2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Hiç mrk etme arkadaşım o güne dek cok guzel kılo alır
Ztn şuanda kg si iyi maşallah
20 Kasım'da en az 3.200 olur diyorum ben
Et fln ye bu arada sen muz ye
Sağ salim kucağına gelsin yavrun Cnm

denizcim doğum günün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla sağlıklı mutlu ve hayırlı nice seneler diliyorum sana...

sayfalar birikmiş anca okudum bir süredir misafirler felan yoğundum yazamadım dün annemle komşum geldi bana komşum sağolsun bebişimin tüm kıyafetlerini ütüledi benim geceliklerimin yıkanması kaldı onlarıda yıkayayım çantamı hazırlıcam inş şu ana kadar 7 kilo aldım ayın 18inde doktora gidicem inş. kaburgama batmalar dışında çok sıkıntım yok ....

deniz'cim inşallah dediğin gibi olur. su hamileliğim oyle zor gecti ki cok giremiyorum da alerjiler migrenler hayırlısı ile sağ salim hepimiz kucağımıza alırız inşallah

Ben sana yazmıştım canım. Odaları dolandım bende
O yazıyı gördün mu sen
Bnmde sol kaburgama batıyor ve orası sızlıyor cok feci dimi yaaa
Dileklerin için çokkk teşekkür ederim canım arkadaşım.
Cok sagol.
Wetu dpgum yapınca eğer senden önce doğurursam bilgi veririm
Sürekli irtibatta olalım Cnm
Hastane hk dada duyduklarımızı gördüklerimizi paylaşalım

deniz'cim inşallah dediğin gibi olur. su hamileliğim oyle zor gecti ki cok giremiyorum da alerjiler migrenler hayırlısı ile sağ salim hepimiz kucağımıza alırız inşallah

Ay migren deme banaaaa
Cok feci dün tuttu 3 parol içtim yok geçmiyor karanlık odada yattım baya geçmedi
Ztn gece gizemle Anıl Msj atınca ben salya sümük oldum tabi
İyice tuttu hala gecmiş değil şimdi bi tane daha içicem
Cok kötüyüm valla

ben parollardan serum kokteylleri yaptım gecmedi 3 gün boyunca.. yüzüm sol tarafa kaydı mr bile cekildim Allah yardımcın olsun canım cok zor valla bol bol dus al dinlenmeye calış.

Tatlişkommmmmm
Doğum günün kutlu olsun
Musmutlu yılların olsun ailenle inşş
Seni çokk kocamaaaaaan öpüyorummmm

cnm doğum günün kutlu olsun
oğullarınla eşinle bütünnnn sevdiklerinle nice güzel yaşlara inşallah
rabbim sana sıkıntı yüzü göstermesin inşallah
dün mutfakla uğraştım dolaplar camlar balkon derken geceyi buldum giremedim
bu gün de belimin ağrısından öldüm sırf doğum gününü kutlayayım istediğimden açtım

ne çektin be cemrem :26: az kaldı biliyorum sende az kaldın sabır cnm inşallah oğluşun gelince sana bütün sıkıntıları unutturacak

Tatlişkommmmmm
Doğum günün kutlu olsun
Musmutlu yılların olsun ailenle inşş
Seni çokk kocamaaaaaan öpüyorummmm

Burcum cok sagol canım guzel arkadasım
Bende öpüyorum

Ayyyy kıyamam yaaa
Gönlümüz bir canım ben bunu cok iyi biliyorum.
Duan dileğin için aminnnnnn diyorum
Hepimiz sağlıklı huzurlu mutlu ve beraber olalım heppppp

evet canım odaları gezdiğini okumuştum... ben daha hiç nstye girmedim bir dahaki gittiğimde 35. haftada olucam sen muhtemelen bende önce doğum apıcan gibi gözüküyor birde gece sancımız tuttuğunda doktora nasıl ulaşıcaz hastaneyimi aramamız gerekiyor

Kızlarrr, haftaya pzt doğumum olacak inşallah 8 gün kaldı. Ben de artık yavaş yavaş emzirme için hazırlıklara başladım sayılır. 2-3 gündür lansinoh sürüyorum gögüs uçlarıma günde 1 kere, şimdi de şu soğan olayını yaptım bilmem duydunuz mu? Soğanı ikiye bölüp göğsünüze koyuyosunuz bikaç saat öyle bekliyosunuz 2 gün üstüste yapınca emzirirken çatlak oluşmuyomuş. Bir de avyanın çekirdeğini ılık suya koyup 1 gece bekletiyosunuz sabahına jelleşiyor o da çok iyi geliyomuş. Gögüs çatlağı en korktuğum şey o yüzden herşeyi yapıcam sanırım. Bir de benim göğüslerim çok küçük hala da büyümediler, uçlarıda hiç yok o yüzden lansinoh un uç çıkarıcı pompasını ve aventin silikon göğüs ucunu alıcam. Eee daha napiyim di mi ama :) acaba diyorum şu humana stil tea ye ne zaman başlasam? Sezeryan olacak bi arkadaşıma doktoru 2-3 gün önceden başla içmeye demiş. Siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada annem de geldi doğuma kadar bizde kalacak. Yarın bebek kurabiyelerini yapıcaz, bakalım eğer başarabilirsek tarifini falan veririm size kızlar, şeker hamurunda süslemede falan bişey yok önemli olan kurabiyenin kalınlığını ve kıvamını tutturmak.

Canim krem VE sogan olayini iyi yapmissin kizimda goguslerimden yara yuzune kanngeliyirdu busefer bende onlemlerimi alacam

Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara canım. Sabahtan beri yazamadım.Kalorifer borumuz delinmiş. Tam da mutfakla misafir odasının arasındaki duvarın altında boru. Deldiler falan yarın da devam edecekler. Off evin içinde inşaat ne zor.Annemler bugün beşiğimizi aldılar. Eşimin yeğeni getiriyor yolda şimdi. Çok sevindim yaa. Nette beğendiğim modelin internet satışı yokmuş dedim. Annem üzülme biz burdan alırız dedi. Sağolsun. Çikolatayı da madoya sordurdum. Bebekler için özel süslü çikolataların kilosu 90 liraymis. Çok pahalı. Onuda kuzenim ayarlıcak. Madoda çalışıyor. Ben üretici firmanın sahibini tanıyorum. Uygun fiyata yaptırırım istersen süsletirim dedi. Süper olur dedim. O olmasaydı gizemin aldığı yerden alacaktım. Böyle daha iyi oldu. Bizde haberler böyle geçmişi okumadım daha doğuran falan yok galiba.

Siyah tabiki ama önden düğmeli değil sanırım zor olur doğumdan sonra kullanmak icinse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…