2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım 3 bardak koy dövmeyi 2 bardak nohut 1bardak fasülye koy 4 bardakta şeker ayarla göz kararı ben böyle göz kararı koydum

CAnım o kasılmalar nasıl oluyor anlatsanaaa sen çok yorsun kendini tabi aman iyi ki de sancın çıkmamış geçmiş olsun

Karnın bi yere toplanıyor yamuluyor
Sivrileşiyor ve o an kasıklarına sancı giriyor
Bnm3 gundurde adet sancısı gibi ağrım oluyordu
Kasılmalar 1 dk kdr sürüyor sertleşiyo karnın

aa şok olduummm iyisiniz dimi canımmm ay panik oldum:))
gözün aydın hayatım Allah analı babalı büyütsün bekliyoruz ayrıntılarıı :))

Gizemmmmm 2. Doğumunda seninn yanında olcam
Dogum koçun olurum senin
Don't panik derim :)
Eylül'e bakarım sen dogururken fln işe yararım yani :)))

Canim ne guzel bizimlesin insallah seninde bebegin tanmhaftasinda saglikla gelir bizde cok hareketli insanlardik ama bak bitik durumdayizzz herseyin hayirlisi

Anammmm canim benim o bende hergun oluyor bebek bir yerde toplaniyor sivrilesiyor ben diyorum beninde agrim var ama hastaneye gidemiyorum kinsem yok diye evde dogurcam kesin yaa

ay yapmayın kızlar ya canınızın kıymetini bilin azcık

napayım canım 4 yaşında yerinde durmayan bir çocuğum var,
5 dk gözümü ayırsam evin içinden şiddetli bir hortum geçmiş gibi oluyor
hafta sonu eşim yardım eder belki diyordum hafta sonu geldi geçti bütün işler yerinde durdu
sonunda mecburen yine ben giriştim

Buna benzer bişi bende de oluyorsa kasıklarıma ağrı girmiyor bebek poposunu çıkarıyor herhalde diyorum ama bilemiyorum

denizzz nasıl ya..ben panik oldum..önce okurken eski aralın doğumunu falan anlatıyosun sandım..eee açılma olunca doğum olmuyo mu ya...evde misin şimdi....ilaç falan verdimi yani..açılma olursa durduramayız demişti bana drum...

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)

Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin size de geçmiş olsun... Hafta olarak sizinle aynıyım ve benim de erken doğum riskim var... Bebeğinizin kilosu ne kadar? Küveze gerek kaldı mı? Sağlık durumu nasıl? Ciğer geliştirici iğneler vurulmuş muydunuz? Çok soru sordum kusura bakmayın

Tekrar hayırlı uğurl olsun

Anammmm canim benim o bende hergun oluyor bebek bir yerde toplaniyor sivrilesiyor ben diyorum beninde agrim var ama hastaneye gidemiyorum kinsem yok diye evde dogurcam kesin yaa

Günde kaç kere oluyor 10-12 olursa Dr a hemennnnn

Bnm evimi anlattın cnm bırak sen bunları tertemiz dağılmayan evlerinde oturuyorlar
Çoluk yok çocuk yok tey teyyy
Hepiciğini gorcem ben bi doğursunlar
Hele erkek cocuk cok daha hareketli oluyor
Yapmazsan nasıl olcak ev bize biz eve bakıyoruz sonundaaaa
Kendimizi iş yaparken buluyoruz mecccburrrrrr

Buna benzer bişi bende de oluyorsa kasıklarıma ağrı girmiyor bebek poposunu çıkarıyor herhalde diyorum ama bilemiyorum

Günde kaç kere olduğu ve sıklık süresi önemli
Bide kasıklarına sancı girmesi.
Sen normal mi istiyordun

Yok canım ben Sezeryan olcam

Heeee evdeyim hastaneden sonra markete gittik
Sonra eve geldik yemek ısıttım sofra hazırladık eşimle
Sancım çıkmadığı için nst de. Eve yolladı
İnşallah 3-4 cm olur evde öyle gelirsin buraya doğumun kolay olur o zmn dedi
Belki epidural bile takılmaz istemiyorum dedim
İnlallah gerek olmaz dedi az ağrın olursa gerek olmaz dedüüüüüü

Cemredenizim massallah bebegjn kilosuda iyiymis seni merak ediyordum Benim ecrin 36 .4 dogmustu 3070 kiloydu ama hic dememistinciger falan gayet kizim saglikliydj ama bir haftadaha bekle bacim heycanli bekleyis bunlar

Ya özge kg si iyi 3045 fln ama ciğerleri önemli dedi
Bnmki biraz pimpirikli bi daktır :))
Allah hayırlısını versin bacıkom

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)

ayy maşallah Allah sağlıklı, analı babalı büyütsün oğluşunu gözünüz aydın...
ya aralık sonu doğuracak anneler şimdiden doğurmaya başladı korkmaya başladım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…