2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Cemredenizim massallah bebegjn kilosuda iyiymis seni merak ediyordum Benim ecrin 36 .4 dogmustu 3070 kiloydu ama hic dememistinciger falan gayet kizim saglikliydj ama bir haftadaha bekle bacim heycanli bekleyis bunlar

biz olmuşuz hamur işi hatta hamurun kendisi sünger bob gibiyim elimi bastırdığım yer 3 metre içe çöküyo hamur gibi ahahah
yemek yapmaya üşendim bende gözleme yapıcam birazdan
hamur işi yapmak iyiymiş ya pizza da hamur işi sayılırmıı

galiba bende dayanamıcam kv lere elirken bana aşure bulun dicem gizooooo
bu kızlar çok fena çok=)))
tüm kilolarımızın sebebi onlar=pPpP
kaka hamşler.

bolulu hasan usta varsa yol üstünde alsınlar kuşum var orda çok güzel yiyorum da şuan

Son düzenleme:
yarında diğer halıları sil hayatım haftasonuna doğur tamammı
hamile olmasak anılla senin başında beklemeye gelirdik
ama hamile olmasak tanışamazdık dimi ahah
ahahaha koptum yaa=)
evet demek ki açıan yoksa halı silcen cam silcen=)) delüüü

CEMREDENİZ
ne dedi dr peki ne zaman gel didi bi dahhhaaa 3 ü geçmş de kaç olmuş ortalam 3,5 değil di miiiii??

Meme uçları için lansinoh eşantiyon verdi bi sürü
Ay yazıcam sonra k v geldi onada anlatıyorum

Sana da geçmiş olsun muhtemel doğum tarihimiz ve son günlerde yaşadıklarımız aynı... Umarım biraz daha dayanır bizimkiler

hahahhahahha=))
o da geçer hamur işne ama yaın yapman lazım bi tanem bugün değil
ben biiiiiiiiiiiiiiir sürü yemek yaptım bugün.
doğrama işlerini eşim yaptı ben karıştırma işini yaptım çıktım o mutfağı da toparladı şimdi makine açtı kv ler gelecek ya aç dedim açtı sağ olsun=))
bende yatıyom ohh saltanatın bitmesine az kaldı son demler bunlar=))
yol üstünde yok sapmaları lazım görümcem sapığı anda kaybolur.bi de onları bulmayla uğraşamam=))
aramaya da utanıyorum 2 tane aşure için adamları buraya çağıriim mi=///
bi de onlar pasta getirir doğum günüm için geliyorlar ya.ama aşurenin yeri farklı ben arim en iyisi offf!!

dün gece bendede 10 dk.da bi sancı oldu 1 saat sürdü kalktım yürüdüm evde aynı anda başımda bi ağrı aman allahım çıldırıyorum sandm.bide gittim kustum 10 dk kadar sonra koltukta uyumuşum.bidaha dün yaptığım gibi bütün evi yemicem gece gece çok kötüydü
midem dayanamadı

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)

yemek sepetine baksana bulursun bebeğim yemek sepeti benim en yakın arkadaşım

CAnım o kasılmalar nasıl oluyor anlatsanaaa sen çok yorsun kendini tabi aman iyi ki de sancın çıkmamış geçmiş olsun

Meme uçları için lansinoh eşantiyon verdi bi sürü
Ay yazıcam sonra k v geldi onada anlatıyorum
Deniz iyi yapmış valla ben aldım çok pahalı hap kadar krem..
20 gr cık bir şey 20 lira verdim.o kadar minik ki sürmeye kıyamıyoum bitecek diye=))
38e girip bende halı cam kapı silicem anıl bak işe yarıyo demekkii
kaşınıyo kaşınıyo kulaklarını çekmemiz lazım ama büyüğümüz işte saygıda kusur etmemeye çalışıyoruz=))

kızlar size büyük haberim var.bizim oğlusumuz bu sabah doğdu.dun gece suyum geldi.sezeryanla doğum yaptim.ayrintili olarak anlaticam sonra:)

aa şok olduummm iyisiniz dimi canımmm ay panik oldum:))
gözün aydın hayatım Allah analı babalı büyütsün bekliyoruz ayrıntılarıı :))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
elif inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
canım vebim kıyamam nasıl sevindim şoke oldumm=)))
ay geliyorlar kızlar teker teker bebeler görüonuss muu=))
nasılsın bebiş nasıl ayy çok heyecanlı
haberlerini bekliyoruzzzz.....

sorma valla ben kıyamadığım için süremiyorum bile kötü günler için saklıyorum

ayyy Deniz noldu o açılma şimdi o zaman öyle açıkmı duruyo kafam karıştı yaaa :26:
bi zararı yokmuymuş şuan açılmanın normalmiymiş yani:26:

Burcum bi zararı yok sadece belki yollarda evde orda burda dogurabilirim :))
Nişan denen rahim ağzı tıkacı varya o gelmediği için zararı yok çünkü o
Bebeğe zararlı şeyler gitmesini engelliyi oraya tıpa gorevi görerek
Bebeğim bi hafta önde amaaa hali hazırda normalde 36 küsür haftalık olduğu için ciğerleri acısından. Dayansın dio

38e girip bende halı cam kapı silicem anıl bak işe yarıyo demekkii

:18: amanın ben de bugün halı sildim, balkon temizledim, mutfak dolaplarını toparladım, eşyaları ordan oraya taşıdım,
baktım kasılmaya başladım işi bıraktım yattım, iyi ki camlara ilişmemişim yoksa doğuracakmışım anlaşılan

maşallah yavruna deniz, normal zamanını beklerse tosuncuk olacak galiba ali

ay yapmayın kızlar ya canınızın kıymetini bilin azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…