- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kızlar selam .. dun dr a gittim zaten 1 aydır sürekli testler ile uğrasıyorum en fazla 3 olması gereken bakteri 131 lerde ve lokosit i düşüremiyorlar dr um bu durumda bebeğin sezeryan ile alınması gerektiğini söyledi gün olarakta 20 kasım ı belirledik. kilosu su anda 2950 gr umarım bu 10 günde en azından yarım kilo daha alır
denizcim doğum günün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla sağlıklı mutlu ve hayırlı nice seneler diliyorum sana...
sayfalar birikmiş anca okudum bir süredir misafirler felan yoğundum yazamadım dün annemle komşum geldi bana komşum sağolsun bebişimin tüm kıyafetlerini ütüledi benim geceliklerimin yıkanması kaldı onlarıda yıkayayım çantamı hazırlıcam inş şu ana kadar 7 kilo aldım ayın 18inde doktora gidicem inş. kaburgama batmalar dışında çok sıkıntım yok ....
deniz'cim inşallah dediğin gibi olur. su hamileliğim oyle zor gecti ki cok giremiyorum da alerjiler migrenler hayırlısı ile sağ salim hepimiz kucağımıza alırız inşallah
Ay migren deme banaaaa
Cok feci dün tuttu 3 parol içtim yok geçmiyor karanlık odada yattım baya geçmedi
Ztn gece gizemle Anıl Msj atınca ben salya sümük oldum tabi
İyice tuttu hala gecmiş değil şimdi bi tane daha içicem
Cok kötüyüm valla
Tatlişkommmmmm
Doğum günün kutlu olsun
Musmutlu yılların olsun ailenle inşş
Seni çokk kocamaaaaaan öpüyorummmm
cnm doğum günün kutlu olsun
oğullarınla eşinle bütünnnn sevdiklerinle nice güzel yaşlara inşallah
rabbim sana sıkıntı yüzü göstermesin inşallah
dün mutfakla uğraştım dolaplar camlar balkon derken geceyi buldum giremedim
bu gün de belimin ağrısından öldüm sırf doğum gününü kutlayayım istediğimden açtım
Ben sana yazmıştım canım. Odaları dolandım bende
O yazıyı gördün mu sen
Bnmde sol kaburgama batıyor ve orası sızlıyor cok feci dimi yaaa
Dileklerin için çokkk teşekkür ederim canım arkadaşım.
Cok sagol.
Wetu dpgum yapınca eğer senden önce doğurursam bilgi veririm
Sürekli irtibatta olalım Cnm
Hastane hk dada duyduklarımızı gördüklerimizi paylaşalım
Kızlarrr, haftaya pzt doğumum olacak inşallah 8 gün kaldı. Ben de artık yavaş yavaş emzirme için hazırlıklara başladım sayılır. 2-3 gündür lansinoh sürüyorum gögüs uçlarıma günde 1 kere, şimdi de şu soğan olayını yaptım bilmem duydunuz mu? Soğanı ikiye bölüp göğsünüze koyuyosunuz bikaç saat öyle bekliyosunuz 2 gün üstüste yapınca emzirirken çatlak oluşmuyomuş. Bir de avyanın çekirdeğini ılık suya koyup 1 gece bekletiyosunuz sabahına jelleşiyor o da çok iyi geliyomuş. Gögüs çatlağı en korktuğum şey o yüzden herşeyi yapıcam sanırım. Bir de benim göğüslerim çok küçük hala da büyümediler, uçlarıda hiç yok o yüzden lansinoh un uç çıkarıcı pompasını ve aventin silikon göğüs ucunu alıcam. Eee daha napiyim di mi ama :) acaba diyorum şu humana stil tea ye ne zaman başlasam? Sezeryan olacak bi arkadaşıma doktoru 2-3 gün önceden başla içmeye demiş. Siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada annem de geldi doğuma kadar bizde kalacak. Yarın bebek kurabiyelerini yapıcaz, bakalım eğer başarabilirsek tarifini falan veririm size kızlar, şeker hamurunda süslemede falan bişey yok önemli olan kurabiyenin kalınlığını ve kıvamını tutturmak.
Siyah tabiki ama önden düğmeli değil sanırım zor olur doğumdan sonra kullanmak icinse
Kızlarrr, haftaya pzt doğumum olacak inşallah 8 gün kaldı. Ben de artık yavaş yavaş emzirme için hazırlıklara başladım sayılır. 2-3 gündür lansinoh sürüyorum gögüs uçlarıma günde 1 kere, şimdi de şu soğan olayını yaptım bilmem duydunuz mu? Soğanı ikiye bölüp göğsünüze koyuyosunuz bikaç saat öyle bekliyosunuz 2 gün üstüste yapınca emzirirken çatlak oluşmuyomuş. Bir de avyanın çekirdeğini ılık suya koyup 1 gece bekletiyosunuz sabahına jelleşiyor o da çok iyi geliyomuş. Gögüs çatlağı en korktuğum şey o yüzden herşeyi yapıcam sanırım. Bir de benim göğüslerim çok küçük hala da büyümediler, uçlarıda hiç yok o yüzden lansinoh un uç çıkarıcı pompasını ve aventin silikon göğüs ucunu alıcam. Eee daha napiyim di mi ama :) acaba diyorum şu humana stil tea ye ne zaman başlasam? Sezeryan olacak bi arkadaşıma doktoru 2-3 gün önceden başla içmeye demiş. Siz ne düşünüyosunuz?
Bu arada annem de geldi doğuma kadar bizde kalacak. Yarın bebek kurabiyelerini yapıcaz, bakalım eğer başarabilirsek tarifini falan veririm size kızlar, şeker hamurunda süslemede falan bişey yok önemli olan kurabiyenin kalınlığını ve kıvamını tutturmak.
Siyah tabiki ama önden düğmeli değil sanırım zor olur doğumdan sonra kullanmak icinse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?