kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)
CAnım o kasılmalar nasıl oluyor anlatsanaaa sen çok yorsun kendini tabi aman iyi ki de sancın çıkmamış geçmiş olsun
aa şok olduummm iyisiniz dimi canımmm ay panik oldum:))
gözün aydın hayatım Allah analı babalı büyütsün bekliyoruz ayrıntılarıı :))
Hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Buraya yazı yazan herkesi tanıyorum diyebilirim:) bazılarınızla aynı hastanedeyim bazılarınızla aynı sıkıntıları çekiniyorum ve sizlerden bayağı da şeyler öğrendim:) bugün 33+4 günlük bir kızım var normalde çalışmaya devam etmek istiyordum ancak geçen hafta perşembe günü aniden mideme iğneler batmaya başladı. Dayanamayıp iş çıkışı hastaneye gittiğimde nstye bağladılar ve sancı çıktı. Derhal yatışımı yaptılar henüz bebeğim küçük olduğu ve ciğerleri gelişimini tamamlamadığı için iğneler vuruldum ve iki gün hastanede yattım. Çok şükür sancılarım azaldı ancak artık çalışamıyorum ve sürekli yatmam gerekiyor. İlk hedefimiz en azından 2 hafta daha bebeğimin doğmaması yönünde umarım 37. Haftaları da görürürüz.
Şuan Hevuk'u gayet iyi anlıyorum. Hatta karnımda kasılmalar var acaba gitsem mi dediğinde biraz geç gördüm ama dedim o da benim gibi olabilir. nitekim yatış vermiş doktoru. Umarım onun da sancıları kesilir ve evde istirahatle biraz zaman kazanır onlar da..
Artık evdeyim niye şimdi yazdım bilmiyorum ama içimden geldi zaar:)
Herkese sağlık diliyorum kendinizi çok zorlamayın diyorum bir de. Ben hafif bir hamilelik geçirdim. Çok hareketli bir insandım ve hiç böyle bir şeyin başıma geleceğini tahmn etmezdim ama oldu. Siz siz olun dikkatli olun.
Karnın bi yere toplanıyor yamuluyor
Sivrileşiyor ve o an kasıklarına sancı giriyor
Bnm3 gundurde adet sancısı gibi ağrım oluyordu
Kasılmalar 1 dk kdr sürüyor sertleşiyo karnın
ay yapmayın kızlar ya canınızın kıymetini bilin azcık
Karnın bi yere toplanıyor yamuluyor
Sivrileşiyor ve o an kasıklarına sancı giriyor
Bnm3 gundurde adet sancısı gibi ağrım oluyordu
Kasılmalar 1 dk kdr sürüyor sertleşiyo karnın
Canim ne guzel bizimlesin insallah seninde bebegin tanmhaftasinda saglikla gelir bizde cok hareketli insanlardik ama bak bitik durumdayizzz herseyin hayirlisi
Burcum bi zararı yok sadece belki yollarda evde orda burda dogurabilirim :))
Nişan denen rahim ağzı tıkacı varya o gelmediği için zararı yok çünkü o
Bebeğe zararlı şeyler gitmesini engelliyi oraya tıpa gorevi görerek
Bebeğim bi hafta önde amaaa hali hazırda normalde 36 küsür haftalık olduğu için ciğerleri acısından. Dayansın dio
Gizemmmmm 2. Doğumunda seninn yanında olcam
Dogum koçun olurum senin
Don't panik derim :)
Eylül'e bakarım sen dogururken fln işe yararım yani :)))
kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)
Anammmm canim benim o bende hergun oluyor bebek bir yerde toplaniyor sivrilesiyor ben diyorum beninde agrim var ama hastaneye gidemiyorum kinsem yok diye evde dogurcam kesin yaa
napayım canım 4 yaşında yerinde durmayan bir çocuğum var,
5 dk gözümü ayırsam evin içinden şiddetli bir hortum geçmiş gibi oluyor
hafta sonu eşim yardım eder belki diyordum hafta sonu geldi geçti bütün işler yerinde durdu
sonunda mecburen yine ben giriştim
Buna benzer bişi bende de oluyorsa kasıklarıma ağrı girmiyor bebek poposunu çıkarıyor herhalde diyorum ama bilemiyorum
Günde kaç kere oluyor 10-12 olursa Dr a hemennnnn
Bnm evimi anlattın cnm bırak sen bunları tertemiz dağılmayan evlerinde oturuyorlar
Çoluk yok çocuk yok tey teyyy
Hepiciğini gorcem ben bi doğursunlar
Hele erkek cocuk cok daha hareketli oluyor
Yapmazsan nasıl olcak ev bize biz eve bakıyoruz sonundaaaa
Kendimizi iş yaparken buluyoruz mecccburrrrrr
Günde kaç kere olduğu ve sıklık süresi önemli
Bide kasıklarına sancı girmesi.
Sen normal mi istiyordun
denizzz nasıl ya..ben panik oldum..önce okurken eski aralın doğumunu falan anlatıyosun sandım..eee açılma olunca doğum olmuyo mu ya...evde misin şimdi....ilaç falan verdimi yani..açılma olursa durduramayız demişti bana drum...
Cemredenizim massallah bebegjn kilosuda iyiymis seni merak ediyordum Benim ecrin 36 .4 dogmustu 3070 kiloydu ama hic dememistinciger falan gayet kizim saglikliydj ama bir haftadaha bekle bacim heycanli bekleyis bunlar
sözmüüü
arayı açmiyim o zaman çok eğleniriz ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?