2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Aysun halıyı silmedim kuvete atıp 3 su yapıp yıkadım fırcaladım fln :)))
Ahaha lı cillıopgibi oldu bi görsen :)))))
Tamam tamam bi dha iş yapmiciiiimmm
Sancım yok şuan.. P tesiye kdr dayan dio
İnş.
Bakacak artık ama eksiğimiz çok yaa
Allah hayırlısını versin hepimize
Sen nasılsın bebeğim

aaa okurken gözlerim böyle oldu
şok oldum valla canım iyi farketmiş allah korumuş sizi

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)

hayırlı olsn tebrik ederimm Allah analı bablı saglıkla buyumesinii nasip etsınn cnm ayrıntıları yaz hafta olarak erken olmş sankii inş bebişinde sende iyisindirr...,

Karnın bi yere toplanıyor yamuluyor
Sivrileşiyor ve o an kasıklarına sancı giriyor
Bnm3 gundurde adet sancısı gibi ağrım oluyordu
Kasılmalar 1 dk kdr sürüyor sertleşiyo karnın

geçmişş olsn Allah hayırlı dogum nasip etsın cemre.. ya söylediğin gibi sertleşme toplanma yamulma göbek deliğimn yan tarafında tepe gibi çıkıntı oluoo ama nst ye girince %40 az çıktı sancıı ama nst yi sevmedi normaldeki kdr hareketlı olmadı ordaa bendede başladıı sancılarr iyicee sanırım...

inşş biraz daha buyur bebişlerimiz 37.haftayı doldururuzda gerisi artık bakacaz hayırlısıı

kızlar ben de artık kemiklerim romatizma gibi ağrıyor ve canım sürekli tatlı çıkıuyuor bebekse yamuluyyo bi otarafa bi bu tarafa cuma günü kontrole gidicem bakalım ne dycek doktor bu arada hareketlerim kısıtlandı ve aşırı şişliklerim söz konusu kızlar bazılarınız sancı geliyo falan yazmışınız ara ara bende de ağrı gi bi oluyo karın ağrısı gibi bu mu acaba sancı :S

Benim nstde çıkan sancılarım şu şekildeydi (ki ben onları bebeğin hareketleri zannediyordum) karnın bir anda bir tarafı sertleşiyor. Kaskatı oluyor o taraf şişiyor iyice.. Böyle gerginlik ve baskı oluşuyor o tarafta...

Kızlar bende evdeyim suan ama dogum yaptigim için değil sancim gitti 3 nst m de cok guEldi surekli sancim artti ebe geldi bpyle debam edersen suni sanciya gerek kalmicak gibi görünüyor dedi annemle sevindik falan uyudum ben sanci arasinda benim sanci odamin yan tarafina bebekleri getirip hazirliyorlarmis uyurken yeni dogan bebegin cigliklari yla uyandim uyku sersemi odaya kediler girdi kavga ediyorlar sandim sonrada sancim gitti acilmam durdu doktorumda sana suni sanci vermek istemiyorum dedi. Ne zaman dogacaksa dogsun dedi suni sanci berip su anda bebegi yipratmak istemiyorum dwdi benimdw psikolojim allak bullak oldu eve geldik okadar hazirlamistim ki kendimi eve Hüma ile donmeye doğum olmayinca alt ust oldum eve geldik yine ufak ufak basladi sancim bu sefer su veya kanama gorene kadar evdeyim cok Üzgünüm

Bu arada kocaeli konak hastanesinde dogum yapacak olanlar ben ilgiden çok memnun kaldim cok anlayışlı insanlarla karsilastim hep allah razı olsun psikolog herkesin idasini tek tek dolaşıyor bugin benim icin onemliydi neyse bu arada normal dogum 1350 sezeryan 1550 ya da 1500 resimdeki de sanci odası cok hosima hitti özellikle de annemi iceri almalari

Ok baby:))
Bari hazır küvete girmişken doldurup suda
Doğum yapsaydın
Delii yaa bide halıyı yıkamış,yapma tabi zaten artık doğurcaksın:))
Sağlık olsun kuzum eksikler tamamlanır..
Benimde belim tutuluyor sürekli annem kalıyor işte yanımda
İşlerimi yapıyor sağolsun
Çocuklar olmasa no problem ama çocukların bakıma ihtiyacı var

Üzülme hayırlısı ne ise o olsun.herşey yolunda gitsinde üç beş gün sonra olsun

deniiiiiiizzzz kız geçmiş olsun anam naptın yaaa? demek benim eşim böyle şeyleri okuyoda sakın bi iş yapma bu ay doğmasın diyo paraya sıkıştıda kerata ay canım çok geçmiş olsun ya bu durumda ne denir bilemedim valla...

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)

aaaaa çok şaşırdım elif nasıl bu kadar erken suyun geldi? Allah analı babalı büyütsün inş. hayırlı evlat olsun :)

Karnın bi yere toplanıyor yamuluyor
Sivrileşiyor ve o an kasıklarına sancı giriyor
Bnm3 gundurde adet sancısı gibi ağrım oluyordu
Kasılmalar 1 dk kdr sürüyor sertleşiyo karnın

o toplanmalar bendede oluyo ama ben kasılma sanıyodum onu doğum kasılmaları sanmadım... benimde bi kaç gündür sanki adet olmuşum gibi belim de bi ağrı oluyor... ama perşembe kontrolüm var Allah nasip ederse belki nst ye bağlar bu sefer beni hiç bağlamadılar?

üzülme canım ya hayırlısı olsun... herşey olacağına varır üzülme... bak bu kadar dayandık zaten az kaldı bu çocuk içerde duracak değil ya? ille çıkacak... o güzel canını sıkma güzelim...

kızlaaaaaar? özlemden haber alan var mı hiç sesi çıkmıyor?

Canım benim üzülme neden üzülüyorsun
Sağlık olsun demek ki Hümanın doğum zamanı gelmemiş henüz..
Ayyy kuzum yaa boşuna üzüyorsun kendini gevşek bırak biraz az kaldı zaten hepimiz
Alıcaz kuzularımızı kucağımıza inş.

cnm herkes aynı anda aodaya girmez zaten
posta posta girerler
bebeğe gelece mikrobu da önleyemezsin. sevmeyn gelmeyin diyemezsin maalesef
benim de aynı sorun var aa ben dert etmiyorum.sadece hediyeliklerim yetmeyecek o da yetmezse yetmesin adı üstünde hediyelik
kısmeti olan erken gelir kapar=)
aşuremi

ilk anıl yapsın 2.bebeği ikimiz ona gideriz yardıma falan sonra ben yapıyım ikiniz bana gelin sonrada sen 3.yap biz gelelimmmm
evet aşure canımcım=)))
sz planı yapın ben uyiim bana soran yok baksana=))
yumurtlama tarihimşde vereyim günümü söyleyin delülerr=)
yirim sizi bana her plan uyar=)
canımmm doğum gunun mü senin bugünn aaaaa
NİCE YILLARAAA=)
deniz sen ben peşpeşe demek ki=))
yarında benim hepi börtdeyim koca kadınlar olduk artık...

mesaj kutunu boşaltırmısınnnn cicimm

ellerine var ı peki romatizm ağrısı canım??
aynı beni anlatmışsın
romatizma ağrısı hareket kısıtlanması,aşırı şişkinlik.aynı aynı=((
Mervecim niye üzülüyorsun,bak bebek dönmedi diye üzüldün döndü,erken doğacak diye üzülmüştün önceleri erken doğum riskin var diye
o tehlike de gitti
en tehlikeli şeyleri atlattın bu ufacık şey için isyan etme...
şükret bebeğinin iyi olduğuna=( enin de sonun seninle olacak.he ne kadar içerde beklerse o kdar iyidir..
farkettim=)hallettim=)

şok içinde okudumm yaaa
o nasıl bir hata ya
sen bilmesen somasan ne olacaktı acaba?
hiç gülmem ağlarım bbu olaya yani
rezillik dr olmuş bir de bunun şakası var mı.nasıl panik olmuşsundur yazık..
neyse ki sağlıklısınız cnm buna şükür...
ooo seni beklersem bende 40 ı bulurum 2. çocuk için=))
neyse sen öyle dediysen öyle olsun geleceksen bekleriz di mi gizem ne olacak lafı mı olur=p

Niyeküüüü ne yazcan sen bu kadına
Ay gizo telden seninn çikolata aldığın yere girdim
Çiklop sipariş edeyim bu bebik dogmadan dedim.
Ay alıyorum siparişi sepetin boş dio bilmem bişiler dio deli oldum
Ben pc başına geçemiyorum sırt ağrım yüzünden
Neyse yarın bnm koca halledecekmiş
Bursa olduğu için 2 güne gelir sanırsamkü
Bide not yaz kısmı var ya sitede
Hoşgeldin küçük prens yazın yazıcam
Oraya yazılıyor dimi bu tür seyler

Ayaklarim yanmaya basladi birde daha onceki sezeryan olan yerdeki dikisler asiri derecede kasiniyor allahim hepimiZe saglik guc kuvvet verki hayirli dogumlar yapalim. Bu seferki hamilelik yordu beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…