2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

deniz sen aralı sezeryanla doğurmadın mı ya:44:

Kiminle konuşsam hastaneye gelicem diyo. Bi liste yaptım gelicem diyenler gelirse 60-65 kişi falan oluyor.
Çok değil mi ya, sonuçta benim ağrım sızım olacak yorgun bitkin herkesi o halimle görmek istemem ki
Bi de zaten bebiş için de mikrop kapma olayı falan olur mu? zaten 15 kişi şehir dışından geleceği için onlar öyle yarım saat oturup gitmez bi 3-4 saat kalırlar en az.
Sizde durumlar nasıl? Kaç kişiye kadar normal benimki biraz fazla mı yoksa normal mi? Bikaç kişiye siz sonra eve gelin isterseniz daha rahat ederiz falan mı desem?
Hayır yani çikolatalarım lavantalarımı bile 40 kişilik yaptırdım. Bazılarına yetmeyecek

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)

ay canım çok güzel haberler bunlar allah analı babalı sağlık ve sıhhat içinde büyütmek nasip etsin.umarım seninde oğluşununda sağlık durumu iyidir

siparişim geldiiiiiiiiiiiiiii=))
yupiiii=)

aşuremi

Allah'tan bi mani çıkmazsa cokkkk isterim Cnm
Hem öncesinde de gelirim sana yardım ederim alışverişlerde seni tutarım
Ay süper olur yaaa gizo
Anılımada gitmeyi çok isterim

ilk anıl yapsın 2.bebeği ikimiz ona gideriz yardıma falan sonra ben yapıyım ikiniz bana gelin sonrada sen 3.yap biz gelelimmmm

hastane müsade etmez canım bence o kadar kişiye hijyen açısından:26:
eve gelseler daha iyi hepsi aynı gün eve bile gelse sıkıntı hastaneyi düşünemiyorum

Son düzenleme:

Allah eksikliğini vermesin canım ne güzel bak ... Arttırabiliyorsan arttır ya da önce gelenlerin kısmetine artık :)))) ben Buralı olmadığım için bana gelen çok çok az olur

Allah'tan bi mani çıkmazsa cokkkk isterim Cnm
Hem öncesinde de gelirim sana yardım ederim alışverişlerde seni tutarım
Ay süper olur yaaa gizo
Anılımada gitmeyi çok isterim

son cümle olmasaydı şimdi küsmüştüm ve gönlümü almaya çalışıyordun=))

canlarım nasılsınız bugün doktora giittim bebğim gayet ii kilosu da 2850 olmuş :))) haftaya çarşamba gtcem çatı kontrlü yapcak doktorcuğum:)) şuan için herşey yolundaymışşşş...

ayy maşallah Allah sağlıklı, analı babalı büyütsün oğluşunu gözünüz aydın...
ya aralık sonu doğuracak anneler şimdiden doğurmaya başladı korkmaya başladım :18:

ay aynen aynnenn eşime dedim oda panik oldu
elifin sıkıntısı yoktu diye hatırlıyorum gerçi ne zamandır girmyirodu nasıl su geldi ki bi anda.
girsede anlatsaa=))
oyyy bebişnden ayrılamıodur ki şimdi kkıyamammmm..minnak ayaklı mis kokulu..
Buna benzer bişi bende de oluyorsa kasıklarıma ağrı girmiyor bebek poposunu çıkarıyor herhalde diyorum ama bilemiyorum
kesinlikle seninle aynı düşüncededeyim canım bende poposunu çıkartıyor sanıyordum.aynen sivrileşince sancı da giriyor.
Allah allah bundan sonra denicem
ben geriniyo sığmaya çalışıyo diye yorumladım hep ne bilem

Ah ah nerde o eski günler kızıma hamileyken ne rahatmışım diyorum şimdi
en azından ev dağılmıyordu, üstten bi temizlik yetiyordu, yorulunca da yatıp dinlenebiliyordum
belki de o yüzden 42 haftada anca doğurdum
Ama şimdi öyle mi ev sadece ancak yarım saat kadar toplu duruyor
sonra temizlik öncesi haline geri dönüyor
kalemler mutfak çekmecelerinden, oyun hamurları koltuk altlarından,
ya da yemek yapma oyuncakları buzdolabından çıkabiliyor

İçinde çocuk olan her ev aynı galiba
Bir de benim kız sağolsun yaramazlık yaparken pek bi enerjik
ama dağıttıklarını toplamaya, yemeğini yemeye üşeniyor elimde tabak peşinde dolaşıyorum bitene kadar
bütün evi temizlesem, ona yemek yedirken yorulduğum kadar yorulmuyorum :97:

Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim :)

Doğum yapan arkadaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün...

Doğum yapacak olanlara da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin darısı bizim başımıza diyelim :)

Ve Herkes nasıl iyi mi :)

iyi akşamlar:))
ayy kızlar annem 1 haftadır bende giremedim topiğe
bu günde bişeyler dürttü beni,gir bak diye
sanki acil bi durum varmış gibi vee Denizin haberiyle şoka girdim

Bacım sen 2 güne doğurursun o açıklıkla
puk mu vardı halılarda siliyon o halinle yafff
neyse hayırlısı ağrın sancın varmı:26:

Eliffff hayırlı olsun canım oğluşun,çok merak ettim aralığın 25.inde doğacak çocuk 1 ay önce nasıl doğdu
heycanla bekliyorum doğum hikayeni canım

kızlar bugün ilk defa nts ye girdim. sağolsun kızım çok hareketli olduğunda normalde 20 dakkada bitmesi gerekirken bizim ki 40 dakka bakıldı. asıl olay bundan sonra başladı nts sonucunu dr götürdüm. doktorla konuşurken ben sezeryan olmayı düşünüyorum dedim. doktorda o zaman seni bugün sezeryana alalım hemen dedi.ben şaka yaptıgını düşündüm ama gayet ciddi bi şekilde zaten herşeyi tamam zamanı gelmiş en geç yarın sezeryana alıyım seni dedi. bende bir panik hiç bişey hazır değil onu bırak kımse yok yanımda ben istanbuldayım ve burda ne benim nede eşimin hiç bir yakını yok.kafamdan neler neler geçiyor bir yandan korku endişe bir yandan heyecan kalbim durcak.anneme haber verdim annemde bir panik yapmış(hatta bu gece otobüse binerim diye düşünüp babama yemek yapmaya başlamış ki yemeğe de karabiber yerine kimyon koymuş iki defa farklı yağ koymuş :) ) neyse doktor beni kan tahliline ultrasona gönderdi sonuçları getir dedi. gittim kan tahlilini yaptırdım.pıhtılaşma süresine falan bakıyorlar.ultrasona girdim bebek normal bir sorun yok dedi. sonuçları doktora götürdüm. doktor sonuçlar iyi dedi eşinle konuştun mu yarın alıyor muyuz seni sezeryana dedi. bende tamam da dedim bebeğin çiğerleri gelişmiş midir dedim. doktorda tabiki 40.haftadasın falan dedi bende yok ben daha 36. haftadayım dedim. nasıl olur dedi ben yanlış kişiye mi baktım dedi ben bilmem ama ben 36. haftayım dedim. tekrar benim kayıtlara baktı. vee doğum tarhini yanlış girmiş normalde doğum tarıhım 12.12.2013 olması gerekirken doktor kayıtlara 11.11.2013 yazmış. ondan sonra çokk özür diledi senide panıklettim falan dedi.
her neyse gerçekten çok panik yaptım ve ben çiğer gelişimini sormasam yarın beni sezeryana alacaktı.ve bebeğimin çiğerleri henüz gelişmemiş olcaktı. allah bebeğimi korudu. şimdi bu olaya güler misin ağlarmısın

kızlar bugün ilk defa nts ye girdim. sağolsun kızım çok hareketli olduğunda normalde 20 dakkada bitmesi gerekirken bizim ki 40 dakka bakıldı. asıl olay bundan sonra başladı nts sonucunu dr götürdüm. doktorla konuşurken ben sezeryan olmayı düşünüyorum dedim. doktorda o zaman seni bugün sezeryana alalım hemen dedi.ben şaka yaptıgını düşündüm ama gayet ciddi bi şekilde zaten herşeyi tamam zamanı gelmiş en geç yarın sezeryana alıyım seni dedi. bende bir panik hiç bişey hazır değil onu bırak kımse yok yanımda ben istanbuldayım ve burda ne benim nede eşimin hiç bir yakını yok.kafamdan neler neler geçiyor bir yandan korku endişe bir yandan heyecan kalbim durcak.anneme haber verdim annemde bir panik yapmış(hatta bu gece otobüse binerim diye düşünüp babama yemek yapmaya başlamış ki yemeğe de karabiber yerine kimyon koymuş iki defa farklı yağ koymuş :) ) neyse doktor beni kan tahliline ultrasona gönderdi sonuçları getir dedi. gittim kan tahlilini yaptırdım.pıhtılaşma süresine falan bakıyorlar.ultrasona girdim bebek normal bir sorun yok dedi. sonuçları doktora götürdüm. doktor sonuçlar iyi dedi eşinle konuştun mu yarın alıyor muyuz seni sezeryana dedi. bende tamam da dedim bebeğin çiğerleri gelişmiş midir dedim. doktorda tabiki 40.haftadasın falan dedi bende yok ben daha 36. haftadayım dedim. nasıl olur dedi ben yanlış kişiye mi baktım dedi ben bilmem ama ben 36. haftayım dedim. tekrar benim kayıtlara baktı. vee doğum tarhini yanlış girmiş normalde doğum tarıhım 12.12.2013 olması gerekirken doktor kayıtlara 11.11.2013 yazmış. ondan sonra çokk özür diledi senide panıklettim falan dedi.
her neyse gerçekten çok panik yaptım ve ben çiğer gelişimini sormasam yarın beni sezeryana alacaktı.ve bebeğimin çiğerleri henüz gelişmemiş olcaktı. allah bebeğimi korudu. şimdi bu olaya güler misin ağlarmısın

Oyyyyy iyice kafam karıştı

Şaka gibi yaa allah yardımcın olsun canım dikkatsizlik yüzünden erken doğum yapacaktın az daha ALLAH korumuş kuzunu ve seni

son cümle olmasaydı şimdi küsmüştüm ve gönlümü almaya çalışıyordun=))

Oyy bi tanemmmm hiç olur mu öyle şey
İkinizede gelmek yardım etmek
Ne kdr istiyorum biliyorsunnn
Seni asla ayırmam

Amaaaa kızlar once ben dogurcam 3. Yüde aradan çıkarayım da
Rahat rahat geleyim dogumlara

Canlarım ya ben bişe soracam okudum ama net cevap almak için bende sorayım benim karnım günde en az 10 kere sertleşiyor ve sancı oluyor göbek deliğimin etrafı geriliyor ben bebeğin poposunu dayıyor sanıyordum ve benim bebek 3-4 gündür aşırı hareketli bu normalmi sizce ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…