2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Doğum günün kutlu olsun canımailenle nice senelere inşallah.

kv çok anlayışlı bi insan o zaman sevdim şimdi onları sen bilirsin koysanda güzel isim aslında böyle saçmada değil yani belki karar bile verdin ben her zaman giremiyorum canım benim kv kp de burdalar dün sabah geldiler :)

Çıkar tabiki sancı bu ne zaman hangi saatte geleceği belli olmaz.umarım işlerin bitmeden gelmez

Mutlu yıllar canım.. :)))

Canım neymiş ürünün ismi ben yavaştan çatlıyorumda :))

cnm ben 30.haftadan berı her hafta nstye giriyorum..ilk defa 30.hafta sancı çıktı...serumla durdurdular..o günden beri maşallah bişeycik çıkmadı..bu hafta girmiyim dedim dra artık çok sıkıldım diye..hiç belli olmaz sancı işi bu dedi( kendini fazlada yormadan yap işlerini...

kızlar bendede bugün iki defa kahverengi sümüksü akıntı geldi ikincisi az kahverengiydi birincisi çok koyuydu ilk defa oldu oyüzden korktum normalmi sizce yoksa birşeyin belirtisimi

İnternetten bi araştır istersen ben lilakutu diye bi sitede gördüm en son orda kullananların yorumlarıda var.dr organic çatlak kremi diye geçiyor googlede den de bi bak.

Gördüm şimdi sağol biraz pahalıymış ama Yüzde yüz işe yarayacağını bilsem tabiki çok değil ama bi de o kadar para verip sonuç alamazsam üzülürüm.. Keşke kullanan birileri olsaydı forumda yine de sağol bilgilendirdiğin için..

Muaaaahhhhhhh Cnm cok teşekkür ederim
Yasoocummmm ❤
Hep beraber inşallah.

Canımmmm
Doğum günün kutlu olsunnn Annecin iyikide doğurmuş senin gibi muhteşem bir insanı..
Rabbim bir ömür yüzünü güldürsün eşin ve yavrularınla..
Kötüler ve tüm kötülükler senden uzak olsun..
Keşke dediğin herşey seninle olsun seviyorum seniiii

kızlar bendede bugün iki defa kahverengi sümüksü akıntı geldi ikincisi az kahverengiydi birincisi çok koyuydu ilk defa oldu oyüzden korktum normalmi sizce yoksa birşeyin belirtisimi

hemoroidin varsa arka taraftan gelmiş olabilir bendede oluyo canım ama akıntıyla arkadan geliyo canım

Dogum gunun kutlu olsun canim.ailenle nice guzel yaslara..

Çatlagım olsaydı alıp kullanacaktım ama olmadı çok şükürayşenur yazıcı çok övüyor o yüzden işe yarar diye düşünüyorum.ingilterede en iyi ürün ödülünü almış o yüzden bende ihtiyacı olanlar için yazdım

Doğum günün kutlu olsun canımailenle nice senelere inşallah.

doğum günün kutlu olsun canım bu aradaöpüyorum seni kocamannn

Mutlu yıllar canım.. :)))

Kızlarrrrrr yaaaa cokkk cokkk teşekkür ederim... ❤
Canlarım ya iyiki varsınız
Sagolun varolun.. Yavrularımız ve eşlerimizle hep beraber burda süren arkadaşlıgımızla
Nice mutlu yıllara hep beraber inşallah

hemoroidin varsa arka taraftan gelmiş olabilir bendede oluyo canım ama akıntıyla arkadan geliyo canım

Kabızlık problemi olan arkadaşlar. Ben kan ilacı sebebiyle kabızlık çekiyordum biraz önce isal oldugumu öğrendimfarklı ne yedim ben dün diye düşünürken dün komşum kavun ikram etmişti o aklıma geldi.netten baktım kavun iyi geliyormuşbelki tesadüftür ama zor durumda olan arkadaşlar için yazdım

Gülayyyy canım bnm yüzü gibi kalbide guzel arkadasım
Bende seni seviyorum Cnm.. Cok guzel seyler yazmışsın
Duygulanmamak elde değil
Sende hep mutlu olll
İnan kafama cok takılıyorsun
Kıyamam

Dogum gunun kutlu olsun canim.ailenle nice guzel yaslara..

Canım cok sagol...
En kötü gunümüz böyleee olsun inşallah
Ailelerimizle ve biz bize hep mutlu olalım inşallah

Evet öyleler canım valla sagolsunlar
Tubişim ben isme kararr verdim
Ali Kerem olacak Allah'ın izniyle..

Seninkilerde gelmiş dogum için sanırım değilmi
Yardımları olur ne guzel.
Allah ağzınızın tadını bozmasın

hemoroidim yok ishalim yine dünden beri size yazarken lavaboya gittim baktım yine geldi enfeksiyondan olabilirmi bende çıkmıştı bitane toz ilaç kullandım sadece birgün önce belkide geçmemiştir hemen kahverengi akıntının erken doğumla bi ilgisi varmı peki

kızlar selam .. dun dr a gittim zaten 1 aydır sürekli testler ile uğrasıyorum en fazla 3 olması gereken bakteri 131 lerde ve lokosit i düşüremiyorlar dr um bu durumda bebeğin sezeryan ile alınması gerektiğini söyledi gün olarakta 20 kasım ı belirledik. kilosu su anda 2950 gr umarım bu 10 günde en azından yarım kilo daha alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…