve aventin silikon göğüs ucunu alıcam. Eee daha napiyim di mi ama :) acaba diyorum şu humana stil tea ye ne zaman başlasam? Sezeryan olacak bi arkadaşıma doktoru 2-3 gün önceden başla içmeye demiş. Siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada annem de geldi doğuma kadar bizde kalacak. Yarın bebek kurabiyelerini yapıcaz, bakalım eğer başarabilirsek tarifini falan veririm size kızlar, şeker hamurunda süslemede falan bişey yok önemli olan kurabiyenin kalınlığını ve kıvamını tutturmak.
kızlar bendede bugün iki defa kahverengi sümüksü akıntı geldi ikincisi az kahverengiydi birincisi çok koyuydu ilk defa oldu oyüzden korktum normalmi sizce yoksa birşeyin belirtisimi
kızlar bi kaç gündür mantar oluştu sanırım antibiyotik kullanıyordum idrar yolu iltihabı için o bitti ama mantar oluştu sanırım etkisi oldu, geçer diye düşündüm ama kaşıntı artıyor sanki ve korkuyorum,artınca sonra zor oluyor daha önce bekarlıkta da olurdu ben de uzun süredir yoktu.. yarın dr u ararım muhtemelen ama en azından rahatlatacak ya da daha önce kullanıp zararlı olmadığını bildiğiniz bi çözüm yolu var mı acep?:26:
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara canım. Sabahtan beri yazamadım.Kalorifer borumuz delinmiş. Tam da mutfakla misafir odasının arasındaki duvarın altında boru. Deldiler falan yarın da devam edecekler. Off evin içinde inşaat ne zor.Annemler bugün beşiğimizi aldılar. Eşimin yeğeni getiriyor yolda şimdi. Çok sevindim yaa. Nette beğendiğim modelin internet satışı yokmuş dedim. Annem üzülme biz burdan alırız dedi. Sağolsun. Çikolatayı da madoya sordurdum. Bebekler için özel süslü çikolataların kilosu 90 liraymis. Çok pahalı. Onuda kuzenim ayarlıcak. Madoda çalışıyor. Ben üretici firmanın sahibini tanıyorum. Uygun fiyata yaptırırım istersen süsletirim dedi. Süper olur dedim. O olmasaydı gizemin aldığı yerden alacaktım. Böyle daha iyi oldu. Bizde haberler böyle geçmişi okumadım daha doğuran falan yok galiba.
Cemrecim cok yazmiorum ama hepinizi cok iyi taniyorum artik
Oyle guzel bir yil yaşa ki ogluslarinla esinle beraber hep gul insallah
İyi ki varsin iyi ki dogmussun
A nam bu hemoroid. Cok berbat ilk dogumdan kaldi mahfoldum oturamiyorumya
Aaa bende de araldan sonra olmuştu
Ama gecti
Kabız olmamaya dikkat ediyorum
Çok zorrrrrrr gecmiş olsun cano
Canım arkadaşım cok teşekkür ederim
Ben bugün kv ye gidersiniz sanmıştım
Demiştin ya hafta sonları kv lere gidiyoruz diye.
Ama senin başında ne işler varmış
Allah kolaylık versin.
Çikolataları iyi halletmişsin Cnm afiyet olsun gelenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?